2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emelciiim allah sabır versin ne diim,ya benim kızım son günlerde çok fazla emmeye başladı tabi sonrada kusuyo,bazen doymuyomu diyorum sizin naıl

merhaba:)
ay kurtlar vadisine daldım halbuki o kadar uykum var..
bi de size bakayım dedim bi ismiye var:)merhaba canım:)
neys ii geceler 6 da uyancam gene belki çayı ben koyarım ama kürt böreği isterim:)

merhaba inanna,bende arada bakıyorum betül aşı oldu bugün huysuzlanıyor onla uğraşıyorum,sanada iyi geceler.

merhaba kızlar giremedim kaç gündür pzt günü ameliyat oldum tırnaklarımdan çok zor geçti saatlerce ağladım acısına hiçbişiye benzemiyomuş acısı...doğumumda aynı hastanede oldu tekrar ameliyathaneye gitmek zor oldu ama mecburdum ne yapalım...şimdi biraz daha iiim ama yürümekte zorlanıyrm dikişlerimde var...umarım herkes iidir....özledim sizleri ama giremyrm gelen giden derken yatyrm bide girim bakim ne yapıyo kızlar dediimm hepinizi öpüyrm sütünüzle kalınnn

burcu slm canım,geçmiş olsun
ya bende ortaokulda olmuştum ama senin dediğin gibi ameliyatlık falan deildi,parmağımı uyuşturup batığı çıkarmışlardı,senınkı farklımı oldu

ekinsu canım poaça traıfin güzele benziodu kaydettım yapıcam bi ara

ya bizimde yaklaşık 1 aydır apartmanın sağını solunu önunü arkasını kazıp duruolar,doğalgaz döşenıo,şu asfalt kesen alet bütün gün car car çalışıo ,sinir oluorum ya aynı yerı kazıp kapatıp sonra yine kesiolar
zaten zor uyuyo gündüz berrak car car sese kalkıo hemenkötükedihüso

selam kızlarrr..
işlerimi bitirdim eguşu yıkayıp uyuttum, ev ahalisinide odalarına gönderdim,kızım esra modeli keki yaptı, aldım çayımı kekimi tv de annemi izliyorum birde size bakim dedim.. ohh değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile2

ne haber dünür berrak nasıl uyudumu ?

emelcim senden ne haber bittimi işlerin onat nasıl ?

burcu canım çok geçmiş olsun,allah şifa versin..yavrunla kim ilgileniyor ?

burcu slm canım,geçmiş olsun
ya bende ortaokulda olmuştum ama senin dediğin gibi ameliyatlık falan deildi,parmağımı uyuşturup batığı çıkarmışlardı,senınkı farklımı oldu

saol cnm benim tırnak etin içine iice batıktı yarısı nerdese girmişti etin içine...3 parmağımda oldu...2 ayakta olunca yürüyemiyrm eşim hep sırtında taşıyıpta götürdü hastaneye...senağlama...şimdide tam basamıyrm..benim iice ilerlediği için ameliyat oldu batan kısmı temizleyip yandan çıkan eti kesip diktiler pansuman yaparlerken baktım iice bozulmuş şekli tırnak küçücük kalmış yarısı gitmiş nerdese ama olsun artık ne yapimm...:1no2:yarın gidicem yine bakalım hastaneye dr ne dicekk...

emelciiim allah sabır versin ne diim,ya benim kızım son günlerde çok fazla emmeye başladı tabi sonrada kusuyo,bazen doymuyomu diyorum sizin naıl

bizimki nadiren çok emerse kusuyor o kadar onun dışında süreklilik yok , demir ilacına başladın mı başladıysan iştah açıyormuş ondan fazla emiyordur belki

iyiym aylincim bende yıkadım bugün oğluşumu akşamda erken uyudu, işleriminde çoğunu bitirdim az kaldı takılıyordum birazdan yatıcam ama çook yoruldum bugün

emelcim aylincim saolun...kızımla annem ilgileniyo ben sadece emziriyrm...her iğne vuruşlarında bağırdım...dikiş atarkende hissettim acayip bi acıdı ben hissedince tekrar iğne yapıldı..belki 15 tane falan yapılmıştır sayamadım...uyuşma geçince çok ağrım oldu gündüz 2den gece 12ye kadar ağladım böle bi acı olamaz...sütüm kesilcek die o kadar korktum ki hep dua ettim allah yardım etti çok şükür...i2 gün yürüyemedim eşim çok yardımcı oldu allahtan...şimdi yavaş yavaş topuklarla yürüyrm..allah kmsenin başına vermesn

merhaba:)
ay kurtlar vadisine daldım halbuki o kadar uykum var..
bi de size bakayım dedim bi ismiye var:)merhaba canım:)
neys ii geceler 6 da uyancam gene belki çayı ben koyarım ama kürt böreği isterim:)

duygucum içime dert oldu valla ver adresini sana kargoyla kürt böreği göndereyim :))

ayy burcuu okurken içim kıyıldı sanki..canım benim iyi dayanmışsın valla allah sabrını veriyor demekki..

benimde sol ayağımda orta parmağımdaki tırnağım düşüyor bitarafı kalktı bir tarafı tutuyor doğumdan sonra oldu, takılmaya başladı artık iyice kalktı bir ucu

iyi geceler irem nehir..kızın nasıl iyimi? kızdı dimi seninki

doğum ve aylık kilo boy bilgilerini verde listeye ekliyelim sizide

ay burcu sen doğumdada hissetmiştin kesiği dimi,demekkı senın vucud uyuşmuo ya,benimkı daha hafifmiş seninkıne göre neyse geçmiş olsun tekrar

dünürüm hoşgeldin ohhh afiyet olsun beğendınızmı,hangisini yaptı kızın muzluyumu ahuduluyumu?
bende çayımı içiom bı yandan ayağımda uyuyo berrak ,benimde çok işim var bilgisayarda acayıpte uykum war,çamaşır toplayıp tekrar asıcam daha ,allahtan yarın cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…