2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok sevindim çağanın düzelmesine, temiz havada iyi gelmişdir, onun o taşınıda sakla bence :))

selam kızlar,naslsınız
uzun zaman oldu görüşmeyeli,bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah..emel bursaya gelmiyormusun hayatım,sendede ses seda yok:))

mrh kızlar bu gün canım sıkkın bebeşim yataktan düştü hemde ğözümün önünde çok yaramaz kızlar çekmeceleri boşaltıp içine kendi oturuyor makinelerin düğmesiyle oynuyor tamir malzelemrini ğörsün birde priz tamam babası tamerci de değil ki babaya çekmiş desem baba memur masanın üstüne çıkmak istiyor vs vs anlatam sizinkilerde böyle mi kızlar

inş bişey olmamıştır, dikkatli olmak lasım çok meraklı ve hareketliler, ben evde onun ulaşabildiği kırıcı kesici malzemelerin yerlerini değiştirdim hep,

saol serpilcim hepsi birbirinden tatlı bunların biz kuaföre gidemedik hem hava açıp kapıyo güvenemedim hemde fena oldum birden tansiyonummu oynadı ne gözümü açamıyorum elim kolum kalkmıyo

ben genelde brokoli ve karnıbaharı beraber yapıyorum normal suda haşlıyorum soğanı içine bütün atıyorum pişince alıyorum soğan defneye biraz pişik yapıyoda bazen içine havuçta atıyorum onlar kaynayıp pişince altını kısıyorum bi sahanda da bi yemek kaşığı unla (hatta mümkünse organik tam buğday unu) yaklaşık 2 su bardağı sütle pişiyorum tabii unu biraz kavuruyorum oda kaynayıp göz göz olunca çorbaya döküyorum karıştırıp bikaç dakkada onunla beraber kaynatıyorum un iyce pişsin die sonra kapatıp azcık zeytin yağğ gezdiriyorum bide rondo gezdirdimmi missss aaa unuttum bide her çorbasına illaki irmik katıyorum yalnız irmikte una çorbayı koyulaştırıyo hele ikisi beraber oldumu lapa oluyo un koyunca irmiği çok az katıyorum hatta bu beşamelide çorbanızın çokluğuna göre ayarlayın yani az yaparsanız unu sütüde ona göre tutun ya ,ilk baş belki tutturamazsınız ama bi iki denemde alışıyo insan

:))yuhhh bi tarif için amma uzun yazmışım kusura bakmayın inş. sıkılmazsınız okurken

bizimkide resimde olduğu gibi çekmece delisi hatta bişey anlatıcam geçen annem bende kadın yatak odasında namaz kılıyo bizimki git babasının çekmecesinden malum şeyleri çıkar ananeye uzat ay rezil olduğumamı yanim bunun annem olmasınamı sevinim düşünsene yabancıya yapsa bunu

:))))))))))))))))

slm kızlarrr

gülme kız sedaaa ay beni düşünsene annem sesleniyo nazooo gel kızının elindekileri al :))) ben bi gittim tinkkkk kıpıkırmızı

nazocum tşk ederim .

buarada andolu yakasında yağmur başladı,

herkese iyi hafta sonalrı dilerim kendinze iyi bakın.

slm kızlar
hiç giremez oldum artık buraya arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
okul çok yoğun çok yoruluyorum ilk dönem nasıl rahattım bu dönem çok dersim var
okul dışında ceylin de çok yoruyor
hala gece uykum yok 7-8 kere kalkıyor hala iştahsız hala çok zayıf
süt içmiyor, gece emdiği için çok kalkıyor bu arada hala ve hala dişimiz yok
doktor ilaç verdi dişinin çıkması için ama onu da düzenli içiremiyoruz
buna da şükür ama hiç kolay bir çoçuk olmadı
bazen beni çileden çıkarıyor evden çıkıp biryerlere gidesim geliyor ilçede olmasam bir psikoloğa giderim valla çok ihtiyacım var
bizden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir

canım benim yaaa bide çalışmak ii gelir derler ama seni yoruyo gerçi ev ve ceylin dışında bişeylerle meşgul olmak bile biraz olsun rahatlatıyodur belki

öyle aslında hafta sonu ceylin yorduğu için pazartesi salı okulda dinleniyorum gibi geliyor ama çarşamba perşembe okul da yoruyor evde de ceylin yoruyor
ne yapalım idare ediyoruz işte
seninkinin ne çok dişleri var öyle kıskandık valla:))

emzirmesen arada sakinleştirci al diycem ama
sorma çok şükür var ama sizinde çıkar endişelenme eltimin oğlanda 14 aylık çıkardı 16 aya kadar müddeti varmış

sagol tarif icin nazo. yarin yapacam karnibaharda katayim bari.

Ahucum zor cocuk buyutmek, bende daraliyorum yoruluyorum calismadigim halde. Yatirayim derken
oluyor saat 11 yine. bi dizi izlicem onu bile izleyemiyorum. bu saate kaldim . neyse yatayim hemen
cadi uyaniyor 6-7 deyince . Gec kalkmayi ozledim acaba ne zaman gec kalkabilecez biz
oyle bir sansimiz varmi ?? yoksa tamamen kaybettik mi kizlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…