2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bravo valla esine filizcim, benimki hic toplamaz alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
yillansa o oyuncaklar yerde kaldirmaz, is yine bana duser. Bende usandim artik cocuklu evde duzen filan kalmiyormus kesinlikle bunu anladim. akannehir

slmlar hanımlar yine aksattım burayı anacım fırsat olmuyoki bide defnenin odasında açıyorum ya hemen başımda bitiyo tuşlara vuruyo falan
ayyy sabahtan beri ayaktayım eşimden sonra yatmıyorum ortalığı mutfağa toparlıyorum defne ayaktayken pek bişey yapamıyorum çünkü oyuncak topalamda bizim babamızda çok hassas hep toplar defnenin odasında oturuyo olmamız büyük şans bütün dağınıklıkburda kalıyo saloum hep temiz hep toplu biri geldimi rahatım

Günaydın kızlar, nasılsınız_?
Maşallah çağana, inşallah hastalıktan sonra eski düzeninize rahat geri dönersiniz serpilcim.
Dün akşam kendi yatağında yatırdım bende.Verdim biberonu, yatırdım yatağına.Maşallah 3,30 a kadar uyudu, o saatte uyandı, sütünü verdim.Sabah 7 de kalktı.Ama şöyle bir iki döndü yatağında beni yanında görmeeyince bastı çığlığı.Babamız kalktı onun çığlığına, aldı bizim yatağa.Ama o saatten sonra tabii uyumadık.Oyun oynamaya başladık.

Ben bir ara kullanıyordum, ama adını unuttum.Dur akşam bakayım söyleyeyim sana yarın.
Teyze olyormuşsun, hayırlı olsun.Sağlıkla alsın kardeşin kucağına inşallah.
günaydın kızlar yine bu sabah 6.5 da horozlarla beraber uyandık evin her yerini geziyoruz sabahtan beri

hepinize güzel bir gün diliyorum
Günaydın canım sana da.Bizim oğlanlar sabah kuşu.Horozlardan önce kalkıyorlar.

fifoş bz diş için calgel jel kullanıyoruz şimdide dişlerini fırçalaması içn doktor özel bebek dş macunu önerdi nutra house red fruits aldık tadını sevdi bizimki fırçala oğlum diyorum fırçalar gibi yapıyor bi şeyler :))

slm kızlaar
yeşim korkma deldir kulağını bizimki ağlamadı hiç anlamadı deldirirken temiz tecrübeli bi yer olursa mart ayı en uygun aymış ameliyat ve küpe deldirme ayıymış:) bizimki hiç anlamadı bile kulağını da ellemiyo biraz daha büyüynce çok zor olur dediğin gibi eller sürekli çıkarmaya çalışır
off uyandı benmkii

slm.kızlar.
meral ağladığında yatağına götürürsen hep onu ister. kendini hazır hissettiğin bi anda ayır yatağını ve odasını. çünkü ilk başlarda 15-20 dk da bi kalkıp seni çağırır. ama bi süre sonra yüz bulamazsa çağırmayı bırakır uyumaya devam eder. ben ilk başlarda hep koşuyodum sonra baktım olmayacak uyanıp ağlayınca biraz ağlamasına müsade ettim. maksimum 2 dk sürüyor oda gerçekteen ağlamıyor. sadece ağlıyo sesi çıkarıp senin yanına gitmeni sağlıyor. ben ses akordu yaparken yakaladım sonra dedim hıı sen akıllı ama ben senden akıllı. 2 dk müsade edersen tekrar sızıyor. bi kaç gece sonra o ağlamalarda azalıyor. sonra gerçekten susamışsa uyanıyor o nu da anlıyosun zaten.
bende böyle ahkam kestim ama uyku için çok mücadele ettim biliyosunuz.
nşallah bu kalıcı bi düzelmedir.

bu arada kızlar bakıcı işi tamam ama temmuza kadar. alt komşum varya hani samimi olduğumuz o bakacak. tayinciler diye düşünmemiştik ama sanırım bizde temmuzda gidiciyiz. temmuzda da ben 6 ay daha ücretsiz izin alıcam. 2 yaşına geliyo. sonra da kreş olur herhalde ya da gittiğimiz yere göre iyi bi bakıcı. ay dua edin de bu işte yatmasın yaa...

