emel bizimki de sabah 6buçukta kalkmış delirtmiş babasını 2kere kahvaltı ettirdim ne oyunlar uyumuyo sonra o yokmuş gibi davranmaya başladım kahvemi içtim ebru şallıyla pilates yapıodum üstüme çıktı alık düştü ağlaya ağlaya uyudu:))
merhaba sevdacım yok ya benm oğluş doğduğundan beri uykusuz günde önceden günde iki kez uyurdu 45 dk olmak üzere şimdi günde 1 kez uyuor oda 1 saat yada 1 saat 15 dk o kadar gecede dediğim gibi çok sık uyanark uyuyor ama bunada çok şükür gece uyanıpda uyumaması çok kötü bir şeymiş ben yine razıyım akşam yatsın sabah 6.5da kalksında gece uyanmasın öyle
yorgun,bitkin,sinirli mahfolmuş bi haldeyim..
ebrar 3 gündür ateşler içinde.ateş düşürücünün etkisi geçince hemen geri yükseliyor ateşi..
zaten binbir türlü yiyen çocuk bugün hiç bişey yemek istemedi.
aç aç vermek zorunda kaldm antib....diş yok öksürük grip yok sadece ateş ve huysuzluk var...
tükndim artk........
Günaydın kızlar hepinize,
Maşallah nile duygucum, egehanda 15-20 gündür merdivenlere tırmanıyor.Ama daha kaydırakta yapmadı böyle birşey, ben kaydırağın üstüne bırakıyorum:)))))O kayıyor:)
Büyüdüler canım artık yaaa, bebeklikten çıktılar koca koca kızlar,erkekler oldulşarrr:))Dur daha nelerini göreceğiz bu sıpaların.
Gece uykusu gibi yok hayatım, bu çocuklar bu enerjiyi uyumadıkları halde nasıl alıyorlar bilmem:)))))Kolay gelsin sana, işin çok zor.
Geçmiş olsun canım sizede.Senin hamileliğininde son ayları sevdacım.İyice zorlaştı işin.Kolay gelsin snaa da canım.
Geçmiş olsun ebrara.İnşallah bir an önce atlatırsınız.
ekinsu, smrisk benim böcükte anne karnında beyinde kan pıhtılaşması nedeni ile sol el ve ayakta felç var. Dr. umuz 3-4 yılda düzelebileceğini söyledi ama bizim böcük o kadar azimli ki şimdiden az da olsa sıralıyo, ama oturduğu yerden kalkamıyo sol elini kullanamadığı için. Hareketsel kısıtlılığın dışında diğer fonksiyonları Allah'a binlerce şükürler olsun etkilenmemiş. Bizim hikayemiz kısaca böyle...
emel gerçekten tükendim artık..bende senin gibi yalnızım kimsem yok yanımda..
aç aç antibytk verdim aklım bu kezde ona karıştı.inş dokunmaz..
şu iştahsızlığı beni mahfediyo.zaten daha pütürlü bişyler yemiyor.çeşit çeşit çorbalar değişik şeyler hazırlıyorum o kadar emek veriyorum yok yok yok yemiyo..
napcamı şaşırdım artık..
canim ya sagolsin , bunlari duyunca icim rahatliyor gercekten. ben Turkiyede yaptiracagim ins. nisan 10 da ist dayim, Prof Abdullah Bereket diye biri varmis. ona gosterecegiz. Ins hicbirsseye gerek kalmaz , kalsada hazirlikliyiz.günaydın kızlar
emel çok zor işin yaa neden böleki acaba.
onat sanki doğduğunda uzunca bi dönem sorunsuz ve rahat bi bibekti die hatırlıyorum,neden bozuldu acaba çocuğun düzeni dr ne diyo bu duruma?
yeşim biz dr kontrolüne götürdük duruyu sordum ben senin anestezi sorunu kore için bişi diyemem ordaki olayı bilemem ama burda yapılabilir hergün bir sürü çocuk anestezi ile müdahale görüyo hatta yeni doğmuş bebekler bile dedi.ilerid yaşanacak aksi bir durum çok daha can sıkıcı olabilir dedi.bilgin olsun
kızlar duruda çok huysuz kaç gündür yine dişmiş çocuk gene çöktü yaa tabi bendee
canim ya cok gecmis olsun. Dr nediyor? senin durumunda kotu ama kim biliryorgun,bitkin,sinirli mahfolmuş bi haldeyim..
ebrar 3 gündür ateşler içinde.ateş düşürücünün etkisi geçince hemen geri yükseliyor ateşi..
