gece kesintisiz uyku önemli aslında emzirmiyorsan bende başka bir proba alıştırmasaydın keşke tekrar uykuya dalması için ona ihtiyacı olacağını sanıyorlar ve kendi kendilerine uyumayı öğrenemiyorlar bu yüzden canım..haklısın bende nuby almıştım ama damlatıyo kesinlikle ve keremm hiç dişlemedi .kullanamadık hiç zaten bardağa alıştırdım ben hemen herşeyi bardaktan içiyo gece beslenmesi olmadığı için gerek kalmıyo emmeyi bırakıncada gece beslenmesi vermiycem zaten deliksiz uykulara artık ikimizinde ihtiyacı var..sınavların için tebrik ederim ii çalışabiliysnbaşakçım zor işte çocuklar napcaksın. benimki emmeyi kendisi bırkatı. geceleri biberonla süt iiçmeye alıştı. bende gündürz bişey yemiyo beslensin diye gece süt vermeye devam ettim bi süre. sonra bizimki 15 dk.da bir biberon için uyanmaya başlayınca süt vermeyi bıraktım su içirmeye başladım. ilk başlarda çok sık kalktı sonra azalttı. yine de su içmek için gece 4-5 kez en az kalkıyor. en sonunda bi tane suluk aldık damlatmayanlardan. ilk başta içmeyi beceremedi sonra kendiliğindne içti. bende gece yatağına koymaya başladım. ağlayınca yanına gidip suluğu gösterdim mecbur kalınca kendi alıp içmeye başladı bi süre sonra uyanmaları azaldı. biliyo ki anne vermiycek kendi içecek rahatını bozmuyo paşam. kalkınca kendisi alıp içiyo. suluk sayesinde uyku uyumaya başlamıştım ama geçen hafta gezerken suluğunu at yola. çıktım aradım ama vah gidene. van da da bulamadık aynısını.aventin damlatmayan suluğu. akıllı bardak diye geçiyo tutma kulpları var. eğer kullanıyorsanız kesinlikle bunu tavsiye ederim. 30 lira biraz pahalı ama rahatlığını düşününce heleki biz kaybettikten sonra vanda bulsam 50-100 deseler yine de alacaktım. neyse netten sipariş verdik. gelir yakında. bu arada nuby nin kini aldık ikinci günü gece damlamaya başla çağan yatıyo tabi sırılsıklam olmuş. allahtan hasta olmadı. götürdüm aldığımız yere ısırmış ondan damlatyo dediler. sinir oldum. koca dama değil ya di çıkaran elina ne alsa diş kaşıyan çocuğa veriyoruz na göre teknolojiyle yapın dimi. tabi böyle olunca suyu yanına bırakmamaya başladım. olan yine benim uykuya oldu. zırt pırt kalkıp su içiriyorum
işte böööle. bizim suluk hikayemiz.
bu arada sınavlardan yine 100 çektik. bakalım finalde nolcakkk
slm kızlar umarım iyisinizdir eve net baglatmadık daha kacak giriyom sanırım üst komsudansempatiksalakcinni
ben kısmetse 28 haziran sabahı doguma giricemeşimle birlikte iyice agırlastımsaga sola dönmek kabus zaten metin le babası yatıyo biz yatakları ayırdık gece wc ye sık kalkıyorum sekerim de cok yüksek metin de beni mahvediyo sıcaklarda bir yandan bu evde girişin üstündeyiz klima da daha takmadık gece buz torbalarıyla yatıyorum sefilleri oynuyorum anlıcagınız eve de kimseyi bulamadım kesenin agzını actım 900 veriyorum am yok hemeşim evde hemde iki cocugu duyan kacıyo neyse cok özledim sizi kaçtım ben bye
Emel'cim çok geçmiş olsun, ay okurken bile fena oldum. Allah korumuş sizi,...
günaydın herkese iyi haftalar
emel çok çok geçmiş olsun neyseki size birşey olmamış...o durumda benimde ilk düşüneceğim kesinlikle oğlum olurdu..okurken bile ürperdim...
günaydın kızlar
emelcim Allah korumuş sizi Allah bi daha yaşatmasın çok geçmiş olsun canım.
Merhaba kızlar, fazla giremiyorum son günlerde.Okuduklarımdan aklımda kalanları cevaplayayım bari.
Emelcim geçmiş olsun güzelim size.Allah korumuş valla.İnsan öyle bir durumda ilk çocuğu düşünüyor.Neyseki bişey olmadanm atlatmışsınız.
2 gün önce egehanı göz dr.una götürdük.Bir sorun yokmuş, 3- 3,5 yaşında tekrar kontrol olacakmış.Sonraki herhangi birşey olmazsa okula başladığındaymış.Bize dr. böyle söyledi, dr. a götürenlere ne söylemişti dr.unuz.Bu normal mi_?
Slm.
Emel çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış...
Filiz az kalmış, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inş...
emel çok geçmiş olsun gü<elim verilmiş sadakanız varmış
merhabalar
geçmiş olsun emel Allah korumuş şükür bişey olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?