2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off be fazilet benim komşumda benim oğlum bu kadarken herşeyi konuşuyodu diyo. ne diyim yani. çağanda konuşmuyo işte. konuşmasın allaha şükür duyuyo ya konuşur eninde sonunda. ayrıca seninkide konuşuyomuş. boşver kız sıkma canını

inci tekrar tekrar geçmiş olsun. ne diyeyimki kendi hastalığını unutmuşsundur. allah ikiniziede acil şifalar versin.

sevdaaa kız anam 3 çocuk nası gibi durmuyon. pek bi çıtırsın maşallah diyim...

esra hayırlı olsun tatlım. allahın sevgili kuluymuşsun bak olmaz derken olmuş ne güzel.

bu kadardı herhalde. benim çağanda sümüklü bende şimdilik bu kadar atlatıcaz inşallah.......

ayy ne güzel şımartıyosun kıs sen havaya girdim bak şimdi :)))

naber sevda? ya ben 1 çocukla dayanamıyorum sen 3 taneyle nasıl başa çıkıyorsun maşallah valla

cnm istersen dayanma :)

ahh emel bir de bana sor ben de aynı durumdayım sende makinadan çıkan herşeyi yıkama hastalığımı var bana bu doğumdan sonra musallat oldu:) işim azalmış gibi birde ütüyü artırdım kendime deli gibi ütüleyesim var ütüleyesim derken canım istemiyo ama ütülemeden dolaba kaldıramıyorum çalışma odasında dağ gibi yol alıyolar haftada bir gelen ablamızı bekliyo tabi herseferinde bu kez biriktirmiycem desemde cıkkk..neyse şu portakal lekeleri deli ediyo beni tüm meşhur lekeler çıkıyo portakal çıkmıyo kardeşim neden meşhur lekeler arasında yer almıyo o zaman anlayamadım leke çıkarıcıya ihtiyacım var kosla bi b..ka yaramıyo varmı kızlar öneriniz?

esra hayırlı olsun ne güzell!! hoşgeldin!! berrak nasıll? bu arada söylemişmiydim bilmiyorum kızım olsaydı berrak su koymayı düşünüyordum ben,soyisimizi de ekleyince ççok anlamlı bir cümle çıkıyo,eşim dalga geçiyodu ama ben koyacaktım :))soyismimizmi...aktı

günaydın kızlar

başak benim ütüler kaldı yine o kadar çokki napıyım artık yavş yavaş gömlekler sinir ediyr beni pantalonlar birde oldum olası nefret ettim ütüden zaten bazen temizliğe gelen kadın ütü yapsın ben temizlik yapıyım razıyım valla ama oda güzel ütüleyemiyor malesef, leke olayına gelince bizimkilerde çıkmıyor kosla dediğin gibi işe yaramıyor

naber emelcim onat bey nasıl

bul bir kadın yaptır güzelim ne ugraşıyorsun...

benimde dag gibi olmuştu kadın 5 saatte ütüledi düşün yani verdim 50 milyon o memnun ben memnun...

temzliğe başka ütüye başkasını alıyorum gzelim ben

hmm olabilir ütücü bir kadın nerden bulucam ki temizlikçiyi zor bulduk :) onat bey çok çılgın çok deliriyorum artık ben deli gibi uykusu var hala dolanıyor sallana sallana kafayı durmadan çarpıyor durmadan meme istiyor durmadan zır zır bu sıcaklar bütün düzenimizi alt üst etti

sıkılıyor onlarda evde...

ezgi 3 gün düzenli olarak gidiyor artık kreşe

pazartesi carsamba cuma sabah 9 öglen 12,30 eve geliyoruz 2 saat uyuyor o kadar yorgun oluyorki...

bahcede oyun oynuyorlar müzik açıp tepiniyorlar acayip sevimliler

yemek yemeyede başladı sevdi bayagı kreşi...

