ooo dünürcüm selam,maşallah iş çok yoruo senı yoğunsun epeykaydirigubbakcemile3
ewet ewdeyim canım ama öğleden sonra annemle hastaneye gidicez rahminden biyopsi yapılacak,walla her dert kadında menapoza girion hala bitmıo dertler
kızlar günaydın acaip uykusuzum bir sürüde işim var valla dün akşam bizim oğlanı uyuttuk saat 9.30 gibi tam bir saat sonra acaip bir çığlıkla uyandı ve tam 1 saat boyunca çığlık çığlığa katıla katıla ağladı yavrum susturamadık bir türlü meme verdim 2 kez ikisindede güzel güzel emerken yine ağladı bıraktı memeyide iç çeke çeke emdi zaten neyse sonra uyutmayı başardık ama uyuduktan sonra bile uykusunda hep içini çekti yavrum neden böyle oluyor anlayamadım bir türlü, birde 2-3 gündür sanki nefessiz kalıyor gibi ağzını şapır şupur yapıyor sonra yutkunamazmış gibi yapıyor nefes alamıyomuş gibi sesler çıkarıyor anlayamadım yalandanmı yapıyor tükürüğündenmi yapıyor bir şeymi var off off inşallah bir şey yoktur
bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...
günaydın kızlar uzun zamandır giremedim bi hafta annemdeydim sonra bana gelen giden oldu fırsat olmadı işte umarım herke iyidir bi sorun yoktur bi özet geçerseniz sevinirim
bugün evlilik yıldönümümüz ama hiç havamda değilim canım çok sıkkın
minik kelebeğim bi hafta önce ateşlenmişti bi gece ilk defa o ateşten sonra sık kakaya çıkmaya başladı çişi kokmaya başladı ve iştahı kesildi c.tes 5.ay kontrolümüz vardı doktora anlattım hemen idrar kan testi yapıldı ve kültürdü idrar yolu iltihabı çıktı ben çok takmadım olur böle şeyler die fakat doktorumuz bi ultroson çektirelim tedbir amaçlı dedi dün çektirdik henüz doktorumuz yorumlamadı kongreye gitti ultrosonu çeken hanıma sordm varmı bişey die bi böbreği olması gereken yerde değil daha aşağıda ve ortadaymış idrar yolunda iltihabı bu yapabilirmiş şok oldum sağlıklı bi böbrekkmiş ama yinede kafamı bir sürü şey takıldı sürekli bu iltihap yaparmı yada bu iltihap böbreği etkilermi offffffffffffffffffffffffffffffffff
ayça bazen benim kızımda köpüklü sümüklü kaka yapıyo dr.önemli değil dedi dizanteride çok kaka yapıyo ve yeşil oluyo diye biliyorum ay içime kurt düştü bak:çok üzgünüm:
balim bu karisim ne canim bi anlatin bakem yoksa lahan suyuymu süte bisey olmuyor dimi bugünlerde baslicam ben artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?