2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Annesi alık deme nazıma:))))Maşallah çok akıllılar bunlar.Sen bişeyler yapıyorsun, benimle ilgilen diye çıkmıştır üstüne:)))

Maşallah biz bu gece iyiydik.Saat 9 da verdim sütünü yatırdım.Gece uyanır diye bekledim ama uyanmadan sabah 7,30 a kadar uyudu kendi yatağında.Sabahta benim telefonum çalmasaydı kalkmazdı sanırım 8 e kadar.Aramazlar aramazla, tam çocuğun uyuduğu satte ararlar.

slmm kızlarr

canım bencede onatın akşam uyku saati çok erken duruda eğer ateş diş hastalık gibi bi sıkıntısı yoksa deliksiz uyuyan bi bebek ya bikez mıkırdanır hiç yatağından alınmadan biraz su içerek uykuya devam eder yada hiç uyanmaz ama 22 -30 23-00 gibi uyutuyorum.sen annesisin daha iyisini bilirsin ama denemende fayda var,sanada yazık sen dinlenemessen oğluşuna nasıl ve nereye kadar faydan olabilirki.

canım diş vardırda sen anlayamamışsındır belki valla bende çoğu zaman ne zaman çıktı bu dişş diyorum
her zaman sölerim biz bu dişten çektiğimizi anlatamam 15-20 gün rahatız sonra tekrar en az üç en fazla 10 gün süren sadece yüksek ateş başka hiç bir belirti yok sonra geçiyo geçtikten bikaç gün sonrada dişin ucu görünüyo

son ayları deil canım son ayı artık :) bugün itibariyle 35 gün kaldı tabi daha erken olabilir malum normal doğum
beklerim bebek görmeye hepinizi sevgili tecrübeli annelerr :roflol:

canımm çokk çok geçmiş olsun Allahh acil şifalar versin inşallah.

dokunmaz canım tok olsa daha ii ama olmuyosa yapcak bişi yok bende aç karınla çok vermek zorunda kaldım sırf çıkarmasında faydasını görsün die

Merhaba kizlar
sabah ne guzle yazmistim hepsi silinmis. delikafadulden
canim ya sagolsin , bunlari duyunca icim rahatliyor gercekten. ben Turkiyede yaptiracagim ins. nisan 10 da ist dayim, Prof Abdullah Bereket diye biri varmis. ona gosterecegiz. Ins hicbirsseye gerek kalmaz , kalsada hazirlikliyiz.
canim ya cok gecmis olsun. Dr nediyor? senin durumunda kotu ama kim bilir
o neler cekiyor? Baska bir dr goturseydin hem surekli ates dusurucu iyi degil diye biliyorum.
cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum.
kızlarr minik topiklere geçmiş olsun... benim kızım su çiçeği çıkarıyor sanırım ohaoldumsmile
ins kolay atlatir, zor ya ben kucukken cok kasinmistim. usul usul bol bol kasi annesi
dayanamaz simdi ya yazik bebise. bende daha yeni yaptirdim asiyi
Gamzecim belki midesini usutmustur. sen odanin isisini dusurup bence tulumu giydir ,ben kullaniyorum
elbise gibi olanlardan cok rahatim. zaten ustunde bir sey tutmuyor odasi da 26 derece
yapiyorum.
kız yeşim korku filmi falan izleme :)))

hehe yok kiz ben hayatta izleyemiyorum , gerilimdi ama :))

merhaba kızlar sıze bısey sorucam ben kızımı hala ayakta sallayarak uyutuyorum sızler nasıl uyutuyorsunuz yada kendı kendıne uyuyan varsa nasıl ogrettınız

bengüzar bende öle uyutuyorum yaklaşık uyku haline bağlı olarak 20 dakika civarı sallıyorum bırakıyorum uykuya devam ediyo hep ayağımı istemiyo ama bende kendikendimne uyusun istiyorum ama nası yapıcam bilmiyorum bende kızlara sorcaktım tercüman oldun bizimki daha önce kendi kendine uyurdu gece gündüz 8 ayından sonra alıştı

merhaba:)
amma da yazmışsınız okuyana kadar uyandı nilkaydirigubbakcemile

bizimkide b.sayarsa yada dergide kendi veya bebek resmi göresün ihehaha die gülüyo

