Allah tüm şehit ailelerine sabır versin, biz sadece dinliyoruz.Ama yaşayan için çok zor günler.çok keyifsizim. haftasonu cehennemdi buralar. inanırmısınız babalar gününü falan kutlayasım gelmiyor kimsenin. yine ateş düştü ocaklara ve malesef bitmeyecek bu kabus galiba.....
İncicim çok geçmiş olsun canım yaaa.Bir an önce atlatsın inşallah.herkese merhaba umarım herkes iyidir biz hiç iyi değiliz çağan hala iyikleşemdi dün gene drdaydık bütüngece öksürükten uyuyamadı kuzum sanki ciğerleri dışarı vuracak kadar öksürüyır okadar keyifsiz ve halsizki yattığı yerden kalkamıyor bile işallah bir an önce atlatırkuzum bir haftada iyice eridi yavum h,iç bişey yiyip çmiyor bende çok yoruldum ama dayanıyorum yeterki o iyi olsn kıslar dua edin bir an önce iyileşssin oğlum
Canım inşallah değilsindir , ama sütün tadından olacağını sanmıyorum.Hamile olupta bir kaç ay emzirenler var.Dişlerinden filan kaynaklanmış olabilir.iyi geceler meral abla iyiki burdasın:))
4 gün önce kerem memeyi bıraktı hemde meme aşığı oğlum kendiliğinden bıraktı dımdızlak kaldım ortada çok bozulum meğer ne kadar alışmışım nasıl özliyorum veriyorum hergün almıyo,sanırım köpek dişleri kabardı iyice ve emmesini zorlaştırdığı için ememiyooo,,,meğer sütüm ne kadar çokmuş hergün el pompasıyla 300cc den fazla sağıyorum ve oğlum bunnu içmiyo bezleri kupkuru iştah sıfır sütü çok az içiyo , ve işin en korkunç yani adetim 1hafta geçikti gebe olmaktan çok korkuyorum bugün kan verdim yarına kaldı sonucu uykuların kaçtı çok kötüyüm moralim 0.ben o kadar memeyi bıraksın istiyorum diye ahkam keserken meğer kendmi kandırıyormusum hiç istemiyormusum ..onu geçtim ya hamileysem hamilelikte sütün tadı değişir diyorlar bu kadar hızlı etkiler mi biliyormusun oğlum niye beni emmiyor artık..ya hamileysem..keremi aldtmak gibi hissediyorum ona haksızlık gibi geliyo plansız olduğu için çok berbatım allahı nolur değil oluyum
Senin işinde çok zor canım, ama sabır, yapacak bir şey yok.Üzme kendini de oğlunu da.slm kizlar umarim keyifler yerindedir.eymenle denize gecmis olsun öncelikle.ben cok sinirliyim devrim hala terapiye gidiyor ama bildigini okuyor kizla rbneim oglumda bi aliskanlik olursut.bioseyi tutmuyor ne olursa olsun onu eliyle dönderme hareketi yapyior.yani acip kapatiyor.ya cok zorlaniyorum artik.ogluma kizamiyorumda ama neden bu kadar inatciisn diyorum.inanin simdi basim agriyor sikintidan stresten.insallah hersey düzelcektiryaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?