- 9 Kasım 2007
- 2.111
- 119
- 323
selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun fecı kanamalı hasta olarak ambulanslık olmasam ıyıdır 1 haftadır içim döküldü yaaa wc den cıkamıyorum neyın nesı anlamadım dogumdan sonra bıle boyle olmamıstım kaanı bıracak kımse bulamıyorum dr gıtmem lazım hemde acılll
offff offffffff
sagol canım evet eryamandayım yine bura benım mekanım oldu başka bır yere gıdemıyorumopuyorumnanaktan
sagol guzel anne
ah be canım saglık olsun olmasında da gıtmıyor meret yağlar bıran evvel kurtulmam lazım yoksa 1.tansyon hastası 2.seker hastası olucam demedı demeyın
aman yaa bu ne şimdi olacak şeymi cok uzuldum canım ya cok cokkk gecmıs olsunn
sagol canım darısı başınıza inşallah ama eger ev almayı dusunuyorsanız tam zamanı evler satılmıyor fıyatlar diplerde bakma oyle yuksek dedıklerıne cok cıttı düşük fıyatlarla evler satılıyor mesala bundan 3 ay once oturdugum eve 155 den bır lıra aşagıya ınmıyorlardı şimdi guney dogu cepe 6 kat ustelık balkonları da camlatmışar 120 bıne verdıler
soyle bıraz dolastım hep aynı ınanılmaz dusurmusler fıyatları
gunaydın sagol canım darısı isteyen herkese inşallah
cokkk sevındım canım yaa valla allahım bın sukur daha da guzel haberlerını alıcan bak bekle gor inşallah
yanı burdan ne cıkırıcaz cocuklarla cok ugrasmıcaz onu nıye yapmıyor bunu nıye demıyor dıye ne onları ne kendımızı yıyıp bıtırmıcez zamanı geldımı yapacaklar işte
o kadar sey yazmısın kendınden hıc haber yook nasılsınız canım keyıfler moraller nasıl egehan beyımız nasıl????
bugun fecı kanamalı hasta olarak ambulanslık olmasam ıyıdır 1 haftadır içim döküldü yaaa wc den cıkamıyorum neyın nesı anlamadım dogumdan sonra bıle boyle olmamıstım kaanı bıracak kımse bulamıyorum dr gıtmem lazım hemde acılll
offff offffffff
lajoconda teşekkür ederim hayatım.))o kadar uzun zamandır yoktum ki unutmanızı normal karşılardımm.hatırlanmak ta ayrı bbir hoşuma gitti doğrusu..
kreş işine bende pek güvenemem iki yaşına kadar..tek çocuğa bakamıyorum ben onların o kadar ilgiyle bakbileceklerini düşünmüyorum.iki yaşına gelsinler dertlerini anlatabilsinler o zaman düşünebilirim.
benim velet bir yabancı görsün yapışıyor bana koparabilene aşkolsun.memeyi bıraktıktan sonra böyle oldu..zamanlar aşarız diye ümit ediyorum..
özlemcim nasılsın??yine mi eryamandasın??hayırlı olsun yeni evin??annelik zor canım. sende benim gibisin canını sıkacak bir şey buluyorsun hayatım..bir rahat olmayı başarsak bebişlerde rahatlayacak.
sadakt hayırlı olsun canım kuzun.maşallah 40 da çıkmış...
o kadar uykusuzum ki oğlum hala 2 aylık bebek gibi uyuyor 2-4 saat kesintisiz gece uyusa sevineceğim.yine tüm gece bir kucakta bir ayakta geçirdik.memeyi bırakınca rahatlar dedim yok anacım bu çocuk evlenene kadar beni uyutmayacak.)) öğretemedim bir gece uykusunu..
sagol canım evet eryamandayım yine bura benım mekanım oldu başka bır yere gıdemıyorumopuyorumnanaktan
slm kızlar. gülsü çocuklar bieşy görsün ve ilgisini çeksin onu taklit ediyolar hiç farkında olmadan o davranışı kazanabiliyolar. seninkide dilini çıkarmayı görmüştür hoşuna gitmiştir yapıodur diye düşünüyorum.
