2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba umarım herkes iyidir biz hiç iyi değiliz çağan hala iyikleşemdi dün gene drdaydık bütüngece öksürükten uyuyamadı kuzum sanki ciğerleri dışarı vuracak kadar öksürüyır okadar keyifsiz ve halsizki yattığı yerden kalkamıyor bile işallah bir an önce atlatırkuzum bir haftada iyice eridi yavum h,iç bişey yiyip çmiyor bende çok yoruldum ama dayanıyorum yeterki o iyi olsn kıslar dua edin bir an önce iyileşssin oğlum

Serpilcim haklısın biz burada sadece izliyoruz sen yaşıyorsun çok zor ateş düştüğü yeri yakıyor bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum ailelerinede sabır

çok keyifsizim. haftasonu cehennemdi buralar. inanırmısınız babalar gününü falan kutlayasım gelmiyor kimsenin. yine ateş düştü ocaklara ve malesef bitmeyecek bu kabus galiba.....
Allah tüm şehit ailelerine sabır versin, biz sadece dinliyoruz.Ama yaşayan için çok zor günler.

İncicim çok geçmiş olsun canım yaaa.Bir an önce atlatsın inşallah.

ıyi geceler.. Bugün bizde bir büyüğümüzün babalar gününü kutlamaya gittik. 5 te çıktık evden, biraz dolaştık, kızıma ayakkabı felan baktık. Sonra hediyelerimizi vermeye gittik kızım uzun zamandan sonra ilkkez başka bir evde çok keyifliydi. Hiç üzmedi annesini, 11 gibi eve geldik mamasını yedi uyudu kuzum...

ıyi geceler...

canlarım teşekkür ederim geçmiş olsun dilerlerinize...

sıra ile cevaplayım nelere alerjisi olduunu bursaya geçince gidicez dr a ozaman
belli olcak burdaki hormon testinde çıktı alerjisi...

şahap 7 aylık felandı memeyi bıraktıında canım hala kesilmedi 1 yıl oldu nerdeyse
prolAKTıN im yüksek çıktıından mış hamile kalamamam da zaten ilaç verdi 1 tane 3 günde 1 yarım tablet
içiliyo...ya çok moralim bozuldu buraya gelince bunları öğrendim şimdi
bursaya geçince ilk işim önce şahabı dr a götürmek sonrada kendim gidicem dr.. hakkımda hayırlısı....

merhaba herkese

öncelikle bende şehitler için çok üzüldüm birde kardeşimde asker olunca dahada üzüldüm...cuma günü yemin töreni var ama ben gidemeyeceğim eymenle...hem bahaneyle istanbuluda görmüş olacaktım ama kısmet olmayacak...

bugün diyetisyen kontrolüm vardı verdiğim kiloyu almışım tekrar acayip morlim bozuldu..bu sinirle akşam üstü 2 km yürüdüm iyice hırs yaptım kendime..

eymende 2 gecedir ateşleniyor gündüz hiç birşey yok gece uyanıor bik bakıyorum 38.5 ateşi.

sevdacım nerden buluyosun demişsinya bu insanları oturduğum yer malesefki çok gelişmiş bi yer değil o yüzden..daha önceki felaket kadında dikiş nakış hocasıydı okumuş bir insan ama malesefki bazen okumakla insanlıkta öğrenilmiyormuş...ama çevremde çokta iyi sevdiğim insanlarda var bakmayın burda hep dert yandığıma beni sinir edenleri yazıyorum ama...

slm kızlar dicem kimse yok eymene denize gecmiş olsun diyim bari balım ne kadar verdin şimdiye kadar belki koruma dönemine girmişsindir

iyi geceler meral abla iyiki burdasın:))
4 gün önce kerem memeyi bıraktı hemde meme aşığı oğlum kendiliğinden bıraktı dımdızlak kaldım ortada çok bozulum meğer ne kadar alışmışım nasıl özliyorum veriyorum hergün almıyo,sanırım köpek dişleri kabardı iyice ve emmesini zorlaştırdığı için ememiyooo,,,meğer sütüm ne kadar çokmuş hergün el pompasıyla 300cc den fazla sağıyorum ve oğlum bunnu içmiyo bezleri kupkuru iştah sıfır sütü çok az içiyo , ve işin en korkunç yani adetim 1hafta geçikti gebe olmaktan çok korkuyorum bugün kan verdim yarına kaldı sonucu uykuların kaçtı çok kötüyüm moralim 0.ben o kadar memeyi bıraksın istiyorum diye ahkam keserken meğer kendmi kandırıyormusum hiç istemiyormusum ..onu geçtim ya hamileysem hamilelikte sütün tadı değişir diyorlar bu kadar hızlı etkiler mi biliyormusun oğlum niye beni emmiyor artık..ya hamileysem..keremi aldtmak gibi hissediyorum ona haksızlık gibi geliyo plansız olduğu için çok berbatım allahı nolur değil oluyum

slm kizlar umarim keyifler yerindedir.eymenle denize gecmis olsun öncelikle.ben cok sinirliyim devrim hala terapiye gidiyor ama bildigini okuyor kizla rbneim oglumda bi aliskanlik olursut.bioseyi tutmuyor ne olursa olsun onu eliyle dönderme hareketi yapyior.yani acip kapatiyor.ya cok zorlaniyorum artik.ogluma kizamiyorumda ama neden bu kadar inatciisn diyorum.inanin simdi basim agriyor sikintidan stresten.insallah hersey düzelcektiryaaaaaaa.

caletmitjyane üzülme canim artik birakma dönemleri gelmisti.devrim hala emiyor bende isitiyorum birakmasini ama olmuyoryaa.ay bende yarin haberlerini bekliyorum cnaimhadi bakalim hayirlisi.keremin bi kardesi olur fenamiyerimsenibenyerimseniben

Canım inşallah değilsindir , ama sütün tadından olacağını sanmıyorum.Hamile olupta bir kaç ay emzirenler var.Dişlerinden filan kaynaklanmış olabilir.
Üzülme bu kadar, aldatmak değil zaten hamile olsanda.O her zaman ilk göz ağrın olur.
Ama madem istemiyordun, korunmuyor muydun canım_*

Senin işinde çok zor canım, ama sabır, yapacak bir şey yok.Üzme kendini de oğlunu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…