merhaba hanımlar..bu gün çok kaynatmışınız..
inaysa bende aynı durumdayım..tatlı yemesem hemen zayıflayacağım ama ben ümidi kestim..yemezsem bağımlılar gibi duramıyorum..
blooms hoşgeldin emir nasıl??
özlem sende hoşgeldinnn.nerelerdeydin??
selam hanımlar uzun zamandır takılamıyordum kkya miniklerimiz büyüdü artık sürekli oyun şarkı istiyo benimki hiç bırakamıyorum hemen başlıyo bağırmaya iyice şımardı sıpa:)bi iki sayfa okuyabildim.linay güzel kızına Allahtan sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim.
elacım annene de Allah şifa versin inşallah bu günleri çabucak atlatırsınız.
kuzi size de geçmiş olsun hayırdır neyi var kızının maşallah bu arada çok güleç:)
bizim oğlanın saçları dökülmüyo Allahtan zaten 2 tutam saçı var:)ama annesi bunalıma girmek üzere kel kalmam inşallah iğrenç oldu saçlarım.bitkisel bi bakım yapmak istiyorum belki iyi gelir.saç dökülmesi için işe yarayan bi formülü olan var mı
bir de dün doktordaydık benim oğlanın kilosu çok güzel maşallah bir buçuk ayda 1.5 kilo almış ama sadece mamayla besleniyo korkuyorum ilerde şişman bebek olmasından.doktor da fazla almış dediek besinlere geçince kilo alımı yavaşlayan var mı aranızda.biz başlıyoruz artık yoğurt ve meyve suyuyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?