2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahaaa yakaladımmm monteeee hani akşamları gelicektin noldu bakıyım kaydirigubbakcemile2

evet kabul ettim..

Son düzenleme:
montesori ben bir hafta ancak içtim o karışımı.kilomda bir değişim olmadı ama vücudumdaki şişlik inişti.her gören zayıflamışsın diyor ama tartı aynı.sütede bir zararı olmuyormuş araştırdım biraz.

linay benim avatar hareket etmiyor.söyldiğin gibi yapmıştım bende

slm kizlar anladiigm kadariyla konu demir eksikligi ,kizlar 2ay önce doktora gittgimizde doktor bana sormusutu hamileyken sende demir eksikligi varmiydi diye bedne evet dedim.oda dediki 6.aydan itaberen eti haslicaksin püre haline getirip bebege verceksin dedi.bende 2ay sonra et haslayip vercem sizinkiler bu konuda biseyler dedimi

olurum tabii ,ben de burdakilerden kopya çekiyorum ama hoşuma gideni alıyorum :))

evettt en hamarat annemiz filizi seçiyorum bravo sana :hooray:
şekerim ama o kadar yemeği bir öğündemi yiceksiniz..yerseniz inmez tabi göbek :jeyyar:

balım yanlış kayıt etmişsindir, bir daha dene istersen resmi farklı kaydet de..

balim bu karisim ne canim bi anlatin bakem yoksa lahan suyuymu süte bisey olmuyor dimi bugünlerde baslicam ben artik

inşallah bişeyi yoktur, geçmiş olsun..

gazdan uyanmıştır cnm ya, bizimki de yapıyo bazen. kucagıma aldıgımda gark yapıyo..o iç çekmelerine can dayanmıyo valla..umarım önemsizdir ve kısa sürede sağlıklı haline kavuşur..

bi günaydın deyip kaçıyorum hanımlar,bugün annem göz ameliyatı olacak onun yanına gidiyorum,gelince görüşürüz...

başarılı bir ameliyat olur inşallah, geçmiş olsun canım..

çooooook geçmiş olsun, biliyorum insanın elinde değil takmamak üzülmemek ama yine onlar için sağlam,ayakta,moralli olmamız gerek..analığın en çok bu kısmı zormuş :çok üzgünüm:

ayça bazen benim kızımda köpüklü sümüklü kaka yapıyo dr.önemli değil dedi dizanteride çok kaka yapıyo ve yeşil oluyo diye biliyorum ay içime kurt düştü bak:çok üzgünüm:

sen içini ferah tut canım..ben tahlil yaptırcam bakalım, uyanıp yapmasını bekliyorum. ayrıntılı bilgi alırım dr dan..

inaysa, ekinsu, linay, aşık, balım...ve hatırlayamadıklarım çok sağolun kızlar diğer teşekkür için daha çalışmam lazımmış..

GÜLSÜ etmi yedirecekmişsin çok erken değilmi ya bebek için et..

bu karışım bir kupa ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp sabah aç karnına içiyorsun..
ben 2-3 sene önce denemiştim faydası olmuştu bayağı..şimdi yine yapıcamda üşeniyorum..

linaycim bebegin doktoru söyledi kemikleri iyi gelissin diye 6.ayinda eti haslayip püer haline getirp evrceksin dedi bende anlamadim ama vercem artik 2ay sonra.bu arada ne sirkesi canim bende denim bi.lahana suyunun süte bi zarari olurmu kizlar bilen varmi

bu arada ayca gecmis olsun hemen telas etme canim ya önce bi doktora sor tahlil yaptir .biliyorum üzülüyosun ama güclü olcaksinbak benim oglumdada göbek fitigi var doktorum bekliceksin gecmesse ameliyat olcak dedi.bende cok yiprattim kendimi üzdüm ama bi an söyle düsünüp sükrettim RABBIM bize bu bebekleri bagisladigi icin ne kadar sansliyiz bide böyle düsün.ALLAH dermansiz dert vermesin.sen gü¨clü olmalisin bebsinde iyi olsunnnn sana ihtiyaci var unutma cnaim

elma sirkesi demeyi unutmuşum pardon..elma sirkesi olacak..
lahana suyunun süte zararı varmı bilemiyorum yapsa yapsa gaz yapar herhalde..

sagol linaycim bidenim bakem sonuclarini yazarim.ya su avatar resmi niye degismiyor anlamiyorummmm

kancicegimmmmmm kiz bacim ordamsin yaaaaaaa napiyosun aysima nasil.

neyse kizlar ben cikiyorum oglumu gezdirim hava cok güzel hadi sonra görüsürükkkkby

kızlar doğuma 85 kiloyla girmiştim şimdi 66 oldum 6'tı kilom kaldı

10 kiloyu doğumda attım

9 kiloyuda 2 ay içinde verdim

geriye kalan 6 kiloyla mücadele ediyorum bugün detoksumun 3. günü bitaraftanda yosun terapisi yaptırıyorum bunlar bittikten sonra aletli platese başlıycam acayip hırs yaptım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…