günaydın hanımlar nasılsınız...
hafta sonumuz berbat geçti bu sefer
kayınvalidem çok fenalaştı eşim ankaraya gitti aldı geldi
kadın kendinde değil idrar falan haberi yok şeker tansiyon aynı anda fırlamış...
ne olduğuda belli dedğil ...
O cesareti kendimde bir daha hic bulamayacakmisim gibi geliyor :)) Defne sagolsun gozumu cok korkuttu, sirf o yalniz kalmasin diye 3-4 yil sonra bir tane daha yaparim diyorum ama baya cesarete ihtiyacim var.
bende memnun oldum
ahh ahh bu ev isleri bitmiyor bugun bende biraz yaptim temizlik cok yoruldum
cokta derine girmedgim halde. temizlik neysede su yemek yapma olayini sevmiyorum ya,
hamur isini seviyorumda yemek hic bana gore degil. poof cok skici(
ben bastan su kucuk kopeklerden dusunmustum, kucuklukten beri hep istedim
annem izn vermemisti, simdi de durumum musait degil. sabit bir yerde durmuyorum encok onu dusunuyorum evdede defne mikrop kaparmi diye dusunuyorum zaten her hafta duzenli olarak dr gidiyoruz, simdilik rafa kaldirmaya karar verdim ama kesinlikle ilerde bir labrodor ve golden istiyorum. birde kopekle apartman hayatida zor sanirim komsular rahatsiz olabilir.
bu arada defneyi az once hastaneden getirdim yine bogazlar sismis. ateste 39.2 olmus
igne yedik bir guzel ilac aldik geldik.
Ayrica bu cuma kizimla turkiyeye donuyoruz kizlar
Derya kayınvalidene acil şifalar versin Allah, zor valla
iyi akşamlar herkese
hergün girip okuyorum ama yazamıyorum akşam 5 e kadar okuldayım ancak akşam 1 saat girebiliyorum bir de hafta sonları
lida ve yeşim ne kadr heyecanlısınızdır memlekete geliyorsunuz
biz bu bayram gidemeyeceğiz bir yere 9 gün dinlenecez evimizde
boncuk sen de hoşgeldin tanişmadık ben nadiren yazıyorum
ama 1,5 senedir hep takipteyim
senin oğlun da iştahsız ve minyonmuş herhalde ocak annelerinin içinde yemek ve kilo konusunda sıkıntı
çekenlerin başında geliyorum
öyle seviniyorum ki 2 gündür 10 kiloyu gördük diye boyumuz da 80
buna da şükür ne yapalım sağlıklı olsunlar da
bizim kız reklam haricinde hiçbir çizgi film falan seyretmezdi, hiç ilgisini çekmiyo nedense öyle şeyler, bu sıralar nasıl olduysa tek seyrettiği şey caıllou oldu (doğrumu yazdım bilmem), gelip gidip tutturuyo bana caıllou aç diye, bugün ona şarkı söyleyen caıllou oyuncağı aldım, görünce gözlerinin içi parladı çok sevindi ama yine beş dakika oynayıp bir kenara bıraktıbakalım sonra yine oynacakmı, hiç oyuncakla oynamıyo bu çocuk yahu
sanırım azı dişi çıkartıyo bizimki durup dururken ağlamaya başladı akşam, elini de ağzına sokuyo, babası da aldı gezmeye gittiler bu saatte.
saol canım peki gap'ınki nası??duygucum 125 dolarlık alışverişe kadar standart kargo 25 dolar
125 doları geçince 50 dolar oluyor kargo
zaten gümrükte takılmaması için 125 dolar ideal
20 dolarlık kargoyu seçme 1 ayda geliyormuş 25 dolarlık kargo 5 günde geliyor
her alışverişten sonra kupon gönderiyorlar
25 dolarlık yani diğer siparişin kargosu beleşe geliyor
ayy çok geçmiş olsun çok zor o yaşlardaSagol canım bağırsak kanserinden suphelendiler hastaneye yatırdılar esim bitti ya çok üzüldü yarın kesin belli olucak
bizim kız reklam haricinde hiçbir çizgi film falan seyretmezdi, hiç ilgisini çekmiyo nedense öyle şeyler, bu sıralar nasıl olduysa tek seyrettiği şey caıllou oldu (doğrumu yazdım bilmem), gelip gidip tutturuyo bana caıllou aç diye, bugün ona şarkı söyleyen caıllou oyuncağı aldım, görünce gözlerinin içi parladı çok sevindi ama yine beş dakika oynayıp bir kenara bıraktıbakalım sonra yine oynacakmı, hiç oyuncakla oynamıyo bu çocuk yahu
sanırım azı dişi çıkartıyo bizimki durup dururken ağlamaya başladı akşam, elini de ağzına sokuyo, babası da aldı gezmeye gittiler bu saatte.
Sagol canım bağırsak kanserinden suphelendiler hastaneye yatırdılar esim bitti ya çok üzüldü yarın kesin belli olucak
kuzicim evet yağızda aynı şekilde reklam seyrediyo bide caıllou ama oda az oyuncaklarlada işte en fazla dk. sonra atıyo kırıyo veye yiyiyo. bide kuzi yağız çok ısırıyo ve vurma huyu var neden kaynaklanıyo çok üzülüyorum aslında daha hiç yağıza vurma yada çok büyük tepki göstermedik niye böyle bütün çocuklar mı böyle arkadaşlar çocukları böyle olan annelerin fikirlerini ve onlara karşı o anki tutumlarını merak ediyorum paylaşırsınız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?