bu tatil olayı doğruymuş gerçekten ...
devremülk müş bunlar 99 yıl senin oluyor güzel yermiş bir arkadaşımın varmış meger...
11 milyar vermiş 99 yıl boyunca her yaz 1 hafta kalıyorsun... aidatı varmış yıllık 180 euro bayagı avantajlı kuşadasına 10 dk ist 5 saatmiş...
bodrumdada yerleri varmış kuşadasından sıkılırsan bodrumla takas yapabiliyormuşsun o yaz için yani...
sevindim valla beleş tatil yapim bari :)))
kuşadasında olan varmıydı bizim ocak annelerinden
ayy uyutmasaydın keşke,ben o saatte asla uyutmuorum ,soona ne yaparım gece yarısına kadar??Slm...
Duygu bizde bir arkadaşta toplandık. Aybüke hanım uyumadı orda. Normalde 1:30 da uyur. Eee tabi uyumuayınca mızırdanıp durdu. Eve geldik emerken uyuya kaldı. Öğle uykusuna beşte yattı bakalım kaçta kalkar..
ayy canım saol:))Merhaba kızlar, nasılsınız_?
Emelcim çok zor tek başına bakmak gerçektende.Allahtan eşimle aynı işi yapıyoruz.Anneanne gittiğinden beri eşim evde.Geçen cumartesi benim mimarlar odası denetimi için datçaya gitmem gerekti, sağolsun babamız akşama kadar ilgilendi.İlk kez bırakmıştım.Korkuyordum ama iyi başa çıkmış.Akşamdan yemek saatlerini öğle uykusunu filan yazmıştım.Sadece öğle uykusunda aykta sallanması gerektiğini not düşmemiştim.Onda sorun yaşamış, çözmüş sonra.:))))))
Sende hiç olmazsa hafta sonu bir kaç saatliğine bırak babaya , kafanı dağıt, alışverişe çık, kuaföre git.Seni toparlar.
Bende şimdi kreş araştırıyorum.Sıcaklardan çıkamadım 2 gündür.Bir krwş varmış, tanıdığımız birinin.Fiyatı da bize uygun olacak.Ama o marmariste, biz içmelerde:))))Gdiip bir yerinde göreceğim,Bu sene derya gibi yapacağım bende, önümüğzdeki senede kreşe vereyim herkes rahat etsin diye düşünüyorum.
Babalar günü hediyesi olarak bende tişört ve şort aldım.Başka bişi bulamadım valla.Onun isteklerini alamam.Ona kalsa son model cep teli istiyor bilg. gibi olanlardan.Kendisinin var ama o yeterli gelmiyormuş:))))Bide öperiz o gün ana oğul onu olay biter.
Sevdacım maşallah kaanımıza, o da kocaman oldu valla.
Esracım çok sevindim tayininin istediğin yere çıkmasına.Çok iyi olmuş.Bucanın neresinde olacak okulun şimdi.Geldiğimde uğramaya çalışırım sana.Karşıyaka çok tersti, ama buca yol üstü.Teyzemler filan da şirinyerde zaten.
Ahucum oluyor bu tür şeyler, takma kafana.Tayin olayına da üzüldüm, hayallerin yıkılmıştır.
Filizcim, son günlerde hiç geçmek bilmez:))))Hadi bakalım hayırlısı ile doğsun kaan beyimiz.
Deryacım, başakta söylemiş, bu tür şeylere çok dikkat et.Bir ara burada bir otelde öyle diyorlardı, ama herkesi kandırmışlar, tatil için yer kalmadı, bilmemne filan diye.Hemde yurt dışı yerlerde söylüyorlardı bu devre mülklerle, ama sorunlu olabiliyormuş.Araştırın öyle girin.
Duygucum, izmirde incir altına gidebilirsin.Çiğli tarafında sasalı hayvanat bahçesi var.Konak meydan, buca kaynaklar tarafında suni oluşturulmuş göller ve restoranlar var.Orada olsaydım, gezdirirdim sisi:)))))))
slm kızlar
aynen tuba ceylinde gezmede uyumadı eve geldim 5 buçukta yeni uyudu kalktığından beri
yarın doktora götürecez dişleri çok sıkıntı veriyor çok geç kaldı zaten 2 si birden çıkıyor bir de grip olmuş sabah beri 50-60 kere hapşurdu her seferinde de burnu akıyor bir de çişini yaparken ağlıyor doktor getirin dedi idrar yolu iltihabıdır dedi
Bursadan erken dönüp ceylinin kurbanını keseceğiz pazar günü de 6-7 aile piknik yapıp kurbanı yiyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?