2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülsücüm doktorlar doğumdan itibaren aylık gelişimlerine bakarak kilosuna yorum yapıyor.benimki 3.250 doğdu şu an 6.870 aslında gayet normal.ama benim bebeğim ilk ay hiç kilo almadı maalesef sorunlar yaşadık.yani 4 ayda alması gereken kiloyu 3 ayda aldı.mamayla beslenince çabuk toparladı.bundan sonra bu kadar hızlı kilo almaması lazım.

inaysa 25de götürcem bakalim en son 7kg 800grdi 20gün önce evde tartmistik bilmiyorum be kadar dogru.2ay önce gittgimizdede boyu 65cmdi simdi uzadi sanirim yine.ben sadece emzirdigimim icin bazen korkuyrum acmi kalyior diye,cünki devamli el emiyor istahla biliyorum cok normal ama yinede panik yapiyorum.buda annelik olsa gerekk

pembe benimkide 3kilo 275dr dogdu ama sislik inince 3kilo 127gr kalmisit.

gülsü maşallah canım kilosu çok iyi.hem de sadece sütle besliyosun maşallah.sütle beslenince kilodan korkmuyo doktorlar ama benimki sadece mamayla ondan çekinyo çok kilo almasından.aslında sizinkilere göre benimki hala zayıf:)

pembe ne zaman mamaya basladin canim niye ilk 3ay kilo almadiki,ama bak prensin cabuk toparlanmis canim.
ay kizlar artik cin gibi oldu resmen beni takip ediyor odada ,göreminyecede basiyor cigligi,devamli oyun ilgi ve konusmak istiyor bayilcam valla.bide eskisi gibi uyumuyor gündüzleri ,hatta dün gece 12de uyudu derdi oyun oynamakmis cocugun ay cok yaramz oldu bu veletlerrr.

maşallah pembe gülsü bebeklerinize gayet güzeler kiloları zaten kilo olayını takmayın sağlıklı olsunlarda öenmli olan o

bebeği ayaklananlar diyolarki bunlar iyi günleriniz keyfini çıkarın yürümeye falan başlayınca sürekli ayakta peşinde olacaksınız ay valla benimde gözüm korkmaya başladı dişiydi yemeğiydi emekledi yürüdü falan hep peşlerinde olucaz

ben kaçıyorum görüşürüz kıslar banyoyu temizlicem çamaşır var onları halletçem ütü duruyor baba evdeyken yapayım işlerimi

inaysa cok haklisi tabiki en önemlisi saglikli olmalari gercekten,kizlar bugün bu sayfa cokmu yavas ilerliyor ne,diger kizlar nerdeeeeee gezmedemi yoksa

sana kkolay gelsin inaysa benimde ütü var ama aksama yapcam simdi dinlenim birazzzzzz

benimki de yatakta fır dönüyo balım.düz koyuyorum yan buluyorum, ayaklarıyla yatağın kenarlarını iteleyip duruyo..oyun halısında da öyle yakaladım bugün. bi de şu sıralar hep ellleriyle ayaklarını tutuyo, hatta ağzına götürüyodu..eller yetmedi bi de ayak yemeye başladı

ayca benimki hic ayakalarini agzina götürmedi ama ellerini cikarmiyor agzindan.yorgani itekliyor üstünden bide geri geri gitmeye basladi ay cok fena olcak bunlar.

TÜNAYDINNNNNNNNN....
oku oku ancak bitirebildim.

bu keki mutlaka deniycem evde muzlu pudingimde var,bakarsın bugün denerim,....benim kız hep huysuz olduğu için ben farketmiyorum bizim normalimiz bu çünki.kaydirigubbakcemile3
linay kızının doğumgünü ve eguşun yeni ayı kutlu olsun canım...bu slayt fikrini çok beğendim süper fikir..alkisalkisalkis

benim kızında kafası çok terliyo ben yastığının üzerine çift kat havlu koyuyorum havluyu değiştiriyorum sık sık...

marsg özlettin kendini ne haber...

maşallah oğluşuna çok güzel kilo almış,ek besin kilo aldırır diye biliyorum ben pembe panter...

kayınvalidemin saç bakım kürü, ben yapmadım ama annem uyguladı ve memnun kaldı...

ısırgan şampuanı,tresan,bepanthene 500mg 1mlx5 ampul,evigen 300 mg 2mlx5 ampul,çam esansı 20c(terebentin diye geçiyor),1 şişe badem yağı....
şampuanın içine çam esansının 4te1 ini koy ve çalkala.bir kaseye iğnelerden birer ampul kır 1 çay kaşığı bademyağı ekle 2-3 damla çam esansı damlat ve karıştır gece yatmadan önce saç diplerine sür ve hazırladığın şampuanla yıka..haftada bir kere yapılacak...
umarım işine yarar...

kolay gelsin inaysa,bende kalkıcam az sonra benimde çok işim var kız uyorken yapiyim...

kolya gelsin inaysa benim sayamayacağım kadar çok işim var ama şuan canım yapmak istemiyor oğlum uyurken bu sessizliği doyasıya yaşamak istiyorum:)nasılsa annem gelcek birazdan onla yaparız:)
gülsü benim oğlum emmek istemedi çok hızlı kilo kaybetti 15 günde 2.300 kiloya düştü hastaneye yatırdık.3 hafta kaldı çıktığında sadece doğum kilosuna ulaşabilmişti.hala daha da emmiyo sağıp veriyordum sütümü zamanla çok azaldı artık sadece mama veriyorum.işte yeni başlıycaz yoğurtla meyve suyuna da.kızlar ben de üzerini örtemiyorum hep yüzüne çekiyoartık pikesine sararak yatırıyorum.benimki de kemiriyo ellerini.hıı bir de doktor otursun dedi siz oturtmaya başladınızmı.

ayça benim kızda fır dönüyor etrafında kocaman yatakta bile bırakmaya korkuyorum artık,bide şimdi kendini iyice yan döndürüyor tekrar sırt üstü dönemeyince basıyor çığlığı,çok komik halleri..:roflol:

ben azar azar başladım oturtmaya ama henüz erken diyede korkuyorum...zaten artık kendi kucağımda yatmak istemiyor hep kafa önde o vaziyette duracak benimki...

talyacım bunu sürdükten sonra ne kadar bekliyoruz.inşallah işe yarar valla saçsız kaldığıma mı yanayım her yer saç oluyo sinir oluyorum ona mı.saol canım en kısa uygular haber veririm sana.

kizlar buda benim oglusum masalahh deyin sekerlerrrrr
D:\Bilder\23.04.2009\DSC00501.JPG

pembecim gecmis olsun amabak tosuncuk kendini toparlamis ya kizlar bi rsim yüklim dedim olmadi.anca böyle ypabildim diger türlü olmuyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…