ya basakcim yazdim da kac defa kimse biseycikler yazmadi ben de fena bozuldum...valla kirildim ne deyim..ama bak sana hayir diyemedim opuyorumnanaktan
bu arada ben hala ayni yerde ayni sehirde benim kucuk canavarla ugrasiyorum sizler gibi... hergun huy degistirip duruyo azilarini cikariyor..simdi de uyuyor..malum bizde ogle vakti...uyansin parka tepinmeye gidecez kaydirigubbakcemile
hayırlı teskereler rr:gitme: Allah kavuştursun canımmerhaba herkese nasılsınz
bende annemlerdeydim kardeşimi gönderdik askereturkbayragiannem çok üzülüyor bizde annemde kalıyoruz..
gülsü devrimin sonuçları güzel çıkmış çok sevindim...
meral abla sizede geçmiş olsun ..çok tehlikeli oldulr artık..ben başedemiyorum zaten
merhaba:)
başakçım valla sümüklü ,ağzına girerken sildirio şimdi de çok komik:))
lidacım valla hepimizin cevap almadığı olmuştur ki mesela ben her gün burdayım..yani üstüne alınma,gel:)
çok sevindim cnm zaten çok belli resimlerden de gayet sağlıklı gözüküyo devrim,inşallah gelişimi de hızlanırgünaydin sekerler cok mutluyumyaaaaa.hasteneyle konustuk kan testi sonucu gelmemis ama beyin emari cikmis ve hersey yolunda.doktor diyorki sendrom falan yok devrimde sadece biraz becerileri doger cocuklara göre kalmis oda terapiyle gecer.eger sendrom olsaydi beyin dalgalarinda cikar diyor.kizlar cok sagolun su an oglum agliyor ama sizlere buhaberi verip biraz mutlu olmanizi istedim.herkes kendine ve bebislere iyi baksin simdi ogluma bakim öptük biz sizi.
naz da emreyi merak ediyodu lidacım çok özledik sizi ben hiç görmedim yazdıını..ya basakcim yazdim da kac defa kimse biseycikler yazmadi ben de fena bozuldum...valla kirildim ne deyim..ama bak sana hayir diyemedim opuyorumnanaktan
bu arada ben hala ayni yerde ayni sehirde benim kucuk canavarla ugrasiyorum sizler gibi... hergun huy degistirip duruyo azilarini cikariyor..simdi de uyuyor..malum bizde ogle vakti...uyansin parka tepinmeye gidecez kaydirigubbakcemile
oto koltuğu alırken bizde çok düşündük izofixli almadık eşiimin arabasında var ama bende yok izofix takma yeri iyiki de almamaışız zaten o görevi gören bi klips var eğer koltuk çok sallanıyosa ondan al tak iyice sabitleniyo bence çok önemli diilgünayın...özlemcim geçmiş ollsun.iyisindir inşallah.düşük yapmış olmayasın..
water sanada geçmiş olsun hayatım verilmiş sadakanız varmış..
balım allah kavuştursun..valla bende göndermem oğlumu.o zamana kalkar diye umut ediyoruz kara koca..
celemiti hoşbulduk..oto kulduğu sürekli kullandık.buna rağmen bizi görmeden oturmuyor.emniyetli ama kullanamayabilirsin canım..
inaysa bizimkide kilosu iyi ama sadece anne sütü içerken iyidi.şimdi aynen iki danone yedirebilirsem seviniyorum.aç kaldığı için bol bol su içiyor.mideyi doldursun amaç.dr kan testi yaptı demir eksikliği çıktı birazda kansızlık.sande anne sütü yapabilirmiş.şuruptan sonra (demir şurubu)farkedilir bir iştah artışı oldu.hasta oldu burda.bir hafta kestik yine aynı oldu.şuruba başlayınca açıldı tekrar iştahı.çorbaları hala fazla içmiyor ama zamanla alışır inşalllah.sen de dr bir konuş istersen..
anne sütü içmeyen bebişlere ne veriyorsunuz.ben inek sütü veriyorum.sadece bir marka içiyor.dr iki su bardağını geçmesin dedi.birde geceleri verme büyüdü adam oldu artık dedi.siz veriyor musunuz?
herkese iyi geceler arkaaşlar umarım herkes iyidir ben çok yorgunum buhafta sonu çağan beni perişan etti ist abimler geldi doğru düzgün oturup knışamadım bile çağan efendi bugün sbah 9 da kalktı vede akşam üsttü 5 e kadar uyumadı sadece iki tane danone yedi gün boyu hiç bişey yemedi uyumuyor yemiyor mızmızlanıyor çıldırmak üzereydim ya birde acaip sıcaktı çok yopruldum çok(
buarada kıslar çağan hiç bieşey yemöek istemiyor ama acaip su içiyor günde nerdeyse 200 cc belkide daha fazla içyor acaba çok sıcajk oldu havalar ondanmı yemişyor önceden çorba içerdi şimdi asla içimiyor napıcamı b,ilmşyorum ya artık dra da gitmek istemiyıorum bana bir akıl verin acaba eczaneden vitamin falanmı alsam
Geçmiş olsun özlemcim, ne oldu öyle sana yaaa-?Komşun falan yok mu, hiç olmazsa sağlık ocağına filan git.
