maşallah canım:)öyle valla Allaha şükür bağışıklığı çok iyi
bu yasına kadar 2 yada 3 hastalandı dilimi ısırayım:))
ya zilli de sen..kızım tüm gün baygın yattı kolumda ,ben başak'a hasta olmasın sizin bebelerde dedim ama isterseniz geleyim,cuma için de onlar bartına gitti,seni demedi be tatlım:uhm::a015:Son giriş tarihime baktımda 15 Mart...Yuhhhhhhhhhh dedim kendime
Amanuınnnn 2 ay olmuş kızlarrrrrr..Naptıımki ben bu 2 aydabilmiyorumkismile
Kız zilli Duygu...Senden alacağım var..Başak beni aradı ,1 ders izin aldım koştur koştur..Gelemedin Zilliiii..
Anladığım kadarıyla Nil in sonucu temiz çok sevindim
Emel cim başın sağolsun...Ben annannemin ölümündençok etkilenmiştim,nur içinde yatsın inşallah..Allah geride kalanlara hayırlı ömür versin
Baban da hayırlısıyla sağlığına kavuşur umarın biran önce
Gülsu,dilerim testleriniz temiz çıkar,umudunu yitirme,inşallah herşey çokgüzelolur
Tabii geçmişi okuyamadım..Bunlar son iki sayfadan alıntı..Haftaya atölye sırası bende..Bol bol zamanım olur inşalllah
ii tatiller canım,dileklerin dileğim:)yaramazlık yapsın, yemesin, uyumasın, herşeye razı insan.sağlık olsun yeter ki..hepinizi öpüorum güzel haberler bekliorum inşallah 15-20gün sonra girebilicem anneme gidiyim biraz tatil yapıyım hoşçakalın..
bilmiyorumkismilemafoldumbenYa kızlar...Naz ın fotoğraflarını görünce...Koca kız lmuş Maşalllah
Bebeklik gidio suratlarından böleee çocuk suratı oturuyorrr..
Kızıma snçok çirkinleştin diyorum
Bi de dün yıkarken şampuan yerine bebe yağı boca ettimçocuğumun kafasından aşağımafoldumben
Al sana iş...Şampuanladım ama ı ıh...şöle helalinden şakkudu şukkudu sabunlamak lazım..yağlı kafa oldu çocuuummmm
kizlar hepiniz sagolun bana destek olmaniz inan cok gurur veriyor bana.testlerin sonucu gelir gelmez yazacam sizlere.inananaya özelden msj attim faceedeki hesabima bakar resimleri buraya kor belki ben yapamadim bi türlü.
duygucum cok sagol koydugun icin evet tüm yakin pozlari koymussun kizlar hepinize tesekkür ederim insallah biseyi yoktur.bu arada persem günü hastene ko nusmaya cagirmis bugün hber geld.insallah hayirli seyler söylerlerya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?