off be fazilet benim komşumda benim oğlum bu kadarken herşeyi konuşuyodu diyo. ne diyim yani. çağanda konuşmuyo işte. konuşmasın allaha şükür duyuyo ya konuşur eninde sonunda. ayrıca seninkide konuşuyomuş. boşver kız sıkma canını
inci tekrar tekrar geçmiş olsun. ne diyeyimki kendi hastalığını unutmuşsundur. allah ikiniziede acil şifalar versin.
sevdaaa kız anam 3 çocuk nası gibi durmuyon. pek bi çıtırsın maşallah diyim...
esra hayırlı olsun tatlım. allahın sevgili kuluymuşsun bak olmaz derken olmuş ne güzel.
bu kadardı herhalde. benim çağanda sümüklü bende şimdilik bu kadar atlatıcaz inşallah.......
naber sevda? ya ben 1 çocukla dayanamıyorum sen 3 taneyle nasıl başa çıkıyorsun maşallah valla
hmm olabilir ütücü bir kadın nerden bulucam ki temizlikçiyi zor bulduk :) onat bey çok çılgın çok deliriyorum artık ben deli gibi uykusu var hala dolanıyor sallana sallana kafayı durmadan çarpıyor durmadan meme istiyor durmadan zır zır bu sıcaklar bütün düzenimizi alt üst etti
ah be canım,çook iii anlıorum ben seni,kimse yok insan yavrusu da olsa bi anda çıldırabilio,sen de bakabilsen oyun grubu ,kreş gibi bişi çook rahatlarsın,bizimki kapandı yastayım resmen..sevdanın dediği gibi girin suya başka çaresi yok soona da çıkın diyeceğim ama hava da o kadar sıcak ki daha da huysuzlanıorum benne güzel çocuğada değişiklik sanada , biz bugün 1.5 yılın en tepe noktasına geldik herhalde beni çıldırttı sabah 6 da uyandı hala ayakta gözleri yarı kapalı kafayı vuraaaa vuraaaa salalanarak dolaşıyor kucağımda meme emerken uyuyor yatırıyorum bir ağlamakki anlatamam boğazı yırtılmıştır 1 oldu 2 oldu 3 oldu yok kaç kez bıraktım dolaşsın sonra uyuturum dedim yok yok yok ben çok ama çok kötüyüm yazarken bile çok sinirleniyorum dayanamıyorum kırılma noktam geldi zor sabrediyorum çocuğu evde bırakıp kendimi sokağa atasım geldi yokki bir kimsem acil arıyım gelsin baksın yarım saat kafayı dağıtıyım çok bunaldım bende insanım benimde yalnızlığa ihtiyacım var , benden başka biri daha şu çocuğu yedirsin içirsin altını değiştirsin giydirsin uyutsun değil mi bunaldım hemde çok kaçmak istiyorum offfffff
günaydın kızlarr
emelcim canım onatı ılık bi duşa sok bi 10 dakka suda oynat sonrada soğuğa daha yakın ılık suyla durula kendine gelsin çocuk sıcaklamıştır yavru havalar birden ısındı onlarda haklılar alışık olmadıkları bi durum.duru ve kaanda öle duş almadan uyumuyo valla ben ikisinide günde iki üç kez sokuyorum suyu köpüksüz serinletip öle uyutuyorum.
hatta o uyuduktan sonra sende soğuk bi duş al senide ihtiyacın var anlaşılan canım
valla yakınında olsam ben bakardım kız onata hemde seve seve oynardı duruyla sen bakardım bikaç saat keyfine bende var üç çocuk ama yinede daha kolayım galiba maşallah.yada siz buraya gelin tatil yeri ben bebelere bakarım sende deniz sahil keyfi yaparsın hatta onatıda bol bol denize havuza sokarız duru sezonu açtı valla babasıyla
Allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?