2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin kizlar kusura bakmayin hala yükleyemedim resimleri boyu uzun geliyor sanirim bende kücültmeyi anlamyiorum.aksama bide esime danisim.accu,ekinsu inananna cok sagolun kizlar.insallah bseyi yoktur ama cok korkuyoruz.,

kiz inanna banami diyon gez gez diye kkda,kiz inana gezmiyorum bazen acik kaliypr bi sayfada tabi ben ya oglumun pesinde oluyorum.yada baska bisey onlar yattiktan sonra bakabiliyorum anca.

ekinsu canim gecmis olsun baban icin,annenin yattigi yer cennet olsun basin sagolsun cok üzüldüm ynei okudum.

hepiniz sağolun kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

gülsucum accu çok güzel anlatmış inşallah testleriniz temiz çıkar canım

ekinsu başınsağolsun cnm benneyaptımki babana da acil şifalar diliyorum :Saruboceq:

gülsücüm umarım sonuçlar temiz çıkar cnm

kiz inanna banami diyon gez gez diye kkda,kiz inana gezmiyorum bazen acik kaliypr bi sayfada tabi ben ya oglumun pesinde oluyorum.yada baska bisey onlar yattiktan sonra bakabiliyorum anca.

sana diorum şekerim,dün gece bekliodum seni baktım senin sayfa ne giydin desempatiksalakcinniondan yazdım ama takıldım yanikaydirigubbakcemile3
facebook hesabın varsa özelden at da olmadı ordan bakalım canım..

emelcim iisin işallah,annen nası??

merhaba kızlar
ne zamandır giremedim biraz okumaya çalıştım
duygu iyi bisey çıkmamıs ya kansızlık geçer
emelcim başın sağolsun baban için de geçmişolsun
gülsü inşallah testler temiz çıkar boşuna üzülmüş olursunuz
ben de çok test sonucu bekledim ilk doğduğunda bir guatr şüphesi çıktı sonra çölyak testi bekledim sonra da kistik fibroz diye bir hastalık şükür hepsi temiz çıktı inşallah senin de öyle olur
ben 10 günde bir filan anca giriyorum girdiğimde de hep aynı havadisleri veriyorum
ceylinin kilosu ve dişi benim konum fix
bugün tartıp 8 kilo görünce canım sıkıldı zaten dişimiz de hiç çıkmadı
ama sizinkileri okudum da ceylin iyi yiyormuş ya niye kilo almıyor ki
galiba metabolizma meselesi yediğini hemen yakıyor hiç oturmuyor
başka bir haber de pazartesi tayinler başlıyor ve bizde tayin isteyeceğiz konyaya bakalım çıkarsa bursa ve keles sayfası kapanacak bizim için
bakıcımız çok üzülüyor ağlayıp duruyor kadın ben de üzülüyorum gerçi şehirde burdaki gibi rahat olamayız ama memleketimiz zamanıyla gidip evimizi alıp oturmak istiyoruz hayırlısı bakalım
akşama eşime mantı yaparım dedim şimdi de hiç canım yapmak istemiyor ceylin de zaten ara ara uyanıp duruyor ne yapsam bilmem içi doldurulacak makarnam olsaydı onu doldururdum
durmadan kilo alıyorum zaten offffff

merhabalar herkese hayırlı cumalar
emelcim başın saolsun babanada geçmiş olsun canım
gülsu işallah testler temiz çıkar canm
çok fazla geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir şimdiden güzel hafta sonları

saol canım işallah demiri depolar da başka testlere gerek kalmaz..
nie kilo alamıosunuz yahu ii yiosa,azcık otursalar olmaz di mi??ama diş için dr a gittiniz mi?çıkması için ilaç veriolarmış ya??
incicim nasılsın?çağan nası?

gittik canım yani kendi doktorumuza verdi ilaç
kalsiyum verdi sonrada devit ampul verdi kalsiyumu hiç bir sekilde içiremedim benim inada:))
doktora söyledim deviti verin dedi verdik onu şimdi söylüyorum doktora yapacak bişey yok diyor devitampul bir kere verilir onu da verdik diyor geç çıkacak diyor
aslında çok hareketli ve yaramaz birçoçuk değil ama hep yürüyor bir de günde 4-5 defa kakasını yapıyor ondan herhalde doktor da metabolizması çok hızlı çalışıyor dedi

eşşek sıpası valla bunlar,nil'e de demir verene kadar 8 kişiyi öldürüoruss sanıolardır!!
aman neyse sorun olmasın da zayıf olsunlar naapalım di mi??

öyle valla Allaha şükür bağışıklığı çok iyi
bu yasına kadar 2 yada 3 hastalandı dilimi ısırayım:))

Son giriş tarihime baktımda 15 Mart...Yuhhhhhhhhhh dedim kendime
Amanuınnnn 2 ay olmuş kızlarrrrrr..Naptıımki ben bu 2 aydabilmiyorumkismile
Kız zilli Duygu...Senden alacağım var..Başak beni aradı ,1 ders izin aldım koştur koştur..Gelemedin Zilliiii..
Anladığım kadarıyla Nil in sonucu temiz çok sevindim
Emel cim başın sağolsun...Ben annannemin ölümündençok etkilenmiştim,nur içinde yatsın inşallah..Allah geride kalanlara hayırlı ömür versin
Baban da hayırlısıyla sağlığına kavuşur umarın biran önce
Gülsu,dilerim testleriniz temiz çıkar,umudunu yitirme,inşallah herşey çokgüzelolur
Tabii geçmişi okuyamadım..Bunlar son iki sayfadan alıntı..Haftaya atölye sırası bende..Bol bol zamanım olur inşalllah

selam kızlar ay içim çok kötü sıkıldı ya emele zaten çok üzülmüştüm gülsuyu okuyunca iyice kötü oldum(Allahım korusun çocuklarımızı ya ne kadar çaresiziz hepimizin başına her an gelebilcek bi durum düşünmesi bile çok acı inşallah doğru diildir bi an evvel güzel haberler verirsin bize..

yaramazlık yapsın, yemesin, uyumasın, herşeye razı insan.sağlık olsun yeter ki..hepinizi öpüorum güzel haberler bekliorum inşallah 15-20gün sonra girebilicem anneme gidiyim biraz tatil yapıyım hoşçakalın..

Ya kızlar...Naz ın fotoğraflarını görünce...Koca kız lmuş Maşalllah
Bebeklik gidio suratlarından böleee çocuk suratı oturuyorrr..
Kızıma snçok çirkinleştin diyorum
Bi de dün yıkarken şampuan yerine bebe yağı boca ettimçocuğumun kafasından aşağımafoldumben
Al sana iş...Şampuanladım ama ı ıh...şöle helalinden şakkudu şukkudu sabunlamak lazım..yağlı kafa oldu çocuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…