2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol aşıkcım
bizim doktor kongrede eşim aradı şimdi orda başka bi doktora göstermiş endişelenmeyin olur böle şeyler demiş ama ben tam rahatlamış değilim bizim doktorumuz tam açıklamayı yapsn bakalım şimdilik bişey yokta ilerde bi sorun yaratırmı benim derdim o

bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...
canım geçmişş olsun işallah bir an önce düzelir annen
ay nazocum geçmiş olsun işallah önemli bir problem yoktur içini ferah tutki güzel olsun canım evlilik yıldönümüzde kutlu olsun Allah çoluğunla çocuğunla huzur içinde nice yıllar kutlamayı nasip etsin

canım okadar takma her ebbekte olabiliyor o iştahsızlık desen bu dönemin genel sorunu bişeyi yoktur işallah

selam kızlar ...
esracım ve talya canım annelerinize geçmiş olsun kızlar a.s.nazo hemen telaşlanma bu devirde en az 2 dr.aynı teşhisi koyarsa inanmak lazım bazen bebeklerde zaman alıyı organların yerleşmesi en kötüsünü düşünüp evlilik yıldönümünü zehir etme kendinize ben stres yaptım annemin hastalığını kızım daha agresif oldu emdiği sütüde kustu bebekler çok etkileniyo stresten

saol inaysa amin Allah hepimizin eşleriyle çocuklarıyla upuzuuuuuuuun yıllar geçirmesini nasip etsin
evet iyi düşünmeye çalışıyorum ama işte tarif edemiyorum tadım yok

ayça bazen benim kızımda köpüklü sümüklü kaka yapıyo dr.önemli değil dedi dizanteride çok kaka yapıyo ve yeşil oluyo diye biliyorum ay içime kurt düştü bak:çok üzgünüm:

sorma elagülce zaten ona çaktırmıyım die şaklabanlık yapıp duruyorum çünkü gözümün içine bakıyo valla evlilik yıldönümünüde erteledim hiç havam yok bi yere gitsemde tadını çıkaramıycam en iyisi ertelemek

bu arada benimkide sık kakaya çıkıo ve arada yeşil e sümüklü tahlilde idraryolu iltihabı çıktı iştahıda yok vitaminimiz değişti hem iştah açıcıymış demire başladık bide iltihap için 10 günlük bi tedaviye başladık antibiotik offf ilaçları içirmek çok zor tadını beğnemdiyse hemen itiyo

nazocum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun uzun yıllar güzel birlikteliğiniz olsun...defne içinde çok tedirgin olma zaten doktorlar söylemiş olanı kendi harab etmekten başka bişey olmaz,kızınla güze güzel gül eğlen :)

ayça belkide birşey yoktur telaş etme sende hemen,aslımıbeklerken diye bir arkadaş vardı onun kızı dizanteri olmuştu yıkandığı sudan dolayı..

ayça endişe etme canım benim kadar kaka tahlili yaptıran yoktur herhalde , yeşil oldu koş tahlile sümüksü oldu koş tahlile sarı kakayı bile sümüksü diye tahlil yaptırdık hepside temiz çıktı eğer kaka bir gün yeşil bir gün sarı geliyorsa yani devamlı yeşil değilse endişe etme yediklerinle alakalı, sümüksü olmasıda aynı şekilde süreklilik yoksa korkma, mesela en çok fındık, fıstık, susam, deniz ürünleri, çikolata, çilek yediysen etkilenirmiş, sen yinede içini rahatlatmak için gaita kültürü ve gaita mikroskobisi yaptır ama içini rahat tut

aylin sen o avatarı bana ver aynı benim bugünkü halim , banyo ile mutfak ayağa kalktı gidiyorlar ben yetişemiyorum arkalarından dolabları boşalttım da

kızlar demir damlası veren varmı ne zamandı sorcam unutuorum,sağlık ocağı verdı ama ben daha kullanmadım dr a gitmeyı beklıorum,bıde bu ilaç için burda dişlerı sıyah yapıomuş die okumuştum ondan dr a danışıcam

ben çıkıorum kızlar hepinize kolay gelsin

emelcim kolay gelsin ,ayy bıktım valla bu ev işinden artık yaa..yap yap yine aynı -tatlicadiarzu-
avatrın üstünü tıkla resmi farklı kaydet yap sonrada avatrına ekle sende :)) bu arada onatın resmi çok tatlı çıkmış :)

esra sağlık ocağı bize de verdi ama doktorumuz 6.aydan sonra kullanıcaz dedi..şu anda kullanmıyoruz..

demir ilacını bende soracaktım bana dr 4. ay başla dedi diğer dr 6. ay dedi bende kararsız kalmıştım ama eşimde diyorki sağlık ocakalrıda 4. ay başlatıyor doktorda dedi vardır bir bildikleri diyor birde nette araştırırken gördük bebeklerin bu nefessiz kalmaları falan demir eksikliğinden olıuyormuş genelde birde zeka gelişimi için önemliymiş demir bende o yüzden bugün verdim hatta başladım bakalım ama hala ikilemdeyim sanırım duygu ile burcu başlamıştı

günaydın kızlar

esra annene geçmiş olsun.kan damlasına bşiz 6. ayda başlıcaz.geçenlerde birisi söylemişti dişlerini çürütmesin diye bir tatlı kaşığı mevye suyunun içine koyup ver demişti.

ayça yeşil kaka bazen bebekler üşüttüğünde olabilirmiş ya da yediğin birşeyden kaynaklanıyormuş.

nazo sizede geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur kızın.

slm kızlar ben geldim walla da ütülerimi yaptım yemeklerim hazır evde toplu:))
esra nazo gecmiş olsun arkadaslar....
nazo bir ömür boyu mutluluklar:))
linay msn de kaydettim seni sen kabul ettin mi....
balım bende seni arıyodum sirkeli diyet yapıyodun ya noldu....sütünü degiştirdi mi,eşimin mimar arkadasları ormanda mangal yapcak bizde davetliyiz yanlız bayanlar 50 kg ve altı:)) şimdiden stres yaptım göbek 9 aylık gibi duruyo 1 kg fazlam var ama göbegim resmen sarkık:))
kan damlası veriyorum ben ama tadı rezalet eşim diyo ki bu cocuk ne zaman adam gibi seyler yiyip içicek:))
esra kurabiye tarifini ölçülü verir misin...
kızlar şöyle cok harika bir tavuk yemegi tarifiniz var mı herkes yazsın mümkünse....ben iki tane biliyorum hepde onları yapmakyan ööööööööö geldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…