2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun güzelim bu veletlerin yaramazlıklarını ücudumuz kaldıramıyor bende aynıyım meraklanma büyüdüklerinde rahat edicez. pasif lore şurubundan mı verdi...

Slm...

Filiz yanlış anlamadıysam taşınmışsın. Hayırlı olsun güle güle oturun inş..

Aşık tekrardan hoşgeldin.. Anne evinde olmanın keyfini çıkar:)

Fazilet cnm geçmiş olsun... Anlaşılan Eymen seni çoook yoruyor annesi:)

selamlar kıslar
filiz hangi ara taşınıyormuşssun kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun buarada görüşemessek falan hayırlı doğumlar işallah sağlıcakla al kağan oğlumuzuda
deryacım en iyisini yapmışssın canım senin için zor olucak ama en azından için rahat olucak belki oyun gruplarurına yazdırabilirsin onlar biraz daha saat olarak azlar
balım geçmiş lsun canım valla benimde gitmem lazım bir dra banada yazar kesin sakineştirici dün çağan babasıyla beni çielden çıkardı bugün sabah parka çıktık geri döncez diye yırtınıyor geldik ne çorba ne bişey aç aç uyudu bana trip yapıyor ya paşa birde sürekli şikayet ediyor babasından öğrenmiş öf diyor parka çıkmadığımızı zaman öf öf diye dolaşan evde biri çok omik oluyor tabi :)
buarada benim oğlumda çok konuşmuyor taoplamda 6 yada 7 kelime anca sölüyor ama ben takmıyorum çünkü sölemesede neyin ne olduğunu biliyor buda önemli bişey zamanı gelincede söler diye düşünüyorum ay başkada bişey vardıysa unuttuysam kusura bakmayın bu hafta finaller var hergün okula gidiyorum 1 saatliğine yaymışlar benim sınavları soru hazırlıcam şimdi öptüm hepinizi

monte kolay gelsin bu halinle 1de cocuk tasinmak zor ama buda biter canim.özlem benim oglumda konusmuyor.sizlere bi sorum var bide benim oglum gel gel derken dilini dosari cikip konuyor sizce normelmi.bu ararlar herseyi sorgular olduk normalmi diye.asik hosgeldin yeniden hatirladiklarim bunlar hala coklu alintiyi bilmiyorum oyüzden unuttugum varsa affola herkesi öperim.

filiz güle güle otur canım yeni evinde ayrıca Allah kolaylıklar versin fazilet sanada canım ya eymen sıpasını görüyormusun geçmiş olsun hergeçen gün azıtıyorlar iyice
valla son sayfayı okudum anca kerem çağırıyo beni:) kaçgündürde giremiyorum
annemler taşındı benimde hemde bize uzak ama mutluyum yinede evleri çok güzel oldu yapılınca
ağız tadıyla oturmak nasip etsin Allahım hepinize filiz derya annemler darısıda bize olsun inşallah

Merhabalar,
Oooooo hafta sonu hava kötü olunca hareketlenmiş burası...
Filizcim kolay gelsin, taşınmak zor.
Aşık hoşgeldin.
C.jane annenler mutlulukla otursunlar evlerinde.
ınci, fazilet sizin yaramazlar büyüyünce uslanacaklar herhalde.
Benim cüce 20-25 kelime konuşuyor. Kuzu dediğimizde meee, köpek dediğimizde av,av diyor. Bazen bir kelimeyi çok güzel söylüyor ama bir daha tekrarlamıyor.

nochoy gülsü accu teşekkür ederim..hatırlanmak hoşuma gitti alkisalkisalkis konulardan uzak olduğum için kime ne olmuş kavrayamıyorum affedin artık beni ;(((
bizimki çok erken konuşmaya başlamıştı.9 aylıkken birden 10 kelime kadar söylemişti.. yanlız hala yerinde sayıyor.ilerleme kaydetemedi..şu sıralar her şey ıh ıh..biz ne dediğini anlıyoruz o yüzden konuşma gereği de duymuyor sanırım..
kızlar bizim oğlan türünün tek örneğidir heralde.15 ay sadece anne sütüyle beslendi..oldukça da tombişti.benim göğüsler dayanmadı tabi öyle bir yara oldu ki birden süt kesildi..şimde emmeyi mecburen bıraktık ve çok zor yemek yiyoruz.kahvaltı muhallebi ve yoğurdu sorunsuz yiyoruz çok şükür ama çorba bir günde anca 5-6 tatlı kaşığı yiyor..zayıflıyor hızla..tombiş olmasın normal olsun ama yinede zayıflaması canımı sıkıyor...bir günde sizin bebişler neler yiyor???acaba ben mi çok şey bekliyorum?? ha boyumuz 83 kilomuz 12

