2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülsü hiçç hiçççç hiç düşünmedim bile şuana bir bebek dahayı o yüzden beynim uyuştu napacam bilemiyorum aldırmak kelimesi bile ağzıma alamıyorum ürkütüyo beni ama inan düşünmüyo değilim biliyorum çok tepki topluycam ama sizlerle herşeyi paylaşıyoruz sonuçta ...devrim için endişelenme bence herşeyi aşacak ben hep başından beri buna inandım inanıyorum biliyorsun

watercim üzmemeye calisiyorum ama nafile kendimde suc aryiroum neden diyorum hep.niye benim oglumda diger cocuklar gibi degil.bazen kiziyorum ona ama sonradan icim yaniyor,dayanamiyorum.yeniden hasteneden cagirmislar ama esim kromozum test sonucu gelemden bi tetst daha yaptirmam ogluma diyor.insallah o test temiz cikar.

meral abla korunuyordum hep tabiki ama kerem için bir kaç ay uğraşınca(4ay)sanki hemen olmaz gibi geliyordu bana ama elbette korunuyorumm

canim neden ürküyosun bak sen bi annesin bu heycani bugüzelligi RABBIM bikere yasatti.hicte korkulcak bisey degil dimi.yinede hakkinda hayirlisi gönlüne göre olsun hersey.tabibi bizlerle paylascaksin:teselli:ama aldirmak kelimesi biz annelere cok yabanci bunu bil canimmyasakkelime

Başakçım yarın sonuç çıksın o zaman kafaya takarsın.

Gülsü sende üzülme canım, inş. geçer bu günler.

slm kızlar dicem kimse yok eymene denize gecmiş olsun diyim bari balım ne kadar verdin şimdiye kadar belki koruma dönemine girmişsindir

canım 2 kilo vermiştim ama bu hafta 1 kilo almışım..doktor büyük ihtimalle ödem toplamıştır vücudun dedi...bol su ve bol yürüyüş yapmam gerekiyor

herşeyin hayırlısı başak..inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın çünkü ölüde olsa iki defa kürtaj geçirmiş bir insan olarak hala etkisinden kurtulamadım bu gidişlede kurtulamayacağım...böyle takıntılı sinirli bir insan haline getirdi bu yaşadıklarım..seni kesinlikle eleştirmem ama kürtaj olmaktansa doğurmayı tercih ederdim ben...

teşekkür ederim gülsü...zamanla senin oğlunda diğer çocuklar gibi olacak emin ol...ben fotoğraflarına bile bayıldım çok tatlı oğluşun maşallah..

merhaba
meralcim emelcim denizcim geçmiş lsun dileklerinize taşekkür ederim canlarım çağan bugn daha iyi lşükür işallah atlatıcaz bunuda rabbim tüm yavrulara sağlık sıhhat versin

slm arkadaşlar
inci canım geçmiş olsun inşallah hızlıca toparlar çağan paşa
başakcım canım sonucu bende çok merak ettim açıkçası Allah gönlüne göre versin ama varsada üzülme bak ben iikide doğurmuşum diyorum kaanımı ama tabi senin doğrun olur sonuçta

merhabaaa:))

ay bu hava ne yaaa...yer gök birbirine girdi,elektrik yeni geldi..off offff...Allah alt katta oturanlara,evsizlere yardım etsin..

biz iiyis ,nil 8 de gezmeye çıkıo,adddaaaa die beynimi yio..
çok yorgunum,gezesim var,amannnn..opuyorumnanaktan

sonucunu alıp da yazmadıysan:))hayırlısı olsun demekten baka bişi aklıma gelmio şimdik?
meme için de ben demiştim diyesim gelio!:))kızmaa..dişler,köpek dişleri çok zorluo bırak nası istiosa öle yapsın bi kaç gün annesi tekrar yer zaten:)

canım bence de bekleyin test sonucunu ,işallah temiz çıkacak herşey..
merhaba
meralcim emelcim denizcim geçmiş lsun dileklerinize taşekkür ederim canlarım çağan bugn daha iyi lşükür işallah atlatıcaz bunuda rabbim tüm yavrulara sağlık sıhhat versin

çok geçmiş olsun canım,ne kadar uzun sürdü,bi daha bööle olmaz işallah..

huuuuuuu basak tan hala haber yok merak ettim
ayy dogurmama bes gün kaldı:))cok karmasıgım
daha hastane cantam hazır degil metin de iki bavul gitmiştik şimdi minicik bişiy hazırlıcam

balım verirsin kilo bende 9 kg aldım ama şiştim cok fena ödem var salatalık yersen atarsın sen

aaaaaaaaaaaaaaa ilk tebrik eden ben oluyum
su anda ki bütün duygularını aklından gecenleri tahmin ediyorum

başak bende tebrik ederim seni herşeyin hayırlısı olur inşallah senin ve bebeğin için

ediyorsun değil mi filiz?? resmen izoleyim hayattan yokkum aslında sanki
filiz ilk öğrendiğinde aldırmayı düşündünmü hiç?

basak ses veeeeeeeeeeeer
emel nbr gecen okudum atlamısım kaza atlatmıssınız cok gecmiş olsun onat basıl düzeldi mi deli halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…