2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de öptüm hepinizi
Biz hala gece uyanıyooruz..bazen gezesimiz geliyor 03 de..ve ben hep yogunumsempatiksalakcinni

kizlar hepiniz sagolun bana destek olmaniz inan cok gurur veriyor bana.testlerin sonucu gelir gelmez yazacam sizlere.inananaya özelden msj attim faceedeki hesabima bakar resimleri buraya kor belki ben yapamadim bi türlü.

öyle valla Allaha şükür bağışıklığı çok iyi
bu yasına kadar 2 yada 3 hastalandı dilimi ısırayım:))
maşallah canım:)
ya zilli de sen..kızım tüm gün baygın yattı kolumda ,ben başak'a hasta olmasın sizin bebelerde dedim ama isterseniz geleyim,cuma için de onlar bartına gitti,seni demedi be tatlım:uhm::a015:
teşekkür ederim bu arada:)
ii tatiller canım,dileklerin dileğim:)
bilmiyorumkismilemafoldumben
kizlar hepiniz sagolun bana destek olmaniz inan cok gurur veriyor bana.testlerin sonucu gelir gelmez yazacam sizlere.inananaya özelden msj attim faceedeki hesabima bakar resimleri buraya kor belki ben yapamadim bi türlü.

canım ben de davet attım sana ,sen kabul edersen resimleri göreceğim..

ii geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydinnnnnnncokacimcoookkahvaltidayim buyrun gelin hanimlarboshayallersmile

günaydın herkese
size dün tayinden bahsetmiştim ya o yalan oldu konyaya sadece 4 kontenjan açmışlar ilköğretim matematik için yine kaldık bu dağ başında
hem sevindim hem üzüldüm valla ceylin ve arkadaşlarımız için sevindim ama gidip evimi alıp oturamayacağım için de üzüldüm ne yapalım hayırlısı buymuş
dün arkadaslarla kaplıcaya gidecektik 1 gün kalacaktık eşimin pazar günü kursu vardı onu bile satmıştı birine ama gece eşim gitmeyelim dedi kurs yapmam lazım dedi vazgeçtik

bu arada gülercim istediğin özel bi poz varsa sööle onu koyayım ,ben tek ve yakın pozları seçmeye çalıştım elimden geldiğince:)

kizlar bi kac sayfaya anca bakabildim
emelcim basiniz sagolsun allah rahmet eylesin mekani cenet olsun anneanenenin
babana da cok büyük gecmis olsun canim

gülsücüm sana da cok gecmis olsun canim
insallah test leriniz temiz cikar akliniza kötü seyler getirme hemen
masallah pasaya cok tatli bi kere allahim kimseye vermesin de downsendromu olan cocuklar birbirlerine cok benziyorlar
ben senin oglunda böyle bi benzerlik göremedim oglunda da hic birsey cikmayacak
dualarimiz seninle canim
allahim kimseyi evladiyla sinamasin yarabim

masalllah naz ve aysimaya cok tatli cikmislar
allahim nazarlardan korusun nnn
anneleri benim yerime öpün fistiklarimi
onlara ben den kocaman

kizlar yaklasik 3 haftadir bende rahatsizim önce idrar yolarim enfeksiyon kapmis
ve idrarimden kan geliyordu
antibiyotik kulandigim halde hic fayda etmedi
simdik baska doktora gidecem bide böbreklerime baktiracam
o hastalik yetmiyormus gibi simdide kayrayla ben giripe yakalandik
bütün yücudum siziliyor

Geçmiş olsun ayşecim, kısa zamanda atlatırsın inşallah.

Sağol duygucum resimler için.Gülercim, bence down sendromu yok gibi.O çocuklarda surat yapısı çok daha farklı oluyor, direk anlaşılıyor sanki.Ama Devrim çok normal çıkmış resimlerde.Hiç bir sorun varmış gibi görünmüyor.İnşallah testleri de öyle çıkar.Ama bence temiz olacak testler.Siz üzüldüğünüzle kalacaksınız.

duygucum cok sagol koydugun icin evet tüm yakin pozlari koymussun kizlar hepinize tesekkür ederim insallah biseyi yoktur.bu arada persem günü hastene ko nusmaya cagirmis bugün hber geld.insallah hayirli seyler söylerlerya.

duygucum cok sagol koydugun icin evet tüm yakin pozlari koymussun kizlar hepinize tesekkür ederim insallah biseyi yoktur.bu arada persem günü hastene ko nusmaya cagirmis bugün hber geld.insallah hayirli seyler söylerlerya.

canım bencede yok gibi yani çok normal görünüyo oğlun vede çok sevimli maşallah Allahın izniyle bişi çıkmıycak canım içini ferah tut .

iyi gecler
duygucum saol canım iyiym çağan paşada iyi şükür buaralar hava yağmurlu o yzden canı sıkılıyor evde ama idare ediyoz işte sen nasılsın nilim nasıl
gülsucum arkadaşlara katılıyorum canım maşallah çok tatlı paşa işallah sonuçlarıda temiz çıkar
ahucum sende sıkma canını hakkınızda hayırlısı buymuş demekki belki senye çıkar tayininiz buarda kilo için sıkma cannı benimkide pek tıfıl sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar napalım artık diş için bizimklerde geç çıktı biliyosun yakında çıkar merak etme bazı çocuklarda geç çıkabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…