uney Koredeyim ama az kaldi geliyorum nisan 10 da nihayet :)) 6 yada 7 saat ilerdeyiz.yeşim nerdesin sen kaç saat fark var
ne guzel masallah ins hep boyle gider.yeşim mart hava açısından uygunmuş cnm serin oluyo ya çok soğukta değil yaza kadar yara iyileşiyomuş
valla naz bizle 6buçukta yemek yiyo ama bizim gibi yani karnını doyuruyo yatarken de mama veriyorum 180cc civarı hiç acıkmıyo bizim gibi oldu onun bünyesi.
Yeşimcim ben akşam yatarken süt veriyorum, içine 2-3 tatlı kaşığı mama atıyorum, gece uyandığında sade süt veriyorum ne kadar isterse o kadar içiyor biberondan.Bazen bitiriyor bazen ancak yarısını içiyor 250 cc nin.Sabahta, saat 9 gibi kahvaltı yapıyoruz beraberce.Şu bir kaç ay içinde de gece sütünü kesmeyi düşünüyorum.Artık ayşegülün de dediği gibi bizim gibi yemeye başladılar, gece sütünü içmedende rahat uyuyabilirler.Ayin etkisinden mi acaba? hani gokyuzundeki cisimler insanlari etkilermis ya?
belki yaralar daha hizli iyilesiyordur ?? oyle birsyeler duymustum sanki. CADIARZU
4 saat mi sempatiksalakcinni canim ya yazik sana valla, karni toksa en az 6 saat
uyumasi lazim, tabi disi agri yapmiyorsa, biryeri acimiyorsa vb.
sut tutuyor mu ki? ben muhallebi veriyorum. gece 12 de yada 2de bazende 4 te. sabahta 7
de kalkiyor
hemen kahvalti ettiriyoruml. Ac kaliyormus gibi geliyor bana. ay cokmu pimpirikliyim, ne
biliyim ben kalkinca sabah hep midem kazinirda cokacimcoook
gece birsey veriyormusun Aysegul? nerdeyse 12 saat cok acikmaz mi?
Valla zor başakçım işiniz.Gece saat başı uyanmak alışkanlıktan oluyor ama, bazı çocuklar gece uykularında emmeden 4-5 saat uyuyabiliyorlar ama bazıları alışkanlık haline getirince saat başı kalkıyor.Aslında sende emelde hiç olmazsa gece her uyandığında vermeyin.Bir kaç gün içinde alışmaya başlayacaktır.Gece 12 de emdiyse 1 -2 gibi uyanırsa vermeden tekrar uyutmayı deneyin.Daha sonraki uyanmasında emsin.Bir kaç geceden sonra sanırım uyanma araları 3-4 saate yükselir.iyi gecelerrr
yeşim iyi haberlerine çok sevindim inş birşey çıkmaz
4 saat aralıksız uyusa keşkesine şaşmışsın ama bence sen çok şanslısın çünküü bildiğim kadarıyla sende emziriyorsun kerem 2 saat uyuyunca biz aa bak bugün uyuyoo diyoruz ..en vahim durumda olan benim sanırım çünkü saat başı hatta daha az uyuyo aksam 10 a doğru yatar sabah 8 e kadar ama en az 10 kez emmek için uyanır(( memeden kesmenin zamanı gelmiş diyorlar ama kıyamıyorum ben.öyle çok seviyor ki emmeyi ayaklarını keyiften nereye koyacağını bilemiyo şarkılar mıkırdanıyo resemen emerken:))ama emel erkek bebek anneye bu dönemde daha düşkün old. için sürekli yanında istediği için sizi de uyanır kontrele ben ordamıyım meme hali hazırdamı diye teftiş yapıyo:)
okuduklarımı unuttum tekrar bakıyım
Ben sabah kahvaltılarında kuru inciri haşlayıp, mısır unu da koyarak bir menü oluşturuyorum canım.Şimdilik hiç bir şey olmadı.Sende vermişsin ağır gelse bir şekilde belli ederdi zaten.Gunaydin hanimlar
uney Koredeyim ama az kaldi geliyorum nisan 10 da nihayet :)) 6 yada 7 saat ilerdeyiz.
