2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kış gibi kapalı mı soğuk mu:uhm:burda da yağmur oluo ama yaz yağmuru ben çıkıorum..belki ii gelir sana da ,sıkma canınıa.s.

burada kışlarda ılık olur zatende.işte yağmurlu sisili.ama benim sıkıntı havadan kaynaklanmıyor.yinede teşekkürler.

neyse ben kaçtım biraz temizlik yapayım iyi gelir sıkıntıma.

hera canım geçmiş olsun öğlene milföy hamurundan börek yaptım kıslar uzun zamandır yapmıyordum süper oldu puf puf şimdide kalkıp yaprak sarıcam ay bugün hep bogaza çalışıyorum cokacimcoook

f ebrar canım görmemişlerdir yoksa kimse kimseye kasti bieşy yapmıyor ben daha pc başına yeni oturdum geçmişide okumadım valla

nazo sen yoğurt vermeye başladın dimi canım nasıl mayalıyorsun hele bir anlat bakalım mamaylamı yapıyorsun süt olarak ne kullanıyon inek sütümü

vaaaay inaysa yaprak sarma he helal valla dün kıyma çıkardım yemeği ocağa anca akşam 7de koydum 9da makarna ve salata yaptım 9.30da akşam yemeği yedik :)))

febrar nedir sorun şekerim gerçekten kasti bişey yıok

yes inaysacım pastörize inek sütü ve normal yoğurt kullanıyorum arzumun bebek yoğrudu makinesini kullanıyorum süper bişey arada babymix alıyorum sade evde yaptığımada onada cici bebe koyuyorum öle yiyo sade sevmiyo meyvelide pek hoşlanmadı ama cicibebeyle sevi hem pütürlüye alışmış oluyo

defneye bak hele ağzının tadınıda bilirmiş ya inek sütü kullanmayın diyolar zararlıymışya taktım ben bu yoğurt olayına

ana ayça kıs ne diyon sen amanın ben buna zor bakıyom birde üstüne kız ay anam çok zor geçsin aradan bir beş yıl şöle kendimizi toplayak yenileyek bakarız o zaman

5 yıl da olur ama, 3 yılda anlaşalım..kaydirigubbakcemile3
anasına bak kızını al derler, bekliyoz biz :)))))

inanna,ismiye,ekinsu,inaysa sağolun kızlar.

inaysa yine pek hamartsın bugun ha. annemde sardı taza yapraktan bizde de var allahtan yoksa cnm çekerdi

kızlar bu tatlı krizine bir çözümü olan varmı,yoksa bu gidişle ben sumo güreşçilerine dönücem yaaa

f.ebrar küsme cnm gözden kaçmıştır hepimize aynı şey merak etme

sorma inaysa kaç çeşit denedim en sonunda cicibebeyle sevdi
e anacım inek sütüyle yapmassak neyle yapcaz ben pınarın yeni çıktı ya çocuk sütü onla denedim vanilyalıymış o tadı çok ekşi oldu yine normal sütle yaptım benim bildiğim patörize süt olduktan sonra bi sakıncası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…