esracım geçmiş olsun canım yaa inşallah büyük sorun çıkarmaz annecinin durumu..
inannacım tabii hepsini yiyebilirsin istanbula gelince sana kürt böreği yedireceğiz..ojemde vişne rengi sedefli -tatlicadiarzu-
emelcim geçmiş olsun belki çok ağladığı için hıçkırık tutunca yutkunmakta zorlanmıştır şimdi durumu nasıl ?
inci şekerim yok kız öyle rahat iş değil aslında, baktım kimse yok süsleneyim dedim bende..evde süreme burda süreme bu ne yaa :))
ayy bizde oğluma öyle uyuyoruz ama uyuyunca ben kalkıyorum o da devam ediyor uykuya ama yatağına kaldrımıyorum sen de kaldırma istersen..
duygucum zaman okadar hızla geçiyorki nezaman büyüyorlar biz nezaman bu hale geliyoruz hiç anlamıyorsun..Allah sizede göstersin inşallah,çok keyifli oluyor :))
bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...
günaydın kızlar uzun zamandır giremedim bi hafta annemdeydim sonra bana gelen giden oldu fırsat olmadı işte umarım herke iyidir bi sorun yoktur bi özet geçerseniz sevinirim
bugün evlilik yıldönümümüz ama hiç havamda değilim canım çok sıkkın
minik kelebeğim bi hafta önce ateşlenmişti bi gece ilk defa o ateşten sonra sık kakaya çıkmaya başladı çişi kokmaya başladı ve iştahı kesildi c.tes 5.ay kontrolümüz vardı doktora anlattım hemen idrar kan testi yapıldı ve kültürdü idrar yolu iltihabı çıktı ben çok takmadım olur böle şeyler die fakat doktorumuz bi ultroson çektirelim tedbir amaçlı dedi dün çektirdik henüz doktorumuz yorumlamadı kongreye gitti ultrosonu çeken hanıma sordm varmı bişey die bi böbreği olması gereken yerde değil daha aşağıda ve ortadaymış idrar yolunda iltihabı bu yapabilirmiş şok oldum sağlıklı bi böbrekkmiş ama yinede kafamı bir sürü şey takıldı sürekli bu iltihap yaparmı yada bu iltihap böbreği etkilermi offffffffffffffffffffffffffffffffff
günaydın kızlar uzun zamandır giremedim bi hafta annemdeydim sonra bana gelen giden oldu fırsat olmadı işte umarım herke iyidir bi sorun yoktur bi özet geçerseniz sevinirim
bugün evlilik yıldönümümüz ama hiç havamda değilim canım çok sıkkın
minik kelebeğim bi hafta önce ateşlenmişti bi gece ilk defa o ateşten sonra sık kakaya çıkmaya başladı çişi kokmaya başladı ve iştahı kesildi c.tes 5.ay kontrolümüz vardı doktora anlattım hemen idrar kan testi yapıldı ve kültürdü idrar yolu iltihabı çıktı ben çok takmadım olur böle şeyler die fakat doktorumuz bi ultroson çektirelim tedbir amaçlı dedi dün çektirdik henüz doktorumuz yorumlamadı kongreye gitti ultrosonu çeken hanıma sordm varmı bişey die bi böbreği olması gereken yerde değil daha aşağıda ve ortadaymış idrar yolunda iltihabı bu yapabilirmiş şok oldum sağlıklı bi böbrekkmiş ama yinede kafamı bir sürü şey takıldı sürekli bu iltihap yaparmı yada bu iltihap böbreği etkilermi offffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?