Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra nihayet dün evime dönebildim temizlikti falandı fiandı ancak bugün bakabildim geçmişide şööyle bir okuyabildim atladıklarım olursa kusurruma bakmayın
Gülercim bencede Devrim çok normal bir çocuk hatta çok güzel bir çocuk açıkcası ilk resimde 2 çocuk vardı ya ben kim kimdir anlamadım eğer dediğin gibi bir durum olsaydı hemen anlaşılırdı, bencede üzülme tedbiri elden bırakma ama kendinide çok üzme derim
Fifoş taşınıyormuşsun hayırlı olsun çok yorma kendini telefonumun şarjını kaybetmiştim telaşe kalabalık derken bakamadım hiç ararım ben seni bir ara canım
Aşık hoşgeldin unuturmuyuz seni hiç bende uzun süredir yoktum Bursada memleketteydim ananemi kaybettik babamda kalp krizi geçirdi o yüzden uzun kaldım
Başak, Derya, Özlem hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun bizde kira ödemek yerine kredi ödeyelim kendi evimize çıkalım dedik ama bir yıl daha beklemeye karar verdik bakalım
Onatda çok konuşmuyor daha ama sadece bilimnçli olarak anne-baba diyor yani bana sesleneceği zaman anne diye bağırıyor
Aşık bence kilonuzda boyunuzda çok normal hatta üst sınırda sıkma kendini boşuna bizim oğlanda 12.5 kg , 85 cm doktor kilosu üst sınırın 500 gr üzerinde boyuda öyle dedi çok yedirme dedi bana:)
Semracım son haftanmış özleriz biz seni kız özletme telefonlaşırız yine görüşürüz hafta içi bir ara
Aylincim ben telaşeden unuttum senin doğum gününü arkadaşım iyi ki doğdun mutlu yıllar sana a.s.a.s.