2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba:)
başakçım valla sümüklü ,ağzına girerken sildirio şimdi de çok komik:))
lidacım valla hepimizin cevap almadığı olmuştur ki mesela ben her gün burdayım..yani üstüne alınma,gel:)

canım ya hayırlı teskereler olsun işallah:))
anneni anlıorum valla iiki oğlum yok ,göndermezdim valla :)

iyi akşamlar kızlar

bu çocuklarda bu ne enerji böyle ya bitmiyor duracellli ocak canavarlarları valla , bugün nasıl koştu nasıl koştu anlatamam ama yinede yorulmadı uyuması tam bir saat sürdü ben bittim o bitmedi :))

Balımcım Allah kavuştursun hayırlı teskereler kardeşine

Lida Duygu haklı cevap alamadığımız hep oluyor takma sen boşver yaz yine en azından sonra görüp okuyoruz haberdar oluruz senden

aaa canım neden alınıyorsun halimizden anlamamız lazım çocuklar zaten yoruyo uykusuz geceler bir yandan buraya iki satır yazayım desem hemen tepeme biter mesela kerem atlamak çok normal ..benim cevap alamadığımda çok oldu hepimiz gibi..US deydin değil mi orda oto koltukların hepsi geriye dönük mü? öyle duymuştum..kızlar oto koltuğu alcaz da geri ye dönüklein daha güvenlikli olduğunu biliyorum ama türkiyede satışı çok kısıtlı britax römer isofixli bir modeli varmış özelcan da bi ara ama şimdi stokta yokvar mı aranızda kullanan

hayırlı teskereler rr:gitme: Allah kavuştursun canım
merhaba:)
başakçım valla sümüklü ,ağzına girerken sildirio şimdi de çok komik:))
lidacım valla hepimizin cevap almadığı olmuştur ki mesela ben her gün burdayım..yani üstüne alınma,gel:)

sadece sümükten bişi olmaz daha iyi akması zaten canım gçmiş olsun tekraropuyorumnanaktan

herkese iyi geceler arkaaşlar umarım herkes iyidir ben çok yorgunum buhafta sonu çağan beni perişan etti ist abimler geldi doğru düzgün oturup knışamadım bile çağan efendi bugün sbah 9 da kalktı vede akşam üsttü 5 e kadar uyumadı sadece iki tane danone yedi gün boyu hiç bişey yemedi uyumuyor yemiyor mızmızlanıyor çıldırmak üzereydim ya birde acaip sıcaktı çok yopruldum çok (
buarada kıslar çağan hiç bieşey yemöek istemiyor ama acaip su içiyor günde nerdeyse 200 cc belkide daha fazla içyor acaba çok sıcajk oldu havalar ondanmı yemişyor önceden çorba içerdi şimdi asla içimiyor napıcamı b,ilmşyorum ya artık dra da gitmek istemiyıorum bana bir akıl verin acaba eczaneden vitamin falanmı alsam

inci üst komşum zinco mega balık yağı kullanaya basladı kızının iştahını acayip açtığını söylemişti anne ben acıktım dedi ilk defa felan demişti hatta 1 kilo almış uzun zaman sonra 3ay kesintisiz kullanılmalı demiş eczane aman hemen etki göstermiş onlarda ..dene istersen ben kereme dendim içiremedim bir kere içti ondada kusacaktı bende komşuma verdim canım inallah çağan içer içmezse portakal suyuna felan karıştır belki öyle içer ben öyle yaptım ama ıhhıh..ha bu arada çilek aromalı almıştım ben iğrenç ama portakllı daha iyiymiş sen ondan al..haydi iyi gecelr

günaydın kızlar herkese iyi haftalar

dün o kadar koşup yorulan bendim ya oğlum değildi oyüzden sabahın 6.5 da kalktı yaa inanamıyorum ben bu çocuklara sbaha kadarda meme ağzında emdi durdu off yine sapıttık ne yapıcaz bilmiyorum

