2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra nihayet dün evime dönebildim temizlikti falandı fiandı ancak bugün bakabildim geçmişide şööyle bir okuyabildim atladıklarım olursa kusurruma bakmayın

Gülercim bencede Devrim çok normal bir çocuk hatta çok güzel bir çocuk açıkcası ilk resimde 2 çocuk vardı ya ben kim kimdir anlamadım eğer dediğin gibi bir durum olsaydı hemen anlaşılırdı, bencede üzülme tedbiri elden bırakma ama kendinide çok üzme derim
Fifoş taşınıyormuşsun hayırlı olsun çok yorma kendini telefonumun şarjını kaybetmiştim telaşe kalabalık derken bakamadım hiç ararım ben seni bir ara canım
Aşık hoşgeldin unuturmuyuz seni hiç bende uzun süredir yoktum Bursada memleketteydim ananemi kaybettik babamda kalp krizi geçirdi o yüzden uzun kaldım
Başak, Derya, Özlem hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun bizde kira ödemek yerine kredi ödeyelim kendi evimize çıkalım dedik ama bir yıl daha beklemeye karar verdik bakalım
Onatda çok konuşmuyor daha ama sadece bilimnçli olarak anne-baba diyor yani bana sesleneceği zaman anne diye bağırıyor
Aşık bence kilonuzda boyunuzda çok normal hatta üst sınırda sıkma kendini boşuna bizim oğlanda 12.5 kg , 85 cm doktor kilosu üst sınırın 500 gr üzerinde boyuda öyle dedi çok yedirme dedi bana:)
Semracım son haftanmış özleriz biz seni kız özletme telefonlaşırız yine görüşürüz hafta içi bir ara
Aylincim ben telaşeden unuttum senin doğum gününü arkadaşım iyi ki doğdun mutlu yıllar sana a.s.a.s.

Günaydın,
sepetçi geçmiş olsun, acı çekmek zorda evde olmak güzel olsa gerek,
özlem yeni evin hayırlı olsun

günaydin sekerler cok mutluyumyaaaaa.hasteneyle konustuk kan testi sonucu gelmemis ama beyin emari cikmis ve hersey yolunda.doktor diyorki sendrom falan yok devrimde sadece biraz becerileri doger cocuklara göre kalmis oda terapiyle gecer.eger sendrom olsaydi beyin dalgalarinda cikar diyor.kizlar cok sagolun su an oglum agliyor ama sizlere buhaberi verip biraz mutlu olmanizi istedim.herkes kendine ve bebislere iyi baksin simdi ogluma bakim öptük biz sizi.

şerbetci geçmiş olsun..
ekinsu başın sağolsun canım..moral verdin teşekkür ederim.maşallah oğluşuna da..bizimkinin da kilosu iyide yemek yemeyince hızla zayıflıyor ister istemez canım sıkılıyor..hiç bir şey yemeyen bir çocuk olacak diye ödüm kopuyor..
gülsü gözün aydın..kan testleri de iyi çıkar inşallah..
bizim oğlan da yürüyor ama daha kendi kendine oturup kalkamıyor..biraz tembeliz diyip gülüyoruz..dişarda da 5 adım ancak atıyor atlıyor sonra kucağa.

Son düzenleme:
Gülercim çok sevindim gözünüzaydın

Serpil canım sanada çok geçmiş olsun nasıl yapıcaksın şimdi çocukla ayağının üzerine basamazsın

Gülsü çok sevindim... Gözünüz aydın.

Aylin abla doğum günün kutlu olsun...

sepetçi geçmiş olsun.

selamlar herkese
gülsü gözün aydın canım
serpil geçmiş olsun şekerim
aşık hoşgeldin tekrardan canım özledik senide
semra arada gir kendine ve miraya iyi bak canım

kizlar cok sagolun oglan uyudu bende yemek yapiyorum.sepetci gecmis olsun canim.ekinsu basin sagolsun.asik canim benim oglan tek basina duramiyor bile seninki yine caliskan.devamli yürümek istiyor ama basaramiyor yavrucum.hadin sonra yine gelrim ben yemege bakemcokacimcoook

canım ben de çok sevindim ,işallah kan testi de bööle güzel sonuçlanacak..acaba kandan nası anlıolar ki??
serpilcim geçmiş olsun dedim mi ki ben acaba sana??

aman nil 10 aylıkken yürüdü ama hala kucakta,daha da sıkıcı bööle olması(
neys yıkadım falan zorla uyuttum ,ne oluo anlamıorum hanfendi kendini yetişkin sanıo!!bi de hasta oluo galiba,hapşu hapşuu sümükler ağızda(

teşekkür ederim inaysa ben de özledim..
aylin doğum günün kutlu olsun..
gülsü benim kuzenimde bir buçuk yaşında yürüdü,şimdi afacan hiperaktif bir delikanlı.o zamanlar normal karşılanıyordu.doktora bile götürmemişlerdi.sen testlerini yaptırmışın bir şey çıkmamış üzme artık kendini..

Günaydın kızlar,
gülercim çok sevindim canım yaaa, inşallah kan testleride iyi çıkar hayatım.
emelcim evine hoşgeldin canım.
serpilcim geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah.
aşık hoşgeldin canım sende.
filiz kolay gelsin, taşınma telaşı hamilelik birde metiş.İşin çok zor canım senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…