özlemcim sağlık olsun be kiloda verilir allah dermansız dert vermesin. güle güle otur evinde allah ağzınızın tadını bozmasın.
aşık ben sonradan katıldım tanımıyorum seni sende tekrar hoşgeldin. memeyi uzun süre emmiş ya alışkanlığı var senin bebşin. uykusuda zamanlar düzelir inşallah. artık meme alamayacağını anlayınca 2-3 hafta direnir ama sonunda pes eder.
kreş meselesi üzücü. çocuk kendini ifade edene kadar istemiyorum bende. allah evlatlarımızı da bizide iyi insanlarla karşılaştırsın.
kızlar dün akşam evde misafir vardı. bende melekler korusunu izliyodum. misafirin kocasıyla benimkine yaptırdık çaydı servisti. kapı çalıyo devam etcem
sagol guzel anne
ah be canım saglık olsun olmasında da gıtmıyor meret yağlar bıran evvel kurtulmam lazım yoksa 1.tansyon hastası 2.seker hastası olucam demedı demeyın
derken reklam girdi ben hızlı hızlı koştururken ayağımı kapının kasasına çarptım ve düştüm. bugün röntgen çektirdim çatlamış ayağım. 20 gün rapor verdiler. işte böyle..
neyse ben gittim göürşürüz..
aman yaa bu ne şimdi olacak şeymi cok uzuldum canım ya
Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra nihayet dün evime dönebildim temizlikti falandı fiandı ancak bugün bakabildim geçmişide şööyle bir okuyabildim atladıklarım olursa kusurruma bakmayın
Gülercim bencede Devrim çok normal bir çocuk hatta çok güzel bir çocuk açıkcası ilk resimde 2 çocuk vardı ya ben kim kimdir anlamadım eğer dediğin gibi bir durum olsaydı hemen anlaşılırdı, bencede üzülme tedbiri elden bırakma ama kendinide çok üzme derim
Fifoş taşınıyormuşsun hayırlı olsun çok yorma kendini telefonumun şarjını kaybetmiştim telaşe kalabalık derken bakamadım hiç ararım ben seni bir ara canım
Aşık hoşgeldin unuturmuyuz seni hiç bende uzun süredir yoktum Bursada memleketteydim ananemi kaybettik babamda kalp krizi geçirdi o yüzden uzun kaldım
Başak, Derya, Özlem hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun bizde kira ödemek yerine kredi ödeyelim kendi evimize çıkalım dedik ama bir yıl daha beklemeye karar verdik bakalım
Onatda çok konuşmuyor daha ama sadece bilimnçli olarak anne-baba diyor yani bana sesleneceği zaman anne diye bağırıyor
Aşık bence kilonuzda boyunuzda çok normal hatta üst sınırda sıkma kendini boşuna bizim oğlanda 12.5 kg , 85 cm doktor kilosu üst sınırın 500 gr üzerinde boyuda öyle dedi çok yedirme dedi bana:)
Semracım son haftanmış özleriz biz seni kız özletme telefonlaşırız yine görüşürüz hafta içi bir ara
Aylincim ben telaşeden unuttum senin doğum gününü arkadaşım iyi ki doğdun mutlu yıllar sana a.s.a.s.
sagol canım darısı başınıza inşallah ama eger ev almayı dusunuyorsanız tam zamanı evler satılmıyor fıyatlar diplerde bakma oyle yuksek dedıklerıne cok cıttı düşük fıyatlarla evler satılıyor mesala bundan 3 ay once oturdugum eve 155 den bır lıra aşagıya ınmıyorlardı şimdi guney dogu cepe 6 kat ustelık balkonları da camlatmışar 120 bıne verdıler
soyle bıraz dolastım hep aynı ınanılmaz dusurmusler fıyatları
Günaydın,
sepetçi geçmiş olsun, acı çekmek zorda evde olmak güzel olsa gerek,
özlem yeni evin hayırlı olsun
gunaydın sagol canım darısı isteyen herkese inşallah
günaydin sekerler cok mutluyumyaaaaa.hasteneyle konustuk kan testi sonucu gelmemis ama beyin emari cikmis ve hersey yolunda.doktor diyorki sendrom falan yok devrimde sadece biraz becerileri doger cocuklara göre kalmis oda terapiyle gecer.eger sendrom olsaydi beyin dalgalarinda cikar diyor.kizlar cok sagolun su an oglum agliyor ama sizlere buhaberi verip biraz mutlu olmanizi istedim.herkes kendine ve bebislere iyi baksin simdi ogluma bakim öptük biz sizi.
cokkk sevındım canım yaa valla allahım bın sukur daha da guzel haberlerını alıcan bak bekle gor inşallah
yanı burdan ne cıkırıcaz cocuklarla cok ugrasmıcaz onu nıye yapmıyor bunu nıye demıyor dıye ne onları ne kendımızı yıyıp bıtırmıcez zamanı geldımı yapacaklar işte
Günaydın kızlar,
gülercim çok sevindim canım yaaa, inşallah kan testleride iyi çıkar hayatım.
emelcim evine hoşgeldin canım.
serpilcim geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah.
aşık hoşgeldin canım sende.
filiz kolay gelsin, taşınma telaşı hamilelik birde metiş.ışin çok zor canım senin.
o kadar sey yazmısın kendınden hıc haber yook nasılsınız canım keyıfler moraller nasıl egehan beyımız nasıl????
Son düzenleme: