2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci geçmiş olsun hayatım. umarım çabucak atlatırsın. çağana da bulaştırmazsın
accu adınıza çok sevindim. allah daha da mutlu etsin inşallah.
seda benim pc de sorun var herhalde bakamadım bebişlere ama maşallah 41 kere diyeyim. deniz çok yoğunsun herhalde. uğramaz oldun buralara...

geçmiş olsun cnm dinlen bolca ama nasıl olcaksa kocişine sat çağanı akşamları yat en azından

saol canım

maşallah canım ufaklık bile büyümüş hastanedeki ilk fotosunu hatırladımda şimdi allah bagışlasın ikisinide

tşk ederim cnm büyüdü valla zaman geçiyo bende farkediyorum büyüdüğünü yüzü gözü değişti

sevda maşallah kuzularına canım oğluşun çok tatlı duruya benzettim ben tulumlarıda harika

deryacım saol canım

evet canım duruya benzetiyolar zaten durunun miniklik hali bi yanaklar benzemiyo bu koca yanaklı duru sönük yanaklıydı :) halada öle tulumlarımızıda beğendiğine sevindim canım :)

ıncicim geçmiş olsun yazında daha zor iyileşmek bir terliyorsun bir rüzgarda kalıyorsun daha çok tetikliyor hastalığı

Accu çok sevindim dahada iyi olacak inşallah

Deniz hoşgeldin oğlun nasıl

Günaydın,
hepinize teşekkürler arkadaşlar, ınşallah hiç bir şeyi kalmayacak.
ınci çabucak atlatırsın umarım,
seda ikiside melek gibiler, Allah acılarını göstermesin

merhaba herkese

canım çok sıkkın arkadaşlar..herşey beni sinir ediyor mutsuz ediyor ya...az öncede komşuyuda kızdırdım kalktı gitti..ama sabrım taştı artık bir değil iki değil eymen erken yürüdüğün gibi erken konuşamıcaksın diyor..halbuki eymen çoğu şeyi söylüyor top gitti diyor birşeyi yap deyince neden diye soruyor...bunu kendiside biliyor bende daha ne konuşucak bu yaştaki çocuk dedim..konuşuyorda benim oğlan bunun yaşındayken herşeyi konuşurdu diyor...bende annesi az konuşuyor babası az konuşuyor ondan çocukta bize çekmiş dedim...bu da hemen ben çokmu konuşuyorum dedi..ama azda konuşmuyorsun dedim..bu bozuldu tabi iki çocuk olunca mecbur çok konuşuyomuşta başladı kendini savunmaya..çok konuşmanın çocukla ne alakası varsa artık..

günaydın kızlar
inci geçmiş olsun canım
accu herşey çok daha güzel olacak inşallah ,maşallah kuzuna.
balım yuhh yani o komsuna hakikaten ne güzel konuşuyormuş eymen daha ne konuşsun çocuk bu yaşta çok bile konuşuyor bence sıkma sende canını öyle hemen herkese amann boş ver yahuu milletin lafı bitmez
sevda maşallah sanada 13 yıl sonra yaptın demek duruyu hemen ardından kaan ne güzel

Maşallah canım kızına.çok emek verdiniz ama karşılığını görmek süper bir duygudur.

Geçmiş olsun canım , çabucak iyileşirsin inşallah.çağana da geçirmessin.

Fazilet takma kafana güzelim, daha ne konuşacak maşallah ne güzel konuşuyormuş işte. Bence o hatun unutmuştur çocuğunun o zamanki hallerini:)))))
Sevdacım çok tatlılar ikiside maşallah.Facete resimlerinizi gördüğümde tahmin etmiştim küçük olduğunu ama bu kadar küçük olduğunu düşünmemiştim:))))))ohaoldumsmile

slm kızlar
faziletcim canım senin etrafında ne çok hasta insan varya kız bu ne cürret ben anlamadım daha önceki tam hastaydı nerden buluyon be canım bunları böle insanları etrafına neden alıyosunki bunlarla komşulukmu olur boşver ya muhattab olma böleleriyle.

başakcım evet canım duru 13 yıl sonra oldu yaşım çok küçüktü canım iki çocuk bakacık potansiyelde deildim oğlum kardeşsiz büyüdü duru öle olmıycak inşallah tek büyümekte büyütmekte zor aslında oğlum çok olgun ve akıllı bi çocuk ama ben iki kardeşin oynamalarını görmeyi hayal ettim hep Allahın izniyle görücem artık.heleki bukadar az yaş farkıyla civciv misali :))

slm kıslar unutmamışsınızdır inş...,naslsınız iyisinizdir inş..
incicim çok geçmiş olsun...

