2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm millet nasılsınız nasıl azimliyim dimi sadece aksamları takılcam dedim....
Umarım herkes iyidir gecmişe gözatarım birazdan....
Ekinsu hosgeldin...
Linay gülyüzlü kızının dogum günü kutlu olsun neler aldın pazardan bakiiimmm...
Oh oh talya esra inci kurabiyeler kekler börekler:) götürün....
Blooms nbr bana bahsettigini yapıyosun dimi ayyy o zaman sana acımıstım da bişiy dememiştim neyse az kalmıs:))
gülce dünür nbr ay bir görüşemedik nasıl gelinim boyu kilosu nedir bir özet gec bakiiiim:))

selam canim ayni bende sendenim bendede tatli bagimliligi basladi yemessem eger bende duramiyorum özelliklede cikolata düskünlügü var zayifolamak istiyorum ama bu gidisle zor gibi

hg montesori iyiyz cnm sen nasilsin neden sadece aksamlari takilacaksin?
gerci bu sitede ayni tatli gibi insanda bagimlilik yapiyor kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar bebeklerinize güneş kremi aldınız mı ben alacagım ama kararsızkaldım alan varsa yardımcı olabilirmi yüzüne de sürebileceğim bir krem istiyorum hangi marka ve kaç faktörlü alayım

iyi akşamlar kızlarr
Pembe sen süt de veriyodun ne oldu?sadece mamaya mı kaldınız..çünkü hatırlıyorum sağıyodunsositososito

kızlar bi bakıyım dedim ne yapıyonuz,fazla kalamıycam kayınvalidem bende,nette bişi bakıcam geliyorum dedim onada..kaydirigubbakcemile3
filizcim yaptık kekleri börekleri yedik bile,sanada gönderelim mi,herkesi kendimiz gibi şişko yapıcaz..:lepi:
evet blooms çum aynı un kurabiyesi gibi, fazlası tarçınlı karışıma bulanması ve ağıza tek atımlık olması..cokacimcoook

Son düzenleme:
merhaba herkese.kızımı uyuttum,işlerimi geceden yapiyim diyorum ama çok yorulmuş oluyorum.gündüzde bizim cadıdan iş yapamıyorum.öyle yuvarlanarak gidiyoruz işte...

montesori ne haber dünürcüm hihoyyytgelininin boyu 60cm kilosuda 6380kg stresten bakamadım yavruma yaaasenağlamadamadım nasıl üzüyomu seniÇok üzgünüm çoook
ay kızlar ya ben çok terliyorum boynum sırtım bronşit olcam saçımı kurutamıyorum duştayım hep niye böyle oldum acaba

benim kız isminin terine durmuyo avrupa yakasındaki şahika gibi çığlık atıyokaydirigubbakcemile3hele biri sevmek için yaklaşsın bas bas bağırıyo:roflol:düğünde herkesi haşladı kızım çok ciddi ve sinirli alkisalkisalkiskız vazgeçiyomuşun benim kızı almaktanklava:

baba ogul yattılar şimdi.....vazgecmem kızından büyüyünce düzelir annesi kardesine de mutluluklar

merhaba monte..iyi diyelim iyi olalım..her gece beni deli etmeden uyumuyor oğlum ya...en az iki saat uykuya dalmaya çalışıyor..ne uyanık duruyor ne uyuyor..
senden ne haber.sadece akşam girme kararı almışın.hayırdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…