aç aç vermek zorunda kaldm antib....diş yok öksürük grip yok sadece ateş ve huysuzluk var...
tükndim artk........
ins kolay atlatir, zor ya ben kucukken cok kasinmistim. usul usul bol bol kasi annesikızlarr minik topiklere geçmiş olsun... benim kızım su çiçeği çıkarıyor sanırım ohaoldumsmile
Gamzecim belki midesini usutmustur. sen odanin isisini dusurup bence tulumu giydir ,ben kullaniyorumKızlarrrr merhaba
Kızım uyuyor,dün gece kustu...Bi önceki gün 3 kez falan kustu..Genel hali sorunlu değildi,Bade kusan bebek olmadı hiç,yeni başladı...Amannnn bilemiyorum Allah dermansız dert vermesin...gece sürekli üstünüaçtığı için yarım saate uyanıp üstünü örtüyorum..evim çok sıcak tulum da kullanamıyorum..Bu aralar kendimiçok yorgun ve halsiz hissediyorum..Böleeee göğsüm ağrıyor gibi yanma tarzında bir sızı...Var gibi yok gibi..beni rahatsız ediyor..Aklıma köt kötü şeyler geliyor..
meme ultrasonu için de sütü tamamen boşaltmak gerekiyor..ben kafayı taktıkça daha çok üstüme geliyor..canımsıkılıyor böleee
neyse..öptüm siziçok
kız yeşim korku filmi falan izleme :)))
Günaydınlar,
Sabahları hızlıca bakıyorum, pek de aklımda kalmıyor ama, hasta bebişlerimize geçmiş olsun.
Nile'de kocaman bir maşaallah.
Bizim de bugün fizik tedavimiz var ama babişi ve bakıcısıyla gidecek kuzucuğum. Bir hafta babamız bir hafta ben işten izin alıyoruz.
Sabahları 07:00 civarı uyanıyor üstünü değiştiriyoruz, benden hemen tarağını istiyor ıh ıh diye , sonra saçlarını tarıyor, çok komik oluyo....Süslü....
Umarım işlerim yoğun olmaz da yine girerim,
günaydın kızlar
Duygucum maşalah Nile kaymayıda öğrenmiş kızlar daha marfetli oluyıorlar daha erken yapıyorlar herşeyi
Gamzecim sizede geçmiş olsun canım
unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar artık tükendim valla yetişemiyorum herşeye koşuyorum tek başıma insanın yanında kimsesinin olmaması ne kötüymüş 1 saat bile yardım ne kadar önemli bizim uykusuz gece 2.5 da bir uyandı sabah 5 e kadar uyumadı oynadı durdu yatakta hiç böyle yapmazdı neden yaptı anlamadım sabahda yine 7 de uyandı benimde gözlermin içi yanıyor valla
günaydın herkese
nil ne kadarda tatlı ya...eymeni hayal ettim çok komik olurdu...
emel sanada allah sabır ve kolaylık versin...onat saat kaçta yatıyor_?
dün eymende sabah 5 te kalkmıştıya gündüz 1 defa uyuduk ikindin uykusu geldi yatağa götürdüm yaramazlık ypmaya başladı uyumadı...akşam 10.30 gibi tekrar uykusu geldi yatmaya gittik ama yine aynı...bende tamam canın ne zaman isterse uyu dedim...mamasınıda içmedi memeyide vermedim..sonra 12.30 gibi yerlere yatmaya başladı götürdüm odaya mamasını içerken uyudu kaldı gece bir defa kalktı o zamanda meme verdim tekrar uyudu...
yorgun,bitkin,sinirli mahfolmuş bi haldeyim..
tükndim artk........
Günaydın kızlar hepinize,
Maşallah nile duygucum, egehanda 15-20 gündür merdivenlere tırmanıyor.Ama daha kaydırakta yapmadı böyle birşey, ben kaydırağın üstüne bırakıyorum:)))))O kayıyor:)
Büyüdüler canım artık yaaa, bebeklikten çıktılar koca koca kızlar,erkekler oldulşarrr:))Dur daha nelerini göreceğiz bu sıpaların.
Gece uykusu gibi yok hayatım, bu çocuklar bu enerjiyi uyumadıkları halde nasıl alıyorlar bilmem:)))))Kolay gelsin sana, işin çok zor.
Geçmiş olsun canım sizede.Senin hamileliğininde son ayları sevdacım.İyice zorlaştı işin.Kolay gelsin snaa da canım.
Geçmiş olsun ebrara.İnşallah bir an önce atlatırsınız.
bizimkide b.sayarsa yada dergide kendi veya bebek resmi göresün ihehaha die gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?