2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acıktığı için olabilir.Artık sütün yetmediğinden dolayı.Biberonu da emdiği sürece kolay kolay almaz canım.

Bu akşam egehanı kendi yatağında uyutmuştum, saat 11 gibi ben yatarken uyandı beyefendi illaki benim yanıma gelmek istedi.Eşimde aşağıda bilg. tamiri yaptığı için aldım, gece 3 gibi eşim geldiğinde tekrar yatağına yatırdım.Sabah 7 gibi uyanıp ağlamaya başlayınca tekrar yanıma aldım,8 e kadar uyuduk beraberce.Böyle böyle yavaş yavaş yatağına alıştıracağım artık.Biraz orda biraz burda uyusun bakalım:)))))

merhaba herkese

okuduklarım aklımda kalmadı...hatta bugün arkadaşı arayacaktım numarasını unuttum halada aklıma gelmiyor...iyice unutkanlık başladı bendesempatiksalakcinni

bir kaç gündür rüzgarlıydı hava elektirikler kesikti derken çamaşırlarım birikmişti paşamız bizim yatağa kustu çarşaflarda kirlendi banyoda bir dağ oluştu..akşam iki posta yıkadım onlarıda asıpta yatayım derken gece iki oldu...eymende sabah 5 te kalktı...az önce yatırdım ama resmen bitmiş durumdayım..yatayım diyeceğim geçen gün gündüz yattım karabasan gördüm uyumayda korkuyorum...zaten karabasanda yorgunluktan stresten kaynaklanan bir durummuş...bu arada saçımda bir tel beyaz saç gördüm...dökülmeside var tabi...offfff ya....mafoldumben

Haklisin canim cevirttirsem iyi olur. yazik ya aldik icmedi belki arada veririm dedim.

Meralcim bende mecburen inet sutu kullaniyorum, cunku defne keci sutunu sevemedi. Belki toz diye sevmedi ama kecimi besliyim ?? :) CADIARZU

yataga alismasida onemli ya, ayni odada ben hic rahat uyuyamiyorum
heran uyandiracakmisim onu gibi geliyor ben rahat edemiyorum.
ins kisa surede alisir.

doğrumu balım strestenmi oluyomuş karabasan ay ben geçen iki gün üstüste gördüm eşim gittikten sonra yatmıştım o ara
ay bi telmi bende defneden ve dayımdan sonrea beş tel beyaz çıktı

Ah ah, saçlarımızı ağartıp döküyor bu çocuklar:))))))

kizlar ya bu karabasan gerci bahsetmek iyi degil ama kesinlikle stresten
yasadim ben, cok kotuydu ama ustumden baski kalkinca , sorunlarimi cozunce
gecti gitt. Allah affetsin ama dua filan ise yaramiyor ben cok okudum , hatta
okuttum ama yetersiz kaldi bilmiyorum artik
stres yapmamiz lazim. neyse ben kactim kocisle film izlicez.

hiç bilmiyodum böle olduğunu olabilir zaten çağımızın hastalığı ve herşeyin başı stres
ay uykum geldi başım ağrıyo bizimki 12.30da uyudu bireazdan kalkar
neyse akşama yemeğim var yırttık deli oluyorum yemek yapıyorum iki akşamlık eşim eretesi sabah işede alıyo kalmıyo tabi alıre die fazla yapıyorum yok dışardan yicem dio ıyyyy deli ediyo

İyiyiz canım biz, keyfimiz yerinde şimdilik.Bir sorunumuz yok.Sen nasılsın_? Eymen nasıl_? Yeme sorunu devam ediyor mu hala_?

kız yeşim korku filmi falan izleme :)))

aynı ynı bizimkide sofreada zeytini gördümü başka şey yemiyo özellikle yeşil zeytin

nohcoy dünde sordum amme 2011 de ne var

Geçmişe bakamadım bugün... 2011 bir dahaki doğum bünüya ondan öyle yazmıştım. Memlekete gitmeden değiştirecektim hep hata verdi...

Acıktığı için olabilir.Artık sütün yetmediğinden dolayı.Biberonu da emdiği sürece kolay kolay almaz canım.

Memleketteyken kesecektim hastalanınca kıyamafım.. İyileşsin keseceğm..

biz de iyi sayılırız ishali geçti ama iştahsızlık aynı...ben yedirmek için çözüm buldukça o yememek için çare buluyor...şimdi parmak sokup ağzına yediklerini çıkartıyor...ne yapıcağımı şaşırmış haldeyim..önce zorla tutup yediriyordum şimdi o da boşa gidiyor...

oo kalabalık burası bugün kambersiz düğün olmaz tabi bende geldim selamlar herkese geçmişi okudum ama bişi kalmadı aklımda sadece serpilin çağan rahatsızmış o kaldı geçmiş olsun canım işallah küçük paşamaız bir an önce iyileşir

çağanada geçmiş olsun...serpil bize doktor ilaç verdi size neden beklemenzi söylediki_?

iyi günler herkese
ben dünde beri eceyi yatağında uyutmaya çalışıyorum.bu defa kararlıyım pes etmicem.dün gece çok ağladı bir saatte uyudu ve gece hiç uyanmadı.inş alıştırabilirim.bizim kızda biberonla içmiyor sadece suyu içiyor oda oynayarak.bende bir iki aya kesmeyi düşünüyorum..

balım çok zor yemek istemeyince ne yapsanda yemiyor.ancak ben bu konuda çok ısrarcı oldum ve ecenin inadını kırdığıma inanıyorum.geçen ay hastalanınca hem kilo kaybetti hemde kanında demir eksikliği çıktı.çok üzülmüştüm.pes etmeden ısrarla yadirmeye çalıştım.hayır ece yiyeceksin dedim hep..biraz sakinleşip yeniden deniyorum.öle böle tabağını bitiriyorduon gün kadar eşim evdeydi onunda yardımı oldu tabii.şimdi gene çok iştahlı değil ama yemeğe başladı.
zorla yedirmek hiç hoş bişey değil ama insan çaresiz kalınca.biliyorum şimdi eleştirenler olacak ama bu yöntem bizde tuttu.

çağana çok geçmiş olsun.hasta olunca bide yemeyince hepten eriyip gidiyorlar.umarın en kısa sürede iyileşir :Saruboceq:

Çok zor yemeyen çocuk hayatım.Birde çıkartma yöntemleri buluyorlar, pes yanii.

Yok güzelim ne eleştirisi.anne olunca yedirmek için farklı çareler arıyor insan.Bizim allaha şükür öyle yeme problemimiz yok, ama hasta olunca ya da dişlerinden dolayı yemediği zamanlarda ne yapacağımı şaşırıyorum.Annem zorlama diyor ama iki kaşık iki kaşıktır deyip bir şekilde oyunla, zorla vermeye çalışıyorum.
Allah sabır versin çocuğu yemeyen annelere.Gerçekten çok üzülüyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…