özlemcim geçmiş ollsun.iyisindir inşallah.düşük yapmış olmayasın..
water sanada geçmiş olsun hayatım verilmiş sadakanız varmış..
balım allah kavuştursun..valla bende göndermem oğlumu.o zamana kalkar diye umut ediyoruz kara koca..
celemiti hoşbulduk..oto kulduğu sürekli kullandık.buna rağmen bizi görmeden oturmuyor.emniyetli ama kullanamayabilirsin canım..
inaysa bizimkide kilosu iyi ama sadece anne sütü içerken iyidi.şimdi aynen iki danone yedirebilirsem seviniyorum.aç kaldığı için bol bol su içiyor.mideyi doldursun amaç.dr kan testi yaptı demir eksikliği çıktı birazda kansızlık.sande anne sütü yapabilirmiş.şuruptan sonra (demir şurubu)farkedilir bir iştah artışı oldu.hasta oldu burda.bir hafta kestik yine aynı oldu.şuruba başlayınca açıldı tekrar iştahı.çorbaları hala fazla içmiyor ama zamanla alışır inşalllah.sen de dr bir konuş istersen..
anne sütü içmeyen bebişlere ne veriyorsunuz.ben inek sütü veriyorum.sadece bir marka içiyor.dr iki su bardağını geçmesin dedi.birde geceleri verme büyüdü adam oldu artık dedi.siz veriyor musunuz?

günayın...özlemcim geçmiş ollsun.iyisindir inşallah.düşük yapmış olmayasın..
water sanada geçmiş olsun hayatım verilmiş sadakanız varmış..
balım allah kavuştursun..valla bende göndermem oğlumu.o zamana kalkar diye umut ediyoruz kara koca..
celemiti hoşbulduk..oto kulduğu sürekli kullandık.buna rağmen bizi görmeden oturmuyor.emniyetli ama kullanamayabilirsin canım..
inaysa bizimkide kilosu iyi ama sadece anne sütü içerken iyidi.şimdi aynen iki danone yedirebilirsem seviniyorum.aç kaldığı için bol bol su içiyor.mideyi doldursun amaç.dr kan testi yaptı demir eksikliği çıktı birazda kansızlık.sande anne sütü yapabilirmiş.şuruptan sonra (demir şurubu)farkedilir bir iştah artışı oldu.hasta oldu burda.bir hafta kestik yine aynı oldu.şuruba başlayınca açıldı tekrar iştahı.çorbaları hala fazla içmiyor ama zamanla alışır inşalllah.sen de dr bir konuş istersen..
anne sütü içmeyen bebişlere ne veriyorsunuz.ben inek sütü veriyorum.sadece bir marka içiyor.dr iki su bardağını geçmesin dedi.birde geceleri verme büyüdü adam oldu artık dedi.siz veriyor musunuz?

çok sevindim cnm zaten çok belli resimlerden de gayet sağlıklı gözüküyo devrim,inşallah gelişimi de hızlanır
naz da emreyi merak ediyodu lidacım çok özledik sizi ben hiç görmedim yazdıını..
oto koltuğu alırken bizde çok düşündük izofixli almadık eşiimin arabasında var ama bende yok izofix takma yeri iyiki de almamaışız zaten o görevi gören bi klips var eğer koltuk çok sallanıyosa ondan al tak iyice sabitleniyo bence çok önemli diil
bende minadex şuurubu tavsiye ediorum nazın iştahını çok arttıırdı
cnm ben naza günde 500-700cc arası pınar süt veriorum gece ve sabah mutlaka içiyo öğlen ayranla geçiştirmeye çalışıorum
kızlar buarada ben annemde 3gün kalabildim kaynanam kanserin son safhasına geçmiş çok ağır durumu evde 2hemşire bi yatılı kadın bakıyo,en kötüsü de bilinci açık kadın inleyip duruyo gün aşırı trombosit kan veriliyo anlıycağnız çok kötü günler geçiriyoruz Allah kurtarır inşallah

slm kızlar herkeste bir yeme problemi var.

bizimkinin yeme sorunu da tavan yaptı. kahvaltı falan yok kesti yemek asla yemiyor. danone ve sade yogurtla bir haftadır yaşıyor.