ne guzel masallah ins hep boyle gider.
bir ara bizimkine saat 11 gibi muhallebi yapip yediridim, 6 gibi kalkardi. Ama biraz duzen bozuldu simdi gece 2 de yada 4 de kalkiyor ac oldugundan sanirim, belkide disten bilmiyorum. kalkinca mama veriyorum ama oynatarak yediriyorum, hic istahli degil. ins eskiye doner kisa zamanda kilosunuda az buluyorum acikcasi.
birde surda cici bebe olsa baska birsey istemeyecektim ya. Gelenlerden mulipa istedim
oda bitmek uzere off kurabiye yapicam artik ikrah geldi hamur isi yapmaktanda.
Basakcim sagol canim , ins cikmaz. Maalesef ben kizi kestim sutten hep 2 yasina kadar emsin diyordum
ama hanim bir sabah kalkti ve agzina koymadi ve oyle devam etti. 1 hafta belki gecer diye
pompayla sagip attim ama o istikrarli bir sekilde istemedi, bende tamam o zaman dedim
ve sut bitti. simdide eli memislerde . kafasini koymaya calisiyor, hep dokunuyor filan
ne simdi bu ??? kafamçokkarıştı
acaba gece muhallebi versen gunduz emzirsen uykusu duzelir mi? can dayanmaz ya
benim kiskardesimin mayista dogumu var hem cok seviniyorum hemde kara kara
dusunuyorum. Ay naisl geciicek 3 ay diye ya, ins kolikli olmaz.
Kizlar bu arada ya kuru incir kullanan var mi?? Ben iki kere kullandim. sutu irmikle haslyip
icine balkabagi (pismis tabi) ceviz ve 1 incir kurusu minik dograyip koyuyordum.
ama incir dokunurmu diye kurt dustu yani agir gelirmi ? bilgisi olan varmi?
Başağın yazdığı yazıya cevap verirken söyledim ama yine söyleyeyim, gece emme aralarını uzatmayı deneseniz daha rahat edersiniz belki emelcim.günaydın kızlar
Başak aynı beni tarif etmişsin canım bizde akşam yatıyoruz sonra 1,5 saatte bir kalkıyoruz işte gece 12 den sonra biraz uzatıyor 2,5 -3 saat falan ama sonuç olarak sabaha kadar 6 kere falan uyanıyoruzdur :)) banada memeden kes uyanmaz diyorlar ama bende kıyamıyorum alabildiği kadar alsın 2 yaşına kadar
günaydın
yeşim canım incir dokunmaz bir ara keremin favorisiydi ama şimdi sıkıldı yemiyo ama aylarca yedi
hemde daha küçüktü ılık suda ıslatıp biraz yumuşaması için sonra minik minik doğrayıp veriyordum önüne geveleyip yutuyordu çok severdi hiç bişi olmadı .şimdilerde kuru kayısı siyah üzüm incir kaynatıp sabahları kahvaltıda içiriyorum
güvenle verebilirsin gece kerem 2,5 da uyandı 5 e kadar yatakta oynadı durdu Allahım neydi günahım(çok uykusuzum kızlar dün sabah 4 saat uyudu acısını gece çıkarttırdı annesine
canim ya cok gecmis olsun, mikrop falan almis olmasin. gerci sen daha iyi bilirsin amavalla okuduklarıma cevap yazacak halim yok.
çağan çok kötü. ishali tam gaz ve artarak devam ediyo. ateşi çıkmadı bugece bu iyi ama çok halsızz. sadece su içiyo. hiçbişey yemiyo. zaten çok az yerdi ama şimdi o günleri özledim. süt bile içmiyo hala. 8 kiloya düşmüş yavrum. resmen eriyo gözümün önünde. 2 güne geçer demiş dorkrtor ama o iki gün bana nasıl geçer bilmiyorum.
allah hastalara ve yakınlarına yardım etsin ya ne zormuş..
slm aranıza benide kabul ederseniz sevinirim kızlar a.s.
Canım benim yaa, inşallah bir an önce atlatır.İshal çok tehlikeli, başka bir dr.la da görüşsen serpilcim.Yemedikçe ve susuz kalırsa çok kötü.Hiç olmazsa su içir bol bol.valla okuduklarıma cevap yazacak halim yok.
