2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler

emel hem geçmiş olsun hemde başınız sağolsun...bazen herşey üst üste geliyor..allah sabır versin

bu arada hem naza hemde aybükeye maşallah..bence ikiside annesine çekmiş güzellik olarak

gülsü inşallah oğluşunun hiçbirşeyi çıkmaz..iyi düşünelim iyi olsun herşey

Son düzenleme:
günaydın kızlar ay gece bizimki uyutmadı kafayı koycak yer arıyo ama dalamıyo sanırım dişler zorladı yine biraz babası baktı sonra ben devraldım uykum vaaar bide regl dönemim offf akşam rezil oldum zaten eltimdeydim yarım saat içinde bi kanama koltuklara geçti eve nası çıktığımı bilemedim lavaboya bi gittimki parça parça gelmiş arada olurdu ama bu sefer büyük parçalardı nie böle oldu anlamadım

slm arkadaşlar,

emel çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin, anneaneninde mekanı cennet olsun allah sizlere sabır versin,

canımm,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun anneannenin:çok üzgünüm:
baban da işallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur canım,'q:Saruboceq:

canımm başınız sağolsun,nur içinde yatsın anneannen:çok üzgünüm:
baban da işallah tez zamanda sağlığına kavuşur:Saruboceq:

Merhabalar,
ekinsu başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler versin, babanda ınş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
ışyerinde bazı siteler yasaklı olduğunda bebişlerin resimlerini göremedim, melekler kadar güzellerdir eminim.

emelcim basınız sagolsun allah annene geride kalanlara sabır vesin babana da gecmiş olsun hepsi üstüste gelmiş mafoldumbenbu arada aradım seni telin kapalı baska hat mı kullanıyosun.....
aysegüüüül he valla saka maka iki cocuk annesi olcam kısmetse akıllı düşünene kadar deli köprüyü gecermiş o hesap oldu galiba benim işdelikafadulden
tuba aybüke cok tatlı cıkmıs fotolarda masallah

slm kizlar yine morelim cok bozuk gecmise bakmadim umarim herkes iyidir.kizlar dün oglumu baska doktora götürdük türk bi doktor ben yurtdisinda oldugum icin birebir konusamiyodum.dün herseyi konusduk baya incelledi oglumu dedigi sey buyud oglunuzda sendrom oldugunu düsünüyorum su anda bisey diyemem ama oglunuz özel bi cocuk dedi.yolun basindaymisiz burnunu bakti kulaga bakti dili büyük dedi.ellerine bakti.tüm sendromlari okudum ve doktorun anlattigi seyler down sendromunda oluyor.cok morelim bozuk simdi sonuclari beklemek böyle caresiz kalamk dahada yipratiyor bizi.esimde perisan oldu bende.

canım ya bi dakika hemen öle bozmayın moralinizi..
bi kaç dr.a daha gidin bakalım ama şu bi önceki testleri yapanla da irtibatı koparmayın.
öle şappadanak sendrom denilebilio mu??neye dayanarak dedi??
siz araştırmalarınızı nerden yapıosunuz?
ne olursa olsun bizim yavrularımız, tabi insan burnu bile akmasın istio anlıyorum sizi ama eğer öle bile olsa erken bilmek her zaman daha iidir unutmayın canım.
içinizi ferah tutun,korkmayın,olmadı buraya gel,ii bi üniversite hastanesine git.gerçi ben sendrom teşhisini 3 yaşından itibaren yapıolar die biliorum,yani şimdik neye bakılır bilemiorum..?
küçükken herşey denilebilio unutma,nil'e de talasemi dediler,hacettepe de kanı eksik çıktı sadece örneğin??
çok öpüorum sizi:)
(ya nası yazdım bilmiorum,aklıma gelenleri sıraladım)