Valla moraller iyi şimdilik.Egehanla uğraşıp duruyoruz, bir merdivenden alıyoruz tırmanmaya çalışırken, bir ağzına bişeyler attığında çıkartmaya çalışıyoruz.Bol aksiyonlu yaşıyoruz anlayacağın özlemcim.
2 gün önce ege çok korkuttu bizi.Japon yapıştırıcısını bulup dişlemiş.O da yırtılınca ağzına dolmuş.Annem vardı evde, bende muğlaya doğru gidiyordum.Annem aradı, böyle böyle oldu diye nasıl bir geri dönüşüm var sormayın.Neyse oğuzu aramıştım o ara, o hemen eve geçmiş, ben dönünceye kadar kliniğe falan götürmüşler.Allahtan yutmamış, ağzında kalmış.Dişlerine yapışmış.Onları temizleyebildikleri kadar temizlemişler.Ben döndüğümde evdeydiler.Şükür birşey olmadı.
merhaba:))
ay nil uyudu mu ne??şükürr..
incicim yazacağım unutuorum hep,nil 'i daha 2-3 kez götürebildim geldiğimizden beri ama durmuo zaten bişi oldu kucaamdan inmio,bi şımarık ki sorma,basbaar bağırıo,ağlıo ,tepinio ama vereceğim tabi,yola devam:)))
deryacım öğleden soona olmuo mu kreş yarım gün??
ya ben kreşe karşı olamıorum tabi ii insan da var kötüsü de ama ben de nil'e yemek yedirdim zorla???
onlar konuşulur öğretmenle zorlama alışıncaya kadar falan die..gerçi yiyen çocuk yio,nil kreş yemio ama demir(arkadaşı)maşallah 2 dk da yio..
Sağol canım.merhaba
meral abla geçmiş olsun gerçekten dört göz açık olmalı bu sıpaların ne yapacağı hiç belli olmuyo
gülsü devrimin test sonuçlarına çok sevindim umarım kromozon testide temiz çıkar benim içinde bu yönde çok pozitifim bireyi çıkmıyacak inşallah
duyu naber nil nasıl oldu sümüklümü hala:)
Hepimiz canavarlarla uğraştığımızdan görmeyebiliyoruz canım.Ben senin daha önce ki yazdığını görmedim mesela:)))Sen yineya basakcim yazdim da kac defa kimse biseycikler yazmadi ben de fena bozuldum...valla kirildim ne deyim..ama bak sana hayir diyemedim opuyorumnanaktan
Hayırlı teskereler inşallah canım.merhaba herkese nasılsınz
bende annemlerdeydim kardeşimi gönderdik askereturkbayragiannem çok üzülüyor bizde annemde kalıyoruz..
gülsü devrimin sonuçları güzel çıkmış çok sevindim...
meral abla sizede geçmiş olsun ..çok tehlikeli oldulr artık..ben başedemiyorum zaten
yeme problemi sanırım hepsinde var.Yine de bir dr.la görüş, belki iştah açıcı bir şurup filan olabilir.herkese iyi geceler arkaaşlar umarım herkes iyidir ben çok yorgunum buhafta sonu çağan beni perişan etti ist abimler geldi doğru düzgün oturup knışamadım bile çağan efendi bugün sbah 9 da kalktı vede akşam üsttü 5 e kadar uyumadı sadece iki tane danone yedi gün boyu hiç bişey yemedi uyumuyor yemiyor mızmızlanıyor çıldırmak üzereydim ya birde acaip sıcaktı çok yopruldum çok(
buarada kıslar çağan hiç bieşey yemöek istemiyor ama acaip su içiyor günde nerdeyse 200 cc belkide daha fazla içyor acaba çok sıcajk oldu havalar ondanmı yemişyor önceden çorba içerdi şimdi asla içimiyor napıcamı b,ilmşyorum ya artık dra da gitmek istemiyıorum bana bir akıl verin acaba eczaneden vitamin falanmı alsam
Canım benim yaaa, i,şin çok zor senin.Hem bütün gece uyanık hem de sabah erkenden kalkıyorsun.Egede sabah 7 de kalkmış oluyor ama gece uykularımız düzene girdi maşallah.Ama yine de erken uyanmak çok zor geliyor.Geçen hafta odasını ayırdım.Sabah uyandığında yatağına oyuncaklarını koyup tekrar biraz yatayım diyorum ama 15 dk. zor oyalıyor kendini, arkasından tekrar başlıyor annii al diye:)))))2-3 günde bir onu yatırdığım saatte ben de yatarsam kendimi topluyorum, yoksa ben hergün 10-11 de yatayım sabah 7 de ayağa dikileyim, aşırı sinirli ve yorgun olmaya başlıyorum.günaydın kızlar herkese iyi haftalar
dün o kadar koşup yorulan bendim ya oğlum değildi oyüzden sabahın 6.5 da kalktı yaa inanamıyorum ben bu çocuklara sbaha kadarda meme ağzında emdi durdu off yine sapıttık ne yapıcaz bilmiyorum
Sağol canım, haklısın.Ucuz atlattık.özlemcim geçmiş ollsun.iyisindir inşallah.düşük yapmış olmayasın..
