2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevindim canım,bizim karşı apartmanda kızlar var 10 yaşlarında onlar nille oynuolar azcık ii gelio,(tabi güvenemio ansan ama)sen de bi bak bakalım mahallenin çocuklarına:))
evet ya orda pahalı ama bak derya 300 diodu kreş e 3 yarım gün gidio ama sana cennet gibi gelir,tabi ben veremem 300 şimdi mesela??
özderede carpediem diye bir yer var çok güzel ama pahalı

canım özdere de grand efe die bi otele gidioruz(işallah güseldir)ama eşim izmiri bilmio gezdirmem lazım ama beni de hep gezdirdiler yani plan yapamıorum,o yüzden fikre ihtiyacım varfisfisfis

nie kıs :)

aa bi de hediye??c.tesi eşimin d.günü,pazar babalar günü..
ben de hiç bişi yoksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile

ay valla kelin ilacı olsa doğum günü ekimdede babalar günü için bende düşünüyorum ne alsam die ayy hiç öle almak istediği bişide yokki Allaha şükür her bişeyi var bii alcam dediği motosiklet ve araba var (ikisinide 15 gün önce sattı yenilemek için)ama onuda ben alamam kendi alsın :))) bi tşört falan alırım heralde ya oldu olası ilginç değişik bişiler almak istemişimdir ama hep klasik şelerde karar kılmışımdır off

beklerim canım herzaman
valla kolay gelsin canım banyo sonrası uyumamasına dicek bişeyim yok valla genelde bayılırı benim bebelerbuna.

ay ben çıkıyorum kaanın kontrolü var bakalım dr ne dicek paşama gelince yazarım.bebeleri öptüm sizidee .)

ay ben çıkıyorum kaanın kontrolü var bakalım dr ne dicek paşama gelince yazarım.bebeleri öptüm sizidee .)
hadi bakalım annesi,yaz bize de:))
hediye işi gıcık zaten benim aldığım giysileri eşim giymio,sinir oluorumsempatiksalakcinni
deli dedim bi de ben bakarım siz denize girin demişsin yaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanşakadan yani:kedi:
Duygucum sen esrayı yada Burcuyu yakalıcaksın izmir planını en güzel onlar yapar sana

haklısın canım işallah denk geliris:))
hediye işini ne yaptın??

almadım hiç bir şey ne yapıyım seneye oğlum kendi kutlar bu sene ben kutlamış olurum çünkü öperiz elinden yanağından o kadar :)

huuu millet nasılsınız nerelerdesiniz....
son 10 günüm bu arada heyecan basıyo beni düşündükçe....
ama cok zorlanıyorum sekerim oldugu için mantar oluyorum sürekli canım cok yanıyo
bu arada ne zamandır bakıcı arıyodum biliyosunuz sonunda buldum bizim aylin in teyzesi hemde...
dün geldi tanıstık kanım ısındı metiş de sevdi kısmetse dogumdan bir hafta sonra baslıcak üzerimden büyük bir yük kalktı cok stres yapıyodum eşimin evde olması da sorun teskil etmedi allahtan
esraaaaaaaaaaa ne ballısın cok sevindim tayininin cıktıgına
sedaaaaaaaaaa duru da cok tatlı masallah ama kaanı göremedim onu da merak ediyorum
derya ne güzel ezgi alısmıs okula
sinek ilacı ne kullanıyosunuz dün metin i iyi yemişler aynı oda da yattık bende bişiy yok metin kızamık olmus gibi....
neyse ben kactım
ayyyyyyyyy emeeeeeeeeeel yazık yaaaa onat niye öyle yapıyo baksana canını cıkarıyo

herkese hayirli kandiller,

emel senin onat kandil hediyesi vermis sana...ay benimki de sapitiyo bazen seni anliyorum..hele de kimsen olmamasi cok zor...burda ben tepem atinca asagi apartman girisine indiriyorum yasli amcalar seviyor..bikac dk idare ediyo...ama delirtince de delirtiyo..bu arada erken kalkmak da zor be canim...6da ne zoru var ontacigin...ah ah ilerde okula baslasin bu sefer de kaldiramayiz bu kecileri...

seda bekliyoruz haberleri..

ezgiye de masallah..oyun gurubunun fiyati da iyiymis...anam oralar da pahali..ben buraya cok diyordum...

duygu keske izmiri bilsem...( ama bak gel buraya tatile kendi ellerimlen gezdiririm seker :)

neyse bu kadar ben kaciyorum...

bak gelirim haa:))arizonada arkadaşım var çağırıo zati:)))

sizlerinde kandili mübarek olsun kızlar..