inanna canim tetslerimiz hastanede yapildi orda uzman bi prof bakti ogluma.bu doktorda ohastanede calismis diyorki eger o adam bu testleri yaptiysa bi bildigi vardir biseyler terstir diyor.down senromunnda burun kökü yatsi gözler cekik ellerde tek cizgi kulaklari kücük olurmus.benim oglumun gözleri cekik degil ama diger dedikleri hep uyuyor elleride anlamdim aslinda.ha elleri ve ayaklari genis ve kücük olurmus.ve yüzlerinde hep sirinlik varmis bu da oglumda var.dedimki doktora oglumu 10 cocugun arasina koysam farkediliyor oda dedi evet cok sirin tipik sendromlarda olur dedi.ya bende anlamiyorum kafam cok karisik inanin hic halim bile kalmadi.icimede hic bi heves yok ne yemek yapmak istiyorum nede baska bisey.oglum uyudu tek düsüncem ona nasil yardim edebilirim.
tabiki türkiyeye gelincede götürcem oglumui doktora insallah test sonuclari temiz gelir.ama doktorlarin demsine göre kesin bisey var.cünki bu testler 100 kisiden 1 cocuga yapilirmis.

oglumun resimleri koyucam dikatli bakarsaniz sevinirim gözleri cekikmi

resmi yükleyemdim oglum uyandi neyse sonra yine denirm simdilik ogluma bakim.

canım bak ben de demin komşuma ne iş yapıosun dedim,özel eğitim merkezinde çalışıomuş,olmadı ona da sorarız el olayını..olmadı resim yüklersen gösteririz,sonuçta hepimizden daha çok yakın bu tip durumlara..
canın bişi istemiosa yapma 2 gün bişi olmaz ama kurmayında devamlı lütfen..
işallah testler temiz gelir de bu günlerde anı defterinde kalır..
hani bazı şeyler herkeste olabilir,nilin de ayakları küçük ve yassı,kulakları küçük??
hadi bikaç fotoğraf koy canım:)

mrb arkdaslar kusuruma bakmayin oglumu anca yatirdim tekara resim yüklemeye caliscam yada bi albüm yapim ordan bakin.

kizlar hala koyamiyorum
site yöneticelerine danisip onlarin koymasini isticem

Günaydın,
Gülsü canım ınş. bebeğinin hiçbirşeyi yoktur, sana üzülme diyemiyorum çünkü seni çok iyi anlıyorum. Kızımı o kadar çok doktora götürdük ve o kadar çok şey duyduk ki artık hiçbirine inanmıyorum. Bize kızım için elini kullanmasının çok zor olduğunu, yürümesinin 3 yaşını bulacağını ve öğrenme güçlüğü çekeceğini söylediler, daha neler neler.... Biz eşimle kahrolduk, ama yılmadık. Sevgi ve alaka herşeyi yeniyor, kızım şu anda dr. ları şaşırtmaya devam ediyor.Yürüme konusunda sıralıyor ve 3-4 adım atmaya başladı, elini diğer eli gibi olmasa da kullanıyor, düşün çift el top oynuyor ve en önemlisi, 20-25 kelime bilinçli kullanıyor ve söylenen tüm eylemleri yapıyor, yani oldukça zeki bir bebek, öğrenme güçlüğü bir yana müthiş bir hızla öğreniyor, düşün dişlerini fırçalıyor hem de bizi 1-2 kere gördükten sonra. Velhasıl doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar, bize düşen eğer bir problem varsa bile kimin ne dediğine bakmadan sevgi ile çocuğa hiçbir şey yansıtmadan onun kendini geliştirmesini ve farklı olduğunu düşünmesine izin vermeden yaşamını devam ettirmesini sağlamak. Ayyyy içimi döktüm yaaa.

Günaydın kızlar, Emelcim baban için geçmiş olsun, anneannen içinde cennet mekanı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.Ama canım allah size sabır versin.Baban iyileşsin inşallah bir an önce.Neyseki kalmışsın annenin yanında, dönmüş olsaydın, annen tek başına karşılamak zorunda kalacaktı bir çok şeyi, hiç olmazsa senden destek alıyordur şimdi.

Tuğbacım, ayşegülcüm, maşallah , çok tatlı çıkmışlar küçük cadılar.Benim için öpün onları.
Gülsü, geçmiş olsun canım, inşallah testler temiz çıkar.Önemli bir sorunu yoktur bebişimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…