valla başakcım ben gerçeten anlamıyorum bu insanları etrafımda evde çalışan insanlara insan gibi bile davranmayan okadar çok insan varki ve ben hep kızardım bu davranışlara onlarda insan sonuç olarak die ve inanın okadar sıcak ve samimi davranıyodumki bi çarşıya pazara gitsem bişeyler alırdım sadece onada deil çocuklarınada onunla oturur yemek yerdim eşimle yemek masamızda onada tabak koyardım yani ailemizden bi insan gibi muamele yaptım hep kendisine maaşından önce ne zaman istese para verdim yani daha ne olsunki bi insan daha ne ister vede benim evdeki performansımı görseniz ona sadece ütü nayağında çocuk sallamak kalıyodu hani oturduğum yerden onu yap bunu yap diyen bi insanda deilim görseniz beni çalışan onu ev hanımı sanırdız okadar yanii.aman napim yaa biri gider biri gelir burda kadın çok tek sorun geçip giden zaman ve verilen emek.
heyyyy lidaaaaaaaaa...naberrr??? adil nasılll sen nasılsın neler yapıyorsunuz??us de bakim central park senin manhatton benim geziyomusunuz sahi nerdeydiniz siz..
anlıyorum seni canım bende bana haftada bir temizliğe gelen ablamız var bende aynen senin anlattığın gibiyimdir..kahvaltıyı beraber yaparız ,bunu gören bir arkadaşım bana temizlikçiyle aynı sofraya oturma kendilerini bişi sanıyolar sonra dediğinde arkadaşlığımızı bile gözden geçirmiştim o derece gıcık olmuştum yani ama sonradan samimiyete bi çizgi koymadıkça biraz b..ka sarabiliyo iş nitekim abartmamak gerekiyo zannımca dengeli kurmak lazım bağları yeri gelince oteriteni göster turkbayragi
selam herkese,
emel cok gecmis olsun..ne buyuk bi korkudur o...allah korumus sizi...gercekten de bisey olunca aklimiza ilk evlatlarimiz geliyor...allah hem sizi hem de minik onati korumus..dedigin gibi oto koltugu cok onemli aslinda..benimki dogdugundan beri icinde ama hala aglar 10dkdan sonra ama almiyorum kussa bile...kizlar siz de kullanin derim..
basak zor emen cocuk..benimki de hala emiyor..ayni seninki gibi..ve cilkini cikardi artik..gunduzleri bile abartti..cok zor allah yardimcimiz olsun...
seda cok ayip etmis yardimcin...normalde bile boyle yuzustu birakilmaz ki senin ne kadar zor bi durumda oldugunu cok iyi biliyor..gercekten saygisizlik etmis...sanirim fazla yuz vermissin dedigin gibi yardimci gibi davransaydin belki baska olurdu...aman neyse insanin ici nasil oluyosa oyle davrniyor..sen ne yaparsan yap canim...insallah yenisini hemen bulursun iyisinden..keske bilsem birilerini de soylesem dusundum ama bulamadim..
biz de hep ayni...havalar daha tam isinmadi..disari gezmesi yapamiyoruz pek...ama benimki evde de kuduruyor beni de cildirtiyor...takilip gidiyoruz iste...ya kizlar benimkini on dislerden biri gelmeden alt azilar cikti simdi de ust bi azi ile beraber iki kopek disi cikti cikacak..on dis de oyle...normal mi bu kadar duzensiz olmasi...atlaya atlaya gidiyoruz sanki..ben de yeni kararlar aldim...ehliyet alcam..tr ehliyetimle idare ediyordum..burda ogretmenlik sinavlarina gircem..bi yil calistim onceden, ozel okulda ogretmenlik yapmistim simdi devlet okulu icin gireyim sinava diyorum..ama bi taraftan da ikinci cocugu istiyorum..kafam allak bullak...sanirim cocuk agir basacak...ay kizlar burda acaip ozendiriyorlar adami...bu amerikalilar pespese dogurup sonra 3-4 cocuklu citir anne modunda dolasiyolar...park bahce boyleleriyle dolu..cocuk isini bitirip sosyal hayata tam gaz devam...beni de kendilerine benzetecekler..tabi citir anne kismi haric.. sempatiksalakcinni
işte benim miniklerim kızlar maşallah diyin kuzularıma :)
accu çok sevindim canım dahada mutlu eder inşallah seni annesi
Merhabalar,
Issız topik durumu devam ederken bizim için güzel bir haber verip toplantı için İstanbul'a yola çıkayım...
Kızım artık 3 metre kadar yürüyor. Sonra heyecan yapıp biryerlerden tutunuyor. Çokkkkk mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?