hera ahududu sosu koyacaksan şekerini aynı koy çok tatlı bir sos deil
ama muzluyu kullanacaksn şekeri biraz azalt istersen yarısn koy şekerin,ben 1 bardak şeker koymuştum çok tatlı geldi muzlu pudıngte tatlımış epey
ewet canım 1 paketın hepsini koyuyorsun
talya ii geceler canım
walla bende sabah 6 dan beri ayaktayım,gerçi 2 gün tatilim ama birazdan uyanır berrak,bu ara sık uyanıo süt yetmıo sanırım mama verıorum artık bide huysuzlaşmaya başladı ağlayarak falan uyanıo,varmı bizim gibi olan? normalmi acaba
linay kızının doğumgünü ve eguşun yeni ayı kutlu olsun canım...bu slayt fikrini çok beğendim süper fikir..alkisalkisalkisgeç kaldım bu gece kimseye yetişemedim tabii..sabahın onundan beri ayaktayım çok yoruldum anca fırsat buldum bi bakayım sizlere dedim..bugün kızımın doğumgünüydü akşama onun için biraz hazırlık yaptım,ev temizledim,kuaföre gittim birsürü iş yaptım yani -tatlicadiarzu- kızıma hazırladığım slayt çok güzel oldu teyzeleri izlerken hepimiz ağladık ,kızım çok beğendi hediyesini :))
benim kızında kafası çok terliyo ben yastığının üzerine çift kat havlu koyuyorum havluyu değiştiriyorum sık sık...ya bide berrak acayip terlıo vucudu deilde kafası sırılsıklam,önceden emerken oluodu şimdi uyurken yada uynaık yatarken su gibi oluo,kaç defa yastık kılıfı deişiorum günde,
salonda hafif hafif açıorum bazen klımayı kapıyıda açık bırakıorum yatak odasında açamıorum dokunur die,klimada yatan warmı,izmir felaket yanıo çok sıcak bide bizim son kat pişioruz wallakafamçokkarıştı
marsg özlettin kendini ne haber...Gunaydin hanimlar umarim guzel uyumussunuzdur biz uyuyamadik hic aglayarak uyanmalar bizdede basladi 2 gundur feci huysuz Ezgi mahvetti bizi
Aylincim nice yillara kizina nee guzel arkadas gibisiniz
Esra su pudink muhabbetinin basini bulamadim yaa:))) keke koysam bir paket yetiyormu kucuk kaliba bir bardak seker koyuyorum
selam hanımlar uzun zamandır takılamıyordum kkya miniklerimiz büyüdü artık sürekli oyun şarkı istiyo benimki hiç bırakamıyorum hemen başlıyo bağırmaya iyice şımardı sıpa:)bi iki sayfa okuyabildim.linay güzel kızına Allahtan sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim.
elacım annene de Allah şifa versin inşallah bu günleri çabucak atlatırsınız.
kuzi size de geçmiş olsun hayırdır neyi var kızının maşallah bu arada çok güleç:)
bizim oğlanın saçları dökülmüyo Allahtan zaten 2 tutam saçı var:)ama annesi bunalıma girmek üzere kel kalmam inşallah iğrenç oldu saçlarım.bitkisel bi bakım yapmak istiyorum belki iyi gelir.saç dökülmesi için işe yarayan bi formülü olan var mı
bir de dün doktordaydık benim oğlanın kilosu çok güzel maşallah bir buçuk ayda 1.5 kilo almış ama sadece mamayla besleniyo korkuyorum ilerde şişman bebek olmasından.doktor da fazla almış dediek besinlere geçince kilo alımı yavaşlayan var mı aranızda.biz başlıyoruz artık yoğurt ve meyve suyuyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?