water sanada geçmiş olsun hayatım verilmiş sadakanız varmış..
balım allah kavuştursun..valla bende göndermem oğlumu.o zamana kalkar diye umut ediyoruz kara koca..
celemiti hoşbulduk..oto kulduğu sürekli kullandık.buna rağmen bizi görmeden oturmuyor.emniyetli ama kullanamayabilirsin canım..
inaysa bizimkide kilosu iyi ama sadece anne sütü içerken iyidi.şimdi aynen iki danone yedirebilirsem seviniyorum.aç kaldığı için bol bol su içiyor.mideyi doldursun amaç.dr kan testi yaptı demir eksikliği çıktı birazda kansızlık.sande anne sütü yapabilirmiş.şuruptan sonra (demir şurubu)farkedilir bir iştah artışı oldu.hasta oldu burda.bir hafta kestik yine aynı oldu.şuruba başlayınca açıldı tekrar iştahı.çorbaları hala fazla içmiyor ama zamanla alışır inşalllah.sen de dr bir konuş istersen..
anne sütü içmeyen bebişlere ne veriyorsunuz.ben inek sütü veriyorum.sadece bir marka içiyor.dr iki su bardağını geçmesin dedi.birde geceleri verme büyüdü adam oldu artık dedi.siz veriyor musunuz?
Geçmiş olsun ayşegül.Allah kurtarsın demekten başka bir söz kalmıyor aslında.çok sevindim cnm zaten çok belli resimlerden de gayet sağlıklı gözüküyo devrim,inşallah gelişimi de hızlanır
naz da emreyi merak ediyodu lidacım çok özledik sizi ben hiç görmedim yazdıını..
oto koltuğu alırken bizde çok düşündük izofixli almadık eşiimin arabasında var ama bende yok izofix takma yeri iyiki de almamaışız zaten o görevi gören bi klips var eğer koltuk çok sallanıyosa ondan al tak iyice sabitleniyo bence çok önemli diil
bende minadex şuurubu tavsiye ediorum nazın iştahını çok arttıırdı
cnm ben naza günde 500-700cc arası pınar süt veriorum gece ve sabah mutlaka içiyo öğlen ayranla geçiştirmeye çalışıorum
kızlar buarada ben annemde 3gün kalabildim kaynanam kanserin son safhasına geçmiş çok ağır durumu evde 2hemşire bi yatılı kadın bakıyo,en kötüsü de bilinci açık kadın inleyip duruyo gün aşırı trombosit kan veriliyo anlıycağnız çok kötü günler geçiriyoruz Allah kurtarır inşallah
Gerçekten çok yaramaz oldular, egede tv yi açıp kapatıyor.Özellikle onunla ilgilenmiyorsak o zaman yapıyor, bunu çözdüm.2 kişi konuşamıyoruz, karşımıza geçip ciyak ciyak bağırıyor, ona dönüp ne var oğlum dediğimizde gülüp bişeyler anlatmaya çalışıyor.Ama her konuşmanın ortasında böyle yapınca çıldırıyor insan bazen.Sus deyince daha mutlu oluyor.slm kızlar herkeste bir yeme problemi var.
bizimkinin yeme sorunu da tavan yaptı. kahvaltı falan yok kesti yemek asla yemiyor. danone ve sade yogurtla bir haftadır yaşıyor.
çıglık çıglıga ağlıyor yemek görünce... feci yaramaz oldu...
yeni oyunu tv ye minik sert toplarıyla vurmak.
yeni evde ayakkabılık yaptırdık aynasını kırdı vura vura o toplarla ...
yapma dediğim herşeyi yapıyor feci inat oldu...
ilk defa çok yorulduğumu hissettim bu hafta sonu feci geçti. ilk defa şikayet ediyorum gerçekten huyu çok değişti umarım geçicidir çünkü çok moralim bozuk..
herşeye aglıyor ben bu çocuğu nasıl bu hale getirdim çok moralim bozuk çokkkm
ahlah sağlık versin yinede çok şükür ama çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?