çağan çok kötü. ishali tam gaz ve artarak devam ediyo. ateşi çıkmadı bugece bu iyi ama çok halsızz. sadece su içiyo. hiçbişey yemiyo. zaten çok az yerdi ama şimdi o günleri özledim. süt bile içmiyo hala. 8 kiloya düşmüş yavrum. resmen eriyo gözümün önünde. 2 güne geçer demiş dorkrtor ama o iki gün bana nasıl geçer bilmiyorum.
allah hastalara ve yakınlarına yardım etsin ya ne zormuş..
,Hoş geldin aylin.slm aranıza benide kabul ederseniz sevinirim kızlar a.s.
İnek sütü veriyorum hayatım, 9-10 aylıktan beri başladım ben vermeye.Ben kuru kayısıyı da önce haşlıyorum daha sonra içine mısır unu katarak biraz koyulaştırıyorum.Bir kaç tane bebe bisküvisi, ceviz filan karıştırıp kahvaltı hazırlıyorum canım.Ege severek yiyor.Aynısını kuru incirlede yapıyorum.Saat 9 gibi uyuyor, en geç 8-8,30 gibi birşeyler yedirebiliyorum, ama muhallebi tarzı tatlı şeyleri pek sevmiyor (çikolata deyince akan sular duruyor ama).Birde yatarken verdiğim biberona süt ve içine 2-3 tatlı kaşığı gece maması ilave ediyorum.Gece de dediğim gibi sade inek sütü.Zaten bir yaşından sonra süt verilebilir, günde 500 ml. yi geçmeyecek şekilde.Bizimde toplamda en fazla 500 ml oluyor.sagol canim yanitin icin, burda kuru kayisi aradim bulmaadim, ist. dan da getirmemistim
kilomuzu asmayalim diye. pisman oldum. bir dahaki geliste bir mendil almayacagim yanima
hep gida goturcem .
yaptiginda komposto gibi olmustur cok guzel fikir , ben bazen bitki cayi veriyorum ama buda guzel bir alternatif
ah su uykusuzluk -tatlicadiarzu- yazik ya bizim buranin saatine gore yasiyor galiba kerem pasa :) sempatiksalakcinni sositososito
Meralcim ya sen inek sutu mu veriyon yoksa bu mamadan sut oluyor ondanmi? devam sutu galiba adi. msir unuyla inciri nasil yapiyon? tatlari karismiyomuki? yiyormu ege ? Aslinda gece yatarken 10 yada 11 gibi muhallebi yese sabaha kadar uyuyabilir
6 gibi kalkar .
BIrde kizlar ya ben bu toz sutlerden aldim burda keci sutu, kapaginin ustunde son kullanma
tarihi daha 2011 filan ama ben kapagini actim. acaba acmadan oncemi gecerli actikan sonra
mulipanin bazi mamalrinda belli bir haftada tuketmek gerekiyor ya. onun gibi mi acaba??
karasiz kaldim Arada deniyeyim diyom ama emin olamadim.
Biz çorbalara, yemeklere karabiber ve kırmızı pul biber az az katıyoruz.Biraz alışsın acı yemeye diye.Şimdilik bir sorun çıkarmadan yiyor.canim ya cok gecmis olsun, mikrop falan almis olmasin. gerci sen daha iyi bilirsin ama
ne biliyim ben olsam beklemzdim , baska bir dr a da gostersen. neden oyle olduki?
disten sanmiyorum ama bilemiyorum tabi. kilo alir canim napayim benimkide kilosuz bir aralar ne guzel yerdi, sagligi yerine gelince istahida artar kilo alir sen oyunla filan genede
meyve puresi sokustur. cok gecmis olsun. Allah sifa versin.
hosgeldin canim ne demek olumunekankayizsmile
Bu arada ben bu Defne yi cozemedim. pirincli domates corbasi yaptim.
zor zor yedirdim az bisey, kendimize havuc ve kabaktan mucver yaptim
ondan 2 kucuk parca yedi hemide isteyerek akannehir sevincem ama icinde az bisey pul bider ve karabiber vardi ya. cok aci degil ama yedi valla akannehir :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?