herkese merhaba arkadaşlar ben grip oldum yatak döşek yatıyorum evde maskeyle dolaşıyorum çağana geçmesin diye dr dinlenmen lazım dedi ama kimse yok yardıma mecbur ayaklandım yeğenimi çağırdım çağanı oynatsın bana fazla yaklaşmasın diye işallah çabucak atlatırım yaa
emelcim geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış
montecim az kalmış canım hadi hayorlı doğumlar
sevdacım işallah iyi bir bakıcı bulursun canım açıkçası ben aileden değilse bakıcıya çok yüz verilkmesi taraftarı değilim bir arkadaşımda aynı şekilde bir ayda 3 bakıcı değiştirdi görseni< o baKICI bakıcılar anım sanki tabi arkadaştada suç var çok yğz göz olma işini yapmayınca uyar dedim defalarca o aman kırılır bilmem ne e sonunda kendi üzülüyıor neyse bakıcı arayanları allah iyi insanlarla vicdan sahibi insanlarla karşılaştyırsın
accu cum buarada maşallah bak ne g-üzel ilerleme kaydetmiş işallah dahada iyi olucak canım
ay kıslar okuduıklarımı unuttum kusura bakmayın gidip yatim dölyorum kendinize ve kuzulara iyi bakın
inci geçmiş olsun hayatım. umarım çabucak atlatırsın. çağana da bulaştırmazsın
accu adınıza çok sevindim. allah daha da mutlu etsin inşallah.
seda benim pc de sorun var herhalde bakamadım bebişlere ama maşallah 41 kere diyeyim. deniz çok yoğunsun herhalde. uğramaz oldun buralara...
maşallah canım ufaklık bile büyümüş hastanedeki ilk fotosunu hatırladımda şimdi allah bagışlasın ikisinide
sevda maşallah kuzularına canım oğluşun çok tatlı duruya benzettim ben tulumlarıda harika
deryacım saol canım
Maşallah canım kızına.çok emek verdiniz ama karşılığını görmek süper bir duygudur.Merhabalar,
Issız topik durumu devam ederken bizim için güzel bir haber verip toplantı için İstanbul'a yola çıkayım...
Kızım artık 3 metre kadar yürüyor. Sonra heyecan yapıp biryerlerden tutunuyor. Çokkkkk mutluyum.
Geçmiş olsun canım , çabucak iyileşirsin inşallah.çağana da geçirmessin.herkese merhaba arkadaşlar ben grip oldum yatak döşek yatıyorum evde maskeyle dolaşıyorum çağana geçmesin diye dr dinlenmen lazım dedi ama kimse yok yardıma mecbur ayaklandım yeğenimi çağırdım çağanı oynatsın bana fazla yaklaşmasın diye işallah çabucak atlatırım yaa
emelcim geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış
montecim az kalmış canım hadi hayorlı doğumlar
sevdacım işallah iyi bir bakıcı bulursun canım açıkçası ben aileden değilse bakıcıya çok yüz verilkmesi taraftarı değilim bir arkadaşımda aynı şekilde bir ayda 3 bakıcı değiştirdi görseni< o baKICI bakıcılar anım sanki tabi arkadaştada suç var çok yğz göz olma işini yapmayınca uyar dedim defalarca o aman kırılır bilmem ne e sonunda kendi üzülüyıor neyse bakıcı arayanları allah iyi insanlarla vicdan sahibi insanlarla karşılaştyırsın
accu cum buarada maşallah bak ne g-üzel ilerleme kaydetmiş işallah dahada iyi olucak canım
ay kıslar okuduıklarımı unuttum kusura bakmayın gidip yatim dölyorum kendinize ve kuzulara iyi bakın
Fazilet takma kafana güzelim, daha ne konuşacak maşallah ne güzel konuşuyormuş işte. Bence o hatun unutmuştur çocuğunun o zamanki hallerini:)))))merhaba herkese
canım çok sıkkın arkadaşlar..herşey beni sinir ediyor mutsuz ediyor ya...az öncede komşuyuda kızdırdım kalktı gitti..ama sabrım taştı artık bir değil iki değil eymen erken yürüdüğün gibi erken konuşamıcaksın diyor..halbuki eymen çoğu şeyi söylüyor top gitti diyor birşeyi yap deyince neden diye soruyor...bunu kendiside biliyor bende daha ne konuşucak bu yaştaki çocuk dedim..konuşuyorda benim oğlan bunun yaşındayken herşeyi konuşurdu diyor...bende annesi az konuşuyor babası az konuşuyor ondan çocukta bize çekmiş dedim...bu da hemen ben çokmu konuşuyorum dedi..ama azda konuşmuyorsun dedim..bu bozuldu tabi iki çocuk olunca mecbur çok konuşuyomuşta başladı kendini savunmaya..çok konuşmanın çocukla ne alakası varsa artık..
slm kıslar unutmamışsınızdır inş...,naslsınız iyisinizdir inş..
incicim çok geçmiş olsun...
inci geçmiş olsun hayatım. umarım çabucak atlatırsın. çağana da bulaştırmazsın
accu adınıza çok sevindim. allah daha da mutlu etsin inşallah.
seda benim pc de sorun var herhalde bakamadım bebişlere ama maşallah 41 kere diyeyim. deniz çok yoğunsun herhalde. uğramaz oldun buralara...
geçmiş olsun cnm dinlen bolca ama nasıl olcaksa kocişine sat çağanı akşamları yat en azından
saol canım
tşk ederim cnm büyüdü valla zaman geçiyo bende farkediyorum büyüdüğünü yüzü gözü değişti
evet canım duruya benzetiyolar zaten durunun miniklik hali bi yanaklar benzemiyo bu koca yanaklı duru sönük yanaklıydı :) halada öle tulumlarımızıda beğendiğine sevindim canım :)
İncicim geçmiş olsun yazında daha zor iyileşmek bir terliyorsun bir rüzgarda kalıyorsun daha çok tetikliyor hastalığı
Accu çok sevindim dahada iyi olacak inşallah
Deniz hoşgeldin oğlun nasıl
Günaydın,
hepinize teşekkürler arkadaşlar, İnşallah hiç bir şeyi kalmayacak.
İnci çabucak atlatırsın umarım,
seda ikiside melek gibiler, Allah acılarını göstermesin
günaydın kızlar
inci geçmiş olsun canım
accu herşey çok daha güzel olacak inşallah ,maşallah kuzuna.
balım yuhh yani o komsuna hakikaten ne güzel konuşuyormuş eymen daha ne konuşsun çocuk bu yaşta çok bile konuşuyor bence sıkma sende canını öyle hemen herkese amann boş ver yahuu milletin lafı bitmez
sevda maşallah sanada 13 yıl sonra yaptın demek duruyu hemen ardından kaan ne güzel
Maşallah canım kızına.çok emek verdiniz ama karşılığını görmek süper bir duygudur.
Geçmiş olsun canım , çabucak iyileşirsin inşallah.çağana da geçirmessin.
Fazilet takma kafana güzelim, daha ne konuşacak maşallah ne güzel konuşuyormuş işte. Bence o hatun unutmuştur çocuğunun o zamanki hallerini:)))))
Sevdacım çok tatlılar ikiside maşallah.Facete resimlerinizi gördüğümde tahmin etmiştim küçük olduğunu ama bu kadar küçük olduğunu düşünmemiştim:))))))ohaoldumsmile
Sevdacım, 13 yaşında oğlun olduğunu bildiğim için senin 30 un altında olduğunu düşünmemiştim demek istedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?