2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar umarım iyisinizdir eve net baglatmadık daha kacak giriyom sanırım üst komsudansempatiksalakcinni
ben kısmetse 28 haziran sabahı doguma giricemeşimle birlikte iyice agırlastımsaga sola dönmek kabus zaten metin le babası yatıyo biz yatakları ayırdık gece wc ye sık kalkıyorum sekerim de cok yüksek metin de beni mahvediyo sıcaklarda bir yandan bu evde girişin üstündeyiz klima da daha takmadık gece buz torbalarıyla yatıyorum sefilleri oynuyorum anlıcagınız eve de kimseyi bulamadım kesenin agzını actım 900 veriyorum am yok hemeşim evde hemde iki cocugu duyan kacıyo neyse cok özledim sizi kaçtım ben bye

gece kesintisiz uyku önemli aslında emzirmiyorsan bende başka bir proba alıştırmasaydın keşke tekrar uykuya dalması için ona ihtiyacı olacağını sanıyorlar ve kendi kendilerine uyumayı öğrenemiyorlar bu yüzden canım..haklısın bende nuby almıştım ama damlatıyo kesinlikle ve keremm hiç dişlemedi .kullanamadık hiç zaten bardağa alıştırdım ben hemen herşeyi bardaktan içiyo gece beslenmesi olmadığı için gerek kalmıyo emmeyi bırakıncada gece beslenmesi vermiycem zaten deliksiz uykulara artık ikimizinde ihtiyacı var..sınavların için tebrik ederim ii çalışabiliysn

aa çok az kaldı filiz ne güzel kavuşacaksın minik kaana.Allah kolaylıklar versin ,şu bakıcı olayına şaşıyoruum valla 900 tl ne demek ya..üni mezunu olup özelde bu paraya çalışan çalışmaya razı olup çalışamayan milyonlarca insan var..kimse aç değil açık değil bu ülkede kriz hikaye demek kiturkbayragi

duygucum kesmeye kıyamıyorum işte napıyım ..aşık oğlum memeye sevenleri ayırmak günah bizim burda nil memeden kesilince gece uyanmalarını bıraktımı mesela serpilin oğlan kalkıyomuş baksana memeyi bıraktırırım hala uyanırsa daha bi vicdan yaparım ben şimdi

günaydın kızlar nasılsınız Başakcım bizde hala sabaha kadar 4 kez falan kalkıyoruz hele diş çıkarıyorsak Onat kalkmıyor yattığı yerde meme ağzında uyuyor ben uyumuyorum (( neyse dün çok kötü bir gün geçirdim kızlar Ankaradan eve dönmek için yola çıktık saat 11.30 gibi öğleden önce saat 13.00 gibi Bolu dağı tünelinde kaza yaptık korkunç bir andı tünelde sol şeritten gidiyorduk birden lastiğe bir şey oldu eşim araçın hakimiyetini kaybetti ve araç iyice sola yanaşıp duvara çarptı ve sürte sürte gittik bir müddet epeyce sürüklendik frenler boşalmış o yüzden hızımızıda bir süre azaltamadık lastik sol ön lastik parçalandı lastiksiz gittik tünelden çıktık sağa çektik arabayı el freni ile durduk sonrada araç çalışmadı zaten elektronik beyni durmuş sanırım kendini kilitledi neyse ki eşim durumu çok iyi idare etti yoksa o çarpma ile kesin takla atardık , birde bir koku geldi ödüm patladı dedim şimdi araba patlayacak yanıcak araba biraz yavaşlayıp sarsıntılar geçince hemen Onatı aldım koltuktan sımsıkı tuttum ki arabadan fırlamamız gerekirse hemen atlayalım diye ilk onu düşündüm kızlar başka hiçbir şey aklıma gelmedi Allah kimseye göstermesin çok şükürki bize hiç bir şey olmadı Onat koltuğundaydı gerçekten koltuk korudu kızlar bu işin şakası yok mutlaka alın ve kullanın, istemiyorlar başta ama alışıyorlar mecbur can sağlığı şakası yok bir anlık bir şey, sonra sigorta şirketini aradık çekici gönderdiler çekici ile Boludan istanbula kadar 4 saatte falan gelmişizdir o sıcakta mahvolduk arabanın içinde Allah korudu diyorum eşim resmen sıyırdık ölümden döndük dedi Allah kimseye göstermesin herkesi korusun

günaydın herkese iyi haftalar

emel çok çok geçmiş olsun neyseki size birşey olmamış...o durumda benimde ilk düşüneceğim kesinlikle oğlum olurdu..okurken bile ürperdim...

