2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başak ikinci çocuk için erkenmi diye düşünüyorsun yoksa hiçmi düşünmüyordun ikinci çocuğu_?

tokat gibi yüzüme inmişti o gece hiç uyumamıstım metin e bakıp aglamıstım zaten o gün bu gündür onla yatıyorum yüzüne baktıgımda içim sızlıyo bir haftadır da iyi degilim nasıl bırakıp hastaneye gitcem onu kapıda arkamdan anniiiiiiiii diye cok aglar ayyyy yine actım muslukları düşündüm aldırmayı fakat ilahiyatcı bir arkadasım var aldırma metin e bişiy olur ondan cıkar acısı dedi cok korktum aldırma sende aklından bile gecirme....

Herkese merhabalar....

Uzun süredir yazamıyordum bende....hamileliğimin 7 ayını geçirdim...ağustosta doğum yapıcam ...2009 ocak annesiydim bende bilmem hatırlayanlarınız varmıdır...

Benim oğlumun adıda Kerem...başka bir kerem anneside hamileymiş galiba:) hayırlısı olsun...o duyguları bende çok iyi bilirim...ilk bebek kçük olunca haksızlık olduğunu düşünüyo insan...yalanda değil..mesela Kerem tam sevilme zamanında artık çoğu şeyi anlıyo..onunla bol bol vait geçirmek oynamak varken hamilelik sıkıntısından doğrudürüst ilgilenemiyosun...tabi alıp bi kenara atmıyosun ama genede doğumdu 2. bebeğin ihtiyaçları derken onun zamanından çalıcaksın...güzel taraflarıda var...arkadaş olabilicekler....bizler içinde rahata alışmadan bilgiler tazeyken 2. de büyüyücek.aha sonra herkes 2. lerle uğraşırken biz oraları geçmiş olucaz inşallah...

Olan olmuş tabi....benim içinde öyle anlıkta olsa bebeği aldırmak aklımdan geçmişti ama...ben yapamazdım yapmadımda....en güzeli eğer gerçekten istemiyorsan baştan tedbiri iyi almakmış...ama herşeyde bir hayır vardır...2 tane yaşları birbirine yakın bebek büyütücek olan biz değiliz...yapan birsürü kişi var...o yüzden hayırlısı olsun arkadaşım...iyi düşün...heleki nasılsa 2. bir bebek düşünüyosan bu neden o olmasın...sonra vicdan azabı çekebilirsin...ama tabi bütün bunları yaşıycak olan sensin ve sen bilirsin...hayırlısı olsun...

filiz sen isteyerek hamile kalmadınmı düşünüyorum filan demiştin diye aklımda kaldı

Son düzenleme:
başak ikinci çocuk için erkenmi diye düşünüyorsun yoksa hiçmi düşünmüyordun ikinci çocuğu_?
balım düşünmüyordum 2.yi ama düşünülecekse bile şimdi değildi eminim en az 4-5 sene sonra belki düşünürdüm

o yanınıda düşünmüyor değilim filiz üç aylardayız bir yandan da çok şükür inançlı bir insanım Allahım bir yol göstersin bana..kereme kıyamıyorum daha çok küçük ilgi bölüğnecek ona haksızlık edeceğim diye korkuyorum en çok yorulmak sosyal hayat aklıma bile gelmiyo,ayrıca o da benim yavrum diyorum keremi aldırdığımı düşünemiyorum mesela offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Başakcım hayırlısı olsun canım ama en son dediğin şey doğru o senin canın 2. keremin her şeyde bir hayır vardır canım en doğru kararı sen vereceksin

başakcım hayırlısı olsun cnm
güzelim bak ocak annelerinde ikinciyi ilk doğuran benim yani duru ile kaan arasında 15 ay var sen eğer doğurmaya karar verirsen 2 yaşından daha çok bi zaman olucak ki bence bu bir çok annenin vermeyi düşündüğü bir ara.canım kereme haksızlık olur diyosun ama inan karnındakinede haksızlık Allahın takdiri onunda dünyaya gelmeye kerem abisini tanıma hakkı var.cnm şimdi daha çok yeni öğrendiğin için çok şaşkın ve karışıksın ama inan gün geçtikçe alışıcaksın ki sevinceksin bile bi süre sonra.bu yaşadıklarının kat kat daha fazlasını ben yaşadım ve ben yaşadığımda duru daha 6 aylıktı ağlamaktan perişan olmuştumyazık deilmi duruma die ama bak şimdi kaanda 2,5 aylık oldu birbirleriine alıştılar onları gördükçe ben daha bi mutlu oluyorum.canım acele karar verme lütfen biraz düşün önce şu şaşkınlığından kurtul sonra daha sağlıklı bi karar vermiş olucaksın eminim.buarada eşin ne tepki verdi canım enim en büyük destekçim eşim olmuştu açıkçası

sevda tşk ederim ,
eşim kararı bana bırakıyor elbette ama biliyorum o çok istiyor anlıyorum
haklısın bende bi süre düşünmeye karar verdim canım hakkımızda hayırlısı olsun

aldım arkadaşlar hamileyim.