İncicim geçmiş olsun yazında daha zor iyileşmek bir terliyorsun bir rüzgarda kalıyorsun daha çok tetikliyor hastalığı

Accu çok sevindim dahada iyi olacak inşallah

Deniz hoşgeldin oğlun nasıl

Günaydın,
hepinize teşekkürler arkadaşlar, İnşallah hiç bir şeyi kalmayacak.
İnci çabucak atlatırsın umarım,
seda ikiside melek gibiler, Allah acılarını göstermesin

herkese teşekkür ederim arkadaşlar ben iyi sayılırım zaten anne olunca hasta olmak bile lüks zira çağanıda dün gece acile kaldırduık gündüz hafif burun akıntısı vardı önce bir gittik dra ilaç yazdı akşam 6 gibi grip başlangfgıcı dedi gece ateşi çok yükseldi daha o ilaçları alamadan acile gittik buarada kusmaya başladı önceki günde isahli vardı hastanedede kustu üzerime neyse dr hemen serum bağlayın dedi ama çağan okadar hareketliki bağlatmadı neyse zarb zro bağkladı dr ama ayağını çok oynatınca serum çıkmış ayağı çok şişti bu sefer dr seum bağlamadan fitil verdi bari ateşi düşssün diye çüğnkü buna serum bağlamak çok zor dedi neyse gece ateşi düştü ama sabah 5e doğtru tekrar çıktı yine fitil koyduk şuanda uyudu işallah dahada çıkmaz kuzumun ateşi hafif burun akıntısıda var buarada
burun akıntısı için iyi gelen peditusmuydu arkadaşlar

Geçmiş olsun incicim yaaa, hay allah demek çağanda hastalanmış.Bir an önce atlatır inşallah.Çocuğun hastalığı çok kötü olyor.Bir haftadır egeninde burnu akıyor, sümüklü oldu benim oğlum:))))

meralcim küçük derken anlamadım ben galibaaa
inci çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Sevdacım, 13 yaşında oğlun olduğunu bildiğim için senin 30 un altında olduğunu düşünmemiştim demek istedim:)))

inci çok geçmiş olsun burun akıntısı üst solunum yolları için peditus iyi geliyor ama sen dr sorsaydın belki antibiyotik vermek ister...

bende hiç acile gitmek istemiyorum serum olayında ezgininde asla durmayacağını biliyorum çünkü...

fitil koyup sabaha kadar başında bekliyoruz gerekirse suya skuyoruz sık sık... hastane dr beni çok geriyor ya... şu ateş işide öyle... ezgide çok ateşleniyor bebeklikten beri gece yarıları çok gördük 40 ları.. allah korusun hepsini acil şifalar canım

Sevdacım, 13 yaşında oğlun olduğunu bildiğim için senin 30 un altında olduğunu düşünmemiştim demek istedim:)))

:))) bende kaanın küçük olduğunu söledin sandım küçükmü kalmış benim oğlan diyorum hahahah bana geliyolar arada böle canım anlayışsızlık yani

canım ben 15 yaşımda doğurdum oğlumu o nedenle ona genç anne oldum duruyla kaana olgun anneyim :))))

slm kızlar,nasılsınız uzun zamandır bakamıorum beni unutmadınız inşallah
benim tayinim çıktı kızlar,karşıyakadan bucaya
kayınwalidem bakıo biliosunuz berrağa,ama bizde kalması gerekiodu buca uzak olduğu için,bende tayiin zamanı bucayı yazalım bakalım çıkmaz ama die düşünürken çok az bir puanım olmasına rağmen şak die çıkıverdi dün,bende hala şok içindeyim,okulumu arkadaşlarımı bırakacağım için çok üzgünüm,ama berrak için düşünüürsem böle daha ii olacak,en azından benimde kayınwalideminde düzeni bozulmayacak,okulla ewi arası 15 dk yürüyerek,bende ona yakın ew tutucam şimdi,o kadar tatil planı yaptık,temmuzun ilk haftası bodrumdayız,dönüncede adanaya gidicem 20 gün,dönüşte taşınma işleri beni beklıo,napalım hayırlısı olsun....umarım sizlerde bebişlerde iidir,sanırım hemşom hasta olmuş çağanla çok geçmiş olsun...öpüorum sizleri..

kızlar nerdesiniz? öyle bir ütüm varki artık giyecek kıyafetimiz kalmadı offf offf bu sıcaktada nasıl olacak bilmiyorum bu günlerde acaip bir ağırlık var üzerimde canım hiç bir şey yapmak istemiyor Onata bile zor bakıyorum yedir içir yıka uyut ancak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…