günaydın kızlarrr..
inanna aldım poğaca açma su böreği kürt böreği hadi gelin kahvaltıya kaydirigubbakcemile2
dünür ne haber evdesin ne güzel bende işteyim yerimseniben birazdan ojemi süreyim evde süremedim
ooo dünürcüm selam,maşallah iş çok yoruo senı yoğunsun epeykaydirigubbakcemile3
ewet ewdeyim canım ama öğleden sonra annemle hastaneye gidicez rahminden biyopsi yapılacak,walla her dert kadında menapoza girion hala bitmıo dertler
kızlar günaydın acaip uykusuzum bir sürüde işim var valla dün akşam bizim oğlanı uyuttuk saat 9.30 gibi tam bir saat sonra acaip bir çığlıkla uyandı ve tam 1 saat boyunca çığlık çığlığa katıla katıla ağladı yavrum susturamadık bir türlü meme verdim 2 kez ikisindede güzel güzel emerken yine ağladı bıraktı memeyide iç çeke çeke emdi zaten neyse sonra uyutmayı başardık ama uyuduktan sonra bile uykusunda hep içini çekti yavrum neden böyle oluyor anlayamadım bir türlü, birde 2-3 gündür sanki nefessiz kalıyor gibi ağzını şapır şupur yapıyor sonra yutkunamazmış gibi yapıyor nefes alamıyomuş gibi sesler çıkarıyor anlayamadım yalandanmı yapıyor tükürüğündenmi yapıyor bir şeymi var off off inşallah bir şey yoktur
saol duygucum,
annem yaklaşık 8 senedir menapoz ,erken girmişti,geçen kanaması oldu,rahim duvarında kalınlaşma başlamış,kalınlaşma ii anlama gelmiomuş o yüzden biyopsi yapılacak,inşallah bı durum yoktur eğer warsa rahim alınacak,dr genelde menopaza girildikten sonra aldırmayı önerıo saatli bomba gibi oluomuş orası,her iş açabilomuş insanın başına,
saol canım tşk ederiz,nilim nasıl üzüomu seni,maşallah ya saçları ne güzel öle toplamışın,benımkı dalgalımı olcak ne üst taraf hep havada hippiler gibi hiç yatmıo
ekinsu geçmiş olsun canım,belkı gazı gelmiştır o an karnı falan ağrıdısa yada diş için ağrısı olmuştur,geçen bizimkıde ağlayarak uanıodu hep şimdi düzeldi demek ara ara oluo böle hepimize
hemşom napıosun görüşemioz?
ya benim oğlan yeni huy edindi bana sarılıpta uyuyacak yatağın üstüne yatıyoz sarılıyoz öyle dalıyor beşiğe koyarken gene uyanıyor hadi baştan al e süreklide onun yanında yatamam ay şu uyku olayını çözemedik gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?