mrh kızlar benim bebiş ocak 15 dogumlu ve hiç bir kelime konuşmuyor anne baba yada dede :1no2:sizinkiler nasıl peki bu kelimeler için erken mi sizce

duru doğduğunda omzumuzda uyurken hep bi yastık kılıfı kullandım hani kusmuğu salyası ve bizim kılık kıyafetin tozuna die bu bizimkinde inanılmaz bi alışkanlık yaptı hep istedi o kılıfı ama baktım olcak gibi deil artık taşınmıyo mama sandalyesine alıştırdım saati gelince yatırıyorum sandalyesine veriyorum örtüsünüde onla oynaya oynaya dalıyo biraz bekleyim yatağına alıyorum.bizimki hiç ayakta sallanmadı daha doğrusu ben istedim alışsın ama yok ne zaman ayağa almayı denesem sanki iğne batıyomuş gibi bağrıyo :uhm:

duygu sende amma yazmışın kız bende okuyana kadar bittim :roflol:

rica ederim yeşim ne demek umarım hiç gerek kalmaz canım

aylin hoşgeldin canım

aylin benim oğlanda birkaç kelime söylüyor bazen bana anne diyor bazen aba..işine nasıl gelirse öyle yani...geç kaldı diyede düşünme benim ablamın oğlu 3 yaşını doldurdu yeni konuşuyor...seni duyuyorsa anlıyorsa endişelenme...

benimkimi cins hepsimi böle ona yaptığım mis gibi ıspanaklı kerevizli çorbayı içmedi bizim hazır çorbaya sardı yalana yalana içti dahada istedi tepinip kendini yerlere attı zaten besleyiciler için yapmaz ancak onun yemiyceği ne varsa ona tepinir

ayyy nazo bunların hepsi böyle:)) eymenin yanında kola içemiyoruz görsün hemen ağzını açarak geliyor benim iştahsız kertenkelem:) birde ıslak mendili bulsun ağzına sokup suyunu emiyor..nasıl bir damak tadı var anlamıyorum vallahisempatiksalakcinni

aynen yaaa karşısına ıhlamurla oturuyorum yüzüne bile bakmıyo bardağın ama elimde kola olsun ıh ıh die başlıyo yalvarmaya

bizimki gibi desenize onatda kolaya karşıdan saldırıyor ve ıslak mendil hastası ağzına sokup duruyor birde garip bir ses çıkarıyor koklar gibi kokuyormuş onu anlatıyor

kızlar ya şu geçen gün yeşim vermişti bir link üçüz bebeklere yardım diye az önce okudum içim parçalandı çok kötü oldum ağladım resmen , sabah kahvaltıda ne veriyoruz bebeklerimize cicibebe bisküvisinin içne peynirler pekmezler cevizler atıp yedryoruz değilmi birde yakınıyoruz yemedi çöpe attım falan diye değil mi bu bebeklern annesi ne yapıyormuş bliyormusunuz bayat ekmekleri ufalıyormuş içinede ne bulursa koymaya çalışıyormuş hangi birine yetiştiricek ne kadar doyacak yavrucuklar bu bayat ekmeklerle, çok üzüldüm kızlar ya ne olur sizde elinizden ne geliyorsa yapmaya çalışın düşünün 1 paket bisküviye bile muhtaçlar , bir daha okuyun isterseniz linki birde ben veriyim belki görmeyenler olmuştur

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/348259-ucuz-bebeklere-yardim.html

iyi akşamlar kızlar
kendi yatağında uyuttuğum 3.ü gün bugün daha kolay uyudu.bende hep ayağımda sallıyordum ama rtık sallanarakta uyumak istemiyordu.40dk 1 saat uğraşıyordum...
benim gibi uğraşıp uyutamyanlara tavsiye ederim.hiç vakit kaybetmeden alıştırmaya çalışın.çok pişman oldum dha önce yatağında yatırmayı denemediğime.5-6 aydır ikimizede eziyet ediyomuşum.
ilk gün çok ağladı,ikinci gün daha az,üçüncü gün ağlamadı

komşum naber? ikimizden başka kimse yok

evet 4 buçuktu eve geldiğimizde,bende telaştan unuttum seni aramayı,keşke gelebilseyin güzel geçti..bidahaki sefere artık.gene gitmemiz gerekecek babaannesi eceye oyuncak aldı bozuk çıktı değiştirmeye gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…