2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun canım ,benimde bööle bişiyi kullanan arkadaşım var,sizinki biraz ucuz o kadar:))ii tatiller:içelim:

ay bu kız uyumuo addaaa derdinden ,çıktık uyudu biraz turladıktan soona eve girdim bastı yaygarayı ,tekrar uyuttum gene kalktı gene uyuttum işallah uyur bu sefer,başım çatlıooooookafamçokkarıştı

Slm...

Duygu bizde bir arkadaşta toplandık. Aybüke hanım uyumadı orda. Normalde 1:30 da uyur. Eee tabi uyumuayınca mızırdanıp durdu. Eve geldik emerken uyuya kaldı. Öğle uykusuna beşte yattı bakalım kaçta kalkar..

Merhaba kızlar, nasılsınız_?

Emelcim çok zor tek başına bakmak gerçektende.Allahtan eşimle aynı işi yapıyoruz.Anneanne gittiğinden beri eşim evde.Geçen cumartesi benim mimarlar odası denetimi için datçaya gitmem gerekti, sağolsun babamız akşama kadar ilgilendi.İlk kez bırakmıştım.Korkuyordum ama iyi başa çıkmış.Akşamdan yemek saatlerini öğle uykusunu filan yazmıştım.Sadece öğle uykusunda aykta sallanması gerektiğini not düşmemiştim.Onda sorun yaşamış, çözmüş sonra.:))))))
Sende hiç olmazsa hafta sonu bir kaç saatliğine bırak babaya , kafanı dağıt, alışverişe çık, kuaföre git.Seni toparlar.
Bende şimdi kreş araştırıyorum.Sıcaklardan çıkamadım 2 gündür.Bir krwş varmış, tanıdığımız birinin.Fiyatı da bize uygun olacak.Ama o marmariste, biz içmelerde:))))Gdiip bir yerinde göreceğim,Bu sene derya gibi yapacağım bende, önümüğzdeki senede kreşe vereyim herkes rahat etsin diye düşünüyorum.
Babalar günü hediyesi olarak bende tişört ve şort aldım.Başka bişi bulamadım valla.Onun isteklerini alamam.Ona kalsa son model cep teli istiyor bilg. gibi olanlardan.Kendisinin var ama o yeterli gelmiyormuş:))))Bide öperiz o gün ana oğul onu olay biter.
Sevdacım maşallah kaanımıza, o da kocaman oldu valla.
Esracım çok sevindim tayininin istediğin yere çıkmasına.Çok iyi olmuş.Bucanın neresinde olacak okulun şimdi.Geldiğimde uğramaya çalışırım sana.Karşıyaka çok tersti, ama buca yol üstü.Teyzemler filan da şirinyerde zaten.
Ahucum oluyor bu tür şeyler, takma kafana.Tayin olayına da üzüldüm, hayallerin yıkılmıştır.
Filizcim, son günlerde hiç geçmek bilmez:))))Hadi bakalım hayırlısı ile doğsun kaan beyimiz.
Deryacım, başakta söylemiş, bu tür şeylere çok dikkat et.Bir ara burada bir otelde öyle diyorlardı, ama herkesi kandırmışlar, tatil için yer kalmadı, bilmemne filan diye.Hemde yurt dışı yerlerde söylüyorlardı bu devre mülklerle, ama sorunlu olabiliyormuş.Araştırın öyle girin.
Duygucum, izmirde incir altına gidebilirsin.Çiğli tarafında sasalı hayvanat bahçesi var.Konak meydan, buca kaynaklar tarafında suni oluşturulmuş göller ve restoranlar var.Orada olsaydım, gezdirirdim sisi:)))))))

slm kızlar
aynen tuba ceylinde gezmede uyumadı eve geldim 5 buçukta yeni uyudu kalktığından beri
yarın doktora götürecez dişleri çok sıkıntı veriyor çok geç kaldı zaten 2 si birden çıkıyor bir de grip olmuş sabah beri 50-60 kere hapşurdu her seferinde de burnu akıyor bir de çişini yaparken ağlıyor doktor getirin dedi idrar yolu iltihabıdır dedi
Bursadan erken dönüp ceylinin kurbanını keseceğiz pazar günü de 6-7 aile piknik yapıp kurbanı yiyeceğiz

merhabaaaa...

kızlar nil ilk defa tuvalete kakasını yaptı,çok enteresan oldu.normalde kaka yapınca bezini tutar kendince söölerdi,gene öle yaptı açayım mı dedim açtırmadı(bitmediyse açtırmass)neys soona açtırdı,wc'yr gitmek istedi babasıyla,çiş yaptı mı anlamadık neyse geldi tekrar (beyaz)halımın üstüne kaka yaptı .ama korktu halbuki kakaya alışkın ,biz bay bay yaparıs falan filan??soona üstüne basıp biraz daha kızdı tekrar wc'ye gitmek istedi bu sefer oraya yaptı ama bakmak istedi bi rahatsız oldu...durum bu,ayrıntılı anlattım ki tecrübebeiler anlatsın,ne yapayım bundan bööle???
ama kızım kaka yaptı wc'yedelikafadulden:teytey:

bi de bugün kuş dediakannehir

ayy uyutmasaydın keşke,ben o saatte asla uyutmuorum ,soona ne yaparım gece yarısına kadar??
ayy canım saol:))
gezdireceğim ama hani konak alsancak'ın neresinde kalıo gibi bilgilere ihtiyacım var ama naapalım artık gidince buluruss di mikaydirigubbakcemile3
babanız güle güle giysin işallah:))
kreşi ben de istiorummmmmmm..

