2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canim kankam ne oldu ya ge4cmis olsun nasil oldu da dustu.daha yeni goruyorum inan kizim dis cikariyor fazla kalamiyorum sitede gecmisi de okuyamiyorum.daha yeni bakma firsatim oldu kucagimda agliyor hic uyumuyor ne oldu ya cok merak ettim girince anlat bana tmm mi???

ikisinide almıştım kızım ahududuyu trcih etti çokta güzel oldu..

gün gelirde görüşemezsek,yaşlanıp anneanne babaanne olsakta bu kekleri yaptıkça kulaklarını çılatıp hep seni anacağız :)

ayy senin çok işin varmış kolay gelsin sana..ben yarın evdeyim çok şükür..

monteeeeee nerdesin hani akşam görüşücektik :))

esra kız bende bugün çikolatalı bademli puding aldım yarın onunla kek yapıcam böylece kakaolu kekim olacak senden esinlendim bende

evet kız.adı irem.3600 doğum kilosu.1.ay 4400 2.ay 5600 3.ay 6400 kızım iyi beni çok yoruyor.4. ay kontrolüne gitmedik daha.gidince yazarım artık.ama büyük ihtimalle 6700 son ayda pek kilo almadı.bakalım doktorumuz ne diycek.

ayyy teşekkür ederim çınlasın kulaklarım bakalım:)))

walla saat 11 gi geçmiş yarın 6 da kalkkıcam,offff gidip çamaşırları toplayayım,berrak uyanmadan yataım
hepinizi öpüorum ii geceler,bol sütler.....

aynen ekinsu bende gitcem kalkamıom bi türlü,
ii dene bakalım sende bende senın poaçanı denicem dereotlu hoşuma gitti

sorma linay ya..bu konu yılan hikayesini aştı..:1no2:
ne düşüneceğimi şaşırdım.burdaki hastanelerin-laboratuvarların çalışma saatleri vs farklı..dün göndermiştim beziyle tahlile akşam 8 gece 2 arası getirin, hem de bezle olmaz demişler kap vermişler. benim oğlan 8 de uyur, ancak sabah yaptı, yine bi koşturmayla gitti tahlile, sonuç E. histolytica :1shok:
alıp doktora gittik hemen. bu laboratuvarın sonuclarına güvenmiyorum, bikaç yanlış sonuç geldi bana ordan falan dedi..dişiyle ilgili sıkıntısından başka bişeyi olduğunu sanmıyorum ama siz yine de başka biryere daha yaptırın sonucu getirin dedi..offf stres sürüyor yani, bu kadar olur..

emelcim gitme yaa iki laf edelim şurda..zaten misafirlerin gelince giremezsin özlersin bizi :jeyyar:

irem tamam not alayım kontrolden sonra söylersin yine..bebişler öyle maalesef biraz yorucular ama çokta tatlılar :)

emelcim sana da geçmiş olsun..evet aylincim allah sabrını veriyo ama gece kalkıp iğne vurulmaya gitmeseydik dayanamazdım acısına...emzirdim cnm halada emziryrm bi sakıncası olmaz dedi dr çok şükür olmadıda...

deneyelim bakalım anlatırız sonra birbirimize aslında kurabiyenide denemek istiyoryum ama ufak ufak yuvarla yuvarla bitmez onlar zor geliyor

ayçacım belki dediği gibi diştendir sorunu..ama işte temiz sonuç alana kadar insan stres oluyor tabii..ama yinede sen ferah tut için temiz çıkar sonuçlar..ishal gibimi peki kakası..

tamam.ya evde kendimle tartmaktan bir hal oldum ama çocuk 1 aydır 300 gram filan almış.sütümde az 2 gündür.hayırlısı bakalım.

hepinize ayrı ayrı tşk ederim kızlar...evet esracım ben uyuşmuyrm bir türlü illa acı çekyrm yani hem ki dra söledim bunu başlamadan ben bakıcam dedi...dikerken iğnenn girdiği ve çıktığı hala beynimde...sonra yaptılar iğne kimbilr kaç tane...diğerlerini duymadım...ii geceler esracımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…