Acıktığı için olabilir.Artık sütün yetmediğinden dolayı.Biberonu da emdiği sürece kolay kolay almaz canım.Tünaydııınn...
Kesinlikle bu gece ocak bebeleri bize komplo kurmuş... İlk yattığında uyudu ama saat 4 ten sonra gözü kapalı ağladı sürekli.. Ya dişten ya da sabaha karşı acıktığından. Biberon almadığından süt ve benzeri şeyler veremiyorum. Emziriyorum ama doyurmuyor. Bende artık kesmeyi düşünüyorum...
Aylin66 aramıza hoş geldin... Bebeğin kaç doğumlu?
Haklisin canim cevirttirsem iyi olur. yazik ya aldik icmedi belki arada veririm dedim.yeşim son kullanma tarihleri paket açılmadığı sürece geçerli, açtıktan sonra süre değişiyor aldığın nedir bilmiyorum ama mesela UHT sütü açtıktan sonra dolapta 2 gün saklayabliyorsun ama sen toz süt demişsin kutunun üzerinde açıldıktan sonra şu kadar gün diye yazar korecedir tabi ama :)) bi çevirttiriver bilene:))
bu arada benimki acıyı çok seviyo nede olsa urfalı inanın babasının yiyemediği acıyı yiyo
merhaba herkese
okuduklarım aklımda kalmadı...hatta bugün arkadaşı arayacaktım numarasını unuttum halada aklıma gelmiyor...iyice unutkanlık başladı bendesempatiksalakcinni
bir kaç gündür rüzgarlıydı hava elektirikler kesikti derken çamaşırlarım birikmişti paşamız bizim yatağa kustu çarşaflarda kirlendi banyoda bir dağ oluştu..akşam iki posta yıkadım onlarıda asıpta yatayım derken gece iki oldu...eymende sabah 5 te kalktı...az önce yatırdım ama resmen bitmiş durumdayım..yatayım diyeceğim geçen gün gündüz yattım karabasan gördüm uyumayda korkuyorum...zaten karabasanda yorgunluktan stresten kaynaklanan bir durummuş...bu arada saçımda bir tel beyaz saç gördüm...dökülmeside var tabi...offfff ya....mafoldumben
kizlar ya bu karabasan gerci bahsetmek iyi degil ama kesinlikle stresten
yasadim ben, cok kotuydu ama ustumden baski kalkinca , sorunlarimi cozunce
gecti gitt. Allah affetsin ama dua filan ise yaramiyor ben cok okudum , hatta
okuttum ama yetersiz kaldi bilmiyorum artik
stres yapmamiz lazim. neyse ben kactim kocisle film izlicez.
aynı ynı bizimkide sofreada zeytini gördümü başka şey yemiyo özellikle yeşil zeytin
nohcoy dünde sordum amme 2011 de ne var
Acıktığı için olabilir.Artık sütün yetmediğinden dolayı.Biberonu da emdiği sürece kolay kolay almaz canım.
Çok zor yemeyen çocuk hayatım.Birde çıkartma yöntemleri buluyorlar, pes yanii.biz de iyi sayılırız ishali geçti ama iştahsızlık aynı...ben yedirmek için çözüm buldukça o yememek için çare buluyor...şimdi parmak sokup ağzına yediklerini çıkartıyor...ne yapıcağımı şaşırmış haldeyim..önce zorla tutup yediriyordum şimdi o da boşa gidiyor...
iyi günler herkese
ben dünde beri eceyi yatağında uyutmaya çalışıyorum.bu defa kararlıyım pes etmicem.dün gece çok ağladı bir saatte uyudu ve gece hiç uyanmadı.inş alıştırabilirim.bizim kızda biberonla içmiyor sadece suyu içiyor oda oynayarak.bende bir iki aya kesmeyi düşünüyorum..
balım çok zor yemek istemeyince ne yapsanda yemiyor.ancak ben bu konuda çok ısrarcı oldum ve ecenin inadını kırdığıma inanıyorum.geçen ay hastalanınca hem kilo kaybetti hemde kanında demir eksikliği çıktı.çok üzülmüştüm.pes etmeden ısrarla yadirmeye çalıştım.hayır ece yiyeceksin dedim hep..biraz sakinleşip yeniden deniyorum.öle böle tabağını bitiriyorduon gün kadar eşim evdeydi onunda yardımı oldu tabii.şimdi gene çok iştahlı değil ama yemeğe başladı.
zorla yedirmek hiç hoş bişey değil ama insan çaresiz kalınca.biliyorum şimdi eleştirenler olacak ama bu yöntem bizde tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?