başak allah sanada sabır versin benim oğlan kendi bıraktı memeyi...gecede bazen bir kere kalkıyor süt yada su içip tekrar uyuyor..

monte hadi bekliyoruz bizde heyecanla...şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..sağlıcakla kavuşursun bebeğine

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, fazla giremiyorum son günlerde.Okuduklarımdan aklımda kalanları cevaplayayım bari.
Emelcim geçmiş olsun güzelim size.Allah korumuş valla.İnsan öyle bir durumda ilk çocuğu düşünüyor.Neyseki bişey olmadanm atlatmışsınız.
Resimlerinizde çok tatlı çıkmış, yaramazlardan fazla sohbet edemesenizde hiç olmazsa tanıştınız:)))
Sevdacım işin bir kaçyıl zor ama ondan sonra rahat edeceksin.Zaten abide babada sana destek oluyordur.Okullarda tatil oluyor bu hafta rahatlarsın biraz daha abi evde olunca.
Filizcim hayırlı doğumlar sna da inşallah sağıkla kaanını kucağına alırsın.Allah bir hıkta doğurmayı nasip etsin diyeceğim ama :))))Zaten bir hıkta doğuracan, sezeryan olunca:))))
Bende bebeklikten itibaren bardağa alıştırdım. Gece emmeyi kestikten sonra bir hafta kadar alışkanlığı devam etmişti, ondan sonra alıştı ege.Gece uyanmaları çıldırtıyor insanı.Size de allah kolaylık versin, özellikle emelcim sana.
suyu bardakla içiyor.Son günlerde gecede bir kaç kez ağlayarak uyanıyordu egede ben dişlerden diye düşünüyordum.Dün gece, uzun kollu ince tulumu var, altın ada atletini giydiriyordum, atletini çıkardım sadece tulumla yatırdım.Gece hiç uyanmadı.Sivri sineklerden dolayı uzun kollusunu çıkarmak istemiyorum ama çocuğumu dün gece yüzünden 2-3 yerinden sivri sinekler ısırmış, ona rağmen uyanmadan uyudu.Bundan sonra, atlet külot yatıracağım, yatağının tülünüde açacağım, sinekler ısırmasın diye.Demek sıcaktan uyuyamamış çocuğum.Sabah 8 e kadar uyudu, bende uykumu almışım.
2 gün önce egehanı göz dr.una götürdük.Bir sorun yokmuş, 3- 3,5 yaşında tekrar kontrol olacakmış.Sonraki herhangi birşey olmazsa okula başladığındaymış.Bize dr. böyle söyledi, dr. a götürenlere ne söylemişti dr.unuz.Bu normal mi_?

Slm.

Emel çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış...

Filiz az kalmış, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inş...

Emel'cim çok geçmiş olsun, ay okurken bile fena oldum. Allah korumuş sizi,...

günaydın herkese iyi haftalar

emel çok çok geçmiş olsun neyseki size birşey olmamış...o durumda benimde ilk düşüneceğim kesinlikle oğlum olurdu..okurken bile ürperdim...

günaydın kızlar
emelcim Allah korumuş sizi Allah bi daha yaşatmasın çok geçmiş olsun canım.

Slm.

Emel çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış...

Filiz az kalmış, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inş...

sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim

ay anlattım anlattım nazar değdirdim valla bizim kadın işi bıraktı bugün daha doğrusu bırakmış benim haberim yok sinir küpü oldum ben bekle bekleyok ortada sonra kayınvalidem aradı beni aradı gelmiycekmiş dedi çıldırdım resmen yaa sevdayı ara demiş ben söliyemem abla ona demiş bende sinirden eşime gelirse parasını vermeyin yukarı gönderin benden alsın dedim bi çift lafım var onu sölemessem içimde kalırr.
ya çok sinirim bozuldu yaa tam alışmıştık herbişeyi öğretmiştim bırakabiliyodum bi yere giderken tek olmasada şimdi herşey tepetaklak oldu napcamı şaşırdım kadın bulmak sorun deil burda ama yazın bizraz zor oluyo vede herşeyi baştan öğret falan oooo bi sürü iş ki ben okadar ii davranıyodumki anlatamam hiç öle evde çalışan bi insan gibi deildi.insanlar çok nankör ya hiç iilik yaramıyo bu millete demekki çalışan gibi davranmak lazım off offffffffffff