ayy burayı sel aldı bugün,bizim apartmanı da bastı su,yazık görevlinin avi battı

fifoşum çok sevindim bakıcı işine ,hem tanıdıkmış gözün arkada kalmass:))10 gün dedin beni terlettin,hadi hayırlısı işallah,sağlıklı,kolay doğum olsun,bizim için,bebelerimiz için dua etmeyi unutmaopuyorumnanaktan

ii geceleropuyorumnanaktan

ii geceler kızlar daha yeni oturdum dr kontrolü alış veriş yemek derken geç geldik eve bide duruyu almak için babaanneye gittik ordada biraz oturduk çay faslı sonra eve gel çocukları yıka yedir uyut duş al ve kk gir :))
kontrolümüz çok ii geçti oğluşum çok iimiş geliişiimide çok ii gidiyomuş dr refleksleri çok harika 3.5 aylık bebek refleksleri gösteriyo dedi maaaşallah.

duygu bende bilimiyom izmiri hiçç alakam yok iki kez gittim ama çok gezemedim bigün bende görmek istiyorum izmiri inşallah

iyi geceler hayırlı kandiller herkese
bizim tayinimiz çıkmadı herşey yine devam üzüldüm biraz ama ne yapayım
esra senin tayinin hayırlı olsun
bugün okul pikniğimiz vardı kocayaylada
emel ceylin de bugün beni çıldırttı akşam uyumak bilmedi bi türlü
canımda çok sıkkın uyku tutmuyor işte kızım dışında evde beraber yaşadığım diğer
şahısla kavga ettik ....

aynı olmuştum bende tepe noktada ezgiyi kreşe verdim...

yemekte yemedi benimki üç gün evde savaş vardı sürekli ... acayip bunalmıştım ... annem çok şükür yetişti imdadıma bir haftadır o bakıyor ben işe geliyorum yemeside düzelmeye başladı ezginin keyfide çok yerinde... annem çok sakindir hiç sinirlenmez ezgiyede bu yansıyor... senin yaşında bende sinirleniyordum şimdi bu kadar sakin olduğuma bakma diyor. bende çok bunalmıştım size bakarken anlıyorum seni diyor... yazık eski günleri hatırlayıp hemen yardıma koşuyor o da kardeşimle benden çekmiş

hemde 19 yaşındaymış daha bunları çekerken

bu arada tatil kazanmışız kuşadasında :)))

eşim geçenlerde form doldurmuş dün aramışlar tatil kazandınız diyee...

bakalım bu akşam kokteyl varmış üç kagıtmıdır gerçekmidir görücez ne çıkıcak altından...

güzeldirde gideriz inşallah 1 hafta :)))

günaydınnnn:)))

y7
m yyyQUOTE=sedakt;13800113]ii geceler kızlar daha yeni oturdum dr kontrolü alış veriş yemek derken geç geldik eve bide duruyu almak için babaanneye gittik ordada biraz oturduk çay faslı sonra eve gel çocukları yıka yedir uyut duş al ve kk gir :))
kontrolümüz çok ii geçti oğluşum çok iimiş geliişiimide çok ii gidiyomuş dr refleksleri çok harika 3.5 aylık bebek refleksleri gösteriyo dedi maaaşallah.[/QUOTE]
maşallahhhsx

ckaydirigubbakcemile5

bu tatil olayı doğruymuş gerçekten ...

devremülk müş bunlar 99 yıl senin oluyor güzel yermiş bir arkadaşımın varmış meger...

11 milyar vermiş 99 yıl boyunca her yaz 1 hafta kalıyorsun... aidatı varmış yıllık 180 euro bayagı avantajlı kuşadasına 10 dk ist 5 saatmiş...

bodrumdada yerleri varmış kuşadasından sıkılırsan bodrumla takas yapabiliyormuşsun o yaz için yani...

sevindim valla beleş tatil yapim bari :)))

kuşadasında olan varmıydı bizim ocak annelerinden

derya bence çok dikkatli olun derim bunlar tuzak oluyo kim kime bu kazdar cüzzi tatil ayarlar ki aman deyim ablamlar düştüler bu tuzağa şimdi paşa paşa ödeme yapıyolar ama piyasada tatil yok yok yer yok diyolarmış ya istedikler tarihe vermiyolarmış mış mış mahkemeye vermeye uğraşmadılar enayi gibi ödüyorlar vlla swordfish adlı bi firmaydı onlarınki ama bu firmalardan çokk var o ara araştırmıştık bunları çünkü kokteylde ne
yapıp ypıp imzalatıyolar pazarlama da uzmanlr zaten seni bunaltıp bişekilde ok veriyosun hemen yazıyım dedim bi daha düşünün derim şikayet ve firmanın adını yaz google eminim birsürü çıkar

sağol güzelim araşırayım... Arkadaşım 4 yıl olmuş alalı çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…