ne güzel çocuğada değişiklik sanada , biz bugün 1.5 yılın en tepe noktasına geldik herhalde beni çıldırttı sabah 6 da uyandı hala ayakta gözleri yarı kapalı kafayı vuraaaa vuraaaa salalanarak dolaşıyor kucağımda meme emerken uyuyor yatırıyorum bir ağlamakki anlatamam boğazı yırtılmıştır 1 oldu 2 oldu 3 oldu yok kaç kez bıraktım dolaşsın sonra uyuturum dedim yok yok yok ben çok ama çok kötüyüm yazarken bile çok sinirleniyorum dayanamıyorum kırılma noktam geldi zor sabrediyorum çocuğu evde bırakıp kendimi sokağa atasım geldi yokki bir kimsem acil arıyım gelsin baksın yarım saat kafayı dağıtıyım çok bunaldım bende insanım benimde yalnızlığa ihtiyacım var , benden başka biri daha şu çocuğu yedirsin içirsin altını değiştirsin giydirsin uyutsun değil mi bunaldım hemde çok kaçmak istiyorum offfffff

ne güzel ezgi mutlu annesi mutlu!!

emelcim orda nasıl bilmem ama burda yarım gün sadece ütü için çağırabiliyorsun biz şanslıyız o konuda çünkü ablamız benden daha iyi yapıyor ütü işini hemde çok farkla:)) Onat paşanın 18.ayı kutlu olsun !!!

bu arada günaydın kızlar
3 de göz doktoruna muayene olmaya gitcez inşalalh sorun yoktur

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
emelcim canım onatı ılık bi duşa sok bi 10 dakka suda oynat sonrada soğuğa daha yakın ılık suyla durula kendine gelsin çocuk sıcaklamıştır yavru havalar birden ısındı onlarda haklılar alışık olmadıkları bi durum.duru ve kaanda öle duş almadan uyumuyo valla ben ikisinide günde iki üç kez sokuyorum suyu köpüksüz serinletip öle uyutuyorum.
hatta o uyuduktan sonra sende soğuk bi duş al senide ihtiyacın var anlaşılan canım
valla yakınında olsam ben bakardım kız onata hemde seve seve oynardı duruyla sen bakardım bikaç saat keyfine bende var üç çocuk ama yinede daha kolayım galiba maşallah.yada siz buraya gelin tatil yeri ben bebelere bakarım sende deniz sahil keyfi yaparsın hatta onatıda bol bol denize havuza sokarız duru sezonu açtı valla babasıyla
Allah kolaylık versin canım

amma bahsetmişim sudan yaa :)))
valla şaka maka gerçekten ya şarköye yolu düşen gelen olursa mutlaka gelsin banada yoksa benim kimseyle buluşmam mümkün olmıycak sanırım hep sizin buluşmalrınızı düşünüp üzülcem

ah be canım,çook iii anlıorum ben seni,kimse yok insan yavrusu da olsa bi anda çıldırabilio,sen de bakabilsen oyun grubu ,kreş gibi bişi çook rahatlarsın,bizimki kapandı yastayım resmen..sevdanın dediği gibi girin suya başka çaresi yok soona da çıkın diyeceğim ama hava da o kadar sıcak ki daha da huysuzlanıorum ben(
işallah şimdi iisinizdiropuyorumnanaktan

deli yasempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aa bi de hediye??c.tesi eşimin d.günü,pazar babalar günü..
ben de hiç bişi yoksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile

sevdacım saol dediğin gibi deniz kenarı güzel olur çocuklara oyun yeri ne güzel , banoyada günde 2-3 kez sokuyorum zaten de benimki bebekliğinden beri yıkandıktan sonra uyumaz aksine uyanır :) yolumuz şarköye düşerse uğrarız saol
duygucum sordum oyun grubları çok pahalı o paraya tam gün bakıcı tutarım daha iyi valla, neyse şimdi daha iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…