2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afacan sanada geçmiş olsun canım işallah cabucak atlatırsınız ay bugün bende kuaföre giitim saçlarıomı kestirdim ağda kaş bıyık falan halettim kendimi pek rahatlamış hissettim valla neyse yatim ben herkese iyi geceler

evet yeniyim "mentoseri" gerçekten buraya yazınca yazınca içim rahatladı.annelikle vicdan ne kadar iç içe kavramlarmış her gün daha iyi anlıyorum. dişlerinin çıkmaması benim suçummuş gibi geliyo çünkü hala efe' min süt içmesini sağlayamıyorum. devam sütü alıyo ama sütü ne bardaktan ne de biberondan içiyo. napıcam bilmiyorum.süte alıştırmanın püf noktaları var mıdır ki
bu arada "ekinsu" başın sağolsun. Allah sıralı ölüm versin diye dua edip sabirlı olmayı dilemek lazım.umarım kolay atlatırsın.
Ayrıca "gülsü" oğlun gerçekten çok çok normal gözüküyo. umarım düşündüğünden çok daha basit cevapları vardır oğlunla ilgili sorularının...

günaydın:))
artık hava düzelsin istiorummmmm...:)
hehhe bugün oturun bakalım evinizde,her pazar gez gezkaydirigubbakcemile3

duygucum cok sagol koydugun icin evet tüm yakin pozlari koymussun kizlar hepinize tesekkür ederim insallah biseyi yoktur.bu arada persem günü hastene ko nusmaya cagirmis bugün hber geld.insallah hayirli seyler söylerlerya.

rica ederim canım,ii haberlerini beklioruss işallah:Saruboceq:

günaydın kızlar
evet ya hava düzelsin artık kaldık evde
incicim iyi olmuş rahatlamışın ben de biraz sonra gidecem kuaföre benim işlerim yapılırken babası gezdirir ceylini sonra ceylinin saçını da kestirecem çok biçimsiz oldu
ceylin sabah yataktan ağzını oynatarak yani acıktım diyerek kaldırıyor beni gece süt içmiyor ya acıkıyor kuzum ceylin de acıkırmış meğer hiç bilmezdim
Allaha şükür bu aralar iştahı iyi
dün yediklerini sayayım size sabah hala bulamaç kahvaltı 1 kase yedi(cicibebe 8 tahıllı labne fındık ezmesi ceviz süt) sonra 1 danino 1 puding
sonra 1,5 kase yoğurt çorbası 1 kase cevizli meyve püresi
biraz tavuk çeyrek alabalık yatarken de 1 kase sütlü piriçunu ve nişasta karışımı muhallebi
daha ne yesin de mi maşallaah kuzuma

ahucum maşallah ki ne maşallah. ne güzel yemiş bebişim. aferin ona.
gülsü bende bi anormallik görmedim bebişinde.
rutiin sende bozma canım moralini. zamanı gelmemiştir daha. sütüde meyvelerle falan karıştırıp mama gibi versen. belki denemişsindir bilemem ama.
çAĞANA BAKAN KADIN yapıyor. sabah bir yumurta ceviz kaymak krem peynir bal bisküvi ve süt ü bulamaç uapıp yediriyor. çağanın süt sorunu olmadı ama böylede iyi filkir geldi bana. sadece süt içip doyuruyordu kendini şimdi böyle olunca daha çok sey yemiş oluyor.
neyse görürşürüz. benim vizelere bi hafta kaldı. çok çalışmam lazım çooookkk

