Ayin etkisinden mi acaba? hani gokyuzundeki cisimler insanlari etkilermis ya?slm kızlaar
yeşim korkma deldir kulağını bizimki ağlamadı hiç anlamadı deldirirken temiz tecrübeli bi yer olursa mart ayı en uygun aymış ameliyat ve küpe deldirme ayıymış:) bizimki hiç anlamadı bile kulağını da ellemiyo biraz daha büyüynce çok zor olur dediğin gibi eller sürekli çıkarmaya çalışır
off uyandı benmkii
4 saat mi sempatiksalakcinni canim ya yazik sana valla, karni toksa en az 6 saatbiz ne zaman yatağımızda uyuycaz acaba vede uzun uyucaz şöyle 4 saatte bi kalksa ne güzel olur
sut tutuyor mu ki? ben muhallebi veriyorum. gece 12 de yada 2de bazende 4 te. sabahta 7ben defnoşun kulağını d.gününden hemen sonrea deldiredim yani aralıkta spreey sıktıkları için acı olmuyo bizimki ağladı ama noluyo die ağladı acıdan deil elide hiç gitmedi ilk baş iyiydi hiçbişey olmadı ama bu ara akıyo gibi teramicin falan süredüm ama pek fayda etmedi ne sürsemki
bu arada uyku konusunda en reahat olanlardanım heralde benimki doğduğundan bereiyatağına ilk baş yanımızda sepetindeydi yazlıktada yatağımın yanında park yataktaydı oredan geldiğimizde yani 9 aylıkkende odasında yatmaya başladı genelde 10a doğreu uyur 12de süt veriyorum zabaha kadare mışıl mışıl anca rüya görürse yada emzik isterse bi iki mıkırdanır sabah 7de tekrar süt veriyoreum sonra 9-10 gibi kalkıyo
bizimki de maşallah uyku konusunda ii bu aralar günde 1kere uyuyo 1buçukla 3saat arası değişiyo uykusu, gece de 9en geç yatıyo 8de kalkıyo ama ii de olsa kötü de olsa geçici biliorum bizim gibi uyumuyolar henüz yediği içtiği dişi kabusu bunlar daha uzun süre uykusuz geceler demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?