2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of kimsede yok ki iki çift laf etsek içimizi döksek biraz rahatlasak herkez kayıplara karıştı

kesinlikle katılıyorum.... bu hareketleriş hepsi aşırı ilgiden başka bişey değil boshayallersmile
konuşma konusda ise evet geç konusanlar var ama ne bıleyım işte abartıyorum dıyorum bazen bazende neden anne demıyor baba demıyor dıyorum amannn üfff erkenden yaşlanıcam bu gidişle

herkese iyi gecelerrr hanımlar uzun bir aradan sonra,
akşam üstü dışarıdaydı ege eve gelince yıkadım gündüzde az uyumuş ablasının kucağında uyuya kaldı saat 8de ,hala uyuyor aç aç üstelik..bende fırsat bulmuşken size bakayım dedim..

umarım hepiniz iyisinizdir yavrularda iyilerdir,hasta olanlar varsa geçmiş olsun diyeyim..
bizi soracak olursanız bizde iyiyiz ege yaramazlıkta son sürat devam ediyor hem yaramaz hem çok akıllı olmaya başladı sıpacık,ablamızda son sürat sınav hazırlığında,bende işe git gel koşturmacaya devam,geçen hafta kayınpederim kalp krizi geçirdi bendeydiler 1 hafta kaldılar gittiler..
işte böyle olağanüstü bişey yok bizde :)

eşim konsolun içindekileri kutuya yerleştiriyo ayyyy tasınmak ne zormus ilk defa tasınıyorum metin de kolilerin içine girip duruyo kayınvaldemin mutfak esyasını kullancan koliler 9 ay acılmıcak aslında metin i de koliye koyup 9 ay sonra acmak vardı :)))))))aklımdan gecmiyo degil he
gamze nerelerdesin bende seni ösledim....
özlem metin de öyle cok kelime bilmiyo bana anne baba meme bitti ....ama 5 gündür bana bişiy anlatıyo anlatamayınca da sinirleniyo ....

gecmiş olsun aylin....
bu ocak kecileri hem yaramaz hem akıllı:))
emelinde babası kalp krizi gecirdi haberin var mı
gülcan a da basarılar

filiz taşınıyormusun ? allah yardımcın olsun valla zor iş
hele senin halinde dahada zor,iyi fikir metini kolilemek :)
bende yatılı kreşe vericem eguşu haftasonları görüş günü yaparız artık
başedemicez bu gidişle bu sıpalarla:)

sağol Filiz, evet haberim var telefonda konuştuk
bizimkiyle hemen hemen aynı zamanda geçirmişler krizi..

slm kızlar. pek okuyamıycam. özlem konuşma meselesi benimkide konuşmuyo. bana anne demedi. arada aba diyo. babasının adı utku ona baba diyodu şimdi ukku diyo.
ama işine geleni söylüyo hafize ye habize ercana eedan yalçına yaadın biara emmek ekmek demek bide aaaba diyodu şimdi onları demiyo. ama hafize ve ercan favorisi. çocuk anne demeden bunları dedi. başkada bişey yok. haaa 10 gündür durmadan hadi diyo dediği olmazsada hadi hııııııı diyo. aklınca bize kızıyo işte böyle...

bende bir teli var kapalı sende ki no yu atar mısın özelime ....
izne cıktım bir hafta oldu ama keske cıkmasaydım okulda dinleniyodum:))
bende metin i yatılı okulu vericem yada ben tayin isticem yatılı bir okula coooook yaramaz izlerken yoruluyorum tam bir saat uyutmak için ugrastım yatagı 360 derece döndü bende koca göbegimle hop o yana hop bu yana gecenin köründe de mini konser veriyo biberon mikrofonu oluyo hadeeeeeee filan yapıyo bacaksız
size de gecmiş olsun bu arada

senin için hayırlısı olsun Semracım ne güzel artık yavrunla daha çok vakit geçirebileceksin o yönden sevinebilirsin,belki daha iyi bir iş fırsatı çıkar karşına yine çalışmaya başlarsın
allah gönlüne göre versin canım..seni mirayı çok çok öpüyorum..