herkese güzel pazarlar e havada kapalı ama gene kimselr yok valla
saol ahucum insan kuaföre gşdince rahatluıyor valla buarada ceyline maşallah çok güel yiyor bence demekki metabol,zma hızlı onun benim bir rakadaş vardı benim üç katımı yerdi halada doymazdı ama çöp gibi dolaşıyordu ben nerdeyse üçte birini yiyordumf fil gibiym bence ceylinin metabolizması hızlı çabuk yakıyor be nedenle kilo olayını boşuna takıyosun
serpil snada sınavlarda başarılar canım
duygucum evet ya bizde hava düzelsin istiyoz artıkın buarada sorucam sorucam unutuyom nilin kreş olayı ne oldu gitmiyormu artıkın
kıslar ben kahvaltuda bulamacı keseli çok oldu artık bşze ne çıkarsa ondan yiyor yani peynir yumurta domates falan ayrıca haızrlmaıyorum zaten artık karışımları yemiyor meyveleride artık kendi yyor bugün bir klayısı yedi çorbadan sonrada yarım muz vericem herhalde yeter dimi yani ben bu meyvede nekadar yemesi gerektiğini anlamış değilim günlük bir porsiyon yazıyor sitelerde ama bir porsiyon ne kadar oluyor

Ayy Ceylin'e maşaAllah, çok güzel yemiş annesi. Aybüke hiç okadar çok yemiyor ama kilosu iyi çok şükür. Arkadaşlarında dediği gibi Ceylinin metabolizması hızlı çalışıyor galiba.. Yoksa onları aybüke yese kilo olmuştu şimdiye... Bizimkide yavaş sanırım:)

slm kızlar masallah ceylin e aman nazar degmesin metin hala bulamac tarzı yiyo harika bir sekilde herseyi cigniyo ama sonra tükürüyo bende bulamac veriyorum içtiği tek corba yayla corbası sebzesini etini atıyorum içine blendırdan geciriyorum öyle yiyo yaptıgım dogru degil ama hiç yememesinden iyidir dimi artık öyle bir hal alıyorum ki aman yesin de diyorum gece yatmadan bebelac sütlü pirinçli muhallebisinden veriyorum kesmek istiyorum ama yemeyi sadece bir ögün yiyo yoksa ac yatıyo kocaman cocuk oldu muhallebi olayı kasıyo beni....

ben önceden üç kişinin yedigini yerdim 50 kg nun üstüne cıkmazdım ama şimdi nerdeeeeeeeeee:gitme:yaş ilerledikce metabolizma duruyo mu necokacimcoook

ii akşamlar:))
yok canım senin metebolizman durmamıştır da tek kişi olmayı unutmuştur belkidelikafaduldendelikafadulden
valla benden de maşallah ceylin'e..kasmayın siz mankenler ocak kızlarından:içelim:

ii akşamlar:))
yok canım senin metebolizman durmamıştır da tek kişi olmayı unutmuştur belkidelikafaduldendelikafadulden
valla benden de maşallah ceylin'e..kasmayın siz mankenler ocak kızlarından:içelim:

yok canım senin metebolizman durmamıştır da tek kişi olmayı unutmuştur DUYGUUUUU bu cümle tarih yazar beakaydirigubbakcemile3koptum gülmekten
netse herkese günaydın bu hafta yada haftaya tasınıyorum hemi deeeeee kayınvaldeme evinde kalmıyo 10 aydır görümcem kaza gecirmiştim hatırlarsanız evde onun bakımıyla ilgileniyo bizde oraya gecicez birazdan temizlikçi gelcek beraber gidicez basında durcam

slm kizlar kimsecikler yok yine.ee mormel herkes bebe pesinde benim oglan uyudu ben simdi dinleniyorum.uyansin gezmeciklere gitcez.sizlerin sayesinde kafamdan tüm kötü düsünceleri attim cok sagolun.herkes kendine ve yavrulara iyi baksin aksama ugrarim öpüldünüzz.

slm arkadaşlar,

gülsu devrim çok tatlı maşşallah allah nazarlardan saklasın, inş güzel haberlerini alırız, üzülme her çocuğun gelişimi farklıdır, allh sağlık sıhat versin bütün bebişlerimize,

