bende mesela bi yere gittiimde hiç rahat edemiorum açık havada deli gibi ordan oraya koşuyo biz peşinden kedi köpekleri kovalıoruz mahvoluoruz kapalı yere gitsek içeri dışarı otomatik kapıyla oynuyo garsonların ayaklarına dolanıyo masanın üstündekileri yere atıyo asla mama sandalyesinde oturmuyo ya da ev gezmesine gitsek herkesin evinde bişeyler kırıyo çocuklarla kavga ediyo zehir ediyo bana günümü..ben de hevesle okuorum belki bişey yazar yaparım hani heryere rahat rahat gideriz diye, ne diyo biliomusunuz çocuk haklı..herşey ona göre ayarlanmalı uykusu yemesi düzeni hep aynı olmalı, gittiği yerde ona özel sevdiği mekanlar, oyuncaklar olmalı, peşinden sürekli koşulmamalı güvenli olmalı, eve gidiliosa da sevdiği çocuklar olmalı :)zaten çok uzun kalınmamalı annenin her zaman bir b planı olmalı en ufak huysuzlanmada kalkılmalı ve herseferinde böyle davranılmalı.çocuk böylece aynı davranışları sergilerse oraya bidaha gidemeyeceğini zamanla kavrarmış
herkese merhabalar ay nihayet geçmişe bakabildim
meralim çok geçmiş olsun ya çok şükür bişey olmamış yemek versen yemez bu sıopalar ama o tür şeyleri hemen ağızlarına atıyolar
balımcım hayırlı teskereler işallah canım benim kocişte gidecek seneye napıcaz bakalım şimdiden kara kara düşünüyırum bedelli çıksa d,ye çok dua ettim ama çıkmadı valla mecbur gidecek seneye
alişhacım geçmiş olsun canım kaynana allah şifa versin işallah
lidacım valla bende yeni gördüm yazını canım hşiç alınma bende yazıyorum bazen kimse yaznuyor çok normal yani ne okuduğumuz aklımızda kalıyor ne yazdığımız bu çocuklar bizi mahvetti yardımcıda olmayınca yanımızda çok zor oluyor
ah deryacım valla seni çok iyi anlıyorum bir yere çıkalım idye düşünüyoz pikniğe gidelim diyoz ben amançağanla napıcaz orda dye düşünüyorum çünkü gidince illallah getiriyor valla dün gittik işte akşama kadar uyumadı yemedi birde düştü dizi mahvoldu zaten dizler bacaklar çürük içinde akşam kafamı yastığa koyar koymaz uyumuşum yorgunluktan ne yediğimöden bişey anladım ne içtiğimden
başakçım aşıkçım ayşegülcüm saolun arakadaşlarom hepiniz fikrin,zi sölemişssinşz valla bu hafta alıcam balık yağı bende denixcem bakalım belki açılır iştahı portakallı olandan porkal suyuna falan karırstırırım artık içmesse dra gitmrk istemyıorum artık hep aynı şeyi sölüyolar zorlama yemesse yemesin zaten yazın yemezler falan filan e aç bıorakıyrum 6 saat falan genede yemiyor işte zorlamasam gün boyu sadece su içeceek suylamı büyücek bu çocuk anlamadım gitti neyse çok şişirdim kafanızı herkese güzel bir hafta diliyorum
bırakın artık memeyi canım..günaydın kızlar herkese iyi haftalar
dün o kadar koşup yorulan bendim ya oğlum değildi oyüzden sabahın 6.5 da kalktı yaa inanamıyorum ben bu çocuklara sbaha kadarda meme ağzında emdi durdu off yine sapıttık ne yapıcaz bilmiyorum
evet bunlar hep 2 yaş sendromundanmış,off anammm bu 4,5 yaş civarında bitiomuş soona okul başlıo zatenbilmiyorumkismileEvet deryacım , haklısın.Yapma denilen herşeyi inatla yapmaya çalışıyorlar.Çok inat oldular, ama yaşlarından da kaynaklanıyor sanırım.Çok erken 2 yaş sendromuna girdiler diye düşünüyorum ben:))))))
evt:)tracynin bi de sabiha paktuna keskinin çocuklarla doğru iletişimini okuorum o da çok güzel ama biraz daha büyüyünce daha çok işe yarıycak ay bi de dio ki 2yaş sendromu emin olun ergenlikten iyidir:))daha neler neler çekicez sabır Allahım
kızlar hepiniz buradasınız ne güzel ama Duygucum yok bu seferde çok üzülecek geldiğinde
Traccy hiç okumadım ama sabiha Hanımı bende okuyorum yazdıklarının çoğu hoşuma gidiyor ama bazılarını uygulamak mümkün değil gibi geliyor bazı şeyleride yazdığı gibi olmuyor malesef, örneğin diyorki çocuğun hiç aklında yokken alın onu çekmeyi beraber karıştırın bunu 3 kez yapın bir daha gidip karıştırmaz diyor biz onatla kaç 3 kez karıştırdık çekmeceleri ama hala çocuk orada:) sonuç olarak okumak gerek tabiki ama birazda herkes kendi çocuğunun dilinden anlıyor çocuğuna göre değişiyor en iyi en doğru davranışı anne bilir bence biz kendimiz çocuğumuza göre bir yöntem bulucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?