2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fırtına öncesi sessizlik mi:1shok:bak o hiç aklıma gelmedi sonum yakındır o zaman-tatlicadiarzu-
heraaaa gece makarna yaptım domates soslulaelaelaelaelae

afiyet bal şeker olsun canım..metine de bol süt olsun...
ben kaçtım kızlar..hepinize tatlı rüyalar..

aşık avatardaki yazıyı nasıl yazdın ben bi türlü bulamadım..

monte ama okadar güzeldi ki yanından geçince görmemen imkansız :)) taze fasülye semizotu top kıvırcık falan aldım hele erikler kirazlar :))

fırtına öncesi sessizlik mi:1shok:bak o hiç aklıma gelmedi sonum yakındır o zaman-tatlicadiarzu-
heraaaa gece makarna yaptım domates soslulaelaelaelaelae

filiz inadına mı yapıyon kız,şiştim zaten davul gibi ,makarnayıda çok severim ,spagettiyse sakın söyleme ,valla gece mece kilo milo dinlemem kalkıp yaparım...cokacimcoook

profilden kişisel rütbe düzenle var bana da barcli ögretmişti:))
ewt yaaaaa benim kusmuklunun bugun 5 kere üstünü degiştirdim ....üsküdar da pazarın oldugu sokagı biliyo musun orda selen s diye bir magaza var ben ordan aldım yazlık cicilerini ihrac fazlası ürünler mac kays h&m filan ama tuzlu .....takımlar 20 tl:))

hoşbuldum kızlar ben iyiyim sizleri sormalı :) amma resmi oldu ha

afıyet olsun filiz bende öğlen yedim pek severim

ben bi bakıyım gelirim,değişirse bilinki başardım...:jeyyar:

talya kullanıcı paneline gir ordan profil düzenleye gir orda kişisel rütbe oraya yazıceksın bacım

talya kaç kilosun anacım ,bana arkadaş ol şişkolukta lülülülülülü

bizde makarna yedik bu akşam..10 gündür yememiştik..
benim kız kilo vermek istiyormuş rejime başladı bu aralar ,onun yüzünden bizde pilav makarna yiyemiyoruz..çok ihtiyacımız var ya yemeye :))

hera hoşgeldin, napıyor küçük adam :))

monte güle güle kullanın cicilerinizi..

sagol linay....
size harika bir corba tarifi 3 kabak 6 bardak su bir patates yarım kutu krema....
sebzeleri hasla blendıırdan gecir kremayı dök yemede yanında yat....
basagın corbası gibi....aaaa basak da gelmiş zaten

linay bugün tartı 77 gösterdi,ama ben tartıdan şüpheleniyorum,bana kesin garezi var....CADIARZU

kızlar saat tam 12,külkedisi güzellik uykusuna yatacak,size iyi muhabbetler tükkan size emanet...
iyi geceler,bol sütler...

hoşbulduk linaycım uyuyor adamım:) senın kucuk adam napıyor uyuyordur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…