2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı anda yazdık görmedim özüüüüürrrrrrrr....
ewt kk beni çok oyalıyo artık aksamları gircem sadece.....
bugun erteledigim çok seyi yaptım ve iyiki böyle bir karar almısım....
nasıl uyutuyosun sallayarak mı

genelde sallamıyorum yanına yatıp elini tutunca uyuyor..ben öyle sanıyorum tabi 10 dk sonra beyfendi sesleniyor..al baştan( ayakta sallıyorum yine aynı..denemediğim kalmadı..ben mi yanlış bir şey yapıyorum bizim oğlanda mı bir terslik var bilmiyorum..çok gazlı ondan heralde diyorum.uyanınca omzuma alıyorum..gırk diyor.))

koca ayağım benim o..ellerimizde öyle...doğduğunda doktorunda ilk söylediği ne koca elli bebeksin öyle olmuştu.

gazlı oldugundan dalamıyodur ayyyy ne zormus anne olmak yaaaa ...ben cok zorlanıyorum hep bişiyler eksik ....
linay gel gel neler aldın bakim nereye tasındı pazar ben yeni yerine gitmedim

oo kalabalıklaşıyor burası..
monte kk çok oyalıyor aslında insanı..benim blg tüm gün açık ama ben arada bakıyorum yazabilirsem yazıyorum..biraz sınır koymak gerekiyor..sen fazla tozunu attırıyorsun heralde..repleri kapmışın.)))

sorma bir kaç topige takılınca repler artıyo ama artık sadece ocak annelerindeyim ama repleri beklerim:))
tribündekiler napıyonus

kızlar sohbeti koyultmuşsunuz,...aşık ne güzel çıkmış senin oğalan öyle maşallah...
filiz senin koçiş devammı sigarasızlığa, 3 gün oldu dimi,eee evde durumlar nasıl,ben sigarayı bıraktıktan sonraki ilk hafta öyle sinirliydim ki ,ev ahalisi beni görünce konuşmamak için yön değiştiriyodu..kötükedihüso
linay pazar nasıldı,alabildinmi bişiler,bizim burdada çarşamba pazarı var,görümcem hadi gidelim çok kaliteli çoraplar varmış alalım çocuklara diyor,bi çorap için çekilirmi o yol,gitmişken pazarı kaldırmak lazım,eee onada bol para lazım..kaydirigubbakcemile3

hep aynı anda yazıyoruz linay :)))

ben de istiyom ama yurdum pazarlarını...senağlama (iyi alışverişleeerr)

bu arada ege kaan ın yeni ayı, ablasının da yeni yaşı kutlu olsun..a.s.

teşekkürler aycacım , gel senide götürelim :) türkiye de nereye döneceksin nerde yaşıyorsunuz burada ?

aylincim güzeller güzeli kızının doğum günü kutlu olsuna.s.

teşekkürler elacım..

ayliiiin benide götür bende gelicemşutarafagitti

aslında aklıma geldi ama onata babası bakabilirmi diye düşündüm,istersen gideriz birgün :)

benimki de aynı fırdöndü gibi dönüyor ,iki dakkada şekil değiştiriyor hızına yetişemiyorum..kafasını koyduğum yerde ayaklarını buluyorum kaydirigubbakcemile3

ewt canım 3. günü içmiyo ve sakin dünyanın sonu yakındır elinde kalan sigaraları da buzluga atmış sabah et cıkarırken gördüm koptum gülmekten.....

monte yeni yeri hasanpaşa dan yukarı biryer yapmışlar kadıköy kent meydanı diye ,oraya taşınmış bende ilk defa gittim çok kalabalıktı ama :1shok:

talyacım valla biraz paralanınca gidip harcalayalım dedik bizde kaydirigubbakcemile3 güzel şeyler vardı ciciler sebzeler aldık geldik :))

aşık öp ayaklarından minnoşunun :))

ewt canım 3. günü içmiyo ve sakin dünyanın sonu yakındır elinde kalan sigaraları da buzluga atmış sabah et cıkarırken gördüm koptum gülmekten.....

süper ya,:roflol:tabii şimdi gülüyorum ama sigarasızlığın insana neler yaptırdığını benden iyi kimse bilemez,valla senin iş zor fırtınadan önceki sessizlik gibi geliyor bana...CADIARZUgördüğün gibi moral verme konusunda üstüme kimseyi tanımamnaniknanik

talya teşekkür ederim.
linay kızının doğum gününü kutlarım canım..mutlu seneler..biraz geç olmuş ama affola.))

anam o pazarda aklıma gelcek en son sey sebzedir herhalde ....eeeee evinin kadını linay böyle işte:))memeleri de içeri soktu on puan kıs benden sana...

fırtına öncesi sessizlik mi:1shok:bak o hiç aklıma gelmedi sonum yakındır o zaman-tatlicadiarzu-
heraaaa gece makarna yaptım domates soslulaelaelaelaelae

monte tebrikler valla eşine umarım başarılı olur bir daha içmez..

fiyatlar iyiydi..10-15 arası takımlar vardı 5 liraya askılı alt üst aldım şort aldım birkaçtane ,eguşa iyi bişey almaya gerek yokki giydir yarım saat sonra makinaya at pis kusmuklu kaydirigubbakcemile3
sizede izletmek isterdim slaytı ama burdan nasıl yapılır bilemiyorum..ekinsuya izletmiştim ona gittiğimde..

aşık teşekkürler ,hatılaman bile yeterli sağol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…