geçmiş olsun canım:sinifsinif:

Ceyline geçmiş olsun, ınş hemencecik atlatır...
Aybüke 7 de uyandı. Babası şimdi uyutmaya çalışıyor. Biz Aybükenin kurbanını geçen yaz kestik, bizde piknikte yedik bütün aile:)

gunaydin,

kis duygu gece gece ne bu simdi bana...canim cekti simdi alsanaalsanasmile

adil emreyi uyutuyorum derken aksam 9bucukta ben de uyumusum (simdi 3 bucuk gece yarisi)kaydirigubbakcemile3

uffkizlar korktum kaciyorum ben...az once mutfaktan bi gurultu gelmisti baktim bi degisiklik yoktu...simdi de isik gitti geldi disardan da sanki isik parladi..kalktim lambaya bakiyorum derken mikrodalga bipledi..ayyy korktum esimi kaldirdim..o da olur boyle eyler dedi....bakalim bi daha gariplik olmas insallah..

Merhaba kızlar,
Maşallah nile:))))))Duygucum aslında yapacak çok fazla bişi yok, eğer nil kakasını saatli yapıyorsa yani belli saatlerde yapıyorsa, o saatlerde klozete filan tut.Yapmaya alışabilir.
Egede uzun zamandır, yaptıktan sonra haber veriyor.Alt değiştirme bezini serip üstüne yatıyor birde,Koca dana oldu diyorum bende, hala çişini önceden söylemiyor:))))))

Bu hafta altını açık bıraktım sürekli tutayım da öğrensin diye ama klozete oturttuğumda oyun oynuyor, kaldırıdğımdan 5 dk geçmeden çiş yapıyor.Çiş yapmasını önemsemiyordum ama kakasnı yapıp bende biraz geç farkedince yerleri temizlemek zor geldi:)))))Tabii bu nedenle bıraktım kendi haline, altını bağlıyorum, arada tutuyorum çişe:)))Ne zaman isterse o zaman söylesin ne yapayım, uğraşmak zor geldi.Diğerlerinde nasıl uğraşmışım.1 yaşında her ikiside söylüyordu:))))Tembellik başlamış bendeeee.

Duygucum kahvaltı hazırlamışsın ellerine sağlıkkkk:))))
Konak alsancak hemn bulacağın yerler güzelim, tabelalar seni yönlendiriri:))))Konakta kemeraltı çarşısını gez:)))Çok kalabalık olur eşin girer mi bilmem ama:))Benim ki kaçıyor çünkü:))))

selam canlarım nasılsınız
ben pek iyi diilim
oğlumu dr a götürdüm allerjisi aşırı yüksek çıktı yaaa
bursada çocuk allerji uzmanı tanıyan varmı yaaa

birde ben gittim sütüm kesilmedi die oda
PROLAKTıN HORMONUM ÇOK YÜKSEKMıŞ ONDANMIŞ ıLAÇ KULLANIYOM
ŞıMDı

iyi akşamalr kızlar nasılsınız bizde iyiyiz çok şükür ama oğluş iki gündür çok huysuz çok yaramaz oldu hele dışarıda babasıyla ikimiz hakkından gelemiyoruz halimiz çok komik per perişan halde eve döndük valla iki gündür çıkmak istemiyorum ama kıyamıyorumda dışarı çıksın istiyorum birde bir kaç gündür durmadan kafayı kaşıyor ama bir kaşıması var yumuk yumuk elleriyle anlatamam çok komik

Deniz geçmiş olsun sen memeden kestinmi Şahap'ı ondanmı anladın sütün kesilmediğini

Tünaydın kızlar,
Babalar günü tüm babalara kutlu olsun.
Emelcim bizde 6.45 te kalktık:)))))Ege uyandı, onun yatağından aldım, odasında bıraktım her sabahki gibi, ben tekrar yatmaya gittim, ama uyumak imkansız çünkü ege bir odasında bir bizim odada oyun oynamaya çalışınca uyumak olanaksız:))Biraz dinlenmiş oluyorum ama yine de.
Bir onat bir ege sabah kuşları, horozlarden önce kalkıyorlar:))))

çok keyifsizim. haftasonu cehennemdi buralar. inanırmısınız babalar gününü falan kutlayasım gelmiyor kimsenin. yine ateş düştü ocaklara ve malesef bitmeyecek bu kabus galiba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…