özzlemcim biz böyle ilgilenerek çocukları bu hale sokuk bence aynı bizde ezgide aynı bu ara acayip öfkeli maglesef hiçbirşekilde memnun edemiyoruz hanımı koltuk ve masa tepelerine tırmanıyor sürekli sıgamaıyor hiçbiryerlere...
bizim ilgilerimizden bu çocuklar sapıttı ben buna karar verdim. konuşmasınıda dert etme arkadaşlarımın 2-3 yaşında çocukları var ancak bu kadar konuşanlar var. hiç kelime söylemese kork ama birsürü şey söyleyip anlıyor canını sıkma.
oooooooo tribün .....
duygu nbr aylin hanım da teşrif etmiş
slm arkadaşlar,
arkadaşlar benim bu hafta son haftam işyerinden ayrılma zamanım geldi,inş artık mirayımla ilgilenebilcem, evde pc olmadığından artık silzeri görmeiycem belki buldukca ugrar hatrınızı sorarım, 6 haftalık dönemimde bebeğim kaç haftalık acaba, tahlillerim temizmi, midğdem bulanıyor ne yapabilirim, kaburgam batmaya başladı sizdede oluyormu, kayın validemle anlaşamıyorum ne yapmam lasım, kocişin doğum günü ne alsam :)))) gibi gibi gibii.......benim sorularımı cvpladınız yeri geldiğinde destek oldunuz hepinize ayrı ayrı tşk ederim, inş bu sayfa kapanmaz ve sürekli aktif olur en azından arada girdiğimde sizlerden gelen güzel haberlerinizi görebilirim, hepiniz kendinize iyi bakın, bebişlerinizi demek istemiyorum artık büyüdüler, canlarımı benim yerime öpün allahım hepinize huzur ve sağğlık içinde mutlu yaşamayı nasip etsin.((
naber hanımlar ben giremiyorum hala yeni evimize alışmaya çalışıyoruz...
ezgi bir hafta banyoya girmedi şimdide yemek yemiyor evi çok yadırgadı bir köpek dişi kalmıştı çıkmadı o huysuzluk yapıyor sanırım.
kreş buldum kızıma bu akşam bakmaya gidicem. haftada 2 yada 3 gün vericem bakalım severse arttıırım ne tepki vericek napıcak hiç bilmiyorum ama yaşıtlarıyla olmasını istiyorum.
fiyatlar çok feci yalnız 5 tam gün fiyatı 800 tl dediler. kreş açmaya karar verdim valla :))
merhabalarr
arkdaslar gormedıgım bı konu olduysa kusura bakmayın oyle uuzn uzadıya okumak mumkun olmuyor benı anladıgınıza emınım
aslında ben de cok ıyıyım dıyemem kaan benı cokkk üzüyor ınanılmaz öfke nöbetlerı geçiriyor kızıyor bana saçlarını cekıyor bagırıyor dısarıda elıne taş almadan yürümüyor istediği şey olmayınca yere yapısıyor kaldırabılene aşk olsun
konusma konusunda da cok yavaşş
bana da babasına da ede diyor
bişey elınden dustugunde yada attıgında addı(attı) diyor
deldi(geldi)
buvee(kuş) yanakları şirip bu sesi çıkarıyor gormelısınız cok şirin oluyor
bu(su)
ben gidiyorum bye bye dedıgımde dışaaa diyor bende evet dışarı gidiyorum diyorum
gaga(mama)
fark ettınız mı dudak hareketlerı hıc yok sadece dil hareketlerı var bı yerde okudum yada duydum bılemıyorum dudak hareketı cok önemlıymıs o yuzden cocuklarda ilk ne zaman ve ne dedıgını soruyorlarmıs doktorlar baba-mama vs gıbı dıyebılıyor olmalıymıs
gereksız yeremı kafama takıyorum bılmıyorum ama takılıyorum işte elimde degıl hoş cok da gormıyorum cocuga napsın bı benı goruyor gece gunduz oyle cevremız genıs degıl babayla oynuyor ama sayılıdır onlarda işlerinden dolayı babasının vaktı olmuyor
özzlemcim biz böyle ilgilenerek çocukları bu hale sokuk bence aynı bizde ezgide aynı bu ara acayip öfkeli maglesef hiçbirşekilde memnun edemiyoruz hanımı koltuk ve masa tepelerine tırmanıyor sürekli sıgamaıyor hiçbiryerlere...
bizim ilgilerimizden bu çocuklar sapıttı ben buna karar verdim. konuşmasınıda dert etme arkadaşlarımın 2-3 yaşında çocukları var ancak bu kadar konuşanlar var. hiç kelime söylemese kork ama birsürü şey söyleyip anlıyor canını sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?