2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet sormuştum,boğulacak gibi uyanıyordu,gözler kıpkırmızı gerçi hala öyle uyanıyor ama doktor öyle söyleyince bende rahatladım.çok korkuyordum geceleri boğulur filan diye ama artık korkmuyorum.daha dün uyuturken yinje uykudan öyle uyandı.bazen kusmuğu balgamlı oluyor.yavaş yavaş atıyor heralde.

ay yazın geliorum işallah,unutmaalkisalkisalkis
oh valla ben de bi maniküre gitsem:teytey:
facebookda size baktım şimdik,maşallah canım,Allah bize de göstersin bebeklerimizin büyüdüklerini

saol dünürüm,

bu tabloyu kim tutuo sen mi,ben hiç bilgilerimi vermemişim eksik kalmış

pazar günü bende berrağın eşyalarını ayıkladım 5 ayda kocaman 2 hurç eşya ayırdım,ya nerde saklıcam ben onları kendi eşyam sığmıo bıde bunlar çıktı şimdi

duygucum zaman okadar hızla geçiyorki nezaman büyüyorlar biz nezaman bu hale geliyoruz hiç anlamıyorsun..Allah sizede göstersin inşallah,çok keyifli oluyor :))

aylincim şimdi iyi onat yeni uyandı oynuyor beşiğinde bu nefessiz kalmalar ağlama sırasında olmuyor gün içerisinde durup duruken falan oluyor bana sanki biraz kendi yapıyormuş gibi geliyor ama eşim öyle değil diyor anlamadım valla bende

aylin sana doğum takip çizelgesi yolluyorum msnden

bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...

günaydın kızlar uzun zamandır giremedim bi hafta annemdeydim sonra bana gelen giden oldu fırsat olmadı işte umarım herke iyidir bi sorun yoktur bi özet geçerseniz sevinirim
bugün evlilik yıldönümümüz ama hiç havamda değilim canım çok sıkkın
minik kelebeğim bi hafta önce ateşlenmişti bi gece ilk defa o ateşten sonra sık kakaya çıkmaya başladı çişi kokmaya başladı ve iştahı kesildi c.tes 5.ay kontrolümüz vardı doktora anlattım hemen idrar kan testi yapıldı ve kültürdü idrar yolu iltihabı çıktı ben çok takmadım olur böle şeyler die fakat doktorumuz bi ultroson çektirelim tedbir amaçlı dedi dün çektirdik henüz doktorumuz yorumlamadı kongreye gitti ultrosonu çeken hanıma sordm varmı bişey die bi böbreği olması gereken yerde değil daha aşağıda ve ortadaymış idrar yolunda iltihabı bu yapabilirmiş şok oldum sağlıklı bi böbrekkmiş ama yinede kafamı bir sürü şey takıldı sürekli bu iltihap yaparmı yada bu iltihap böbreği etkilermi offffffffffffffffffffffffffffffffff

Allaha isyan etmiyorum binlerce şükür çok sağlıklı bi bebek erken doğmasına rağmen çok iyi herşeyiş maşallah dışarda herkes şaşırıy 5 aylıkmı die çok anlamlı bakıyo hareketler desen öyle
ama işte elimde deil bütün gece uyumadım mideme ağrılar girdi düşünmeden edemiyorum bide bu böbrek sıkıntısı çok yakından yaşadım sıkıntılarını biliyorum Allah yaşatmasın Allah kimseyi korkutmasın

nazo telaşlanma bizimkiinde dalağı büyük çıktı vede dediğin gibi aşağıdaymış ama bazen bebeklerde olurmuş bu zamanla yerlerine otururmuş önmeli olan doktorun her ay düzenli olarak takip edtmesiymiş sorun yokmuş yani bizi 2 haftadır takip ediyor dr düzeliyor dedi sizinkide öyledir üzülme , idrar yolu enf. her zaman olabilir böbrekle ilişkilendirme bence

nazocum gecmis olsun,lütfen kendini yipratma defnemize iyibak.evlilik yildönümünü kutlarim nice senelere canimmmmmmmmm

canım,geçmiş olsun ilk öncea.s.
sana ne kadar üzme kendini desem de boş biliorum:çok üzgünüm:ama sağlıklı bi böbrekmiş bak,hem bi de dr yorumlasın bakalım ne diyecek:uhm:kalbi sağda olanlar varmış ya tatlım,iltihap da farkedilince sorun olmuo,sıkma canını,kötü düşünme,kutlayın berraberce yıldönümünüzüalkisalkisalkis git bi kuaföre

ya ekincim çok telşlanmamay çalışıyorum ama işte doktor yorumlamadan rahatlamıycam heralde dediğim gibi bu böbrek sorununu çok iyi biliyorum ultrosonu çeken kadın da hep takip altında tutulur dedi sık idrar tahlili falan
saol gülsücüm hepinizi eşlerinizle çocuklarınızşa sağlıklı huzurlu nice seneler geçirelim inşallah

saol inanna takmamaya çalışıyorum ama düşünmden edemiyorum annemde gününü zehir etme dio ama hiç tadım yok yer ayırtmıştık ama iptal ettirdim gitsemde zevk alamıycam eşimede zehir edicem en iyisi ertlemek başka zaman kutalrız meleğimin iyi haberlerini alayımda biliyorum iyi aslında daha gelişim zamanı belki zamanla yerine oturur oturmasada bi sorun teşkil etmezz belki bizim bi akraba 3o yaşında tek böbrekli olduğunu öğrendi

merhaba herkese, geçmişi okuyamadım daha..umarım herkesin keyfi yerindedir..
akşam bir dr un internet sitesinden soru-cevap kısmını okumaya dalmışım, okuduğum şey kafamı karıştırdı..köpüklü, sümüğümsü dışkı yapıyomuş bebek..iştahsızlık da varmış, tahlil sonucunda amipli dizanteri olduğu çıkmış falan filan..benimki de öyle sanki senağlama
dr u arıyoruz ama ulaşamadık daha (

merhaba hanımlar..
ayçatekin geçmiş olsun
esra linay annelerinizden en kısa zamanda iyi haberler alırsınız inşallah..
ekinsu bizimkindede sık sık oluyor..uyurken uyanıkken..çok normal sıkma canını..
nozbülo geçmiş olsun canım..önemli bir şey olacağını sanmam ..hamilelikte bizkide yer değiştirdi..bebeklerde organların yerlerini alması doğduktan sonrayı bulabilirmiş..doktorunuzla bir an önce konuşur rahatlarsınız inşallah..

tşk ederim aşık ,ama linayın annesi deil talyanın annesi olacaktı

talyacım annene geçmiş olsun

nazo önce nice mutlu yıllar eşinle çocuğunla,ve geçmiş olsun inşallah zamanla düzelecek birşeydir,keşke dr a bir an önce ulaşabilsen için rahatlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…