Amin canim o hallerini sabirsizlikla bekliyorum. kerevizi mercimege koyuyordum amayeşim nasılsın :) çok şey istemediğin kesin hepimiz aynı şeyleri istiyoruz allah kimsenin muradını gözünde koymasın inş kocaman olduklarındada burada paylaşacağımz güzel anılarımız olur.
miray ıspanağı rondodan gecirince güzel yiyor corba gibi oluyr, bide ben mercimek zorbasına kereviz, havuç patates ve brokoli koyuyorum ona verceğimiz zaman robotdan geciriyoruz maşşallah hiç hayır demiyor.
herkese hayırlı cumalar,
afiyet olsun, cesit oluyor arada bab kiz sevmeselerde yiyorlar mecburen :)Selaaam..
Ispanak dedidiniz akşama ıspanak yemeği yapmaya karar verdim:)
sırayla yavaş yavaş olur hepsi yeşimcim evet her çocuk başka
geçen bi arkadaşa gittim kızı 10 aylık defneyle aralarında 5 ay var defne en son 5 aylıkken görüşmüştük o zamanlar defne kıpır kıpır çenebazdı bu bbek öle sus pus koyduğun yerde duran kıpırdamayanda şimdi gör resmen yüzüyo kucakta durmuyo zıp zıp zıplıyo bide çene bağara bağara babaaa babeeey bıcı bıcı dio şaştım kaldım ve çok zayıftı bi şişkolaşmış anlatamam yani velhasıl her çocuk kendine has dönemine has
çok tatlıymışmaşallah girmedikleri karıştırmadıkları yer yokkaydirigubbakcemile:sm_cool:
ya resmin direk ekranda gözükmesi iin nasılekleem gerekiyo
kızlar bende yarın kızıma stüdyo fotoğraf çektirmek istiyorum aslında bi yaşında istiyodum ama o zaman tam serbest yürüyemediği için vazgeçtim bide aile fotosu istiyorum ama ne giyceğimi bilmiyorum bugün kuaföre gidimde kaş maş halledim
geçmişi okuyamıycam baya kaynatmışsınız.
dün geceyi hastanede geçirdik. çağan iyice kötüleşti. akşam aldık gittik. kan alındı serum takıldı. dr. iyiki sabahı beklememişsiniz dedi. iyice susuz kalmış. idrar bile yapmıyodu. hep kaka. o da su gibi yapış yapış. dün gün boyunca olduğu yere yattı. 5 dk uyanık kalıyo yine uyuyo. mızıldanmayı bile yapamıyodu düşünün yani. ki antibiyotik başlanmıştı buna rağmen kesmedi. susuz kaldığından damar yolu çok zor açıldı. 3.denemede ancak açıldı ki enn tecrübeli hemşire arkadaşı yanımızda götürdük. çağan kıyameti kopardı tabi. serum takıldıktan sonra o kulunu yle bi koruyuşu vardı ki görmeliydiniz. biri seruma dokunmaya kalksa hııı diyip kolunu saklıyodu. gece boyu kolunu havada tuttu. sabah biraz daha iyiydi. ikinci serum takıldı. akşamda evimize geldik. komşuma indik abisiyle oynadı neşesi biraz yerine geldi. allahım dedmi kendi kendime çocuğumun ağlaması bile sağlık demekmiş. yavrum öyle halsızdiki canı yanıyo ağlayamıyo bile. gözümün içine baka baka eridi 5 günde. ölcek zannettim yaa. komşum bile bugün itiraf ediyo bende çok korktum diye.
annemin bendeb önce bi kızı olmuş. 6 aylıkken ishal olmuş ve imkansızlıklar yüzünden dr.a gdememişler bi gece yarısı annemin gözüne baka baka ölmüş gitmiş. çağan doğduğundan beri annemin kaderini yaşamaktan koruyorum geceleri gözünü açıp beni seyrediyo hık bile diyemiyo dedim gitcek herhalde. offf allahıma bin şükür bugün ağladığında mızıldadığında dünyanın en mutlu insanı oldum. yaşam belirtisi veriyo diye. ağlamasına bile bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. allahım acılarını göstermesin.
çok yazdım ama çok doldum beni bi siz anlarsınız. şimdi uyuyo meleğim. allahıma bin şükür inşallah tamaen geçicek. rota ya da amip dediler. ama burda labaratuvarlar çok yetersiz klinik seyrine göre tanı koydular. aman kızlar rotaya dikkat edin. salgın ve çok bulaşıcı. siz rotalı birine dokunsanız bile çocuğunuza geçebilirmiş. ishallilere dikkat edin nolur. hepsi bu kadar ciddi geçirmeyebilir ama dikkatri elden bırakmamk lzım.neyse öptüm hepiizi. allah hasta bebişler şifa versin ana babalarına da dayanma gücü..
Ay cok guldum, babalardan inciler diyorum ben bu laflaraselam kızlar
sennur ben evde ayakkabı gydrmiyorum çorapla bazende çorapsız dolaşıyor sadece dışarıda ayakkabı giyiyoruz oda ilk adım değil tabanı esnek çok ince olmayan spor ayakkabı çok rahat ediyor onunla
bende ıspanak yapıcam akşama özendim :)))
bizimkde brokoliyi sevmedi , yeşim bende senn gbi ben yedim çok güzel olmuş dyorum eşim çok kızıyor bana senin sevdiğini çocuk sevmek zorundamı diye :))
hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız bebişler nasıl benimki üşütmüş biraz
ay maşşallah defneye çok tatlı dişleride çok güzel :)) küpeleride harika 10 numara.
bende miraya küpe taktırayıp diyorum ama acır diye korkuyorum, ikincisi ben hiç küpe takmam kızımda isterse kendi deldirsin taktırsın diyorum bilmiyorum valla :))
canim ya sagol tarif icin bugn aldim brokoli yarin yapcam corbasinibozma moralini yeşimcim yaaa bizimkide tek sayılır akranları var arkadaşlarımın ama herkes çalışıyo fırsat olmuyoki görüşmeye bizde hep başbaşayız evde arada aşağıya babaneye yengelere iniyoz h.snlarıda ananedeyiz öle idare ediyoz
canım ben kremasını kendim yapıyorum yani beşamel sos gibi 1 kaşık unu kavuruyorum bi bardak sütle pişiriyorum kalınlığına bağlı süt ilave edebilirsin çorbaya aktarıyorum birazda öle kaynatıyorum misss benimki bunu çok seviyo brokoli karnıbahar hep böle yapıyorum bayılıyo
anca böle ekliyom direk ekranda gözükmesi için nasıl oluyodu biliyodum ama unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?