2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afiyet olsun talyacım valla iş bitmiyorda olduğu kadar güzelim bildiğin güzel bir kurabiye tarifi varmı varsa söylesene :)

kocişi yolladım tatlı almaya hala kurabiye kek derdindeyim amanın benim kilolar hayatta gitmez

afiyet olsun talyacım valla iş bitmiyorda olduğu kadar güzelim bildiğin güzel bir kurabiye tarifi varmı varsa söylesene :)

ben pek kurabiye pişirmem ama bi bakıyım inaysacım yemek defterime, olacaktı 1-2 güzel tarif...bekle anacım geliyorum...

anacım botox değil detoxs vücudu kötü maddelerden arındımak için sadece sıvı alıyorum onlarında tadı berbat 3 günüm kaldı Allahım ne olur bitsin kafayı yemek üzereyim((

İnaysa kız un kurabiyesi istermisin anacım elimde çok güzel bi tarif var yiyen bayılıyo ona göre cokacimcoook

1 paket margarin,1 çay bardağı sıvıyağ,2çay bardağı pudra şekeri,1 paket k.tozu,alabilidiğine un.malzemeyi karıştır kulak memesi yumuşaklığında bi hamur olacak.kiraz büyüklüğünde toplar yap tepsiye diz.kurabiyeler hafif pembeleşince fırından çıkar.sıcakken 2 çorba kaşığı pudra şekeri ve 1 çorba kaşığı tarçın karışımına bulayarak servis tabağına al.ağızda dağılan harika mini kurabiyelerin olacak.ben kahvenin yanında bu kurabiyeleri arkadaşlarıma ikram ediyorum şimdiye dek sevmeyen olmadı yaparsan sonucunu yaz merak ederim...CADIARZU

blooms hoşgeldin özlettin kendini. geçmiş olsun emir ameliyat olmuş. nasıl oldu iyileştimi?

merhaba hanımlar..bu gün çok kaynatmışınız..
inaysa bende aynı durumdayım..tatlı yemesem hemen zayıflayacağım ama ben ümidi kestim..yemezsem bağımlılar gibi duramıyorum..
blooms hoşgeldin emir nasıl??
özlem sende hoşgeldinnn.nerelerdeydin??

ayçacımatıorum ama herşeyi de diil be tatlım,nilinkiler ve kocişin gömlek pantolonları var yani,p kadar da tembel diilim:))
blooms hoşgeldin,nasıl emir bey??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…