aaa hayırlı olsun,sağlıkla gelsin o da dünyaya:)
çubuk kız da calgel kullanıo canım..bu arada bizim köpek dişler üstten görünüo..
ben de tebrik ederim eşini evde olup da oyuncak toplamak büyük sabır..ben koltukların arkasına oyun alanı yaptım hiç bişi görünmüo,öne gelenleri de arkaya sallıorumkaydirigubbakcemile

nası ya durdu mu öleay ben deldirirken duvara zımbaladılar sanmıştım:sm_cool:

emel yalnız diilsin nil de çok sevio sabahın o saatlerinikafamçokkarıştı:roflol:
ay kalmadı başka aklımda..

merhabalar:)
bu aradaopuyorumnanaktan
nili uyuttum geldim 2.5 saatlik uykuylayım güya uyuyacaktım ben dekafamçokkarıştı
hadi uyanmadan uzanayım bareopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz ne zaman yatağımızda uyuycaz acaba vede uzun uyucaz şöyle 4 saatte bi kalksa ne güzel olur

Haklısın serpil, ama zaten normal uyanma saati o olunca aldık.Almasak bile uyumazdı tekraradan.Bu sabah saatinde uyandı, dün sabah 6 da uyanmıştı.O zaman sinir oluyorum.Horozlar bile ondan geç ötüyorlar:))))

Emelcim bizde tam olarak yatağı ayırmadık, bir evvelki gece ben yatarken yatağına yatırmıştım, gece sütünü içtikten sonra tekrar yatağımıza gelmek istemişti.Bu gece kendi yatağında uyuttum, gece sütünü içtikten sonra gelmek ister mi acaba diye bekledim ama sütünü bitirip biberonu attı tekrar uykya daldı.Yani ilk gecemiz oldu bu.çbakalım bu gece ne yapacak.Onun canı nasıl isterse öyle oluyor şimdilik.
Gece 4-5 saatte uyanma olayı da ancak memeden kestiğinde olur sanırım.Çünkü her uyandığında anne memesiyle uyuduğu için alışkanlık yapıyor.Belki bir kaç gece sadece 1- ya da 2 kez versen memeyi, uyanma arası uzayabilir.Artık alışkanlıktan kaynaklanıyor gece emmeleri.Ben yavaş yavaş gece sütünü de keseyim istiyorum.Sanırım kendi odasına geçirdiğimde gece sütünü de keseceğim.

Bu arada aylinin selamı var kızlar hepinize.Çok özledim, ama iş yerinden giremiyorum diyor.Evlerine net bağlatmışlar ama akşam eve gidince de hem yoruluyormuş hemde eguş izin vermiyormuş.
Üstümde kalmasın selamı:)

ben defnoşun kulağını d.gününden hemen sonrea deldiredim yani aralıkta spreey sıktıkları için acı olmuyo bizimki ağladı ama noluyo die ağladı acıdan deil elide hiç gitmedi ilk baş iyiydi hiçbişey olmadı ama bu ara akıyo gibi teramicin falan süredüm ama pek fayda etmedi ne sürsemki
bu arada uyku konusunda en reahat olanlardanım heralde benimki doğduğundan bereiyatağına ilk baş yanımızda sepetindeydi yazlıktada yatağımın yanında park yataktaydı oredan geldiğimizde yani 9 aylıkkende odasında yatmaya başladı genelde 10a doğreu uyur 12de süt veriyorum zabaha kadare mışıl mışıl anca rüya görürse yada emzik isterse bi iki mıkırdanır sabah 7de tekrar süt veriyoreum sonra 9-10 gibi kalkıyo

Maşallah defnoşa:)))Sabah 9-10 a kadar uyusa daha ne isterim, ama nerdeee....Neyse bir çok bebişten daha iyi.Hiç olmazsa akşam saat 9 olduğunda bana mutfağın yolunu gösteriyor, hadi hazırla sütümü gidelim yatmaya diye.İncinin çağan gibi 1-2 ye kadar otursa ne yapardım:)))))
Son haftalarda ben evden çıkarken ya da yatmaya giderken öpücük gönderiyor.Yatmaya giderken sorun yokta, işe gelirken arkamdan öyle el sallayıp öpücük göndermeye başlayınca geri dönüp ısırasım geliyor sıpayıııı:))))

maşallah maşallah
çok şükür kızlar yaaa ama tabi şu var defne ememedi belki ondan gerçi ben mama verceğim zaman bile hani 3 satte bire olduğunda bebekken saat kuruyodum :))) kalkmıyodu 6 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…