sevda tşk ederim ,
eşim kararı bana bırakıyor elbette ama biliyorum o çok istiyor anlıyorum
haklısın bende bi süre düşünmeye karar verdim canım hakkımızda hayırlısı olsun

canımm şok şok oldum,hiç düşünmemiştim hamile olabileceğini,hatta takıldım sana..sonucu hayırlısı olacak olan olsun,eminim ben de hamile olsam aldırmak geçerdi aklımdan,ha anne olduktan soona yapabilir miyim ??ama geçerdi..sakın kızma kendine..
bence araları ne kadar olursa olsun kerem'in zamanından çalınacak ,bu yüzden öle düşünme..ama psikolojik olarak hazır olmak,onu bilemem..
kaç haftalık bu arada bebiş?:CüvCüv:

meraba,hatırlıorum seni ama hamileliğinden haberim yoktu,hayırlı olsun ,az kalmış zaten ,fifoştan soona sen doğuracaksın demek..Allah analı babalı büyütsün

fifoşum oturup şimdikten doğumu düşünüp kasılma arkadaşım,metin babasına alışkın Allahtan,herşey çok güsel olacak:))
valla sevdayı okudukça doğurasım gelio

selam 2009 ocak anaları ben 2010 ocak analarından :1hug:

bir sey sormak için uğradım yanınıza
yürütec kullandınız mı ne zaman kullandınız....

doktoruma kalsa izin vermez hatta 6 ay ayaklarına bastırmadı şimdi 6. aylık oldu hiç ayaklarına basmıyor... acaba yürütecmi kullansan diye düşünüyorum sizler ne zaman basladınız yada kullandınız mı

canım ben 1 ay kullandım ondada çok gerekmedikçe oturtmadım açıkçası bende çok sağlıklıgörmüyorum ama benim düşüncem ayaklarına zararı deil ben yürüteçin geç yürümeye sebep olduğunu düşünüyorum tembellik yapıyo bebeklerde

aa başak hamilemiymiş çok şaşırdım hakkında hayırlısı canım iaşşalh sağlıklı bir karar verirsin en doğru karar senin kararındır
sevda naber güzelim buldumu bakıcı benim arkadaş bu son bakıcıyıda çıkarmış işten ay valla bu bakıcı olayı yüzünden hiç çalışasım gelmiyor

iiyis inci sen nasılsın çağan nasıl toparladımı iice oğluş
canım bakıcı bulamadık henüz yani görüşmeye gelen varda işimize yarar bişi çıkmadı bakıyoruz canım çokta acele etmiyorum açıkçasıeşimin eczanesi alt katta orda çalışan çok özelllikle yazın 13-14 kişi çalışıyolar çok sıkışınca ordan yardıma kızlar geliyo ya ben işimi bitirene kadar çocuklarla ilgileniyolar yada duruyu parka falan götürüyolar arada halaya gidiyo duru arada babaanne gelip 1-2 saat kaana bakıyo öle geçiriyorus günleri o nedenle çok acele etmiyorum düzgün birini alıcam ama çocuklarım için almıycam buna karar verdim alıcağım kişiyi ev işine alıcam bütünev işlerini ona yaptırıcam ben çocuklarımla ilgilenicem bakıcaya baktırmıycam.ne gerek var ben çalışmazken ev işi yapcam koşturcam evdeki kadında çocuklarıma bakıcak hiç gerek yok tersi olmalı die düşündüm.bakalım canım kısmett

günaydın kızlar

ben yürüteç kullanmadım ve de bende sevda gibi sağlıklı olmadığını düşünüyorum özelliklede erkek bebeklerde , benim oğlum 12 aylıkken tam yaşında yürüdü hiç ihtiyaç duymadık yürüteçe, bizim durusunun kızı ecede vardı ama oda çok az kullandı boşuna alınmış bir şeydi , bence acele etme bundan sonra basacak yavaş yavaşoğlumda 6 aydan sonra başladı 8 aylıkken sürünerek emekledi 9 aylıkken normal emekledi dediğim gibi 12 aylık yürüdü umarım biraz olsun yardımcı olmuşumdur

günaydın herkese

emel sen küçük yalıya yakınız demiştin..bu cuma annemler istanbula kardeşimin yanına gelicekler hafta sonuda kalacaklar o çevrede temiz uygun fiyatlı bir otel ya da pansiyon biliyormusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…