herkese iyi akşamlar, kızım 14 aylık oldu ama hala yürümüyor, var mı benim bebeğim gibi hala yürüyemeyen??
bir de benim kıza süt içiremiyoorum ne yapmalıyım?
ve son olarak bu hafta kızım istediği bişey olmayınca başını yerlere vurmaya başladı ben bağırana kadar vuruyor,ne yapmalıyım, sizde böyle ya da benzer şeyler yaıyor musunuz?
iyi akşamlar aralık bebeği var tanıdık hala yürümüyormuş ama aileden diyorlarmış onlarda geç yürümüşlereyvahedigeldismile benimkine sütü uyku arasında veriyorum yada kalkınca istiyor hatta çıldırıyor yemeklerden iyice çektiyemek yedirmek ölüm oluyor yemeğincesempatiksalakcinnisempatiksalakcinniherzaman değil ama kızım kendini yerlere atıyor istedigi olsun diye her şeylerini oşekilde yaptırmak istiyorlar alıştırma zararı sana olurolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileherkese iyi akşamlar, kızım 14 aylık oldu ama hala yürümüyor, var mı benim bebeğim gibi hala yürüyemeyen??
ve son olarak bu hafta kızım istediği bişey olmayınca başını yerlere vurmaya başladı ben bağırana kadar vuruyor,ne yapmalıyım, sizde böyle ya da benzer şeyler yaıyor musunuz?
iyi akşamlar kızlar
kendi yatağında uyuttuğum 3.ü gün bugün daha kolay uyudu.bende hep ayağımda sallıyordum ama rtık sallanarakta uyumak istemiyordu.40dk 1 saat uğraşıyordum...
benim gibi uğraşıp uyutamyanlara tavsiye ederim.hiç vakit kaybetmeden alıştırmaya çalışın.çok pişman oldum dha önce yatağında yatırmayı denemediğime.5-6 aydır ikimizede eziyet ediyomuşum.
ilk gün çok ağladı,ikinci gün daha az,üçüncü gün ağlamadı
komşum naber? ikimizden başka kimse yok
benimkide sadece baba diyor, Babasi da ne konusacak cocuk soyluyor iste diyor :hulya: ikide bir baba dedirtiyormrh kızlar benim bebiş ocak 15 dogumlu ve hiç bir kelime konuşmuyor anne baba yada dede :1no2:sizinkiler nasıl pekibu kelimeler için erken mi sizce
nasil yaptin corbayi tarif edermisin. burda kereviz yok ne hikmetse ama sapini buldumbenimkimi cins hepsimi böle ona yaptığım mis gibi ıspanaklı kerevizli çorbayı içmedi bizim hazır çorbaya sardı yalana yalana içti dahada istedi tepinip kendini yerlere attı zaten besleyiciler için yapmaz ancak onun yemiyceği ne varsa ona tepinir
aynen mendili agzina sokuyor akannehir ve sokulmamasi gereken ne varsa sempatiksalakcinni kolayi anlamiyor daha Allahtan.ayyy nazo bunların hepsi böyle:)) eymenin yanında kola içemiyoruz görsün hemen ağzını açarak geliyor benim iştahsız kertenkelem:) birde ıslak mendili bulsun ağzına sokup suyunu emiyor..nasıl bir damak tadı var anlamıyorum vallahisempatiksalakcinni
Bende bugun izlicem esimi bekliyorum aksam beraber izleyince daha zevkli oluyor kaydirigubbakcemile2emel sen şimdi aşkı memnuyu izlersin
canim aynen normal sut kesinlikle icmiyor, icine pekmez kattim, balkabagi kattim yokherkese iyi akşamlar, kızım 14 aylık oldu ama hala yürümüyor, var mı benim bebeğim gibi hala yürüyemeyen??
of bugun yanıma yatırdım alıssın dıye yok olmuyor kalkıp oturuyo yurumek ıstıyor yatagınada koysam kalkıp ıcınde dolasıyo yatagının bıraksam delı gıbı aglıyacak nasıl alısacak bılmıyorum buyunce alısır dıyorlar ama ben artık sallamak ıstemıyorum acıkcası:1no2::1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?