Geçmiş olsun canım, nereden bulaştı ki_*Sonuçta bulaşmadan çıkartmaz.Bende bir an önce yaptırsam iyi olacak su çiçeği aşısını.kızlarr minik topiklere geçmiş olsun... benim kızım su çiçeği çıkarıyor sanırım ohaoldumsmile
Gerçekten dermansız dert vermeasin allah canım.Bünyeleri böyle, canları istediği şekilde yiyorlar, hasta filan olmasınlarda.Önemli olan o.duru bir ara bende kucağıma alıp zorla yediriyordum bir yere kaçamayacağını anlayınca mecbur açıyordu ağzını şimdi yedikten sonra parmağını ağzına sokup zorla kusuyor...allah dermansız dert vermesin birde iştahsız çocuk vermesin....çok zor vallahi...banada zorla verme diyor çevremdikiler ama insan ne kadarda zorlamayayım desede yapamıyor iki lokma yese ona seviniyorum...
birde benim oğlan annemlere gittiğimizde iştahı bir açılıyor...annem ne verse yiyor ama benim verdiklerimi tükürüyor yada atıyor elinden...acaba bu çocuğun garezi banamı_? anneme bırakacağım ama emmek isteyince ne yapayım diyo:)) birde çok hareketli olduğundan bakamam diye korkuyor...heran peşinde koşmak gerekiyorkaydirigubbakcemile
Bir kaç akşam dayanmak zorundasın hayatım.Evet en kolayı o ağlamadan ağzına memeyi dayamak oluyor ama, 1,5-2 saat bile uyuyamamak her gece her gece seni çok zorlar.Bir kaç akşam dayan, ağlamaya başladığında al kucağına salla, ya da ayağında salla.Bir şekilde tekrar dalmasını sağla.serpil çok geçmiş olsun insallah hemen geçer gerçekten çok zor çocuğun hasta olması 1,
2 yememesi..Allahım sağlık ve işteh ver yavrucuklarımıza..
meral abla haklısın her uyanmasında vermemeliyim ama kolayı seçiyorum işte o anlık için kolay olan gerçi ama uyku sersemliğiyle düşünemiyorum valla 14 aydır uyku ya hasretim
en fazla 2 saat uyuyunca o iki saat ben en iyi ihtşmal 1.45 gerçi:) ama tekrar deniycem ..çok ağlıyo vermezsem gece gece çekilmioo ama yapılcak en mantıklı şey bu aslında
Geçmiş olsun gamze, evin içi iyi ise bence fazla önemseme.Ya da tulumu giydir, üstünü hiç örtmeye gerek kalmaz.Kızlarrrr merhaba
Kızım uyuyor,dün gece kustu...Bi önceki gün 3 kez falan kustu..Genel hali sorunlu değildi,Bade kusan bebek olmadı hiç,yeni başladı...Amannnn bilemiyorum Allah dermansız dert vermesin...gece sürekli üstünüaçtığı için yarım saate uyanıp üstünü örtüyorum..evim çok sıcak tulum da kullanamıyorum..Bu aralar kendimiçok yorgun ve halsiz hissediyorum..Böleeee göğsüm ağrıyor gibi yanma tarzında bir sızı...Var gibi yok gibi..beni rahatsız ediyor..Aklıma köt kötü şeyler geliyor..
meme ultrasonu için de sütü tamamen boşaltmak gerekiyor..ben kafayı taktıkça daha çok üstüme geliyor..canımsıkılıyor böleee
neyse..öptüm siziçok
Ooooh maşallah, gezin gezin bakalım, bir kaç ay sonra yine gezemeyeceksiniz en az 8-10 ay:))))))slm kızlar nasılsınız hasta olan bebeklere gecmiş olsun metişi bende yatagında yatırıyorum kararrlıyım pes etmicem dün gece hiç uyanmadıgece uykulkarımız iyi....
gamzeeeeeeeeeee neyi var zeynebin ....
ayyyy hamile kalmasaysım 3 yasına kadar emziiririrdim herhalde içim acıyo oglumu süttten kestiğim için anne bebek arasındaki en güzel bag:ecrin_bebek:cuk cuk yumulurdu bana kuzum:gitme:neyse ikinciye kısmet...
dün ata demirer in eyvah eyvaha gittik recep ivedikten daha güzeldi bu aksamda esrefpasalılara gitcez annem bendeyken bayram cocukları gibi süslenip püslenip geziyos elele kolkola:kedi:
nazo afiyet olsun deyneye de acı nasıl yiyo sastımkafamçokkarıştı
fazilet metişi de zorla yedirirdim artık zorlamıyorum yersegamyoncuiremsu
neyse ben kactım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?