Son düzenleme:
huuu kızlar bebegimi görmeye gittim 27 haziran gibi dogucak bu arada doktor spiral takamıcagımı dogum kontrol hapı kullanamıcagımı söyledi ömrümün sonuna kadar:çok üzgünüm:diabet oldugum için sanırım kordonlarımı baglatcamhihoyyytcok mutlu oldum da eşimin suratı asıldı hayali cok cocuklu bir aileymiş filan falanalsanaalsanasmileatıştık biraz kötükedihüsobakalım doguma kadar ne karar vercez....
deryaaaaaa öyle kreşler biliyorum ki dısı süper içi kof ben 36 aylıktan önce oyun grubu hariç krese karsıyım ondan sonra da kurumsallasmıs yerleri öneririm doga bilfen ugur istek gibi yada devletin bagımsız anaokulları var 9-4 200 tl egitim harika işini layıkıyla yapan kurum cok az....görümcem ende ama hala bitkisel hayatta ne zaman uyanır bilmiyoruz 10 koca ay oldu elimizden duadan baska bişiy gelmiyo pazartesiye kadar tasınmam lazım metin i anneme gönderdim evi temizlettim eşim bişiy yaptırmıyo ama komut verme görevi bende tabii aklinialirimsmileevimiz 12 aya teslim yazıyo sözleşmede müteahit aylık kira ödücegi için erken bitirme taraftarı bakalım artık....
asıııııııık nbr ben hamileyim sen nerelerdesin bakiiiim bide ben atandımgamyoncuiremsudarısı sana ...
gamzeeeeeee bizde de subatta vardı müfettiş cocukların eline verdim hamuru masamda cımbız ayna kahve fincanı bir yandan da telden müzik açmısım kadını karsımda görünce masa örtüsünü indiriverdim asagı kaymıs gibi allahtan bişiy görmedi ama bende ki larclıga bakar mısın :tomato:

montecim bebeğinde atamanda hayırlı olsun canım..
bebek kız mı erkek mi??ay çatlarım meraktan.sağlıkla doğurursun inşallah..bu arada geçmiş olsun..bende yakında diyabetliler arasına katılacağım galiba açlık şekeri 115 filan çıkıyor evde ölçtüğümde,hala doktora gitmiş değilim..görümcende kısa zamanda iyileşir inşallah alahtan ümit kesilmez.trafik kazasıydı galiba.eşimin arkadaşıda aylarca komada yattı şimdi çok iyi maşllah..
başka bebek bekleyen var mı?sadakt da doğum yaptı mı??biri bana özet geçerse çok mutlu olurum..ekinsu sen nerelerdesin hu hu???

slm kızlar
aşıkcım filizin bebeğiğ erkek kaan bebek yani
benim bebeğimde doğdu kırkıda çıktı çok şükür 45 günümüzdeyiz bizimde kaan bebeğimiz oldu
canım senin oğluşunun kilosu çok ii takma kafana zaten normal olması gereken kiloda o çok normal yani

ii akşamlar:)
ayy maşallah yahuı 45 günlük oldu bebeğimiz ha..
fifoş senin de azcık kalmış yahu:))
ay kızlar valla 3 gündür nil öğlen uyumuo kafam kazan gibi kusura bakmayınopuyorumnanaktan

Günaydınnnnnn
Başak annenler mutlulukla otursun inşallllaahhhh..Darısı bizlere olsunnn
Gülsu Devrim çok hoş bir çocukkk maşallahhhhh..Gayet normal ve çok sevimli..Dilini dışarı çıkarmasında bi sorun olduğunu düşünmüyorum,kızım da bazı kelimeleri söylerken dilini dışarı çıkarıyor
Allah seni kahretmesin kız Filizopuyorumnanaktan
Kahve de mi vardıııııııııııııııııııaklinialirimsmile
Aman yaptırımları da yok artık ama kasıyolar beeeee
Naberrr Duyguuuuuu?
Aşık seni neden unutalım arkadaşım,hoşgeldin

