2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar herkese umarım keyifler iyidir
montiş hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla kucağına alsın canım
nazında küpeleri hayırlı olsun
bugünün konusu uyku galiba benim oğlan geç yatıyor gece 2de yattı mesela ama tabi sabahta geç kalkıyor yani öle bizi uyutmamamzlık yapmıyor buaralar dişlerden biraz sıkıntılıyız o ayrı olay tabi yani o uykusunu alıyor diye düşünüyorum ben zaten almasa bukadar koşturamaz gün içinde maşallah popişi yer görmüyor hep bir yerlerde bişeyler peşinde buarada evin dağınıklığına gelince ben hergün üç posta topluyorum helede pazartesi işten gelince evi savaş alanı gibi buluyorum kocişimde topluyor ama adamcağız yoruluyor hele dün canına okumuş çağan geldim hali kalmamış hiç birde dün binada inşat vrammış öğlen uykusunuda alamamış bizimki tabi bu durumda huysuzlanmış durmuş neyse bugün daha iyiyiz şükür

Azcık dinlenmeye geldim ama Aybüke izin vermeyecek galiba... Arada garipten sesler geliyor. Gidip kapısını dinliyorum ses yok...

ıki gündür temizlik yapıyorum çamaşırlar hala bitmedi... Bir sürü gömlek var ütülenecek... Daha mutfak dolapları silinecek ama benim bugünlük pilim bitti... Bakabilirsem biraz geçmişe gideyim:)

bende kocişten sonrea uyumuyoreum yani 7de kalkıyorum defnenin sütünü vereip işe girişiyorum ne yapsam kar die yoksa gün içinde pek yapamıyorum neyseki kurutucuyu aldıkda as topla derdinden kurtuldum tek sorun yünlülerei inceltiyo bende onları atmıyorum bide bazı penyeleri küçültüyo onada bi çare bulcam ama bakalım ay en azından çarşaf havlu ömlekten yırttım

bizimki de maşallah uyku konusunda ii bu aralar günde 1kere uyuyo 1buçukla 3saat arası değişiyo uykusu, gece de 9en geç yatıyo 8de kalkıyo ama ii de olsa kötü de olsa geçici biliorum bizim gibi uyumuyolar henüz yediği içtiği dişi kabusu bunlar daha uzun süre uykusuz geceler demek

bizimkinin gündüz uykusu iki kere öğlen 12-1 areası uyuyo akşamüstüde 4-5 arası genelde 1-2 saat areası uyuyo ama en genelde 1 - 1.5 saat bazen şaşırtıp 2 saat uyuyo :)))

Ayyy yazılarınızı okuyunca her defasında niye emzik vermedim diye pişman oluyorum... Ne güzel emziği verip biraz da tıpışlayınca uyuyorlar... Bizimki hala meme de ay da ayakta sallanarak uyuyor... Son zamanlarda uykusu iyi. Gece 10-11 arası uyuyor bazen 3-4 gibi uyanıp emiyor bazen hiç uyanmıyor.. 8 gibi uyanıyor. Son üç gündür emip tekrar 30- 40 dakika kestiriyor:) Geç kalktığı zamanlar gündüz bir kez uyuyor...

Bu arada dişlerimiz yedi oldu... Bir tanede heran gelebilir..

bu aradanazın küpelerei hayırlı olsun sen bişey sürdünmü kulağına bizim önceleri bişey yok aradan 2 ay geçti bi tanesi arada hafif kanıyo öbürüde akıyo gibi ama sürekli deil areka tareafın kenarlarıda morearemış

cnm ben bepanten sürüorum arada ama o ilaçlı küpeleri 3ay çıkarmıycakmışız sen çıkardınmu durup dururken mi kanadı

ben 10 gün sonra çıkardım öle dediler bana evet dedim yaaa 2 ay sonrea oldu ama öle çok kanama deil arada hafif kanıyo heralde ben kabuk oşareak görüyorum küpenin arekasında

Ayin etkisinden mi acaba? hani gokyuzundeki cisimler insanlari etkilermis ya?
belki yaralar daha hizli iyilesiyordur ?? oyle birsyeler duymustum sanki. CADIARZU
biz ne zaman yatağımızda uyuycaz acaba vede uzun uyucaz şöyle 4 saatte bi kalksa ne güzel olur
4 saat mi sempatiksalakcinni canim ya yazik sana valla, karni toksa en az 6 saat
uyumasi lazim, tabi disi agri yapmiyorsa, biryeri acimiyorsa vb.

sut tutuyor mu ki? ben muhallebi veriyorum. gece 12 de yada 2de bazende 4 te. sabahta 7
de kalkiyor
hemen kahvalti ettiriyoruml. Ac kaliyormus gibi geliyor bana. ay cokmu pimpirikliyim, ne
biliyim ben kalkinca sabah hep midem kazinirda cokacimcoook

gece birsey veriyormusun Aysegul? nerdeyse 12 saat cok acikmaz mi?

sut tutuyor mu ki? ben muhallebi veriyorum. gece 12 de yada 2de bazende 4 te. sabahta 7
de kalkiyor
hemen kahvalti ettiriyoruml. Ac kaliyormus gibi geliyor bana. ay cokmu pimpirikliyim, ne
biliyim ben kalkinca sabah hep midem kazinirda cokacimcoook

ben daha küçükken muhallebi veriyodum 12de biberonun ağzını genişletmiştim 200cc süte 5-6da cici bebe atıyorum sabahta 180 veriyorum ama sade 10da kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…