- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Maşallah çağana, inşallah hastalıktan sonra eski düzeninize rahat geri dönersiniz serpilcim.kızlae bebekler bazı (artık çocuklar mı desem) hareketleri bazı kişilerle iilişkilendiriyor. mesela çağan bana kendini imkanı yok sallatmazken başkalarında sallanarak uyuyor. buda benim işime geliyor tabi..
başkalarında sallanmaya alışsa da bana gelince sallanıp uyumuyor. meral de annesi ile olanı yazarak bu durumu özetlemiş bence.
ben çağanı yatağına ona kitap okuyarak alıştırdım. yatağına koyup yanındaki çekyata oturup el lambası ile kitap okuyordum. o kadar abartmıştıki bi
ara 30+-35 sayfa falan okuyodum ama bu onun direnciydi farkındaydım. yılmadım zamnala okuduğum sayfa sayısı 5 e 2 ye 1 e düştü. şimdi ise hiç okumuyorum. yatırıyorum yanında sessizce duruyorum. beni seyrediyo sonra da dalıyo.
tabi bu aralar istisna hsta ve gece kustuğu için korkudan yanımda yatırıyorum. inşallah düzelince aynı sistemde devam ederiz..
neyse başka yazamayacağım görüşürüz....
Ben bir ara kullanıyordum, ama adını unuttum.Dur akşam bakayım söyleyeyim sana yarın.slm kızlar annem geldi metiş bize gelsin diye tutturdu kalmaz biliyorum üzülmeyim diye de söylemezler agladıgını göndermedim neyse annemi alıkoydum 3 gün bizdeaklinialirimsmile
sizler nasılsınız....
aysegül hosgeldin ooo kilolanmıssınız metiş 2 gr yesin diye benden kac gr gidiyo bilmem yedirdikten sonra onu benden giden gramları telafi ediyorumabur cuburlakaydirigubbakcemile3
deryaaaaaaaaaa ezgi ne cici cıkmıs bizimki de bulasık mk delisi ayyy gecen misafir vardı makineyi doldurdum tam yıkancak almıs pis kasıkları agzınakötükedihüsone pasaklıyız dimi
bu arada ne güzel her bebegin uyku düzeni var ben metişin erken yatıp erken kalkması taraftarıyım ama babası baktıgı için zorlada olsa uyutuyo 11 e kadar gece de yatmak bilmiyo bugun yatırmadım ögle uykusuna 8 de sızdı zaten gece kalkmıyo nisan sonunda izne cıkıcam o zaman tam bir düzen kurmam lazım bu arada bizle yatıo ama bir zararı yok yatsın dursun....
ayyyy cok yazdım ....
nile bak sen cubuk kızkaydirigubbakcemile3
iyi geceler....
aaaa bisey dicem unuttum diş için jel kullanan var mı varsa adı ne bizde 2 diş var ama galiba geliyo da gün içinde 3-4 kere krize girmiş gibi aglıyo delirtiyo beni....
ayyy bişiy daha dicem ben teyze oluyorum kardesim hamilehihoyyytbir oglu var inş. kızımız olur:Saruboceq:
daha bişiy demicembilmiyorumkismile
Günaydın canım sana da.Bizim oğlanlar sabah kuşu.Horozlardan önce kalkıyorlar.günaydın kızlar yine bu sabah 6.5 da horozlarla beraber uyandık evin her yerini geziyoruz sabahtan beri
hepinize güzel bir gün diliyorum
aaa hayırlı olsun,sağlıkla gelsin o da dünyaya:)slm kızlar annem geldi metiş bize gelsin diye tutturdu kalmaz biliyorum üzülmeyim diye de söylemezler agladıgını göndermedim neyse annemi alıkoydum 3 gün bizdeaklinialirimsmile
sizler nasılsınız....
aysegül hosgeldin ooo kilolanmıssınız metiş 2 gr yesin diye benden kac gr gidiyo bilmem yedirdikten sonra onu benden giden gramları telafi ediyorumabur cuburlakaydirigubbakcemile3
deryaaaaaaaaaa ezgi ne cici cıkmıs bizimki de bulasık mk delisi ayyy gecen misafir vardı makineyi doldurdum tam yıkancak almıs pis kasıkları agzınakötükedihüsone pasaklıyız dimi
bu arada ne güzel her bebegin uyku düzeni var ben metişin erken yatıp erken kalkması taraftarıyım ama babası baktıgı için zorlada olsa uyutuyo 11 e kadar gece de yatmak bilmiyo bugun yatırmadım ögle uykusuna 8 de sızdı zaten gece kalkmıyo nisan sonunda izne cıkıcam o zaman tam bir düzen kurmam lazım bu arada bizle yatıo ama bir zararı yok yatsın dursun....
ayyyy cok yazdım ....
nile bak sen cubuk kızkaydirigubbakcemile3
iyi geceler....
aaaa bisey dicem unuttum diş için jel kullanan var mı varsa adı ne bizde 2 diş var ama galiba geliyo da gün içinde 3-4 kere krize girmiş gibi aglıyo delirtiyo beni....
ayyy bişiy daha dicem ben teyze oluyorum kardesim hamilehihoyyytbir oglu var inş. kızımız olur:Saruboceq:
daha bişiy demicembilmiyorumkismile
slm kızlaar
yeşim korkma deldir kulağını bizimki ağlamadı hiç anlamadı deldirirken temiz tecrübeli bi yer olursa mart ayı en uygun aymış ameliyat ve küpe deldirme ayıymış:) bizimki hiç anlamadı bile kulağını da ellemiyo biraz daha büyüynce çok zor olur dediğin gibi eller sürekli çıkarmaya çalışır
off uyandı benmkii
Haklısın serpil, ama zaten normal uyanma saati o olunca aldık.Almasak bile uyumazdı tekraradan.Bu sabah saatinde uyandı, dün sabah 6 da uyanmıştı.O zaman sinir oluyorum.Horozlar bile ondan geç ötüyorlar:))))slm.kızlar.
meral ağladığında yatağına götürürsen hep onu ister. kendini hazır hissettiğin bi anda ayır yatağını ve odasını. çünkü ilk başlarda 15-20 dk da bi kalkıp seni çağırır. ama bi süre sonra yüz bulamazsa çağırmayı bırakır uyumaya devam eder. ben ilk başlarda hep koşuyodum sonra baktım olmayacak uyanıp ağlayınca biraz ağlamasına müsade ettim. maksimum 2 dk sürüyor oda gerçekteen ağlamıyor. sadece ağlıyo sesi çıkarıp senin yanına gitmeni sağlıyor. ben ses akordu yaparken yakaladım sonra dedim hıı sen akıllı ama ben senden akıllı. 2 dk müsade edersen tekrar sızıyor. bi kaç gece sonra o ağlamalarda azalıyor. sonra gerçekten susamışsa uyanıyor o nu da anlıyosun zaten.
bende böyle ahkam kestim ama uyku için çok mücadele ettim biliyosunuz.
nşallah bu kalıcı bi düzelmedir.
bu arada kızlar bakıcı işi tamam ama temmuza kadar. alt komşum varya hani samimi olduğumuz o bakacak. tayinciler diye düşünmemiştik ama sanırım bizde temmuzda gidiciyiz. temmuzda da ben 6 ay daha ücretsiz izin alıcam. 2 yaşına geliyo. sonra da kreş olur herhalde ya da gittiğimiz yere göre iyi bi bakıcı. ay dua edin de bu işte yatmasın yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?