2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şaka bi yana etlerim tel tel ayrılıyor sanki bi de midem çok kötü dünden beri :çok üzgünüm:

merhaba kızlar

ayça hadi gözün aydın tahlillerin temiz çıkmasına sevindim.

nazo doğum günün kutlu olsun

heracım çok geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun hera nolduki öle bu arada bi size yazıyom bi ütü yapıyom :))) ahtapot kimin kadınım :))) üç gündür yıka ütüle bitmedi sepet hal dolu ip dolu offf annemden aldığım en kötü huy ipe asılan herşey ütülenir bugün azcık kaytarma yapıyorum ama sadece ön yüzlerine ütü vuruyorum

aaaa haydi bakalım hayırlı olsun,büyüsün çok tatlı dede olsun işallah

kızlar yaaa yeni ocak annelrini okudum yüzümde bi gülümseme oldu nasıl heycanlı hepsi aynı bizim gibi yok kese yok kalp atışı :))) şimdiden kilo muhabbeti

batuhanın saçları çok dökülüyor ya her yastığı saç içinde kalıyor üstü başı her yer onun saçı benim üstüm hatta kucağıma her aldıgımda agzımdan bile saöı çıkıyor.

içtim ayça ama pek fayda etmedi üşüttüm sanırım geçen baya rüzgarlıydı hava dısarda oturdum ondan oldu galiba

sağol balım..

hera aynı benim oğlanın saçlarını anlatmışsın..ellerinden minik saçları topluyorum habire..eller bi saçlara, bi ağıza..ayyy, en sinir olduğum şey de ortalıkta saç-tüy görmek..kendimi koydum kenara, yavrum mutlaka da yiyodur bunları ben görmeden. ne zaman biter bu saç dökülmesi acaba..

saç dökülmesi bizde de hat safhadaydı her sabag emziğin etrafındaki saç yumağını temizliyodum ama bayağğ azaldı dökülmesi kkesin bneşmki yutmuştur

özlemcim geçmiş olsun..
ayça sevindim sonuçlara:))

iiki doodun nazooo,iiki doodun nazo..mutlu yıllar sanaaa:)))

geçmiş olsun hera dikkat etmek lazım bu geçiş dönemleri hiç belli olmuyor,betülün saçlarıda çok dökülüyor yakında hepsi kel bebek olacak herhalde.

gamzecim geçmiş olsun sütünden geçmiyor diye biliyorum ben solunum yollarından geçiyor maske takmak lazım

heracım sanada geçmiş olsun

balımcım niye canın sıkkın senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…