balım düşünmüyordum 2.yi ama düşünülecekse bile şimdi değildi eminim en az 4-5 sene sonra belki düşünürdümbaşak ikinci çocuk için erkenmi diye düşünüyorsun yoksa hiçmi düşünmüyordun ikinci çocuğu_?
tokat gibi yüzüme inmişti o gece hiç uyumamıstım metin e bakıp aglamıstım zaten o gün bu gündür onla yatıyorum yüzüne baktıgımda içim sızlıyo bir haftadır da iyi degilim nasıl bırakıp hastaneye gitcem onu kapıda arkamdan anniiiiiiiii diye cok aglar ayyyy yine actım muslukları düşündüm aldırmayı fakat ilahiyatcı bir arkadasım var aldırma metin e bişiy olur ondan cıkar acısı dedi cok korktum aldırma sende aklından bile gecirme....
aldım arkadaşlar hamileyim.
sevda tşk ederim ,
eşim kararı bana bırakıyor elbette ama biliyorum o çok istiyor anlıyorum
haklısın bende bi süre düşünmeye karar verdim canım hakkımızda hayırlısı olsun
Herkese merhabalar....
Uzun süredir yazamıyordum bende....hamileliğimin 7 ayını geçirdim...ağustosta doğum yapıcam ...2009 ocak annesiydim bende bilmem hatırlayanlarınız varmıdır...
Benim oğlumun adıda Kerem...başka bir kerem anneside hamileymiş galiba:) hayırlısı olsun...o duyguları bende çok iyi bilirim...ilk bebek kçük olunca haksızlık olduğunu düşünüyo insan...yalanda değil..mesela Kerem tam sevilme zamanında artık çoğu şeyi anlıyo..onunla bol bol vait geçirmek oynamak varken hamilelik sıkıntısından doğrudürüst ilgilenemiyosun...tabi alıp bi kenara atmıyosun ama genede doğumdu 2. bebeğin ihtiyaçları derken onun zamanından çalıcaksın...güzel taraflarıda var...arkadaş olabilicekler....bizler içinde rahata alışmadan bilgiler tazeyken 2. de büyüyücek.aha sonra herkes 2. lerle uğraşırken biz oraları geçmiş olucaz inşallah...
Olan olmuş tabi....benim içinde öyle anlıkta olsa bebeği aldırmak aklımdan geçmişti ama...ben yapamazdım yapmadımda....en güzeli eğer gerçekten istemiyorsan baştan tedbiri iyi almakmış...ama herşeyde bir hayır vardır...2 tane yaşları birbirine yakın bebek büyütücek olan biz değiliz...yapan birsürü kişi var...o yüzden hayırlısı olsun arkadaşım...iyi düşün...heleki nasılsa 2. bir bebek düşünüyosan bu neden o olmasın...sonra vicdan azabı çekebilirsin...ama tabi bütün bunları yaşıycak olan sensin ve sen bilirsin...hayırlısı olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/373322-zeynebe-dua-edermisiniz.html
14 aylık zeynep bebegimiz o pis hastalıga yakalandı allah rızası için
selam 2009 ocak anaları ben 2010 ocak analarından :1hug:
bir sey sormak için uğradım yanınıza
yürütec kullandınız mı ne zaman kullandınız....
doktoruma kalsa izin vermez hatta 6 ay ayaklarına bastırmadı şimdi 6. aylık oldu hiç ayaklarına basmıyor... acaba yürütecmi kullansan diye düşünüyorum sizler ne zaman basladınız yada kullandınız mı
selam 2009 ocak anaları ben 2010 ocak analarından :1hug:
bir sey sormak için uğradım yanınıza
yürütec kullandınız mı ne zaman kullandınız....
doktoruma kalsa izin vermez hatta 6 ay ayaklarına bastırmadı şimdi 6. aylık oldu hiç ayaklarına basmıyor... acaba yürütecmi kullansan diye düşünüyorum sizler ne zaman basladınız yada kullandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?