2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun fecı kanamalı hasta olarak ambulanslık olmasam ıyıdır 1 haftadır içim döküldü yaaa wc den cıkamıyorum neyın nesı anlamadım dogumdan sonra bıle boyle olmamıstım kaanı bıracak kımse bulamıyorum dr gıtmem lazım hemde acılll
offff offffffff

sagol canım evet eryamandayım yine bura benım mekanım oldu başka bır yere gıdemıyorumopuyorumnanaktan

sagol guzel anne
ah be canım saglık olsun olmasında da gıtmıyor meret yağlar bıran evvel kurtulmam lazım yoksa 1.tansyon hastası 2.seker hastası olucam demedı demeyın

aman yaa bu ne şimdi olacak şeymi cok uzuldum canım ya cok cokkk gecmıs olsunn

sagol canım darısı başınıza inşallah ama eger ev almayı dusunuyorsanız tam zamanı evler satılmıyor fıyatlar diplerde bakma oyle yuksek dedıklerıne cok cıttı düşük fıyatlarla evler satılıyor mesala bundan 3 ay once oturdugum eve 155 den bır lıra aşagıya ınmıyorlardı şimdi guney dogu cepe 6 kat ustelık balkonları da camlatmışar 120 bıne verdıler
soyle bıraz dolastım hep aynı ınanılmaz dusurmusler fıyatları

Günaydın,
sepetçi geçmiş olsun, acı çekmek zorda evde olmak güzel olsa gerek,
özlem yeni evin hayırlı olsun

gunaydın sagol canım darısı isteyen herkese inşallah

cokkk sevındım canım yaa valla allahım bın sukur daha da guzel haberlerını alıcan bak bekle gor inşallah
yanı burdan ne cıkırıcaz cocuklarla cok ugrasmıcaz onu nıye yapmıyor bunu nıye demıyor dıye ne onları ne kendımızı yıyıp bıtırmıcez zamanı geldımı yapacaklar işte

o kadar sey yazmısın kendınden hıc haber yook nasılsınız canım keyıfler moraller nasıl egehan beyımız nasıl????

Son düzenleme:

Geçmiş olsun özlemcim, ne oldu öyle sana yaaa-?Komşun falan yok mu, hiç olmazsa sağlık ocağına filan git.

Valla moraller iyi şimdilik.Egehanla uğraşıp duruyoruz, bir merdivenden alıyoruz tırmanmaya çalışırken, bir ağzına bişeyler attığında çıkartmaya çalışıyoruz.Bol aksiyonlu yaşıyoruz anlayacağın özlemcim.
2 gün önce ege çok korkuttu bizi.Japon yapıştırıcısını bulup dişlemiş.O da yırtılınca ağzına dolmuş.Annem vardı evde, bende muğlaya doğru gidiyordum.Annem aradı, böyle böyle oldu diye nasıl bir geri dönüşüm var sormayın.Neyse oğuzu aramıştım o ara, o hemen eve geçmiş, ben dönünceye kadar kliniğe falan götürmüşler.Allahtan yutmamış, ağzında kalmış.Dişlerine yapışmış.Onları temizleyebildikleri kadar temizlemişler.Ben döndüğümde evdeydiler.Şükür birşey olmadı.

ay meral çok gemiş olsun caım. ucuz atllatmışsınız valla...
özlemcim o kadar kötüysen al bebişinide onla git. napcan başka. aspirin falan içmedin dimi bu arada aklıma ilşk o geldi. kanamayı artırır ya..geçmiş olsun ..

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk.ederim. ama bişey diyimmi sırtım okdar kötü ağrıyokli ayağımı hissetmiyorum bile düşünün artık. ve malesef sırtıma yapabileceğim bişey yok ağrıkesici falan işe yaramıyo..

aman allahım...
cok cok gecmıs olsun canım allahım bu cocuklar nasıl ne zaman uslanacaklar ya

hazırlanıyorum bende kaanla gıdıcem artık nasıl olacak hıc fıkrım yok umarım ınsaflı bı hemsıre olurda yardım eder bana

sagol canım yok yok hıc bısey ıcmedım yanı 10 kutu bırden aspırın içmiş gıbıyım suan ped fılan fayda etmıyor hasta bezıyle dolanıyorum
sırt agrısı cokkk kotu ya ben cok sectımm sonra sonra gectı
sırtımı bır yere yaslamadan emzıremıyorudum ayakda duramıyordum cok cok gecmıs olsun canım

dondugumde yazarım bendekı gelişmeyi

hepınızı cok optum

merhaba:))
ay özlemcim geçmiş olsun ya ederler yardım merak etme ben hep nille gidiorum..haber bekliorum..
serpil ya(
meral ayy şaştım kaldım valla ne tehlikeli bi de uhu!!ii ağzı yapışmamış..offf...verilmiş sadakanız varmış..
biz de aynıyız valla,evcilik oyna,resim yap..bi de hava kapattı,of da off

