sevindim canım,bizim karşı apartmanda kızlar var 10 yaşlarında onlar nille oynuolar azcık ii gelio,(tabi güvenemio ansan ama)sen de bi bak bakalım mahallenin çocuklarına:))sevdacım saol dediğin gibi deniz kenarı güzel olur çocuklara oyun yeri ne güzel , banoyada günde 2-3 kez sokuyorum zaten de benimki bebekliğinden beri yıkandıktan sonra uyumaz aksine uyanır :) yolumuz şarköye düşerse uğrarız saol
duygucum sordum oyun grubları çok pahalı o paraya tam gün bakıcı tutarım daha iyi valla, neyse şimdi daha iyiyiz
özderede carpediem diye bir yer var çok güzel ama pahalı
ah be canım,çook iii anlıorum ben seni,kimse yok insan yavrusu da olsa bi anda çıldırabilio,sen de bakabilsen oyun grubu ,kreş gibi bişi çook rahatlarsın,bizimki kapandı yastayım resmen..sevdanın dediği gibi girin suya başka çaresi yok soona da çıkın diyeceğim ama hava da o kadar sıcak ki daha da huysuzlanıorum ben(
işallah şimdi iisinizdiropuyorumnanaktan
deli yasempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aa bi de hediye??c.tesi eşimin d.günü,pazar babalar günü..
ben de hiç bişi yoksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile
sevdacım saol dediğin gibi deniz kenarı güzel olur çocuklara oyun yeri ne güzel , banoyada günde 2-3 kez sokuyorum zaten de benimki bebekliğinden beri yıkandıktan sonra uyumaz aksine uyanır :) yolumuz şarköye düşerse uğrarız saol
duygucum sordum oyun grubları çok pahalı o paraya tam gün bakıcı tutarım daha iyi valla, neyse şimdi daha iyiyiz
hadi bakalım annesi,yaz bize de:))ay ben çıkıyorum kaanın kontrolü var bakalım dr ne dicek paşama gelince yazarım.bebeleri öptüm sizidee .)
Duygucum sen esrayı yada Burcuyu yakalıcaksın izmir planını en güzel onlar yapar sana
herkese hayirli kandiller,
emel senin onat kandil hediyesi vermis sana...ay benimki de sapitiyo bazen seni anliyorum..hele de kimsen olmamasi cok zor...burda ben tepem atinca asagi apartman girisine indiriyorum yasli amcalar seviyor..bikac dk idare ediyo...ama delirtince de delirtiyo..bu arada erken kalkmak da zor be canim...6da ne zoru var ontacigin...ah ah ilerde okula baslasin bu sefer de kaldiramayiz bu kecileri...
seda bekliyoruz haberleri..
ezgiye de masallah..oyun gurubunun fiyati da iyiymis...anam oralar da pahali..ben buraya cok diyordum...
duygu keske izmiri bilsem...( ama bak gel buraya tatile kendi ellerimlen gezdiririm seker :)
neyse bu kadar ben kaciyorum...
ne güzel çocuğada değişiklik sanada , biz bugün 1.5 yılın en tepe noktasına geldik herhalde beni çıldırttı sabah 6 da uyandı hala ayakta gözleri yarı kapalı kafayı vuraaaa vuraaaa salalanarak dolaşıyor kucağımda meme emerken uyuyor yatırıyorum bir ağlamakki anlatamam boğazı yırtılmıştır 1 oldu 2 oldu 3 oldu yok kaç kez bıraktım dolaşsın sonra uyuturum dedim yok yok yok ben çok ama çok kötüyüm yazarken bile çok sinirleniyorum dayanamıyorum kırılma noktam geldi zor sabrediyorum çocuğu evde bırakıp kendimi sokağa atasım geldi yokki bir kimsem acil arıyım gelsin baksın yarım saat kafayı dağıtıyım çok bunaldım bende insanım benimde yalnızlığa ihtiyacım var , benden başka biri daha şu çocuğu yedirsin içirsin altını değiştirsin giydirsin uyutsun değil mi bunaldım hemde çok kaçmak istiyorum offfffff
iyi geceler hayırlı kandiller herkese
bizim tayinimiz çıkmadı herşey yine devam üzüldüm biraz ama ne yapayım
esra senin tayinin hayırlı olsun
bugün okul pikniğimiz vardı kocayaylada
emel ceylin de bugün beni çıldırttı akşam uyumak bilmedi bi türlü
canımda çok sıkkın uyku tutmuyor işte kızım dışında evde beraber yaşadığım diğer
şahısla kavga ettik ....
bu arada tatil kazanmışız kuşadasında :)))
eşim geçenlerde form doldurmuş dün aramışlar tatil kazandınız diyee...
bakalım bu akşam kokteyl varmış üç kagıtmıdır gerçekmidir görücez ne çıkıcak altından...
güzeldirde gideriz inşallah 1 hafta :)))
bu tatil olayı doğruymuş gerçekten ...
devremülk müş bunlar 99 yıl senin oluyor güzel yermiş bir arkadaşımın varmış meger...
11 milyar vermiş 99 yıl boyunca her yaz 1 hafta kalıyorsun... aidatı varmış yıllık 180 euro bayagı avantajlı kuşadasına 10 dk ist 5 saatmiş...
bodrumdada yerleri varmış kuşadasından sıkılırsan bodrumla takas yapabiliyormuşsun o yaz için yani...
sevindim valla beleş tatil yapim bari :)))
kuşadasında olan varmıydı bizim ocak annelerinden
derya bence çok dikkatli olun derim bunlar tuzak oluyo kim kime bu kazdar cüzzi tatil ayarlar ki aman deyim ablamlar düştüler bu tuzağa şimdi paşa paşa ödeme yapıyolar ama piyasada tatil yok yok yer yok diyolarmış ya istedikler tarihe vermiyolarmış mış mış mahkemeye vermeye uğraşmadılar enayi gibi ödüyorlar vlla swordfish adlı bi firmaydı onlarınki ama bu firmalardan çokk var o ara araştırmıştık bunları çünkü kokteylde ne
yapıp ypıp imzalatıyolar pazarlama da uzmanlr zaten seni bunaltıp bişekilde ok veriyosun hemen yazıyım dedim bi daha düşünün derim şikayet ve firmanın adını yaz google eminim birsürü çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?