günaydın herkese nasılsınız
dün bende doktora gittim...biranda ellerim titremeye başlıyor nefes alamıyormuşum gibi kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyordu..kansızlık varmış..birde bu ara kafana taktığın ya da seni strese sokan birşey varmı diye sordu..bende yok dedim.. eşim bir oğlumuz var dedi doktor hiperaktif sanırım dedi...yaşadığın stres organlarına vurmaya başlamış dedi sakinleştirici şurup verdi...bizde durumlar böyle işte...ben bu haldeysem eymenin ne halde olduğunu az çok tahmin edersinz..
geçmiş olsun güzelim bu veletlerin yaramazlıklarını ücudumuz kaldıramıyor bende aynıyım meraklanma büyüdüklerinde rahat edicez. pasif lore şurubundan mı verdi...
montecim bebeğinde atamanda hayırlı olsun canım..
bebek kız mı erkek mi??ay çatlarım meraktan.sağlıkla doğurursun inşallah..bu arada geçmiş olsun..bende yakında diyabetliler arasına katılacağım galiba açlık şekeri 115 filan çıkıyor evde ölçtüğümde,hala doktora gitmiş değilim..görümcende kısa zamanda iyileşir inşallah alahtan ümit kesilmez.trafik kazasıydı galiba.eşimin arkadaşıda aylarca komada yattı şimdi çok iyi maşllah..
başka bebek bekleyen var mı?sadakt da doğum yaptı mı??biri bana özet geçerse çok mutlu olurum..ekinsu sen nerelerdesin hu hu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?