Deryacım sende mi taşındın yoksa,güle güle otur yeni evinde,Ege de bir süre yadırgamıştı yeni eve taşınınca,kreş olayı çok iyi düşünmüşsün ama 2,3 gün çok değilmi
daha çok minik yavru kuşlarımız yarım gün yarım gün başlarsınız olmazsa..
fiyatta bayaa iyimiş yani :)

dert edilecek bişey yok Özlemcim hemen hemen hepsi aynı bunların
bizimkide çok sinirli hemen yerlere atmaya çalışıyor kendini kızdığı zaman,ayy çok üzüldüm kahroldum ege kendini yerlere attı boşuna atma kendini ordan oraya diyorum :)
hiç umursamıyorum kalkıyor zaten hemen :)parmaklarında oynatacaklar akıllarınca.
Ege de çok fazla konuşmuyor,bazen bir anda kelime çıkıyor ağzından ama birkerelik bir daha söylemiyor,hala babasına baaa diyor :)

Deryacım tespitin çok güzel falz ilgiden ne yapacaklarını şaşırdılar artık
biraz da akışına bırakmak gerek sanıyorum..

valla bazen işe gitmek iyi geliyor ,haftasonundan sonra işe gideyimde dinleneyim diyorum valla :) senin şu oğlunu görmeyi çok istiyorum biraz mıncıklamak için akılı bıdık:)
turkcelli kapalı şarjı bitmiş şarjını da kaybetmiş sanırım,diğer telini atarım şimdi,

serpil nasılsın nasıl gidiyor sen işe başlamışmıydın çağan bakacak kimse buldunmu ?

başladım aylincim. alt komşum bakıyo ama geçici. tayinleri çıktı hazirnnda gidiyolar. bkaıcı aramaya başladım. bitmeyecek benim bu derdim. bu bakıcı gibi değildi hiç gözüma arkada kalmıyodu bakalım bundan sonra nolcak. sen nasılsın bu arada özlettin kendini..

yav kızlar,bülbül gibim şakıyan varmıkiii!!!
Benim kız da baba.meme,anne,mama....Bi de anlamı olmayan pkçok kelime söylüyor...Abbbibu da ni mu mu yaniii vb
Bunun haricinde hadi sini bile duymadık...Takmayalım kafamıza bunları,zamanı gelince konuşurlar..Allah sağlık derdi vermesin
Fifooo güle güle otur yeni evinde..Allah yardımcın olsun,ne cesur kadınsın bacım,hem taşın,hem de yakında doğurcaksın zatennnn vayki vayyyy..Kaan efendi nin de fotolarını görürüz inşalllahhhh
Şimdi müfettişler vardı Filiz,atlattım şükür,kasıyo be ister istemez

Bu arada benim bakıcının da tayini çıktı canım çok sıkkın..Sistemi oturtmuştum,kadın bilinçliydi,kızım onları çok seviyodu..Kreş zamanına kadar baksın istiyodummm
Of ki of ben de Serpil gibi...

merhaba hanımlar.)))) beni hatırlayan var mı???
ay neler olmuş monte hamile mi???
hepinizi de çok özledim..bebişler de çok tatlı olmuş..biz hala net bağlatamadık.annemlerdeyim iki hafta burdan baktım hemen..tabi okuyamadım o kadar sayfayı..(((

slm hanımlar nasılsınız biraz hareket olmuş ben işten çıktıktan sonra kaçırmışım muhabbeti :))

dün gittim kreşe baktım çatı katı çok sıcaktı küçüktü bahceyede çıkarmıyorlarmış hiç hoşlanmadım müdürede dedim çocuğumu bu havasız yere kapatamam hiç begenmedim dedim.

aylincim yarım gün düşünmüyorum çünkü sabah 8 de götürüp öglen 12,30 da almam lazım ezgi zaten 9 gibi uyanıyor kahvaltı falan derken 1 gibi uyuyor yarım gün olura hem işe gelemiyorum...

zaten moralim bozuldu

eşimin yanındaki çalışanın kızı bir kreşte staj yapıyor ona sorduk bahceşehirde özel kreşte sakın buraya verme yemek yerken çok kötü davranıyorlar bebeklere dedi ay nasıl içim yandı bir anda...

biz gözlerine bakayoruz onlar kötü davranıyormuş mahvoldum vazgeçtim biranda bu fikirden napim evde olsun gözümün öününde

kafamdan herşeyi sild

filizcim taşınmak zor iş gercektende ama benim aile kalabalık bir günde ev toparlandı sonra yavaş yavaş herşey yerine oturdu

görümcen nasıl oldu çok uzun zaman komadaydı eve çıktımı artık canım kendine geldimi çok çekti yazık onlarda...

senin ev yıkılacak ne zaman tekrar teslim edilecekmiş...

günaydın herkese nasılsınız

dün bende doktora gittim...biranda ellerim titremeye başlıyor nefes alamıyormuşum gibi kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyordu..kansızlık varmış..birde bu ara kafana taktığın ya da seni strese sokan birşey varmı diye sordu..bende yok dedim.. eşim bir oğlumuz var dedi doktor hiperaktif sanırım dedi...yaşadığın stres organlarına vurmaya başlamış dedi sakinleştirici şurup verdi...bizde durumlar böyle işte...ben bu haldeysem eymenin ne halde olduğunu az çok tahmin edersinz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…