özlemcim cok gecmis olsun yanina gelcek biri varsa bebise o baksin sen yat dinlen.water sizede gecmis olsun ah bu cocuklar bi anlik firsati bile kacirmiyolar ucuz kurtulmussunuz.
sepetci sanada gecmis olsun ay bu ocak analrina ne oluyor hepimiz dökülüyoruz.
inanna kandan nasil anliyoalr demissin.canim devrime kromuzum testti yapildi kanini aldilar cünkü genlerine bakicaklarmis.bizde bisey anlamdik bekliyoruz iste.
kizlar hepiniz kendinize iyi bakin.bebisleri öperimmm.

ıyi akşamlar... Aybükeye muhallebi yapmadan bir bakayım dedim. Herkes iyidir inş.

Aybüke bir kaç gündür keyifsiz, yine kulaklarıyla oynuyor.. Geçenlerde bir azı dişi çıkmıştı ıki tane dişi daha patlamış ve üç tanede bugün yarın patlar... 6 diş birden geldi onunda sıkıntısı var sanırım...

Neyse hanfendi ağlıyor ben kaçayım. ıyi akşamlar..

ii akşamlar:)
ayy canım 6 diş adamı ne yapar yahu,maşallah de anası..
biz de 4,5 gibi bi çıktık 8 'e kadar sokak,park gezdik..anca uyudu kızım..bişi yok yani,herşey aynı..
özlem ne oldu ki acaba??
gülce düşünememişim kromozonu?

Haklısın Duydu.. Bugün de yağmur yağdı akşama doğru biraz güneş açınca bizde çıktık gezdik biraz.. Ama hala uyumadı. Babası götürdü uyutmaya ama cik cik ötüyor:)

günaydın kızlar

bugün herkes dışarıda herhalde hava çok sıcak biz çıkmadık birde çok nem var havada

Özlem geçmiş olsun ne yaptın merak ettim seni?

Meralcim sizede çok geçmiş olsun her geçen gün daha tehlikeli oluyorlar

merhaba:))
çıldırcam ya bu kız nie uyumuo,neler yaptım neler!!demşn devrildi daha 7 de uyandı yahu bana da yazık(
emelcim sen nasılsın??
burda da hava bi açıo bi kapıo ama çook sıcak..
aa bi de 15 dişli oldu benim kızım teyzeleri:))
opuyorumnanaktan

iyiyim Duygucum saol Onatda öyle çok uykusuz sabah 6,5- 7 dedinmi uyanyor öğlen bir kez 1 saat uyuyor ondan sonra akşama kadar ayakta , bende aynı senin gibi diyorum banada yazık diye ((

merhaba
meral abla geçmiş olsun gerçekten dört göz açık olmalı bu sıpaların ne yapacağı hiç belli olmuyo
gülsü devrimin test sonuçlarına çok sevindim umarım kromozon testide temiz çıkar benim içinde bu yönde çok pozitifim bireyi çıkmıyacak inşallah
duyu naber nil nasıl oldu sümüklümü hala:)

ya basakcim yazdim da kac defa kimse biseycikler yazmadi ben de fena bozuldum...valla kirildim ne deyim..ama bak sana hayir diyemedim opuyorumnanaktan

bu arada ben hala ayni yerde ayni sehirde benim kucuk canavarla ugrasiyorum sizler gibi... hergun huy degistirip duruyo azilarini cikariyor..simdi de uyuyor..malum bizde ogle vakti...uyansin parka tepinmeye gidecez kaydirigubbakcemile

merhaba herkese nasılsınz

bende annemlerdeydim kardeşimi gönderdik askereturkbayragiannem çok üzülüyor bizde annemde kalıyoruz..

gülsü devrimin sonuçları güzel çıkmış çok sevindim...

meral abla sizede geçmiş olsun ..çok tehlikeli oldulr artık..ben başedemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…