çıglık çıglıga ağlıyor yemek görünce... feci yaramaz oldu...

yeni oyunu tv ye minik sert toplarıyla vurmak.

yeni evde ayakkabılık yaptırdık aynasını kırdı vura vura o toplarla ...

yapma dediğim herşeyi yapıyor feci inat oldu...

ilk defa çok yorulduğumu hissettim bu hafta sonu feci geçti. ilk defa şikayet ediyorum gerçekten huyu çok değişti umarım geçicidir çünkü çok moralim bozuk..

herşeye aglıyor ben bu çocuğu nasıl bu hale getirdim çok moralim bozuk çokkkm

ahlah sağlık versin yinede çok şükür ama çok üzgünüm...

aynı canım tabağı görünce çıglık atmaya başlıyor artık. tadına bile bakmıyor

ay ne diyorsun güzelim çok geçmiş olsun bizimkide gecen bengay ı dişlemişti yiyip duruyordu bir gördüm. yemek yemez o acı şeyi yiyor

aysegülcüm sizede çok geçmiş olsun güzelim kayınvaliden için yazık nazın doğumgününde görmüştüm. allah şifasını versin.

güzelim nilin kreşe gitmeme sebebi ne acaba orda kesin birşey olmuştur bence onu bir araştır.

bende karşı değilim kreşe hatta gitmesi taraftarıyım ama iyi bir yer bulmam lazım.

Sağol canım.

Hepimiz canavarlarla uğraştığımızdan görmeyebiliyoruz canım.Ben senin daha önce ki yazdığını görmedim mesela:)))Sen yine

Hayırlı teskereler inşallah canım.

yeme problemi sanırım hepsinde var.Yine de bir dr.la görüş, belki iştah açıcı bir şurup filan olabilir.

Canım benim yaaa, i,şin çok zor senin.Hem bütün gece uyanık hem de sabah erkenden kalkıyorsun.Egede sabah 7 de kalkmış oluyor ama gece uykularımız düzene girdi maşallah.Ama yine de erken uyanmak çok zor geliyor.Geçen hafta odasını ayırdım.Sabah uyandığında yatağına oyuncaklarını koyup tekrar biraz yatayım diyorum ama 15 dk. zor oyalıyor kendini, arkasından tekrar başlıyor annii al diye:)))))2-3 günde bir onu yatırdığım saatte ben de yatarsam kendimi topluyorum, yoksa ben hergün 10-11 de yatayım sabah 7 de ayağa dikileyim, aşırı sinirli ve yorgun olmaya başlıyorum.

Sağol canım, haklısın.Ucuz atlattık.

Geçmiş olsun ayşegül.Allah kurtarsın demekten başka bir söz kalmıyor aslında.

Gerçekten çok yaramaz oldular, egede tv yi açıp kapatıyor.Özellikle onunla ilgilenmiyorsak o zaman yapıyor, bunu çözdüm.2 kişi konuşamıyoruz, karşımıza geçip ciyak ciyak bağırıyor, ona dönüp ne var oğlum dediğimizde gülüp bişeyler anlatmaya çalışıyor.Ama her konuşmanın ortasında böyle yapınca çıldırıyor insan bazen.Sus deyince daha mutlu oluyor.
Bizden değil birazda kendi huyları diye düşünüyorum deryacım ben.

valla çok kötü huy edindi meralcim tam bildiğin huysuz çocuk yapma deyince yapıyor herşeyi inatlaşıyor...

cumartesi yeşilköy sahile yürümeye gittik herkes çocuklarını almış yürüyor biz koşuyoruz bagrış çağrış eve döndük rezil gibiydi ya hafta sonumuz

kızlar buaralar çocuk gelişim kitaplarına sardım, yemek konuusnda kesinlikle ısrarcı olmayın geçici dönemler olabilir yazıyo yemeği önüne koyun 2dk bekletin kaldırın 10dk sonra bidaha deneyin yemesse bi dahaki öğüne kadar abur cubur vermeyin dio
yaramazlık içinde hareketli çocuklarda öfke nöbetleri gelmeden annenin sürekli çocuğu izleyip müdehale etmesi gerekiyomuş yani o daha sinirlenmeden sürekli kontrol altında tutulmalıymış bi kere öfkelendimi yapılcak tek şey yaptığının yanlış olduğunu söyleyip hiç ilgilenmemekmiş uzun konuşmalar ya da ona bağırmamız bidahakine daha şiddetli hareketler yapmasına sebep olurmuş kısaca popomuzu kaldırıp bütün gün oynayıp ilgisini enerjisini yönlendiricez bu yaş çocuğuna hep oyunla herşey yaptırılır

Evet deryacım , haklısın.Yapma denilen herşeyi inatla yapmaya çalışıyorlar.Çok inat oldular, ama yaşlarından da kaynaklanıyor sanırım.Çok erken 2 yaş sendromuna girdiler diye düşünüyorum ben:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…