2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman filiz kafa mı kaldı anacım unutmusum. dün akşam diyince düştü jeton

kızlar iyi geceler...
oğlumun burnu tıkalı keyfim yok
40 -50 gr da kaybetmiş,canım sıkıldı,yarın aşıya gitcez
sizde de günlük tartan var mı bebeğini hiç kilo kaybettiği oluyor mu,
çok terliyo ondan mı acaba?
birde ne giydiriyorsunuz siz ben bu gece sadece uzun kollu body ile yatırdım üşümez dimi
üzerine ne örtüyorsunuz?
ne çok sordum
kusura bakmayın

keşke tartılar hep fazla tartıyor olsa cokacimcoook bir de sihirli değnegım olsa da her gün ev işlerini yapsa

cnm 40-50 gr yediklerine göre çişine göre falan değişir bu kadar takıntı yapma. en azından haftada 1 tartmaya çalış.

sagol linay....
size harika bir corba tarifi 3 kabak 6 bardak su bir patates yarım kutu krema....
sebzeleri hasla blendıırdan gecir kremayı dök yemede yanında yat....
basagın corbası gibi....aaaa basak da gelmiş zaten

monte çorba mı modifiye etmişsin bakıyorum sengözlerimebaksanab
krema hazır çiğ kremamı

başakcım benim oğlanında burnu uzun zamandır tıkalı..
ben günlük tartmıyorum,bazen beraber tartılıyoruz kendi tartımızda..
sadece bady az gelmezmi gece nekadar da olsa serin olur..ben bady üstüne pijama giydiriyorum penye battaniyesini örtüyorum, onuda açıyor zaten ..

cnm 40-50 gr yediklerine göre çişine göre falan değişir bu kadar takıntı yapma. en azından haftada 1 tartmaya çalış.

heracım sen beni hep ferahlatırsın saoll
ama cuma günü tartığımdan bu güne kaybetmiş bırak almayı 4 günde
normali günlük 20-30 gr alamak dğlmi

heracım sen beni hep ferahlatırsın saoll
ama cuma günü tartığımdan bu güne kaybetmiş bırak almayı 4 günde
normali günlük 20-30 gr alamak dğlmi

öyle cnm ama bundan sonra daha az alacak zaten bi de belli olmuyor bende bazen tartıyorum 10 günde falan birinde az birinde çok çıkıyor bellı olmuyor yanı zaten kiloyu ay olarak degerlendırmek daha dogruymuş

Son düzenleme:
yatıcem dedim bi türlü yatamadım,tükkanı kapamak da bana kaldı tabii,bu sefer kesin yatıyorum. iyi geceler herkese...

günaydın:))))))))))))))))))
günümüz güzel olsun...
ben dükkanı süpürüp çayı koyuorum,açma falan alıp gelin:))

günaydın kızlarrr..

inanna aldım poğaca açma su böreği kürt böreği hadi gelin kahvaltıya kaydirigubbakcemile2

dünür ne haber evdesin ne güzel bende işteyim yerimseniben birazdan ojemi süreyim evde süremedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…