2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nazo mamaylada yapabilirsin ama hiç yogurt gıbı olmuyor tatlı oluyor. inaysanın bahsettiği sakınca inek sütünün 1 yaşından önce önerilmemesi alerji açısından falan

ay hanfeniyi yıkadım iki ara bi derede offf biride beni yıkasa bugün pazar var biraz babaneye inelim kızı satabilirsem biraz dışarı çıkim üstüme bişeyler bakim biraz pazar yapim

gamzecim geçmiş olsun sütünden geçmiyor diye biliyorum ben solunum yollarından geçiyor maske takmak lazım

heracım sanada geçmiş olsun

balımcım niye canın sıkkın senin

Canım Ekinsu çok teşekkürler arkadaşım,maskeyle dolaşıyorum..Kız kaptı zaten de çok ilerlemesin diye çabalıyorum

ay hanfeniyi yıkadım iki ara bi derede offf biride beni yıkasa bugün pazar var biraz babaneye inelim kızı satabilirsem biraz dışarı çıkim üstüme bişeyler bakim biraz pazar yapim

ne maharetli hatunsun benim için yıkanması tam bi seramoniii-tatlicadiarzu-

teşekkürler irem

lajoconde sana da geçmiş olsun cnm görmemişim valla

lajocende, hera ikinize de geçmiş olsun..noluyo bize anlamadım..ya bebişler hasta ya anneler..hergün bikaç tane hasta oluyo yav :uhm:

resimlerde şişko çıkıyor ama alakası yok.3600 doğdu.şimdi 6700 :) hergün tartıyorum kendimle ama 7 kiloyu geçemedi bir türlü.yarın kontrole gidicez.aslında 16 ocakta 4 ayını doldurdu ama nedense kontrole hep 22-24 arası gidiyoruz :)

naber kızlar ay ben tribünde görünüyorumda aslında yokum sayfayı kapatmak zor geliyor her seferinde aç kapa falan şimdi geldim yani o yüzden banada küsmeyin cevap yazmıyorum diye :enbuyukkk:

hera, ayça sizin meslekler nedir hep merak ediyorum sorcam bir türlü soramadım hep unuttum

nazocum laktoz intolerans diye bir hastalık var o yüzden bebeklere inek sütü vermeyin diyorlar çünkü sütte bulunan laktozu parçalayamıyor vücut ancak yoğurt yaptığında bu laktoz parçalanıyor dolayısı ile bu açıdan yoğurt zarar vermez
Food-Info.net : Laktoz intoleransı

az önce forumda dolaşırken dagevinin bi topiği var pompa kullanan arkadaşlar diye orda smriskin mesajına rastladım ayın 14 mayısta yazmış. hain köfte buraya bi slm yazmamış

bende benim dünür nazlıcan, alisha ve marsgı sorcaktım gerçi bende yoktum bi 15 gündür falan onlrdan varmı haber

ekinsu ben işletme mezunuyum. 2 sene askeri projede işletme müdürlüğü yaptım sonra bunaldım iş değiştirdim. iletişim sektöründe toptan satış sorumlusu olarak çalıştım. şimdi de annelik görevini üstlenmekteyim en güzeli buymuş :)

ilk defa duyuyorum desem ekincim saol şekerim peki neye sebep oluyomuş

alerjik rahatsızlıklar en çok
genel olarak semptomlar; mide bulantısı, kramplar, dolgunluk, şişkinlik, gaz, ishaldir.
midede şişkinlik, hazımsızlık, ürtiker plakları (vücutta oluşan kaşıntılı kızarıklıklar) gibi istenmeyen rahatsız edici semptomlar

bencede en güzeli buymuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…