2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu tatil işi benimde çok kafamı karıştıryo
bizim kız en fazla 2 saaten sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyo

bizde bodruma gidicez ama her sene yeni bişey cıkıyor valla bu senede o çıktı bende çok korkuyorum eylül ekim gibi daha da artacakmış.

Domuz gribi benimde kafama takiliyor insallah cozulur biran once sicaktanda korkuyorum ezgide cok terliyor sicagi hic sevmiyor babasi gibi herseyi babasina benziyo zaten
Emelcim onata masallah cok tatli sari bebis kime benziyor kuzun

hera sizin kayınvalidelerin yazlığı vardı değilmi bodrumda nerdeydi bizde gündoğana istiyoruz

cnm eşimin ailesi ve akrabaları hepsi bodrumda yaz kış ordalar bodrum merkez ortakent milas dağılmışlar. gittiğimiz zaman her yeri geziyoruz:)

Domuz gribi benimde kafama takiliyor insallah cozulur biran once sicaktanda korkuyorum ezgide cok terliyor sicagi hic sevmiyor babasi gibi herseyi babasina benziyo zaten
Emelcim onata masallah cok tatli sari bebis kime benziyor kuzun

saol canım ezgide çok tatlı maşallah, Onatı bana benzetiyorlar ama sarılığı ne bana ne babasına ikimizede benzemiyor benim rahmetli dedem sarışındı ona çekmiş herhalde

Ohh hera nee sanslisin valla izmirde otur bodruma tatile git

Esimm kafaya takti izmirden Ev alalim diyo simdi Yazinn gideriz yaslaninca tasinirmisiz :)) bende cok seviyorum izmiri yaa

ay ne güzel doğru diyor eşin işte alın şimdiden evinizi, bizde eşimle emekli olunca bodrum gündoğana yerleşmeyi istiyoruz hayalimiz bu

Istanbul cekilmiyor yaa sevmiyoruz artik sahil olan denize girilen biryer istiyoruz valla bodrum marmariste olur Meral nerde bu arada

Ohh hera nee sanslisin valla izmirde otur bodruma tatile git

Esimm kafaya takti izmirden Ev alalim diyo simdi Yazinn gideriz yaslaninca tasinirmisiz :)) bende cok seviyorum izmiri yaa

saol cnm:) alın valla izmir güzel yer istanbula göre çok sakin ve ucuz

tünaydın herkese, muhabbetiniz bol olsun diycem ama maşallah sabahın 7'sinden beri tam 6 sayfa yapmışsınız yok ben yetişemiycem sizin hızınıza :)
ne güzel bişey şu işe gitmemek çok mutluyum, akşam 17:30'a randevu aldım doktordan inşallah enfeksiyon çok önemli değildir. Bugün resmi tatil olduğu için doktor yoktur diye düşündüm ama çalışıyolarmış çok şükür.

Ekinsu onat'a bayılıyorum maşallah çok tatlı sarı kafa :=)

benim kızmında doğduğunda çok saçı vardı sonra kel olud yeni yeni çıkıyo şükür
bende bayılıyorum saçlı bebişlere

selam herkese..

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun :lepi:

inşallah yavrularımızın da aktif olarak bayram gösterilerine katıldığı o günleri görürüz..

kuzi merek etme önemli değildir inş benim kızmdada çıkmıştı 6-7 lökosit çok önemli değil demişti.önemli olan kültür sonucu

inşallah ebrarcım bakalım ne diyecek, ya doktora kültürmü yaptırayım dedim, tam idrar yaptır dedi, şimdi bide kültür isterse bak işe, zaten zor aldım çişi

kuzicim biz idaraı verirken hem kültür hemde tahlil için verdik.yani birkere uğraşmış olduk.
keşke sizn doktorda öle isteseydi
bil,yorum kız çocuklarında çok uğraştırıyo
kaç kere kaydı,birde o sürdükleri losyon pişik yaptı

kuzicim saol canım senin kızda çok şeker maşallah
geçmiş olsun inşallah temiz çıkar bence sen ozaman hem kültür hem tam idrar yaptır

sağol ekinsucum, geçti artık yaptırdık tam idrar testini ya ne bileyim doktor dedik bi bildiği vardır dedik işte,

ben evde aldım idrar örneğini eczaneden poşet alıp, losyon falan sürmedik ama o yapışkanı bile tahriş etti kıpkırmızı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…