merhabalarr
kesın karar verdım bı daha konusma konusuna takılmıcam taaakiiiii 2 yaşına kadar sonrasını düşünürüz artık :)
kızlar bende yeni evımdeyım yanlız bana hıc yaramadı kılo aldım aman sızler dıkkat edin anacım yemiyorumda yaa (((( aç gez şiş olacak iş değil hep bu adet duzensızlıgınden diyorum
neyse yenı evıne tasınan tasınmakda olan herkese hayırlı ugurlu olsunn
mars cok uzuldum demek zorla yemek yedırıyorlar he valla içim acıdı yaa, cok kötü üzerlerine titriyoruz gidip guvenıp emanet edıyoruz ustune de mılyonlar verıyoruz bır de cocuk itilip kakılacak hiç olacak şey degil sinirlerim bozuldu vallahı
gülsü oğlum gel gel derken dilini dısarı cıkarıyor demısın kaana da baba desın dıye cok zorladım ıkı gundur o da alt dudak içerde ust dudak da sankı dudagını dişleri ısırıyor gıbı enteresan şekilde vava dedi :)))
takılma hiç canım emınım sen soyledıkce o da soyleyebılmek için yollar arıyor çıkardıgımız seslerı cıkarabılmek için
monte az kalmıs canım allah kolaylıklar versın
sepetçi canım yavrunu gule gule buyut sıkıntısız kedersız inşallah
butun yavrularımız hep guzel gunler gorsunler inşallahh
aşıkkkkkkkk kızz nasıl becerdın 15 ay memeyle doyurmayı kocamannnnnnnn bi maşallahhhhhh diyorummm kaan da iştahsız oldu olası oyle zamanla corbaya fılan alısır ilk kez yedıklerı şeyler için cok zorlama tadımlık ver tadına alıştıkca yer inşallah sanada gecmıs olsun bu arada

Son düzenleme:
merhaba:))
ay nil uyudu mu ne??şükürr..
incicim yazacağım unutuorum hep,nil 'i daha 2-3 kez götürebildim geldiğimizden beri ama durmuo zaten bişi oldu kucaamdan inmio,bi şımarık ki sorma,basbaar bağırıo,ağlıo ,tepinio ama vereceğim tabi,yola devam:)))
deryacım öğleden soona olmuo mu kreş yarım gün??
ya ben kreşe karşı olamıorum tabi ii insan da var kötüsü de ama ben de nil'e yemek yedirdim zorla???
onlar konuşulur öğretmenle zorlama alışıncaya kadar falan die..gerçi yiyen çocuk yio,nil kreş yemio ama demir(arkadaşı)maşallah 2 dk da yio..

lajoconda teşekkür ederim hayatım.))o kadar uzun zamandır yoktum ki unutmanızı normal karşılardımm.hatırlanmak ta ayrı bbir hoşuma gitti doğrusu..
kreş işine bende pek güvenemem iki yaşına kadar..tek çocuğa bakamıyorum ben onların o kadar ilgiyle bakbileceklerini düşünmüyorum.iki yaşına gelsinler dertlerini anlatabilsinler o zaman düşünebilirim.
benim velet bir yabancı görsün yapışıyor bana koparabilene aşkolsun.memeyi bıraktıktan sonra böyle oldu..zamanlar aşarız diye ümit ediyorum..
özlemcim nasılsın??yine mi eryamandasın??hayırlı olsun yeni evin??annelik zor canım. sende benim gibisin canını sıkacak bir şey buluyorsun hayatım..bir rahat olmayı başarsak bebişlerde rahatlayacak.
sadakt hayırlı olsun canım kuzun.maşallah 40 da çıkmış...
o kadar uykusuzum ki oğlum hala 2 aylık bebek gibi uyuyor 2-4 saat kesintisiz gece uyusa sevineceğim.yine tüm gece bir kucakta bir ayakta geçirdik.memeyi bırakınca rahatlar dedim yok anacım bu çocuk evlenene kadar beni uyutmayacak.)) öğretemedim bir gece uykusunu..

Slm...

Ay sedakt doğum yaptı birde kırkını mı çıkardı?? Ay hiçbişeyde haberim yok. Hayırlı olsun.:)

slm kızlar. gülsü çocuklar bieşy görsün ve ilgisini çeksin onu taklit ediyolar hiç farkında olmadan o davranışı kazanabiliyolar. seninkide dilini çıkarmayı görmüştür hoşuna gitmiştir yapıodur diye düşünüyorum.

özlemcim sağlık olsun be kiloda verilir allah dermansız dert vermesin. güle güle otur evinde allah ağzınızın tadını bozmasın.
aşık ben sonradan katıldım tanımıyorum seni sende tekrar hoşgeldin. memeyi uzun süre emmiş ya alışkanlığı var senin bebşin. uykusuda zamanlar düzelir inşallah. artık meme alamayacağını anlayınca 2-3 hafta direnir ama sonunda pes eder.
kreş meselesi üzücü. çocuk kendini ifade edene kadar istemiyorum bende. allah evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın.

kızlar dün akşam evde misafir vardı. bende melekler korusunu izliyodum. misafirin kocasıyla benimkine yaptırdık çaydı servisti. kapı çalıyo devam etcem

derken reklam girdi ben hızlı hızlı koştururken ayağımı kapının kasasına çarptım ve düştüm. bugün röntgen çektirdim çatlamış ayağım. 20 gün rapor verdiler. işte böyle..

neyse ben gittim göürşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…