Maşallah nile duygucum, egehanda 15-20 gündür merdivenlere tırmanıyor.Ama daha kaydırakta yapmadı böyle birşey, ben kaydırağın üstüne bırakıyorum:)))))O kayıyor:)merhaba:))
ya okuyamadım geçmişi hiç halim yok..ama hastalar var galiba geçmiş olsun herkese,son sayfada badeyi gördüm
ben size dün başıma gelen ilginç bişiyi anlatçam eee tabi nille ilgili:))
nili almaya gittim oyun evinden öğretmeni dedi ki:nil kaydırağa çıkmış kendi kendine tam kayarken gördüm!!!
neeee dedim nası???
diğer çocuklar evet dediler kendi çıktı..
neys öğretmeniyle kaydırağa gittiler gene ama tutmadı onu nil pat pat çıktı 5 basamak ,oturdu,hooopp gülerek kaydı..
ben ben mi ağladım..Allahım daha dün kucaama verdiler,mememi bile ememiodu die:gitme:büyüdü bunlar ya..şaka maka..
bugün de hadi nil dedim kaydıraktan kay,bakayım..yürüdü tırmandı kaydı..adını da bilio kaydırak dieohaoldumsmile
ya işte bööle bişi daha vardı ama unuttum,neys ii geceler bol bol uykularopuyorumnanaktan
Gece uykusu gibi yok hayatım, bu çocuklar bu enerjiyi uyumadıkları halde nasıl alıyorlar bilmem:)))))Kolay gelsin sana, işin çok zor.günaydın kızlar
Duygucum maşalah Nile kaymayıda öğrenmiş kızlar daha marfetli oluyıorlar daha erken yapıyorlar herşeyi
Gamzecim sizede geçmiş olsun canım
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar artık tükendim valla yetişemiyorum herşeye koşuyorum tek başıma insanın yanında kimsesinin olmaması ne kötüymüş 1 saat bile yardım ne kadar önemli bizim uykusuz gece 2.5 da bir uyandı sabah 5 e kadar uyumadı oynadı durdu yatakta hiç böyle yapmazdı neden yaptı anlamadım sabahda yine 7 de uyandı benimde gözlermin içi yanıyor valla
Geçmiş olsun canım sizede.Senin hamileliğininde son ayları sevdacım.İyice zorlaştı işin.Kolay gelsin snaa da canım.günaydın kızlar
emel çok zor işin yaa neden böleki acaba.
onat sanki doğduğunda uzunca bi dönem sorunsuz ve rahat bi bibekti die hatırlıyorum,neden bozuldu acaba çocuğun düzeni dr ne diyo bu duruma?
yeşim biz dr kontrolüne götürdük duruyu sordum ben senin anestezi sorunu kore için bişi diyemem ordaki olayı bilemem ama burda yapılabilir hergün bir sürü çocuk anestezi ile müdahale görüyo hatta yeni doğmuş bebekler bile dedi.ilerid yaşanacak aksi bir durum çok daha can sıkıcı olabilir dedi.bilgin olsun
kızlar duruda çok huysuz kaç gündür yine dişmiş çocuk gene çöktü yaa tabi bendee
yorgun,bitkin,sinirli mahfolmuş bi haldeyim..
ebrar 3 gündür ateşler içinde.ateş düşürücünün etkisi geçince hemen geri yükseliyor ateşi..
zaten binbir türlü yiyen çocuk bugün hiç bişey yemek istemedi.
aç aç vermek zorunda kaldm antib....diş yok öksürük grip yok sadece ateş ve huysuzluk var...
tükndim artk........
Geçmiş olsun canım, nereden bulaştı ki_*Sonuçta bulaşmadan çıkartmaz.Bende bir an önce yaptırsam iyi olacak su çiçeği aşısını.
Gerçekten dermansız dert vermeasin allah canım.Bünyeleri böyle, canları istediği şekilde yiyorlar, hasta filan olmasınlarda.Önemli olan o.
Zaten annelere yaparlar hayatım bunlar:)))))
kan tahlilinde bişey çıkmadı..idrarıda bekle bekle saatlerce müşahede kaldık zaten yapmadı..boğazı çok az kızarmış dedi..
bilmiyorum ki bu kadar az kızardıysa bu kadar ateş niye...
slm kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim bu arada bebişleriniz nasıla.s.
smrisk iyidire sen nasılsın
bencede akşam çok ereken uyutmayın bizimki düzenliydi bi area öle 7 civareı uyuyodu sonrea 12den önce yatmıyodu şimdi eski düzene dönüdk aretık 10 a doğru uyuyo sabahta 9-10 arası kalkıyo
accu bunla geçmiş olsun Allah acil şifalare veresin zamanla soluda kullanır benimkininde solu yavaş sağ el ve ayağı daha iyi kullanıyo
ekinsu, smrisk benim böcükte anne karnında beyinde kan pıhtılaşması nedeni ile sol el ve ayakta felç var. Dr. umuz 3-4 yılda düzelebileceğini söyledi ama bizim böcük o kadar azimli ki şimdiden az da olsa sıralıyo, ama oturduğu yerden kalkamıyo sol elini kullanamadığı için. Hareketsel kısıtlılığın dışında diğer fonksiyonları Allah'a binlerce şükürler olsun etkilenmemiş. Bizim hikayemiz kısaca böyle...
slm kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim bu arada bebişleriniz nasıla.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?