tşk. ederim kızlar. çağan çok şükür epeyce iyileşti. bugün hava iyiydi bahçeye çıkardım. çocukların peşinden ada ada deyip koşturdu.üstündeki montu taşıyamıyo habire düştü. eve gelirkende sokaktan taş çalmış onu getirmiş. sıkıca da tutmuş evde görünce çok güldüm. dün akşamda komşuma gitmiştik bizimkinin gzü gönlü açılsın diye. ercan amcasının elinde tesbih vardı adamın kucağına gitti seviştiler biraz bizimki indi bi baktım kaşla göz arası adamın eliinden tesbihi aşırmış adam farkında bile değil. bizimkinde aşırma huyu var. geçende de babası mutfakta yemek koyuyordu bizimki arkasını dönmüş adamın cebinden cüzdanını aşırmaya çalışıyo küçücük ya elleri hissedilmiyoda çok gülüyorum bu hallerine..
hepinizi öptüm..
cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum.
ins kolay atlatir, zor ya ben kucukken cok kasinmistim. usul usul bol bol kasi annesi
dayanamaz simdi ya yazik bebise. bende daha yeni yaptirdim asiyi
inşallah kolay atlatır ya.. hertarafı yarabere içinde senağlama
mrh kızlar bu gün canım sıkkın bebeşim yataktan düştü hemde ğözümün önünde çok yaramaz kızlar çekmeceleri boşaltıp içine kendi oturuyor makinelerin düğmesiyle oynuyor tamir malzelemrini ğörsün birde priz tamam babası tamerci de değil ki babaya çekmiş desem baba memur masanın üstüne çıkmak istiyor vs vs anlatam sizinkilerde böyle mi kızlar
:))yuhhh bi tarif için amma uzun yazmışım kusura bakmayın inş. Sıkılmazsınız okurken
bizimkide resimde olduğu gibi çekmece delisi hatta bişey anlatıcam geçen annem bende kadın yatak odasında namaz kılıyo bizimki git babasının çekmecesinden malum şeyleri çıkar ananeye uzat ay rezil olduğumamı yanim bunun annem olmasınamı sevinim düşünsene yabancıya yapsa bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?