2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamarat arkadaşınız keki yaptı koydu bile fırına ,pişiyo şimdi....

talyacım bunu sürdükten sonra ne kadar bekliyoruz.inşallah işe yarar valla saçsız kaldığıma mı yanayım her yer saç oluyo sinir oluyorum ona mı.saol canım en kısa uygular haber veririm sana.

annem gece yatmadan önce sürüyordu,sabah kalkınca yıkıyordu şaçlarını canımcım,inşallah seninde işine yarar...

kıslar ben de evi toplıorum bi bakayım dedim kahve molamda:)nil de uyanır şimdi ama :)
valla bizim kız oturuo,basıo,ek gıda da alıo,kucaa da alıştı,elleriyle ayaklarını da yakalıo,sürünüo da ,hele çığlıkkk!!!şükür 2 gündür kakasını da yapıo:))))))))))))10 dk bi çiş yapıo??!!mızırdıo,ağlıo hele uykusu gelince,bazen emmio...aklıma gelenler bunlar,yok yok yani,iyisi de var,kötüsü de...
olsun kaka yapıo ya:))

maşallah nil kızımıza,eh artık kakasınıda yapıyorsa değmeyin keyfine...:lepi:

kızlar benimde bir dünya işim var şu an mutfak yerleştiriyorum bitmiyor bir türlü bir sürüde ütüm var makinedede asılacak çamaşır var yemek yok ev dağınık oğlan uyuyor bende duygu gibi kahve molası verdim kızlara bakıyım dedim baktım iyisiniz ben şimdi kaçıyorum bu işler başka türlü bitmrez montesorinin dediği gibi bende karar alıcam yakında

ben yine kalkıyım kızlar,biraz toz alıyım kayınvalidemler benim büyük kızıda alıp ona laptop almaya gittiler, dönüşte banada uğrarlar kızı sevmek için ,biraz toz alıyımda bizim gelin ne pasaklı olmuş demesinler...

Benimde çok işim var ya... Evler süpürüldü banyo yıkandı sadece. Lavabo yıkanacak, toz alınacak, yine katlanacak çamaşırlarım var, akşama yemek yapılacak.. of sütüm yok kız birazdan uyanır ona da mama yapılacak.... neyse hanımlar hepinize kolay gelsin. ben kaçar...

kayınvalden iyiymiş talya, al bakalım tozlarını :) kolay gelsin..

kızlar ütü yapmayın ya çook moralim bozuluo,benim çoooooooooooook ütüm var

sen ütülenecekleri çöpe atmıyo muydun :)) pşştt, beni mi kandırdın, ben artık o yöntemi uyguluyodumm kaydirigubbakcemile2

ayy, bugün herkesin de temizlik yapası tutmuş, bayram ayol kaydirigubbakcemile3 inaysa ya alışmıştık zaten, hergün balerina cif alkisalkisalkis

ayça ben temizlik yapmıyorum bugün bende tatildeyim:))) hergün temizlik hergün temizlik bıktım.

amaaan,tabi cnm..yap yap nereye kadar..senin camlar da kırklandı kaydirigubbakcemile3

seni ve inaysa yı topiğin hijyenleri ilan ediyorum..

müzik dinlemeyi özlemişim yaa..kuzumla da dinliyoruz ama hep onun istediklerini, şebeleklik eşliğinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…