2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo dünürcüm selam,maşallah iş çok yoruo senı yoğunsun epeykaydirigubbakcemile3
ewet ewdeyim canım ama öğleden sonra annemle hastaneye gidicez rahminden biyopsi yapılacak,walla her dert kadında menapoza girion hala bitmıo dertler

ah canım ya ağzımın suyu aktı,kürt böreğinealkisalkisalkis,hepsini ben yesem olur mucokacimcoook burda yok ya:çok üzgünüm:
ne renk oje sürcen:dance:

meraba tatlım:)
geçmiş olsun anneciğine,nooldu?
kızlar bu arada
İstanbul Korse Merkezi | Lut Gölü Tuzu, Termal Sauna Şort, Parafinli Korse
demin türkmax da tanıtıodu,çok inandırıcı konuşuodu,bilginiz var mı?ümitlendim bi andadelikafadulden

kızlar günaydın acaip uykusuzum bir sürüde işim var valla dün akşam bizim oğlanı uyuttuk saat 9.30 gibi tam bir saat sonra acaip bir çığlıkla uyandı ve tam 1 saat boyunca çığlık çığlığa katıla katıla ağladı yavrum susturamadık bir türlü meme verdim 2 kez ikisindede güzel güzel emerken yine ağladı bıraktı memeyide iç çeke çeke emdi zaten neyse sonra uyutmayı başardık ama uyuduktan sonra bile uykusunda hep içini çekti yavrum neden böyle oluyor anlayamadım bir türlü, birde 2-3 gündür sanki nefessiz kalıyor gibi ağzını şapır şupur yapıyor sonra yutkunamazmış gibi yapıyor nefes alamıyomuş gibi sesler çıkarıyor anlayamadım yalandanmı yapıyor tükürüğündenmi yapıyor bir şeymi var off off inşallah bir şey yoktur

saol duygucum,

annem yaklaşık 8 senedir menapoz ,erken girmişti,geçen kanaması oldu,rahim duvarında kalınlaşma başlamış,kalınlaşma ii anlama gelmiomuş o yüzden biyopsi yapılacak,inşallah bı durum yoktur eğer warsa rahim alınacak,dr genelde menopaza girildikten sonra aldırmayı önerıo saatli bomba gibi oluomuş orası,her iş açabilomuş insanın başına,

oyy geçmiş olsun..kıyamam ,içlerini çeke çeke ağladıklarında ben de kopuorum:çok üzgünüm:
tükürük bazen çok gelio sanırım nil de kalıo öle ,gözlerini açıo:1shok:,ellerini sallıohihoyyytsonra kendine gelio
ters bişi olsa anlardın canım sen,merak etme

umarım çok iş açmaz canım annenin başına,çok geçmiş olsun tekrar,umarım herşey yolundadıra.s.

inşallah öyledir duygucum ben değilde eşim çok panik yapıyor durmadan bu çocuk nefes alamıyor deyip duruyor benide telaşlandırıyor

saol canım tşk ederiz,nilim nasıl üzüomu seni,maşallah ya saçları ne güzel öle toplamışın,benımkı dalgalımı olcak ne üst taraf hep havada hippiler gibi hiç yatmıo

ekinsu geçmiş olsun canım,belkı gazı gelmiştır o an karnı falan ağrıdısa yada diş için ağrısı olmuştur,geçen bizimkıde ağlayarak uanıodu hep şimdi düzeldi demek ara ara oluo böle hepimize

hemşom napıosun görüşemioz?

günaydınlar hanımlar güzel bir gün geçirmenizi diliyoırum
hemşom geçmiş olsun annene işallah sorun yoktur
emelcim sizede geçmiş olsun sen yinede dikkat et canım tedbirli olmakta fatda var
dünürüm toparlandınmı yoksa hala devammı
aylincim ne güzel işmiş seninki ne iş yapıyosun sen boş kadro varsa alsanıza çaycı olur temizikçi olur valla her iş gelir elimden ofisgirl olur olurda olur
bugün çok işim var yine dicem talyadan azarı işitçem ama napim dün bitireemdim hepisni üstüne birde kurabiye yapmaya niyetlendim bakalım hangisinden başlasam :))))))

ya benim oğlan yeni huy edindi bana sarılıpta uyuyacak yatağın üstüne yatıyoz sarılıyoz öyle dalıyor beşiğe koyarken gene uyanıyor hadi baştan al e süreklide onun yanında yatamam ay şu uyku olayını çözemedik gitti

günaydın herkese.umarım herkes iyidir.ekinsu benim kızımdada oluyor öyle.galiba balgam geliyor boğazına,çıkaramıyor yutkunuyor yutamıyor,genelde uykuda oluyor,gözleri kızarmış bir şekilde uyanıyor.ben doktora sormuştum bebeklerde olur dedi.balgamıda emzirmeyle atacak dedi,bol bol emzir dedi.

saolun kızlar dilekleriniz için,

walla bu bende buraya takıldıkça işlerim kalıo,ne güzel erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık duşa girecektım hala buradayım,
kurabiye yapacaklar kurabiyenın içinede şeker yerıne vanilyalı pudıng koyun yağ ve un kabartma tozu ve tarçın,harika bir tat oluo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

canım nilin de sol tarafı berrak'ın saçı gibi oluo,tokayı ordan takıorum,şışt aramızdadelikafadulden..
dünürüm 2 ay var taşınmama ama ben başladım,sizin gibi marifetli diilim anam ben anca biterdelikafaduldenama evi görsen dandini dün bütün hurçları açtım ,atılacaklar için,kociş aradı,yemeğe gidelim die,öle kaldı,bakışıoruss-tatlicadiarzu-
ah bu balgam çok doğru ben de sinüzit yaptım kızı die üzülüodumyasakkelime

esracım geçmiş olsun canım yaa inşallah büyük sorun çıkarmaz annecinin durumu..

inannacım tabii hepsini yiyebilirsin istanbula gelince sana kürt böreği yedireceğiz..ojemde vişne rengi sedefli -tatlicadiarzu-

emelcim geçmiş olsun belki çok ağladığı için hıçkırık tutunca yutkunmakta zorlanmıştır şimdi durumu nasıl ?

inci şekerim yok kız öyle rahat iş değil aslında, baktım kimse yok süsleneyim dedim bende..evde süreme burda süreme bu ne yaa :))
ayy bizde oğluma öyle uyuyoruz ama uyuyunca ben kalkıyorum o da devam ediyor uykuya ama yatağına kaldrımıyorum sen de kaldırma istersen..

kıs dünür huy edindi dionda nası öğrendi el kadar bebe CADIARZU delikafadulden
benim doktor her yaptığım yanlış için bana bunu dioklava:
çok zevkli oluomuş:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…