2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol pembecim, hem öksürüğü var hemde sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldu, akşam üstü doktora götürücem inşallah ilerlememiştir. Benimde saçlarım acayip derecede dökülüyo hala kafamda nasıl saç var hayret ediyorum, her banyoda her taramada yarısını bırakıyorum valla, bıktım ortalıktan saç toplamaktan

pembe panter kac kilo olmus olarak cnaim bende 25de doktora götürcem cok merak ediyorum gelisimi nasil.
kizlar sizce bu aylarda bi bebek kac kilo olmaliki.yani normali.

Gülsücüm ortalama 6 - 6,5 kilo civarında olmalı ve 60 cm civarında olmalı, seninki çok iyi maşallah, benimkide ayından çok ilerde gidiyo ama doktor anne sütüyle obez olunmaz, nekadar istiyosa okadar emzir dedi.

olsun bi de yağmur yıkasın..mazeretin var artık, çoluklu çocuklusun :1closedeyes:
sıcakta insanın canı hiç cam silmek istemiyo valla..denize ne zaman sokcan eymeni..

burnuma pis kokular gelmeye başladı bugün benim oğlan motoru çalıştırdı yine.çalışkanlığı üzerinde onundaben birazdan geliyorum

havada aşk var sengözlerimebaksanab

kuzi geçmiş olsun cnm, kuzun biran evvel sağlığına kavuşur inşallah..

benim saçlar da kafam dışında heryerde.

ayça yoğurdu yiyor yemesinede sanki onlada doymuyor bugün azcık mama verdim normalden daha fazla uyudu,uyanıkkende daha rahat bu kız ciddi ciddi aç kalıyor galiba,senin bebişin nasıl.

benimkinin motorunun da maşallahı var balım..bazen diyorum acaba bu yüzden mi fazla kilo alamıyo..atletik oğlum benim

aa, cnm benim..
ya benimki yine az emiyo, ama ağlamıyo da :uhm:
zorlamıyorum,kendi haline bıraktım.uyuyo kuzum şimdi..

eymen bu gidişle denize hiç girmeyecek sanırım.banyo yaptırırken çok ağlıyo.önceden suyu çok severdi şimdi sık yıkanmaktan bıktımı ne çok ağlıyor.

emre demi çok sık kaka yapıyor_?

şubat anneleri bebeklerinin cicileriyle resimlerini eklemişler birde kendilrei için topik açmışlar.biizm bebişlerin resmini nereye ekliyoduk ben hiç topikleri takip edemiyorum

nerdesiniz hatunlar ? burda çok bunaltıcı bi hava var yagmurlu ve nemli nefes alınmıyor -tatlicadiarzu-

selamlar ben geldim valla banyoyu temizledim yemek yaptım çağana bak bu sat oldu hala ütü yapamadım ha birde oğlanı dışarı çıkardık dolaşmaya
ayçaçcım ben doğumdan önce hergün evi siler dim acaip titizdim takıntı derecesinde şimdi sadece kociş vedeyken yapıyorum çamaşır ütü desen hergün çıkıyor ama öncelik artık çağanın işler kalsada olur dimi ama :)

heracım burdada yağmur yağacak galiba hava iyice kapadı ay gidip uzanayım azcık tv karşısında çağan uyurken biara uğrarım gene

kızlar ne haber,inaysa,ekinsu,pembe işleri bitirebildinizmi kızlar.ben yeni bitirdim yemeğimide yaptım bir bardak çay alıp yanınıza geldim,buyrun sizede ikram edeyim...:içelim:

buradada hava kapalı bursanın bir bölümüne yağmur yağmış ama burada eli kulağında her an yağabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…