arkadaşlar benim bu hafta son haftam işyerinden ayrılma zamanım geldi,inş artık mirayımla ilgilenebilcem, evde pc olmadığından artık silzeri görmeiycem belki buldukca ugrar hatrınızı sorarım, 6 haftalık dönemimde bebeğim kaç haftalık acaba, tahlillerim temizmi, midğdem bulanıyor ne yapabilirim, kaburgam batmaya başladı sizdede oluyormu, kayın validemle anlaşamıyorum ne yapmam lasım, kocişin doğum günü ne alsam :)))) gibi gibi gibii.......benim sorularımı cvpladınız yeri geldiğinde destek oldunuz hepinize ayrı ayrı tşk ederim, inş bu sayfa kapanmaz ve sürekli aktif olur en azından arada girdiğimde sizlerden gelen güzel haberlerinizi görebilirim, hepiniz kendinize iyi bakın, bebişlerinizi demek istemiyorum artık büyüdüler, canlarımı benim yerime öpün allahım hepinize huzur ve sağğlık içinde mutlu yaşamayı nasip etsin. ((

naber hanımlar ben giremiyorum hala yeni evimize alışmaya çalışıyoruz...

ezgi bir hafta banyoya girmedi şimdide yemek yemiyor evi çok yadırgadı bir köpek dişi kalmıştı çıkmadı o huysuzluk yapıyor sanırım.

kreş buldum kızıma bu akşam bakmaya gidicem. haftada 2 yada 3 gün vericem bakalım severse arttıırım ne tepki vericek napıcak hiç bilmiyorum ama yaşıtlarıyla olmasını istiyorum.

fiyatlar çok feci yalnız 5 tam gün fiyatı 800 tl dediler. kreş açmaya karar verdim valla :))

merhabalarr
uçdan köşeden geçmişe göz attım
emelcım başınız sag olsun kusura bakma buraya gırmeyınce ne oldugunu da sonradan öğreniyoruz işte baban için de cok cok gecmıs olsun canım
gülsu canım sana da sabırlar diliyorum umarım yavrunun sonuçları ıyı cıkar aslında ne dıyecegımı de bılemıyorum ama tek dileğim boşuna üzülüyor olmanız
mars yenı evınız hayırlı olsun gule gule oturun

arkdaslar gormedıgım bı konu olduysa kusura bakmayın oyle uuzn uzadıya okumak mumkun olmuyor benı anladıgınıza emınım

aslında ben de cok ıyıyım dıyemem kaan benı cokkk üzüyor ınanılmaz öfke nöbetlerı geçiriyor kızıyor bana saçlarını cekıyor bagırıyor dısarıda elıne taş almadan yürümüyor istediği şey olmayınca yere yapısıyor kaldırabılene aşk olsun
konusma konusunda da cok yavaşş
bana da babasına da ede diyor
bişey elınden dustugunde yada attıgında addı(attı) diyor
deldi(geldi)
buvee(kuş) yanakları şirip bu sesi çıkarıyor gormelısınız cok şirin oluyor
bu(su)
ben gidiyorum bye bye dedıgımde dışaaa diyor bende evet dışarı gidiyorum diyorum
gaga(mama)

fark ettınız mı dudak hareketlerı hıc yok sadece dil hareketlerı var bı yerde okudum yada duydum bılemıyorum dudak hareketı cok önemlıymıs o yuzden cocuklarda ilk ne zaman ve ne dedıgını soruyorlarmıs doktorlar baba-mama vs gıbı dıyebılıyor olmalıymıs
gereksız yeremı kafama takıyorum bılmıyorum ama takılıyorum işte elimde degıl hoş cok da gormıyorum cocuga napsın bı benı goruyor gece gunduz oyle cevremız genıs degıl babayla oynuyor ama sayılıdır onlarda işlerinden dolayı babasının vaktı olmuyor

özzlemcim biz böyle ilgilenerek çocukları bu hale sokuk bence aynı bizde ezgide aynı bu ara acayip öfkeli maglesef hiçbirşekilde memnun edemiyoruz hanımı koltuk ve masa tepelerine tırmanıyor sürekli sıgamaıyor hiçbiryerlere...

bizim ilgilerimizden bu çocuklar sapıttı ben buna karar verdim. konuşmasınıda dert etme arkadaşlarımın 2-3 yaşında çocukları var ancak bu kadar konuşanlar var. hiç kelime söylemese kork ama birsürü şey söyleyip anlıyor canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…