2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anlıyorum seni canım bende bana haftada bir temizliğe gelen ablamız var bende aynen senin anlattığın gibiyimdir..kahvaltıyı beraber yaparız ,bunu gören bir arkadaşım bana temizlikçiyle aynı sofraya oturma kendilerini bişi sanıyolar sonra dediğinde arkadaşlığımızı bile gözden geçirmiştim o derece gıcık olmuştum yani ama sonradan samimiyete bi çizgi koymadıkça biraz b..ka sarabiliyo iş nitekim abartmamak gerekiyo zannımca dengeli kurmak lazım bağları yeri gelince oteriteni göster turkbayragi

heyyyy lidaaaaaaaaa...naberrr??? adil nasılll sen nasılsın neler yapıyorsunuz??us de bakim central park senin manhatton benim geziyomusunuz sahi nerdeydiniz siz..

selam herkese,

emel cok gecmis olsun..ne buyuk bi korkudur o...allah korumus sizi...gercekten de bisey olunca aklimiza ilk evlatlarimiz geliyor...allah hem sizi hem de minik onati korumus..dedigin gibi oto koltugu cok onemli aslinda..benimki dogdugundan beri icinde ama hala aglar 10dkdan sonra ama almiyorum kussa bile...kizlar siz de kullanin derim..

basak zor emen cocuk..benimki de hala emiyor..ayni seninki gibi..ve cilkini cikardi artik..gunduzleri bile abartti..cok zor allah yardimcimiz olsun...

seda cok ayip etmis yardimcin...normalde bile boyle yuzustu birakilmaz ki senin ne kadar zor bi durumda oldugunu cok iyi biliyor..gercekten saygisizlik etmis...sanirim fazla yuz vermissin dedigin gibi yardimci gibi davransaydin belki baska olurdu...aman neyse insanin ici nasil oluyosa oyle davrniyor..sen ne yaparsan yap canim...insallah yenisini hemen bulursun iyisinden..keske bilsem birilerini de soylesem dusundum ama bulamadim..

biz de hep ayni...havalar daha tam isinmadi..disari gezmesi yapamiyoruz pek...ama benimki evde de kuduruyor beni de cildirtiyor...takilip gidiyoruz iste...ya kizlar benimkini on dislerden biri gelmeden alt azilar cikti simdi de ust bi azi ile beraber iki kopek disi cikti cikacak..on dis de oyle...normal mi bu kadar duzensiz olmasi...atlaya atlaya gidiyoruz sanki..ben de yeni kararlar aldim...ehliyet alcam..tr ehliyetimle idare ediyordum..burda ogretmenlik sinavlarina gircem..bi yil calistim onceden, ozel okulda ogretmenlik yapmistim simdi devlet okulu icin gireyim sinava diyorum..ama bi taraftan da ikinci cocugu istiyorum..kafam allak bullak...sanirim cocuk agir basacak...ay kizlar burda acaip ozendiriyorlar adami...bu amerikalilar pespese dogurup sonra 3-4 cocuklu citir anne modunda dolasiyolar...park bahce boyleleriyle dolu..cocuk isini bitirip sosyal hayata tam gaz devam...beni de kendilerine benzetecekler..tabi citir anne kismi haric.. sempatiksalakcinni

heyyyy lidaaaaaaaaa...naberrr??? adil nasılll sen nasılsın neler yapıyorsunuz??us de bakim central park senin manhatton benim geziyomusunuz sahi nerdeydiniz siz..

yine yakalandim biz iyiyiz basakcim..bu arada ben gulhan..ay bu kacinci yazisim bi allahin kulu goremedi sen nasil keremcik nasil..biz bostondayiz..o dedigin yerlere 4 saatcik uzaktayiz ama sanirim bu ayin sonunda konsoloslukta isimiz olacak ve orda olacagiz...gezerim dedigin yerleri artikin...ama burasi daha guzel beee...aaaahh ah asil orasi daha guzel..ay depresti hasretim :gitme:

gülhan memnun oldum canım ben ilk defa gördüm adını.
peşpeşe 3-4 çocuklu büyük bir aile olmak kulağa çok hoş geliyo gerçekten üstelik çıtır:))ama sadece kulağa..orda imkan ve şartlar bu işe daha mı elverişlidir bilemiyorum nasıl başarıyorlar bu işi helal olsun
haftaya gez güzel güzel oraları gezerkende beni an..dönüşte sorcam andınmı diye ona göreee:))

keremciğe bugün erken yaptırdım banyosunu erkenden uyudu bakalım nolcak bu gece kaçta uyanır tekrar kaçta uyur artık ..yandım ki ne yandım..