seda allah yardımcın olsun ne diyeyim başka diyecek lafım olsa kendime derim. derler ya kelin merhemi olsa diye(
benim yarın istirahatim bitiyo. eşim senelik izin aldı. 20 gün o bakacak çağana. temmuz 5 de işe başlayacak. bi kızla anlaştım sonunda o da 5 temmuzda gelecek. şimdi başkasının çocuğuna bakıyo. kızın kucağına atıcaz resmen çocuğu. tanışmadan alışmadan bırakcaz. bende bi 5 gün izin alsam diyorum ama kesin kıllık yapacaklarvermeyecekler o zaman naparım bilmem. tabi bide senin gibi olmak var. bakan garanti olmuyo çekip gidebiliyo. bizde ki anada analık gibi bi faydası yok valla ne diyim.

bize gözle ilgili bişey demediler meral. gerçi biz gözümüzde sorun olduğu için gitmiştik. bu arda damla kullanmamıza rağmen hala gözü çok kırmızı ve sürekli kaşıyo.

bizim suluk daha gelmedi. aslında bizde gündüz kesinlikle vermiyoruz herşeyi bardaktan içiyo. ama gece suluk rahat oldu. kendisi kalkıp içip geri yatıyodu ama bu salak damlatınca yatağına bırakamadım ben kalkıyorum. bide çağan hala emzik emiyo. 6 aylıkken almıştı emizği. gerçi onuda sadece uyurken kullanıyoruz. gündüz emmiyo. kalkar kalkmaz yatağına atıyo ama yatarken emziksiz yatmıyo. valla çağana çok zor uyku düzeni tutturduğum için buna razıyım ama tabiki şimdilik..

merhabalar
geçmiş olsun emel Allah korumuş şükür bişey olmamış
sevdacım kötü olmuş yani alışmışken bırakması
yok ya gerçekten kimse çalışmak istemiyor seninki çıktı filiz 900 tlye hala bulamamış
ben 240 tl veriyorum ayda bazen o kadar da değil bizim burda gün hesabı anlaşıyorsun
yarın tayin belli olacak çokkkk heyecanlıyım çokkk

emel çok çok geçmiş olsun hakikaten verilmiş sadakanız varmış,
tylerim diken diken oldu okurken bile siz etkisinden zor kurtulurunuz şimdi
offf çok korkarım bende trafik kazasından Allah korusun hepimizi oto koltuğu çok önemli gerçekten siparşimiz yolda geri bağlanan kullanıcam ben 3-4 yaşa kadar en güvenlisi bu

meral abla bende az önce hacettepeden bir proftan perşembeye randevü aldım 250 tl ücreti ama artık bize bi güzellik yaparlar diye umuyorum..akşam 5de gitcez bakalım ne diyecek yazarım.anne baba miyop olunca korkuyorum inşallah taşımamışızdır yavruma bu genlerimizi

sevda çok sinir gerçekten dan diye önceden haber vermeden hem nedensiz sebepsiz..gıcık olmamak elde değil diyorum ya millettin ne işe ihtiyacı var ne de paraya demekk bunları okudukça ..inşallah kısa zmanada içine sinen uzun vadeli çalışacak birini bulursun

valla başakcım ben gerçeten anlamıyorum bu insanları etrafımda evde çalışan insanlara insan gibi bile davranmayan okadar çok insan varki ve ben hep kızardım bu davranışlara onlarda insan sonuç olarak die ve inanın okadar sıcak ve samimi davranıyodumki bi çarşıya pazara gitsem bişeyler alırdım sadece onada deil çocuklarınada onunla oturur yemek yerdim eşimle yemek masamızda onada tabak koyardım yani ailemizden bi insan gibi muamele yaptım hep kendisine maaşından önce ne zaman istese para verdim yani daha ne olsunki bi insan daha ne ister vede benim evdeki performansımı görseniz ona sadece ütü nayağında çocuk sallamak kalıyodu hani oturduğum yerden onu yap bunu yap diyen bi insanda deilim görseniz beni çalışan onu ev hanımı sanırdız okadar yanii.aman napim yaa biri gider biri gelir burda kadın çok tek sorun geçip giden zaman ve verilen emek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…