2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar hepinize,

Maşallah nile duygucum, egehanda 15-20 gündür merdivenlere tırmanıyor.Ama daha kaydırakta yapmadı böyle birşey, ben kaydırağın üstüne bırakıyorum:)))))O kayıyor:)
Büyüdüler canım artık yaaa, bebeklikten çıktılar koca koca kızlar,erkekler oldulşarrr:))Dur daha nelerini göreceğiz bu sıpaların.

Gece uykusu gibi yok hayatım, bu çocuklar bu enerjiyi uyumadıkları halde nasıl alıyorlar bilmem:)))))Kolay gelsin sana, işin çok zor.

Geçmiş olsun canım sizede.Senin hamileliğininde son ayları sevdacım.İyice zorlaştı işin.Kolay gelsin snaa da canım.

Geçmiş olsun ebrara.İnşallah bir an önce atlatırsınız.

ebrara geçmiş olsun inşallah hemencik iyileşir...doktor ne söylüyor ateşi için_?

günaydın arkadaşlar.

ebrara çok çok gecmiş olsun

nilede kocaman maşşallah,

accu sizede gecmiş olsun,ben bilmiyorum ne tedavisnie gidiyorsunuz.

emel allh yardımcın olsun , akşam sekiz çok erken , tahminimce uykusunu alıyor gecede uyanmaya başlıyor biliyorsun mirayda öyleydi, 1 haftadır 10 30 da uyuyor sabaha karşı 5 de falan uyanıyor yanıma alınca devam ediyor uykusuna, ama saat 8 9 gibi yattığı zamn sabaha kadar beni maf ediyor.

meral abla naz nasılsınız.

arkadaşımın çocuğundan bulaşmış olmalı ben annemlerdeyim aşı kartı evde tam hatrlayamıormda yapıldımı yapılmadımı aşıyı.. panik oldum yaa.. doktora göstercem bügün bakalım neymiş kesin tanıyı koysun bi

kan tahlilinde bişey çıkmadı..idrarıda bekle bekle saatlerce müşahede kaldık zaten yapmadı..boğazı çok az kızarmış dedi..
bilmiyorum ki bu kadar az kızardıysa bu kadar ateş niye...

ayşegül geçmiş olsun canım 1 ay kadar önce durusunun kızı ecede aynı böyle oldu 3 gün sürdü ateş 41 lere çıkmıştı kan tahlil idrar tahlli onlarda yaptırdılar br şey çıkmadı onada dr çok çok hafif boğazı kızarık gib demişti ama çocukta grip soğuk algınlığı gibi hiçbir belirti yoktu sonra 4. gün düştü ateşi düzeldi aynı şeklde bir kaç hafta öncede afacanın oğlu öyle oldu bazen olabiliyor böyle içini ferah tut bazen çocukların boyu uzarken böyle ateşlenirlermiş demek senin kızında boyu uzuyor

ekinsu, smrisk benim böcükte anne karnında beyinde kan pıhtılaşması nedeni ile sol el ve ayakta felç var. Dr. umuz 3-4 yılda düzelebileceğini söyledi ama bizim böcük o kadar azimli ki şimdiden az da olsa sıralıyo, ama oturduğu yerden kalkamıyo sol elini kullanamadığı için. Hareketsel kısıtlılığın dışında diğer fonksiyonları Allah'a binlerce şükürler olsun etkilenmemiş. Bizim hikayemiz kısaca böyle...

emel gerçekten tükendim artık..bende senin gibi yalnızım kimsem yok yanımda..
aç aç antibytk verdim aklım bu kezde ona karıştı.inş dokunmaz..
şu iştahsızlığı beni mahfediyo.zaten daha pütürlü bişyler yemiyor.çeşit çeşit çorbalar değişik şeyler hazırlıyorum o kadar emek veriyorum yok yok yok yemiyo..
napcamı şaşırdım artık..

kan tahlilinde bişey çıkmadı..idrarıda bekle bekle saatlerce müşahede kaldık zaten yapmadı..boğazı çok az kızarmış dedi..
bilmiyorum ki bu kadar az kızardıysa bu kadar ateş niye...

Canım geçmiş olsun. Bağışıklık sistemleri tam gelişmediği için normal bunlar, vücudu hastalıklara direnmeyi öğreniyor, ama ana yüreği dayanmıyor işte.

smrisk iyidire sen nasılsın
bencede akşam çok ereken uyutmayın bizimki düzenliydi bi area öle 7 civareı uyuyodu sonrea 12den önce yatmıyodu şimdi eski düzene dönüdk aretık 10 a doğru uyuyo sabahta 9-10 arası kalkıyo

accu bunla geçmiş olsun Allah acil şifalare veresin zamanla soluda kullanır benimkininde solu yavaş sağ el ve ayağı daha iyi kullanıyo

slm kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim bu arada bebişleriniz nasıl a.s.

yanılmıyosam dün hepimiz hoşgeldin dedik sana ama senden ses soluk çıkmadı

ebrare çokgeçmiş olsun üzülme canım yaaa aç verediysen en fazla kusarbişey olmaz azcık gevşe oluruna bırak yemiyosa yemiyo salla gitsin azcık baktın hiç yemiyo götürürsün bi gelişim uzmanına bbakar boyu k,losu normalin altındaysa iştah açıcı verir olmadı özel mamalar vare onlardan verir

sağol canım

aa canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir baksen yaramaza azimli olmayıda bilirmiş Allah daha büyük dert vermesin br an önce iyileşsin yavrucum inşallah
slm kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim bu arada bebişleriniz nasıl a.s.

aylin bz seni aramıza almıştık zaten bebeğn kızmı erkekmi hang gün doğdu dyede sorduk görmedin herhalde tekrar hoşgeldin

emel aynı beni yazmışsın keremde dün gece 2.5 dan 5 kadar oynadı yatağından almadım uyusun diye ağladı 1-2 dak dayanamadım aldım oynadı oynadı yoruldu uyudu bunu dünde yapmıştı alışkanlık kalacak bak görüyormusun ya..arada yapıyordu ama uzun zamandır olmuyordu .hasta bebişler geçmiş olsun gamze bence yediği bişey dokunmuştur badeye.inş tekrarlamaz canım seninkide yorgunluk ve uykusuzluktan olabilir e kolay mı iş ev bebek..Allah yardımcımız olsun ..
aylinn hosgeldin aramıza..
accu inş bebişin en kısa zamanda tam sağlığına kavuşur baksana azime maşallah ona
kocaman bir maşallah ta nil eeeee

Selam hanımlar... Of okuyamıyorum geçmişi bir türlü.. Nette bir sorun var...

slm kızlar accu çok üzüldüm cnm Allah acil şifalar versin
naz da 1ay önce falan parkta küçük kaydırağa tırmanıp kendi kaymıştı ama merdivenden diil kayma yerinden tırmaniyo ben tutmaya çalışınca sinirleniyo:))sandalyeler klozet sehpa evde herşeyin üstüne çıkabiliyo sonra ayağa kalkıyo alkış yapıyo:)))belliydi böle olucağı daha yürümeyi bilmezken emekleyerek bizim odaya gidip yatağa tırmanıyodu dağcı olcak benim kızım heralde

emel bizimki de sabah 6buçukta kalkmış delirtmiş babasını 2kere kahvaltı ettirdim ne oyunlar uyumuyo sonra o yokmuş gibi davranmaya başladım kahvemi içtim ebru şallıyla pilates yapıodum üstüme çıktı alık düştü ağlaya ağlaya uyudu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…