ya öledir belki ama ben ne bilim hiç bi zaman bi insan öle bakamam öle davranamam yani biz öle büyüdük benim babam memurdu orta halli bi ailem vardı o nedenle çok zor günlerde geçirdik vakti zamnnda böle durumlarda hep ailemi getirdim aklıma yani bana anlatılan babamın memurluk öncesi çektiği sıkıntıları yada memurluk süresince ne bilim canım ya sanırım ben hiç bi zaman öle davranamıycam gidende gidicek napalım.

yani canım ben yüz vermek derken arkadaş gibi davranmadım yani dedimya aynı masada oturdum yeri geldi ama hani sırdaş olmadım sadece samimi davrandım.valla yapcak bişi yok canım ya giden üzülsün napim

başak bizde var 3 çocuk valla zor ama gerçektende güzel biri 13 sonra 17 ay ve 2 aylık olmak üzere kaydirigubbakcemile3 yaşta fena deil 30 görmedik henüz

valla masallah sana sevda 30unda degilsin oyle mi...3 cocuk hem de...

basakcim valla burda sartlar tr.den daha iyi degil sadece calisiyosan cooook erken kres sansin var..onun disinda hersey pahali evler kucuk ve eski vs vs...yani tr.de gercekten konfor ve anne vs yardimi cok iyi...ama burdakilerde su var cocuklarinin bir dedigini iki etmeme yok..kurallarla yasiyorlar..mesela en basitinden hastanedekei cocukgelisimci bana saatlerce israr etmisti aglatarak uyut alissin kendi kendine uyumaya diye..yani kurallari bebekler degil anneler koyuyor burda ve cocuklar kuzu gibi...benimkinin turk oldugu her halinden belli oluyor yani kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar

Başak, Lida sağolun kızlar gerçekten zor atlattık dün gece nasıl uyuduğumu bilemedim neyseki çok şükür geçti

Lida burda bazı arkadaşların dişleride öyle üstler altlar çıkmadan azılar çıkıyor olabiliyor sanırım normal bir şey

günaydın herkese

duru çok tatlı çıkmış maşallahh... henüz kaanın resmini göremedik..face koydun ama benim face yok o yüzden bakamadım ben..

bu arada geçen hafta 2 kg vermişim bakalım bu hafta kaç kilo vereceğim..bazen canım sıkılıyor ne diyeti diyorum hergün yüzmeye gidelim diyorum eşime ama işim var deyip götürmüyor..bende sinir oluyorum..şimdi evde kendi kendime yöntemler buldum gece yatarken streçle karnımı sarıyorum..bi tanede hareket öğrendim bu hafta onları yapacağım..

Merhabalar,
Issız topik durumu devam ederken bizim için güzel bir haber verip toplantı için ıstanbul'a yola çıkayım...
Kızım artık 3 metre kadar yürüyor. Sonra heyecan yapıp biryerlerden tutunuyor. Çokkkkk mutluyum.

işte benim miniklerim kızlar maşallah diyin kuzularıma :)

accu çok sevindim canım dahada mutlu eder inşallah seni annesi

gözün aydın canım çok emek verdiniz bak karşılıgını alıyorsunuz

sevda maşallah kuzularına canım oğluşun çok tatlı duruya benzettim ben tulumlarıda harika

deryacım saol canım

herkese merhaba arkadaşlar ben grip oldum yatak döşek yatıyorum evde maskeyle dolaşıyorum çağana geçmesin diye dr dinlenmen lazım dedi ama kimse yok yardıma mecbur ayaklandım yeğenimi çağırdım çağanı oynatsın bana fazla yaklaşmasın diye işallah çabucak atlatırım yaa
emelcim geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış
montecim az kalmış canım hadi hayorlı doğumlar
sevdacım işallah iyi bir bakıcı bulursun canım açıkçası ben aileden değilse bakıcıya çok yüz verilkmesi taraftarı değilim bir arkadaşımda aynı şekilde bir ayda 3 bakıcı değiştirdi görseni< o baKICI bakıcılar anım sanki tabi arkadaştada suç var çok yğz göz olma işini yapmayınca uyar dedim defalarca o aman kırılır bilmem ne e sonunda kendi üzülüyıor neyse bakıcı arayanları allah iyi insanlarla vicdan sahibi insanlarla karşılaştyırsın
accu cum buarada maşallah bak ne g-üzel ilerleme kaydetmiş işallah dahada iyi olucak canım
ay kıslar okuduıklarımı unuttum kusura bakmayın gidip yatim dölyorum kendinize ve kuzulara iyi bakın

slm kıslar unutmamışsınızdır inş...,naslsınız iyisinizdir inş..
incicim çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…