2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaa Filiz de sona gelmiş ne güzel... Darısı ikinciyi düşünüpte vazgeçenlere:))) Allah yardımcın olsun Fıliz...

derya maşallah ezgiye çok tatlı çıkmış bizde kaç kere gittik ama hiç resim çekmedik bu hafta içi çay içmeye gidicez o tarafa çekeyim bari bir kaç resim bende
çağan biraz daha iyi olunca dün parktaydın bizde ay gören bu çocuk kuş kadar kalmış deyip durdu ay zaten moraller sıfuır yemek konusunda birde öle denince ityice canım sıkılıyor valla
neyse oğlan uyuyor uyANSIN düğüe gidicez bizde öğretmen bir arkadaşın ay umarım ç.ağan sıkılmaz neyse bwen kaçtım oje sürcemdaha öptüm herksei

saol emelim iyiyiz canım onatada geçmiş olsun canım aşılar olmuşsunuz ateşi düştümü
meralim senden naber

aa çok sevindim maşallah kağana hoşgeldin dünyaya bebeğim
filicim artık buraya ne zaman bakarsın bilmiyotrum ama ALLAH analı babalı büyğtün canım

İyilik incicim, sen nasılsın_*
Sanırım çağandan dolayı rahatsızsın, ama sağlıklı olsunda boşver, kiloda alır canım.

Kaan artık aramızda...canımız ciğerimiz kıymetlimiz metin in kardeşi bugün saat 11:00 de 3 kg 50cm doğarak aramıza katıldı montesori...filiz

kızlar filizin haberini bildirmek için girdim şükürler olsun 2009 ocak annelerinden ikinciye hamile olan ikinci anne adayımız ikinci kaan bebeği dünyaya getirmiş :)))))))Allah onlara sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah

ne güzel yazmışın öyle sevda kız :)) 2. kaan doğru valla

:))) ee öle ama canım
msj atmış filiz ama ben aramadım akşam üzeeri aramak istedim malum narkozun etkisi falan rahatsız etmek istemedim ama en azından ii haberlerini aldık.

bende annemlerdeyim kızlar geçmişi falanda okuyamadım iisinizdir umarım öpüyorum hepinizii canlarrrr buarada başaktan haber varsa özet geermisiniz bayadır sesi çıkmadı merak ettim

gormedim varmi Foto atsana varsa Merak ettim

Filizcim gozun aydin hosgeldin kaan ay miniciktir o simdi nasil sut kokar kocaman oldu bizimkiler :))

hoşgeldin kaan bebek aramıza, artık muhabbetlerimizde sende varsın, filiz geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…