2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
19 mayısımız kutlu olsun,umarım torunlarımızın torunları da görür..bunların ne yapacağı belli olmaz??
esracım az mama veriosan yetmiodur belki,idrar da yakar o yüzden dedim çiş yaparken o na ağlar

ay kızlar benim kızımın hala genzine kaçıyo kendini toplayamıyo
az önce yine oldu
her seferinde ömrümden ömür gidiyo

benim kızmında doğduğunda çok saçı vardı sonra kel olud yeni yeni çıkıyo şükür
bende bayılıyorum saçlı bebişlere

batuhanında çok dökülüyo ya yanları falan acılmaya basladı ınsallah daha fazla dokulmez keltoş olmaz:)

günaydın kızlar.nasılsınız.

hera eymenin saçlarıını arkası döküldü ama ön kısmı uzadı iyice.ben kestirmeyi düşünüyorum yoksa daha erkenmi diyorum bazende

günaydın kızlar.nasılsınız.

hera eymenin saçlarıını arkası döküldü ama ön kısmı uzadı iyice.ben kestirmeyi düşünüyorum yoksa daha erkenmi diyorum bazende

bende 6 aylık olunca falan kestırırım dıyordum ama bu gıdısle gerek kalmıcak:)

benım cevremde bı ugursuzluk var ya. subattan berı 3. bebiş oldu bu. şimdi de arkadaşımın bebeği ölmüş doğarken sanırım senağlama ölen bebeklerin 3 de erkek :uhm: benım doktor hep dıyodu zaten erkek bebeklerden hep korkarım çok nazlı olurlar dıye.

ela annen nasıl oldu sonuçlar çıktımı..çok çok geçmiş olsun tekrar..kardeşine de mutluluklar dilerim..

eguşu babasına bırakıp ben salı pazarına gidiyorum görüşürüz

gülce annen nasıl şimdi, daha iyi mi?
kızlar benim oğlanın da saçları feci dökülüyo..ana-oğul heryeri saç yapıyoruz..

ela annen nasıl oldu sonuçlar çıktımı..çok çok geçmiş olsun tekrar..kardeşine de mutluluklar dilerim..

eguşu babasına bırakıp ben salı pazarına gidiyorum görüşürüz

hep aynı anda yazıyoruz linay :)))

ben de istiyom ama yurdum pazarlarını...senağlama (iyi alışverişleeerr)

bu arada ege kaan ın yeni ayı, ablasının da yeni yaşı kutlu olsun..a.s.

ayça aylin sağolun kızlar annem iyi her geçen gün daha iyi oluyo tahlillerde iyi çok şükür ay bende pazar gezmeyi çok severim

slm kizlar nasilsiniz bakem bebisler nasil.kizlar benimde oglani nsaclari dükülüyor ne zaman durcak ki bu dökülme.
hera cok üzüldüm allah sabir versijn aileye özellilede anneye.elegülce gecmis olsun annein iyi olmasina senindim.
aylin bende isitiyorum pazari,gelebilirmiyim senle.
ay kizlar bi taraftanda oglani ayagimda salliyorum.cok zor oluyor böyle yazmak.

selam hanımlar uzun zamandır takılamıyordum kkya miniklerimiz büyüdü artık sürekli oyun şarkı istiyo benimki hiç bırakamıyorum hemen başlıyo bağırmaya iyice şımardı sıpa:)bi iki sayfa okuyabildim.linay güzel kızına Allahtan sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim.
elacım annene de Allah şifa versin inşallah bu günleri çabucak atlatırsınız.
kuzi size de geçmiş olsun hayırdır neyi var kızının maşallah bu arada çok güleç:)
bizim oğlanın saçları dökülmüyo Allahtan zaten 2 tutam saçı var:)ama annesi bunalıma girmek üzere kel kalmam inşallah iğrenç oldu saçlarım.bitkisel bi bakım yapmak istiyorum belki iyi gelir.saç dökülmesi için işe yarayan bi formülü olan var mı
bir de dün doktordaydık benim oğlanın kilosu çok güzel maşallah bir buçuk ayda 1.5 kilo almış ama sadece mamayla besleniyo korkuyorum ilerde şişman bebek olmasından.doktor da fazla almış dediek besinlere geçince kilo alımı yavaşlayan var mı aranızda.biz başlıyoruz artık yoğurt ve meyve suyuyla.

Son düzenleme:
pembe panter kac kilo olmus olarak cnaim bende 25de doktora götürcem cok merak ediyorum gelisimi nasil.
kizlar sizce bu aylarda bi bebek kac kilo olmaliki.yani normali.

ben eymeni kucağıma almaktan korkuyorum.sürekli hareket bir heyecan var.düşecek diye kucaklayamıyorum.yatarken bile sürekli bir hareket halinde.bir bebek iki dakika sakince yatmazmı ya.

benim oğlumunda saçları uzamıştı çok kestik evde ense tarafını ve kulakların yanını havalar çok sıcaklaştı terliyor zaten birde saçlar rahatsız etmesin dedik
gülsücüm bunu en iyi kendi drun bilir her bebeğin bünyesi farklı o yüzden tam net bişey olmaz aylık gelişimine göre dr karar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…